مدار 01:20
⛔️ بیتوجهی رحمانی فضلی به درخواست نمکی برای مسدود کردن مرزهای ترکیه! 📩 وزیر بهداشت در نامهای به
گلایه توییتی مشاور وزیر کشور نسبت به شتابزدگی در انتشار نامه وزیر بهداشت:
👤 آنتی صهیون: جناب مشاور وزیر کشور، بجای گلایه و سخن از غرایب! به این سوال پاسخ دهید که چطور #ماه_رمضان نیامده #ستاد_ملی_کرونا به مرجعیت وزارت کشور مساجد و مراسمات مذهبی را تعطیل کرده ولی با اینکه مدتهاست دلسوزان و رسانه ها به بسته نشدن مرز #ترکیه انتقاد دارند چرا باید انقدر اهمال شود تا وزیر بهداشت مجبور شود به وزیر کشور نامه فوری و آنی بنویسد و باز هم شاهد ادامه اهمال باشیم!؟
@madare0120
مدار 01:20
و اما #سعید_محمد ..! اتفاقی که افتاده این است که خبرگزاری فارس مطلبی را از قول سردار جوانی، معاونت س
بنظر ما انتشار این خبرِ عجیب و جنجالی (شاید هم ساده یا دروغ ولی جذاب!) آنهم در این برهه زمانی، پشت پرده ای دارد و هدف چیز دیگری است!!
و جالب اینکه این بی اخلاقی صورت گرفته توسط #خبرگزاری_فارس با هر نیتی که انجام شده باشد باعث شده تا هر کدام از مخالفان نظام و #سپاه و سعید محمد، دنبال صید ماهی خود از این آب گِل آلودی که فارس درست کرده باشند!
عده ای این خبر شیطنت آمیز را دستمایه حمله به محمد قرار داده و جالب اینکه از پایان عمر سیاسی وی خبر داده اند😁 (نشان دهنده بغض و کینه بی حد و حصرشان به سعید محمد است!، این افراد لفظ "پایان عمر سیاسی" را درباره خاتمی و میرحسین و احمدی نژاد هم با اینهمه تخلف و انحراف و ضربه به نظام، بکار نبرده اند!!)
عده ای هم به همراه رسانه های معاند و ضدانقلاب، با این دستپخت خبرگزاری فارس به نظام و سپاه هجوم اورده اند!!
پ ن: #سعید_محمد نه یکبار که سه بار استعفاء دادند و تاخیر در قبول استعفای ایشون باعث این صحبتها شده..!
👤 آنتی صهیون
@madare0120
📌 علي الزبيدي عضو ائتلاف پارلمانی الفتح عراق: مصر و سعودی و اردن در تلاش برای خارج کردن #عراق از #محور_مقاومت هستند..!
@madare0120
📸 اعتراف مجری ضد ایرانی
🔻فیصل قاسم، مجری ضد ایرانی شبکه الجزیره در فیسبوک خود نوشت:
🔹تفاوت اصلی بین ایران و اعراب این است که ایران به تنهایی از خود محافظت می کند ، در حالی که اکثر کشورهای عربی تحت الحمایه دیگران هستند. به همین دلیل برخورد غرب با ایران نسب به برخوردشان با اعراب متفاوت است. آنها با ایران به عنوان یك قدرت منطقه ای برخورد می كنند ، در حالی كه با اعراب به عنوان اذناب و زیردستشان رفتار می كنند.
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مراسم تشییع پیکر قاضی دادگاه صدام حسین
🔹«محمد عریبی الخلیفه» یکی از قضات دادگاه #صدام حسین، رئیسجمهوری پیشین عراق، روز جمعه ۲ آوریل، در ۵۲ سالگی بر اثر ابتلا به ویروس #کرونا در بیمارستانی در بغداد درگذشت.
🔹اوریبی که فارغ التحصیل دانشکده حقوق دانشگاه بغداد بود و در سال ۲۰۰۰ میلادی با حکم صدام به عنوان قاضی منصوب شده بود، چهار سال بعد حکم #اعدام او را صادر کرد!
@madare0120
🔴 ایران مجددا به کمک متحد خود شتافت.
🔹پایگاه اینترنتی معارض سوری "زیتون" به نقل از تانکر ترکرز گزارش داد که چندین نفتکش ایرانی مجموعا حامل یک میلیون بشکه نفت در راه بندر بانیاس #سوریه هستند.
🔸این #نفتکش ها هم اکنون در کانال سوئز هستند و پیش بینی میشود تا سه روز آینده به بندر برسند.
✍در هفته های گذشته مجددا بحران سوخت در سوریه تشدید شده و در شهر های مختلف ، صف های طولانی برای دریافت #سوخت تشکیل شده است.
@madare0120
🔹"رسانهی اصلی سپاه" با "یکی از مسئولان سیاسی در سپاه" علیه "مشاور فرمانده کل سپاه" مصاحبه گرفته است!
برداشت افکار عمومی از آن چیست؟!
پ ن: کاش بزرگترها بزرگتری کنند...
دود این اقدامات اول از همه در چشم سپاه میرود!
#سعید_محمد
@madare0120
🔴 روزنامه ترکی "آیدینلیک" در مورد سیاست ترکیه در تنش اخیر بین اوکراین و روسیه نوشت:
🔸روسیه و اوکراینِ مورد حمایت ایالات متحده در حال افزایش استقرار تجهیزات نظامی در شرق اوکراین هستند.
🔹بحران دریای سیاه مربوط به بحران مدیترانه است. ترکیه باید انتخاب درستی داشته باشد.
🔸بحران روسیه و اوکراین بحرانی بین اوراسیا گرایی و آتلانتیسم است ، نه درگیری بین دو کشور. اوکراین و یونان پیاده نظام [ایالات متحده آمریکا] هستند.
🔹موقعیت صحیح ترکیه در بحران دریای سیاه منجر به رسمیت شناختن حاکمیت ترکیه بر قبرس از سوی روسیه خواهد شد. این یک فرصت تاریخی است.
🔸غرب قصد ایجاد تنش بین روسیه و ترکیه را دارد.
🔹آنکارا و مسکو اگر مسائل قبرس و کریمه را با هم در نظر بگیرند قادر به حل همه مشکلات هستند.
▪️لازم به ذکر است که ترکیه روابط بسیار گرمی با اوکراین دارد،هم خواهان بازگشت کریمه به اوکراین است و هم صادرات تسلیحاتی گسترده ای به این کشور دارد.
@madare0120
📸 پس از راه اندازی کمپینی برای دستگیری "همجنس بازان" و بستن مراکز "فحشا" در استان سلیمانیه عراق، کنسولگری ایالات متحده در اربیل ابراز نگرانی کرده و این کارزار را نقض حقوق بشر دانست!
👤 آنتی صهیون: بهتره کنسول آمریکا دنبال راهی برای ترک کردن هرچه زودتر عراق توسط تروریستهای نظامی آمریکایی باشد تا مداخله در مواردی که ربطی به او ندارد!!
@madare0120
🔴 ادغام نیروهای #مقاومت در ارتش سوریه
🔹پایگاه معارض سوری "دیرالزور ۲۴" در خبری اختصاصی از حصول توافقی بین #ایران و #سوریه برای ادغام شبه نظامیان طرفدار ایران در نیروهای رسمی ارتش سوریه خبر داد.
🔸طبق توافق حاصل شده، مقرر شده است که شبه نظامیان دوره های آموزشی خود را در منطقه ی الدریج در حومه ی دمشق طی کرده و به دیرالزور بازگردانده شوند.
🔹این نیرو ها زین پس دو درجه دریافت خواهند کرد، یکی از سوی ارتش سوریه و دیگری از سوی ایران.
@madare0120