سید حسن نصرالله دوشنبه درباره اتفاقات اخیر سخنرانی خواهد کرد.
دوشنبه ، ساعت ۲۱ به وقت ایران
@madare0120
7.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥محمدرضا گرایی، قهرمان کشتی فرنگی المپیک و جهان: در ۱۲ ثانیه آخر کشتی با حریف گرجستانی، یاد آن شهید گمنام افتادم و معجزه ای بود که توانستم به فینال راه پیدا کنم
🔹آن شهید گمنام جان خود را با خدا معامله کرد تا پرچم کشور را بالا نگه دارد.
🔹شب اعزام با این شهید قول و قراری گذاشتم؛ تصمیم گرفتم اگر مدال طلا کسب کردم، به این شهید عزیز اهدا کنم.
@madare0120
مدار 01:20
📷 تصاویر یادگاری احمدی نژاد در جریان سفر به دوبی و بازدید از نمایشگاه اکسپو !! @madare0120
اکانت امنیتی اسرائیل از احتمال دیدار احمدینژاد از غرفه اسرائیل در اکسپوی دبی خبر داده.
👤 آنتی صهیون: مسلماً این منحرف برای گرفتن عکس یادگاری به دوبی نرفته!
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌️تروریست های سوری ترکیه بخاطر عدم گرفتن پولشان از بابت جنگ در قره باغ، اعتراض کردند.
@madare0120
🔴 مرحوم نجم الدین اربکان ، نخست وزیر اسبق ترکیه در سال ۱۹۹۲ گفته بود:
آمریکا و اسرائیل میخواهند یک منطقه خودمختار در مناطق کردنشین شمال عراق ایجاد کنند که کاملا مطیع آنها باشد.
سپس آن ساختار را به جنوب شرقی ترکیه و سپس ایران گسترش دهند.
و همچنین میخواهند یک جنگ بین مسلمان ها از جمله ایران و ترکیه و عراق راه بیاندازند تا اسرائیل به راحتی بتواند لبنان را اشغال کند.
سپس از آنجا کریدوری به شمال عراق بزند و آن را نیز به ارمنستان و سپس باکو متصل کند
و این وسط ،میخواهد ارمنستان را که مانعی میباشد از میان حذف کند و بدین سبب با تهییج احساسات مسلمانان، آنها را علیه ارمنستان بشوراند و اینگونه شود که اسرائیل به باکو وصل شود و یک لقمه مجانی نصیب آن شود
برنامه این است
میخواهند اینجا را هم ویتنام کنند
#کریدور_زنگزور
@madare0120
🛑اعلام حالت آمادهباش کامل در بغداد
🔺️امروز پایتخت عراق پس از پایان انتخابات پارلمانی و شمارش دستی آراء در حالت آماده باش کامل قرار گرفته است
@madare0120
مدار 01:20
بیانیه جدید مقتدی صدر @madare0120
🔴صدر: با آمریکا مذاکره میکنیم
🔹 «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق با تشریع مواضع این جریان در قبال امریکا «گفت وگوی جدی با امریکا درباره ماندن نیروها و پایگاه ها و دخالت هایش در عراق» را یکی از شرط های تعامل با امریکا اعلام کرد.
🔸صدر در بیانیه خود که امروز (شنبه 16 اکتبر) منتشر شد نوشت که احتمالا مهمترین چیزی که «جهان در دستیابی جریان صدر به نخستوزیری» انتظارش را میکشد تعیین موضع آنها نسبت به «امریکا یا اشغالگران» است.
🔹او گفت که در این راستا به چند نکته اشاره میکند که «عراق را از سرسپردگی نسبت به هرکسی خارج میکند» و در توضیح افزود که اولا امریکا باید با دولت عراق در سطح دیپلماتیک و همه سطوح رفتاری متقابل داشته باشد به این معنا که با عراق مانند یک کشور مستقل برخورد کند.
🔸به گفته صدر نکته دوم «گفتوگوی جدی و اثرگذار درباره آنچه به ماندن نیروها و پایگاهها و جنگندهها و کشتیهای نظامی و دخالتهایش در امور عراق مربوط میشود» است.
🔹نکته سومی که صدر درباره روابط با امریکا بر آن تأکید کرده این است که تظاهرات و خیزش ملت عراق مسئلهای داخلی و ملی است و هیچ ربطی به امریکا ندارد و باید خالی از هرگونه تأثیر خارجی باشد.
🔸صدر افزوده که موضوع دیگر لزوم دور نگه داشتن خاک و آسمان و دریا و ملت عراق از نزاعهای منطقهای امریکا است، چنانکه دیگران هم باید به همین موضوع پایبند باشند.
🔹او تأکید کرد: «ملت ما عراقی هستند، نه شرقی نه غربی، میخواهیم در صلح زندگی کنیم و در برابر هر چیزی که خلاف صلح باشد پاسخی درخور میدهیم».
🔸صدر تأکید کرد که در صورت تحقق این نکات مناسبات با امریکا در عرصه اقتصادی یا هر عرصه دیگری برقرار خواهد بود و در غیر این صورت تحت فشار و سرسپردگی قرار نخواهد گرفت.
🔹او افزود که اگر این شرطها تحقق نیافت «امریکا را کشوری دشمن عراق میشماریم که خواستار استقلال و حاکمیت و ثبات عراق نیست» و افزود که «عراق با اشغالگری دو دشمناند که هرگز سازش نخواهند یافت».
🔸صدر بیانیه خود را با تعبیر «مقتدی صدر مقاوم» پایان داده است.
@madare0120
مدار 01:20
🔴صدر: با آمریکا مذاکره میکنیم 🔹 «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق با تشریع مواضع این جریان در قبال
🔹 توئیت مقتدی صدر سرکرده جریان صدر دو روز پس از شهادت حاج ابومهدی المهندس و حاج قاسم سلیمانی که در آن خواستار برخورد قوی با دولت و نیروهای آمریکایی و ایجاد مقاومت بین المللی در منطقه علیه حضور آنها شده بود.
آن موقع علی رغم اینکه در پشت پرده با جوکر ها همدست بود، لااقل در ظاهر خود را هم ردیف مقاومت نشان میداد، الان دیگر آن هم نیست
رسما شمشیر را از رو بسته
و اکنون در ایران عده ای ساده لوح که هیچ تخصصی هم در امور منطقه ندارند، با انتشار تصویری از حضور دو سال پیش مقتدی صدر در کنار حاج قاسم سلیمانی و رهبر انقلاب ، در حال داستان سرایی در مورد او هستند غافل از اینکه معیار افراد، عکس نیست
وگرنه ظریف و خیلی های دیگر هم با حاج قاسم و رهبر انقلاب عکس دارد ...
@madare0120
مدار 01:20
🛑اعلام حالت آمادهباش کامل در بغداد 🔺️امروز پایتخت عراق پس از پایان انتخابات پارلمانی و شمارش دستی
#تکمیلی
🔴 کمیساریای عالی انتخابات پارلمانی عراق نتایج نهایی و کامل انتخابات را اعلام کرد:
الكتلة الصدرية 73
تقدم 37
دولة القانون 34
حزب دمکرات کردستان 32
ائتلاف الفتح 17
اتحادیه میهنی کردستان 16
عزم 14
امتداد 9
الجيل الجديد 9
اشراقة كانون 6
العقد الوطني 5
ائتلاف قوى الدولة 4
تصميم 5
جماهيرنا هويتنا 3
المشروع الوطني 1
حركة حسم 2
حقوق 1
بلادي الوطنية 1
تيار الفراتين 1
تجمع سند 1
الوفاة والتغيير 1
النهج الوطني -الفضيلة 1
الجماهير الوطني 1
المنتج الوطني 1
جبهة تركمان 1
العدل الكردستاني 1
ائتلاف العربي 1
ائتلاف الامال 1
اقتدار وطن 1
حزب الوطن 1
اهالي واسط 1
نامزد های مستقل 40
@madare0120
9.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چهار روز قبل از انتخابات پارلمانی عراق، شیخ شیخ خزعلی: امارات متحده عربی توانایی تقلب همه جانبه در نتایج انتخابات الکترونیکی را دارد
@madare0120
🔰گزارش تاییدنشده دویچهوله: یک هیات سعودی به تهران سفر کرده است
🔹صفحه اینترنتی شبکه آلمانی «دویچه وله» یادداشتی تحلیلی درباره چرایی بهبود روابط پرتنش ایران و عربستان سعودی منتشر کرد.
🔸یادداشت شبکه دویچه وله با این عنوان منتشر شده است: «چرا هم اکنون روابط سعودی-ایران دارد گرم میشود؟»
🔹در ابتدای این یادداشت آمده است: «روابط سرد بین عربستان سعودی و ایران دارد گرم میشود و شاید به احیای روابط (دیپلماتیک) دوجانبه بیانجامد. از یک منظر واقعگرایانه، شاید به زودی دفاتر دیپلماتیک (بین ایران و عربستان سعودی) باز شود اما بعید است که دو کشور به متحدان نزدیک تبدیل شوند».
🔸دویچه وله نوشت: «عربستان سعودی و ایران که رقبای منطقهای هستند، در سال جاری میلادی (۲۰۲۱) بیشتر از کل پنج سال گذشته با یکدیگر ملاقات کردهاند. چهار نشست در بغداد و یک دیدار در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، نشاندهنده تداوم گرم شدن روابط دوجانبه است؛ روابطی که از سال ۲۰۱۶ متوقف شده بود».
🔹به روایت این رسانه غربی، «در آن سال (۲۰۱۶) به دنبال اعدام شیخ نمر النمر، روحانی شیعه از سوی ریاض، معترضان به نمایندگیهای دیپلماتیک عربستان در جمهوری اسلامی (ایران) حمله کردند».
🔸دویچه وله ادامه داد: «از آن زمان، پادشاهی سُنی مذهب عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران با اکثریت شیعه در تقریباً همه چیز از جمله منازعات منطقهای در یمن، سوریه و لبنان، در دو سوی مخالف یکدیگر بودند».
🔹در یادداشت این رسانه آلمانی آمده است: «بنابراین اظهار امیدواری محمد بن سلمان ولیعهد سعودی مبنی بر اینکه "مذاکرات با ایران به نتایج ملموسی برای ایجاد اعتماد و احیای روابط دوجانبه منجر شود" را میتوان به عنوان یک رویداد قابل توجه در نظر گرفت».
🔸«عدنان طباطبایی» مدیرعامل مرکز تحقیقاتی «کارپو» در آلمان طی مصاحبه تلفنی به شبکه دویچه وله گفت: «در حال حاضر، این یک شاخص مثبت است که مذاکرات ادامه داشته و دیگر انکار نمیشود. با این حال، وقتی علائم تهران و ریاض را مقایسه میکنیم، تهران از چشم انداز مثبت آنها اطمینان بیشتری دارد».
🔹به گفته این کارشناس مستقر در برلین، اعتماد به نفس بیشتر ایران (در قیاس با عربستان سعودی) مطابق تصور این کشور (تهران) از موقعیت قویتر خود در منطقه به رغم تحریمهای آمریکا و تاثیرات مخرب اقتصادی آنها است.
🔸وی افزود: «این که (اعتماد و اطمینان بیشتر ایران به مذاکرات با عربستان سعودی) موجه است یا نه، بحث دیگری است. نکته اساسی این است که ایران علاقه زیادی به گسترش روابط تجاری منطقهای دارد».
🔹دویچه وله در ادامه یادداشت خود نوشت: «به نظر میرسد عربستان سعودی که بزرگترین کشور خاورمیانه و پس از مصر، دومین اقتصاد بزرگ از نظر جمعیت در جهان عربی است، یک شریک تجاری مورد استقبال برای اقتصاد آسیبدیده ایران باشد».
🔸«صنم وکیل» قائم مقام مدیر برنامه خاورمیانه، شمال آفریقای اندیشکده «چتم هاوس» انگلیس در مصاحبه با دویچه وله درباره چرایی بهبود روابط ایران و عربستان سعودی اظهارنظر کرد.
🔹این تحلیلگر مستقر در لندن گفت: «احیای روابط دیپلماتیک بین دو کشور (ایران و عربستان سعودی) همچنین این پیام را به کل منطقه میرساند که ایران یک قدرت منطقهای است که باید با آن کلنجار برویم».
🔸از نظر صنم وکیل، این فقط ایران نیست که با بهبود روابط با عربستان سعودی به دنبال تحقق اهداف اقتصادی خود است.
🔹عضو ارشد اندیشکده چتم هاوس گفت: «من فکر میکنم که دولت سعودی در شرایط کرونا و جنگ جاری در یمن، منافع امنیتی و اقتصادی خود را در اولویت قرار داده است. برای پایان دادن به جنگ یمن، پرداختن به چشم انداز ۲۰۳۰ و جذب سرمایهگذاری جدی در پادشاهی (عربستان سعودی)، تنها از طریق تنش زدایی با ایران قابل تحقق است».
🔸دویچه وله ادامه داد: «استراتژی چشم انداز ۲۰۳۰ عربستان به اصلاحات هدفمند در اقتصاد، دفاع، گردشگری و انرژیهای تجدیدپذیر این کشور اشاره دارد. ریاض از سال ۲۰۱۵ رهبری یک ائتلاف نظامی برای حمایت از دولت (مستعفی عبدربه منصور هادی) علیه شورشیان حوثی (نیروهای جنبش انصارالله یمن) تحت حمایت ایران را بر عهده دارد. در حالی که ریاض ایران را متهم میکند که از حوثیها با سلاح و پهپادها حمایت میکند، تهران میگوید که فقط از آنها حمایت سیاسی میکند».
🔹عدنان طباطبایی مدیرعامل مرکز تحقیقاتی «کارپو» معتقد است: «با این حال، تصور اینکه ایران حوثیهای یمن را به طور کامل کنترل میکند، یک تصور گمراه کننده است. ایران هرگز نمیتواند به حوثیها نحوه رفتار آنها در جنگ (با عربستان سعودی) را دیکته کند چرا که جنگ بین ایران و عربستان سعودی نیست بلکه بین حوثیها و عربستان سعودی است و ما باید خطوط و (پیچیدگیهای) داخلی یمن را نیز در نظر بگیریم».
@madare0120