مدار 01:20
🎥جنجال بهاره رهنما از روی کشتی تفریحی در استانبول / آسایش امروز من نتیجه سالها زحمت کشیدن است/کسی
بد ندیدیم فهرستی از برخی زحمات ۳۰ ساله خانم #بهاره_رهنما را گرد آوریم تا با هم تماشا کرده و پی به میزان رنج و اندوه و زحمتی که این بازیگر کشیده، برده و چگونگی دست و پا داشتن را هم یاد بگیریم!
پ ن: خانم رهنما هر چه دارد از شهرتی است که بواسطه تلویزیون و سینما بدست آورده به علاوه سوءاستفاده از سادگی مردم در فضای مجازی و تبلیغ در آن، ازدواج چند باره و حرفهای ضد و نقیض وگرنه با این سطح سواد و زحمتشون بعد از ۳۰۰ سال هم به جایی نمی رسید!
👤آنتی صهیون
#سلبریتی_بیسواد
#جهاد_تبیین_و_افشاگری
👇👇👇👇👇👇👇
@madare0120
shabnameh660.mp3
10.03M
شبنامه / وقتی آمریکاییها در گزارشهایشان از ایرانِ شیعه و عربستان و امارات و ترکیه و مصرِ سنی حرف میزنند / تلاش برای تشدید جنگ مذهبی در خاورمیانه / مقام امنیتی سابق افغانستان: حتی برخی نیروهای ارتش جذب داعش شدهاند / اگر طالبان نتواند فضا را مدیریت کند ممکن است بخشی از شبکهاش جذب داعش شوند... / آقای تحلیلگر
@madare0120