خانه و خانواده یه فضای متنوع و کاربردی برای هر خانم خونه داره☺️🌹
🔹پر از محتوای
🔻سرگرمی 🔻همسرانه 🔻انگیزشی
🔻کودکانه 🔻کاردستی 🔻ورزشی
🔻ترفندها 🔻دانستنی
➕ نکات خانه داری و.....
لطفا بعد از ورود به کانال بزنید روی گزینه پیوستن👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2914189882Cb82eb9ed61
بدو تا حذفش نکردم😃👆
#تربیت_کودک
بهترین فصل برای آموزش توالت رفتن، بهار و تابستان است؛ زیرا در این فصلها، لباس کودک، کمتر است و شست و شو راحت تر انجام میشود. افزون بر این، لگن را میتوان در فضای باز قرار داد.
👈 مناسبترین سن 24 ماهگی به بعد است و پیش از این سن مطلوب نخواهد بود.
👈 زمان آموزش از 2 هفته تا 2 ماه طول میکشد. توجه داشته باشید که پسران، دیرتر از دختران، این مطلب را میآموزند.
❀ @madaranee ❀
#تربيت_کودک
#تشویق کودک بایستی متناسب با سن و سطح تواناییهای او باشد.
زمانی که به یک کودک کم سن میگویید میبینم که کفشهایت را درست پوشیدی این برای کودک تشویق تلقی میشود اما برای یک بچه نوجوان این حرف یک توهین پنداشته میشود.
تشویق کودک نباید به گونهای باشد که شکستهای گذشته را نیز به او یادآوری کند:
"فکر نمیکردم در ریاضی نمره خوبی بگیری ولی گرفتی! "
شور و شوق فراوان از طرف والدین میتواند مانعی برای کودک محسوب شود گاهی اوقات شور و شوق بیش از حد والدین فشار زیادی به کودک میآورد:
" تو بالاخره یک دانشمند بزرگ میشوی "
❀ @madaranee ❀
#تربیت_کودک
#کمرویی ارثی نیست!
❌ انتقاد،
سرکوب و سرزنش
#مقایسه ی کودک با کسانی که او قدرت هم گامی با آنان را ندارد
از مهم ترین عوامل کم رویی است.
❀ @madaranee ❀
#مادر
مادرم یک خانم بسیار فهمیده، باسواد، کتابخوان، دارای ذوق شعری و هنری، حافظ شناس - البته حافظ شناس که میگویم، نه به معنای علمی و اینها، به معنای مأنوس بودن با دیوان حافظ - و با قرآن کاملاً آشنا بود و صدای خوشی هم داشت.
ما وقتی بچه بودیم، همه می نشستیم و مادرم #قرآن میخواند؛ خیلی هم قرآن را شیرین و قشنگ میخواند. ما بچهها دورش جمع میشدیم و برایمان به مناسبت، آیههایی را که در مورد زندگی پیامبران است، میگفت.
من خودم اوّلین بار، زندگی حضرت موسی، زندگی حضرت ابراهیم و بعضی پیامبران دیگر را از مادرم - به این مناسبت - شنیدم.
قرآن که میخواند، به آیاتی که نام پیامبران در آن است میرسید، بنا میکرد به شرح دادن.
بعضی از شعرهای حافظ که هنوز - بعد از سنین نزدیکِ شصت سالگی - یادم است، از شعرهایی است که آن وقت از مادرم شنیدم. از جمله، این دو بیت یادم است:
سحر چون خسرو خاور عَلَم در کوهساران زد
به دست مرحمت یارم در امّیدواران زد
دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند
گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند
🌹غرض؛ خانمی بود خیلی مهربان، خیلی فهمیده و فرزندانش را هم - البته مثل همه مادران - دوست میداشت و رعایت آنها را میکرد.
#مقام_معظم_رهبری
۱۳۷۶/۱۱/۱۴
❀ @madaranee ❀
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_مذهبی
دلتنگم
به شوق تو هوایی ام
می دانم
که با شما خدایی ام
می دانی
امام رضایی ام
❀ @stiker2 ❀
#تربیت_کودک
برای موفقيت فرزندتان
در مدرسه: هيچ وقت از يک بچه با گفتن «تو خيلی باهوشی» يا «تو خيلی زود مطالب را ميگيری» تعريف و تمجيد نکنيد. به جای آن، تلاش يا شيوه او را با گفتن اين جمله که «پيشنهاد هوشمندانهای دادی» يا «وجودت مايه افتخار من است»، تحسين کنيد.
در ورزش: به جای گفتن «تو ذاتا ورزشکاری» بگوييد «تمرينات واقعا تو را بهتر کرده است» بهجاب پرسوجوی اينکه آيا «برنده شدی» بپرسيد «آيا همه تلاشت را کردی؟» استعداد ژنتيکی رشد پيدا می کند، مگر اينکه طرز تفکر شما به سمت موفقيت برود و رشد يابد.
سر ميز شام: به جای اين سؤال هميشگی «امروزت را چگونه گذراندی؟» (که همه به طريقی از آن وحشت دارند) بپرسيد:«امروز چه چيزی ياد گرفتي؟» يا «چه اشتباهی مرتکب شدی و از آن چه چيزهايي آموختی؟» و مسائل و مشکلاتی را که با آنها درگير هستيد و با آنها دست و پنجه نرم ميکنيد را با شور و اشتياق توضيح دهيد «تلقين اشتياق برای يادگيری.»
در برنامهريزی: تنها از هدفهايی که بچههايتان دارند نپرسيد؛ بلکه درباره برنامههايي که براي رسيدن به اهدافشان دارند پرسوجو کنيد.
در شکست و ناکامی: به خودتان اين اجازه را ندهيد که به فرزندانتان لقبهايی مثل بازنده، شکستخورده و احمق يا دست و پا چلفتی نسبت دهيد. هيچ وقت اجازه ندهيد که شکست از يک عمل به يک شناسه تبديل شود. همچنين به فرزندانتان برچسب نزنيد. نگوييد اين يکی يک هنرپيشه است و اين يکي يک ديوانه کامپيوتر. هر کسی ميتواند هر شغلی داشته باشد، به شرط رعايت اخلاق و هنجار اجتماعی!
در شک و ترديد: اگر متوجه شديد که فرزندتان به اينکه می تواند بهتر باشد شک دارد، از او بخواهيد به کساني فکر کند که تواناييهاي کمي داشتهاند ولي حالا به طرز شگفتآوري از همه پيشي گرفتهاند يا زمانهايي را به او يادآوري کنيد که کساني را ديدهايد که چيزهايي را ياد گرفتهاند که باورکردنی نبوده است.
❀ @madaranee ❀
#تربيت_کودک
#ناسزاگویی
💥 فحش دادن کودک
❓سوال: فرزندم چند تا فحش یاد گرفته و گهگاهی به زبون میاره خیلی نگرانیم چطور با اون برخورد باید کرد.
🎈پاسخ روانشناس : شما پدر مادرها فحش بلدید؟ همه گفتند بله خیلی زیاد
روانشناس : پس خیلی بی ادبید که انقدر فحش بلدید.
🎈بچه ها فحش یاد میگیرن ولی نمی دونن که بده. وقتی فحش میدن اصلا حساسیت نشون ندید چون تا بفهمن شما حساس شدی باهاتون در می افتن. می فهمن این کلمه که نمیدونن چیه باعث جلب توجه شما میشه. اصلا انگار نه انگار چیزی گفته.
هر وقت #فحش داد فضا رو عوض کنید اگه گفت مرض بگید مرض یا مگس؟ تبدیل به شوخی و بازی کنید و فضا رو منحرف کنید. اگه گفت آشغال بگید آره باید آشغالا رو بریزیم سطل آشغال بعد ببریم بذاریم سرکوچه.
❀ @madaranee ❀
#هفت_سال_اول
كودكان تا حداقل هفت سالگی فرقی بين تخيل و واقعيت نمی دانند، بنابراين ترساندن يا آگاهی دادن به كودكان در مورد بچه دزد يا آزار جنسی تنها باعث وحشت و ترس شديد، و اضطراب و عدم اطمينان كودک می شود.
✅ آموزش، تنها در حدی است كه كودک بداند قسمت شخصی بدنش را به كسی نبايد نشان بدهد.
#تربیت_جنسی
❀ @madaranee ❀