نقشه استانی #سالخوردگی_جمعیت در #ایران
استان های #گیلان، #مازندران، #مرکزی، #همدان، #اصفهان و #آذربایجان_شرقی با بیش از ۱۳ درصد سالخوردگی جمعیت، #سالمندترین استان های ایران هستند.
@madaraneghasemparvar
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خیلی زود، دیر می شود.
#دولتمردان ، مخاطب اصلی این هشدارها هستند.
از نگرانی موکد و مکرر #رهبر_معظم_انقلاب_اسلامی از چشم انداز تحولات جمعیت در آینده ایران اسلامی
تا تداوم بی توجهی و بی مسئولیتی دولتمردان در تکلیف قانونی تشکیل
@madaraneghasemparvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جمعیت زیاد یک نعمت هست🌹🌹🌹🌹
فرزند کم و آسایش!!!!!!!!
چوب خدا صدا ندارد
@madaraneghasemparvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الگو برداری اسرائیلی ها از دین مابرای فرزند آوری
ولی ما ............😔😔😔😔
@madaraneghasemparvar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣فرزندان صالح و زیاد، سرمایه های خانواده و جامعه هستند.💰💰
✅ به شرطی که نگاهمان را نسبت به وجود آنها اصلاح کنیم و وجود این سرمایه ها را به نفع آنها و خودمان بکار گیریم و آنها را تنها موجوداتی مصرفی ندانیم.🤔
@madaraneghasemparvar
🌱 زنده کردن دین!
🔸️مسئله جمعیت فقط یک مسئله پزشکی نیست. یعنی همه مشکلات ناشی از این نیست که عدهای در عرصه پزشکی مانع از #فرزند_آوری میشوند؛ بلکه فرهنگ امروزی جامعه این است. #زن خودش میخواهد مستقل باشد و به دنبال کار میرود و نمیخواهد بچهداری کند. عده زیادی خودشان به دکتر پول میدهند تا فرزندشان را سقط کنند یا از بارداری جلوگیری کنند.
🔹️موانع متعددی بر سر راه رشد جمعیت وجود دارد که ریشه همه آنها فرهنگ غلط و بیدینی است. پس باید کاری کرد که #دین زنده شود، اعتقاد به خدا، معنویت، زندگی ابدی و ارزشهای انسانی پررنگ شود. اگر این بخش اصلاح شد، همه چیزهای دیگر قابل اصلاح است، ولی اگر این مسئله حل نشود، کار به نتیجه نمیرسد؛ زیرا چهبسا قانونی هم وضع کنند و چند صباحی هم به این مسئله بپردازند و پس از مدتی هم فراموش میشود و آش همان آش و کاسه همان کاسه.
@madaraneghasemparvar
⭕️وقتی با رویگردانی از خدا، نعمت جمعیت را به نقمت تبدیل کردیم.😢😱
🚨شعارهای افراطی «فرزند کمتر زندگی بهتر» ، «دوتابچه کافیه» و...بنا بود برای ما رفاه بیشتر بیاورد و زندگی مردم را بهتر کند. اما چرا امروزه علی رغم کنترل جمعیت، کمتر کسی از زندگی اش راضی است⁉️😭
🚨پاسخ آن سخت نیست. فقط کافی است آیات قرآنی را مرور کنید تا به پاسخ برسید:
🚨ما از یاد خدا رویگردان شدیم:
«و من أعرض عن ذکری فإن له معیشة ضنکا»
🚨ما تفاخر طلبی، سبک زندگی تجملاتی و أشرافی غربی را بر حیات طیبه قرآنی و پاداش های الهی، ترجیح دادیم:
«من عمل صالحا من ذکر أو أنثی و هو مؤمن فلنحیینه حیاة طیبه و لنجزینهم أجرهم بأحسن ما کانوا یعملون»
🚨شیطان ما را از فقر ترساند و ما هم ترسیدیم:
«ألشیطان یعدکم الفقر»
🚨ما فریفته توسعه غربی و ظواهر دلفریب آن شدیم و از بهترین رزقی که خدا به ما می داد رویگردان شدیم:
«و لا تمدن عینیک إلی ما متعنا به أزواجا منهم زهرة الحیاة الدنیا لنفتنهم فیه و رزق ربک خیر و أبقی»
🚨ما به سیره انبیا در دعا کردن برای داشتن ذریه طیبه بی مهری کردیم:
«هنالک دعا ذکریا ربه قال هب لی من لدنک ذریة طیبه»
🚨ما نقش یاریگری فرزند صالح در دنیا و آخرتمان را فراموش کرده و آنها را مانعی بر سر راه فردگرایی منفعت طلبانه خود دانستیم:
«و إذ یرفع إبراهیم القواعد من البیت و إسماعیل ربنا تقبل منا إنک أنت السمیع العلیم»
🚨ما رازقیت خدا را فراموش کردیم و فکر می کردیم روزی دهنده فرزندانمان خودمان هستیم. خدا هم ما را با همین فکرمان به خودمان واگذار کرد.
«لا تقتلوا أولادکم خشیة إملاق نحن نرزقهم و إیاکم»
🚨ما....
✅علاج قرآنی چیست⁉️
علاج ما توبه از اینهمه خطا و اشتباه است.
اگر جامعه ما به خدا رجوع کند، خدا تمام امکانات عالم را در خدمت ما و جمعیت ما قرار داده و حتی جمعیت را عامل رشد و تقویت ما قرار می دهد:
«قل إستغفروا ربکم إنه کان غفارا. یرسل السماء علیکم مدرارا و یمددکم بأموال و بنین»
@madaraneghasemparvar
♦پاسخ به یک شبهه:
❌برخی از والدین معتقدند با تک فرزندی یا کم فرزندی، بهتر می توانیم از عهده تربیت آنها برآییم. پس ضرورتی ندارد که فرزندان زیادی داشته باشیم.
💡پاسخ:
شاید والدین بتواند با تک فرزندی یا کم فرزندی، وقت و انرژی بیشتری برای تربیت آنها داشته باشند، اما در توجه و تربیت فرزند حقایق دیگری نیز وجود دارد که توجه به آنها ضروری و لازم است:
1⃣ اگر والدین، فرزندانی خوب، سالم، با اخلاق، مفید و متدین زیادی داشته باشد، بهتر است از اینکه تنها یک فرزند خوب داشته باشند.
2⃣ والدین زیادی هستند که فرزندانی زیاد دارند و از قضا همه آنها را با تربیت و موفق بار آورده اند. اگر والدین یک شیوه تربیتی درست و معقولی داشته باشند، مطمئنا از عهده تربیت چند فرزند نیز برمی آیند.
3⃣ تجربه اثبات کرده است که اگر فرزند اول و بزرگتر خوب تربیت شود، آن فرزند می تواند الگوی خوبی برای برادران و خواهران پس از خود باشد و فرزندان بعدی رفتارهای بزرگتر را سرمشق خود قرار داده و کار تربیت پدر و مادر راحت تر می شود.
4⃣ همیشه اینگونه نیست که تک فرزندها با تربیت باشند. اتفاقا مطالعات روانشناسی و تربیتی می گوید: تک فرزندها به این دلیل که توجه زیادی به آنها شده است، معمولا فرزندانی لوس و نازپرورده هستند و به خاطر اینکه در دوران کودکی برادر و خواهری نداشته اند که با آنها درگیر شوند و از حق خود دفاع کنند، در بزرگی به افرادی منزوی و غیر اجتماعی تبدیل شده و اعتماد به نفس زیادی ندارند و نمی توانند از حق خود دفاع کنند.
5⃣ هر فرزندی حتما برای تربیت و رشد خود نیازمند همبازی است. آیا بهتر از خواهر و برادر همبازی دیگری وجود دارد؟ این نیاز تربیتی را چه کسی جز پدر و مادر می تواند تأمین کند؟ فرزندانی که از نعمت برادر و خواهر محروم می شوند، در آینده والدین خود را مقصر خواهند شناخت.
6⃣ پدر و مادر نباید به نشاط و توانایی دوران جوانی خود مغرور شوند و از واقعیات سالمندی خود غفلت کنند. والدین مطمئنا در آینده که پیر و ناتوان شدند، به توجه و حمایت و رسیدگی از سوی فرزند خود نیازمند هستند. تک فرزند هر چقدر هم که با تربیت باشد، نمی تواند همیشه در خدمت والدین خود باشد. تک فرزند وظایف دیگری هم دارد. اما وقتی فرزندان زیاد باشند، رسیدگی به والدین بر سر همه آنها تقسیم می شود و در نتیجه به پدر و مادر رسیدگی بهتری می شود.
7⃣ والدین تک فرزند یا کم فرزند همواره نسبت به سلامتی و زنده ماندن فرزند خود نگرانی و اضطراب بیشتری دارند. زیرا آنها تنها همین یک فرزند را دارند. اگر تک فرزند آنها بر اثر بیماری یا حادثه ای از دنیا برود و پدر و مادر نیز دیگر توان فرزند آوری نداشته باشند، این پدر و مادر برای همیشه از نعمت فرزند محروم شده و تنها خواهند ماند.
@madaraneghasemparvar
🚨«توحید محوری، حلقه مفقوده مباحث جمعیتی»
✅دفاع كارآمد از توحید و مبانی توحیدی بایستی در نهایت تأثیراتش را در بسط توحیدمحوری و جهت دهی به رفتارهای اختیاری و شئون متعدد حیات بشری نشان دهد. در این صورت بیشترین فایده دنیوی و أخروی را نصیب بشر خواهد ساخت.
✅در منابع اسلامی، به فرزندآوری به منظور سنگین شدن زمین از گوینده «لاإله إلا الله»، توصیه شده است. اساسا نگاه دین به جمعیت، نگاهی راهبردی، بنیادین و تمدنی به منظور تحقق اهداف توحیدی است. راهبردی که با آیات و روایات فراوان دیگری تأیید شده و سنت های تکوینی و تشریعی الهی نیز با آن همراهی و سازگاری دارد.
❌امروزه هرچند کشف توحیدگریزی در عرصه فکری برخی از افراد نیازمند دقت و ژرفکاوی است، اما در عرصه های عملی همچون سبک فرزندآوری و فرزندپروری آنها مشهود است. اگر افراد جامعه بخاطر بی اعتنایی و عدم اهتمام به آموزه های اسلامی، نسبت به سرنوشت جمعیت خود حساس نباشند، انقراض نسل و ضعف جوامع توحیدی، دور از انتظار نیست. حقیقت تلخی که دلسوزان جامعه بارها نسبت به وقوع آن هشدار داده اند.
❌امروزه سایه فرهنگ مدرن بر سبک فرزندآوری و فرزندپروری به شدت سنگینی می کند، به گونه ای که حتی استدلال آوری برای اقناع جامعه دینی نسبت به افزایش جمعیت، تنها در این چارچوب قابل فهم و پذیرش شده است. هرچند که در حال حاضر حتی تأکید بر منافع دنیوی فرزندآوری نیز کارآیی زیادی نداشته و مخالفان افزایش جمعیت نیز منافعی برای عدم فرزندآوری ذکر می کنند.
⁉️با توجه به نقش و اهمیت جمعیت فراوان توحیدباور در بسط و توسعه توحیدباوری در سطح جهان، نقش یک متکلم در این زمینه چه خواهد بود؟ آیا متکلم نمی تواند در اثبات نظریه جمعیتی اسلام و تبیین مسائل آن و دفاع از شبهات مطرح نقش آفرینی کند؟
مگر نه این است که یکی از وظایف متکلم، تقویت باورهای مؤمنان و حفظ آنها از انحرافات اعتقادی است؟
⁉️آیا یک متکلم نباید جایگاه حقیقی و اسلامی بسیاری از مسائل مرتبط با فرزندآوری زیاد را از نگاه توحیدی تبیین کند؟ چرا بسیاری از مذهبی ها در مسائل مرتبط با جمعیت از جمله مسأله رزق و روزی، کیفیت و کمیت تحصیلات، تعیین سطح کمی و کیفی زندگی، وظایف زن و مرد، جایگاه و ارزش فرزند، ارزش و جایگاه ازدواج و ...دچار التقاط شده اند؟
✅به نظر می رسد یک متکلم به هر یک از این ابعاد که بپردازد و با انجام پژوهش های کلامی، جایگاه واقعی و اسلامی هر یک از این موضوعات را تبیین و معرفی کند، گام مهمی برای افزایش جمعیت توحیدی برداشته و سنگلاخ های التقاط و انحراف را از مسیر واقعی سبک فرزندپروری اسلامی برداشته است.
✅با سرلوحه قرار دادن توحیدمحوری در طرح مباحث جمعیتی و اثبات کارکردهای مثبت آموزه های جمعیتی اسلام در حل مسائل و چالشهای جمعیتی، علاوه بر اینکه می توان به شیوه ای کاربردی از آموزه های توحیدی در مقابل هجوم اندیشه های الحادی و سکولاریسم دفاع کرد، می توان فوائد دنیوی و مادی فرزندآوری را نیز در چارچوب خداباوری و معادباوری تعریف کرد و افق های ارزشمندتر، والاتر و پایدارتری را فراروی بینش و تصمیم گیری افراد نسبت به افزایش جمعیت گشود. 📝 حجت الاسلام و المسلمین سید مرتضی موسوی ؛دانش آموخته کلام اسلامی
@madaraneghasemparvar
🕌السلام علیک یا أباعبدالله الحسین(ع)
✅سالیان درازی اجدادمان ،خود و فرزندانشان را بر سر سفره با کرامت حسینی نشاندند تا شیطان نتواند فقر هراسی کند.
♦️اما چرا حالا از فرزندآوری گریزان شده ایم؟ آیا این سفره کوچکتر شده یا شیطان در دلهایمان نفوذ کرده؟‼️
@madaraneghasemparvar
🔷ضرورت جامع نگری نسبت به «رازقیت الهی»
✅ برای بهره مندی از نصاب کامل ایمان به اسماء و صفات الهی، لازم است که علاوه بر پذیرش اصل آنها، به تمام دیگر معارف وحیانی که حقیقت آنها را تبیین می کنند نیز معتقد باشیم.
✅ «رازقیت الهی» یکی از صفات فعل الهی است که در منابع وحیانی، معارف ناب فراوانی وجود دارد که ابعاد مختلف آن را توضیح داده و تبیین می کنند؛ اما متأسفانه غبار غفلت و بی توجهی بر حقیقت این معارف نشسته است.
✅ مجموعه این معارف نشانگر وجود قوانینی ناظر به رازقیت الهی است که هر کدام در جای خود قابل درک، بایسته و قابل اجرا است.
✅ به عبارتی دیگر تحلیل و بررسی آیات و روایات مربوط به رازقیت الهی و غوص در آنها ما را در شناخت حقائق رزق الهی و تعیین وظیفه خود در مواجهه با مسائل مختلفی همچون مفهوم رزق، فلسفه رزق، اقسام رزق، فلسفه تفاوت روزی افراد، چشمه های مادی و معنوی رزق، انتخاب نوع شغل، میزان تلاش برای کسب رزق حلال، عوامل افزایش و کاهش رزق، زمان اقدام به ازدواج و فرزندآوری، میزان لزوم تلاش برای تأمین نیازهای اقتصادی خانواده، روزی اهل علم و دهها مسأله دیگر یاری می کند.
✅ توجه به این حقیقت علاوه برآنکه میزان اعتقاد ما به رازقیت خداوند و فهم ما از نحوه روزی رسانی او را افزایش می دهد، همچنین پاسخ های ما در مواجهه با سوالات و شبهات پرشمار و پرتکراری که امروزه در موضوع رازقیت الهی مطرح می شود را جامع، منسجم، قانع کننده تر و کاربردی تر کرده و می تواند تا حد زیادی از ارتکاب انواع فسادهای خرد و کلان اقتصادی بکاهد.
@madaraneghasemparvar
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بشنوید آنچه را که تا به حال نشنیده بودید😳‼️
📣📣پخش کنید تا دیگران نیز بشنوند
@madaraneghasemparvar