فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 حد ترخص یعنی چی؟
#احکام_ساده
27.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 انجمن حجتیه و عجایب هفتگانه!
♦️از سکوت در مقابل ظلم و ممنوعیت الگوبرداری از امام حسین علیهالسلام تا نفوذ در مناصب حاکمیتی!
⚠️ بخشی از آنچه باید در مورد این انجمنِ منحرف بدانید
▪️تصاویری از حضور صبح امروز رهبر انقلاب در گلزار شهدای بهشت زهرا سلاماللهعلیها در آستانه دهه فجر ۱۴۰۳/۱۱/۱۱
🛑صحت سنجی ادعای علی دایی دربارۀ ساخت ورزشگاه توسط ایران در عراق، سوریه و لبنان
🔹علی دایی در جدیدترین اظهارنظر خود گفته: «مدیریت این نیست که برویم در عراق، سوریه و لبنان استادیوم بسازیم و در رزومه و کارنامهشان برخی مدیران بیاورند که ما در عراق استادیوم ساختیم؛ درحالیکه در همان استادیوم به تیم ملی ایران فحش میدهند.»
⛔️اما آیا ایران در این کشورها ورزشگاه ساخته است؟
🔸بررسیها حاکی از آن است که ایران هیچ ورزشگاهی در لبنان و سوریه نساخته است و احتمالاً اشاره علی دایی معطوف به ورزشگاههای عراق است.
🔹این ادعا پس از بازی جنجالی ذوبآهن و الزورای عراق که در ورزشگاه کربلا برگزار و به درگیری کشیده شد نیز مطرح شده بود. رشید مظاهری، دروازهبان وقت ذوبآهن گفته بود: «در ورزشگاهی که با پول مردم ایران ساخته شد امنیت جانی نداشتیم…».
🔸حسن کریمی، مدیرعامل وقت شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی کشور همان زمان پاسخ داده بود: مابهعنوان شرکت سازنده ورزشگاههای بزرگ فوتبال، در خارج از کشور از جمله عراق هیچگونه پروژهای نداشتهایم و ورزشگاه کربلا متعلق به دولت عراق است که با همکاری شرکت تُرک Bahadır Kul Architecture: BKA ساخته شده است.
🔻پس منشا شایعات چیست؟
🔸شاید دلیل این ادعاها، حضور یک شرکت ایرانی بهنام «بلندپایه» در ساخت 2 ورزشگاه الزورا و التاجیات در عراق باشد.
🔸این شرکت در معرفی خود آورده است: «شرکت بلندپایه یک شرکت پیمانکاری عمومی است و بهصورت خصوصی در این زمینه فعالیت دارد. شرکت بلند پایه در سال 2011 با ورود به بازارهای دیگر خاورمیانه و ارائه چند پروژه کلیدی، گام بزرگ دیگری برداشت. در همین راستا پروژه «شهر ورزشی بغداد» بهعنوان یک قرارداد کلید در دست شروع شد و اکنون این شرکت پروژههای متعددی در خارج از ایران دارد.»
🔸براساس اطلاعاتی که موجود است در ساخت همین دو ورزشگاه غیر از سیستمهای صوتی و تصویری و مصالح خام، باقی مواد به کار رفته تولید ایران بوده است؛ یعنی نهتنها پولی از کشور خارج نشده بلکه برای مهندسان، کارگران و تولیدکنندگان ایرانی نیز کار و بازار فروش خارج از کشور فراهم شده بود.