مدار 01:20
🎥 در حصارک کرج چه گذشت؟! 🔸تصاویری تازه منتشر شده از نحوه جنایت اغتشاشگران داعشی و شهادت دردناک و مظ
🔴متهم قتل شهید عجمیان: ماهانه ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون درآمد دارم
▪️حمید قرهحسنلو: من و همسرم (فرزانه قرهحسنلو) بهطور ناخواسته در این اجتماع وارد شدیم! در اتوبان دنبال راه برگشت بودیم که صحنه ضرب و جرح شهید عجمیان پیش آمد. همسرم در محل وقوع جنایت جمعیت را کنار میزد تا شهید را نزنند! من از صحنه زدن شهید من بدون منظور فیلم گرفتم! بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون درآمد ماهیانه دارم.
▫️قاضی: شما جمعیت را کنار میزدید تا صحنه بهتر تصویربرداری شود. کسی که ماموریتی ندارد چرا باید فیلم جزییات صحنه را تهیه کند و در همه صحنه ها پیگیرانه حضور داشته باشد؟ همسرتان در بازجویی اعتراف کرده که شما لگد به شهید زدید.
▪️نماینده دادستان: آقای قرهحسنلو شما بهعنوان یک پزشک در صحنه جرم حضور داشتید اما به شهید عجمیان که روی زمین افتاده بود، لگد میزدید. عینکتان در جایی که پیکر شهید عجمیان افتاده بود، بوده است. برای کفشتان که آغشته به خون شهید عجمیان بود چه توضیحی دارید؟ در گوشی شما فیلمی از حادثه که توسط خودتان ضبط شده کشف شده است.
@madare0120
واکنش مهاجرانی به لیس زدن نور پهلوی توسط سگ
«عطاءالله مهاجرانی» فعال سیاسی خارج کشور:
🔹اتفاقا پدربزرگ خانم نور! يك سگ غول پيكر سياه مكزيكى داشت اسمش بنو بود. شاه با بنو صبحانه مىخورد نه با شهبانو يا فرزندان، نه حتى با اوسا اسدالله و مهمانان. بنو موقع ضيافت هم روى ميز غذا مىرفت و سرش را توى ظرف غذاها مىكرد و از بشقاب ملكه مادر هم مىخورد و شاه قاهقاه مىخنديد.
🔹در دوم بهمن ١٣٥٧ كه شاه با دو هواپيماى جمبوجت از ايران به مصر رفت. يك هواپيما پر از چمدان و صندوقچه بود. روى صندلىها هم به جاى مسافر چمدانهاى كوچك بود. در هواپيماى ديگر شاه و شهبانو و سگها و سگبان و آشپزبودند. جايى براى هويدا و نصيرى و خسروداد و رحيمى و ربيعى و همايون نبود.
🔹شهبانو فرح بيش از هر كسى مىتواند داستانهاى سگ سياه شاه را براى نور روايت كند. گاهى بنو سرش را توى بشقاب شهبانو يا اشرف يا ملكه مادر مىكرد. كسى حق اعتراض نداشت. گاه بشقاب روى پاى افراد مىافتاد.
🔹شهبانو در جشن تولدش در بيرجند كه شتر سوارى كرد، سگش از كيك تولد ٤٠٠دلاری فرانسوى خورد!
@madare0120
مدار 01:20
#توجه_مهم 🔴 طی تماسی که با برادر شهید عجمیان داشتیم، ایشان خبر گذشت مادر شهید از قاتلین پسرش را از
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درخواست قصاص خانواده محترم شهید روح الله عجمیان از قاضی
🔹امروز اخباری مبنی بر گذشت خانواده شهید از قاتل در شبکه های اجتماعی پخش شد که بدینوسیله تکذیب می شود.
#شهید_روح_الله_عجمیان
@madare0120
مراکشی ها پس از صعود به دور دوم #جام_جهانی :
فلسطین...
فلسطین...
@madare0120
⛔️ وقتی مغازهدار وطن دوست و غیور سنندجی یه برانداز رو فشاری میکنه!
@madare0120
شبنامه 1044.mp3
10.43M
فوری مهم / بیانیه مقاومت تاجیکستان و مقاومت عراق: باید جنگ به خانه سعودی کشیده شود
شبنامه / چند ساعت پس از بیانیه مقاومت عراق در خصوص سعودی، مقاومت تاجیکستان هم بیانیهای مشابه صادر کرده است / در این بیانیه آمده: باید نبرد به خیابانهای ریاض کشیده شود / نیروهای #مقاومت میگویند تمام کشورهایی که از سیاست خارجی سعودی در منطقه آسیب دیده اند، باید علیه آن آماده شوند.../ آقای تحلیلگر
@madare0120
صالِحٌ بعد صالِح و صادِقٌ بعدَ صادِق!
مکان عروج ملکوتی دانشمند هسته ایمان #شهید_فخری_زاده
@madare0120
#به_وقت_شهادت
امشب به تاریخ قمری
۷ جمادی الاول
سالروز شهادت سردار بزرگمان
#حاج_قاسم عزیز است...
🥀 روحت شاد حاجی...
خوب موقعی پر کشیدی...
@madare0120
مدار 01:20
معجزه توسعه = چهارم شدن در بین چهار تیم! #جام_جهانی #خودتحقیرگرها @madare0120
هنوز چند روزی از ماتحت لیسی بن سلمانی این شخص و مفتضح شدنش نگذشته که ماشین حساب به دست گرفته و برای #حجاب خط پایان رسم کرده!!
با این حساب تمام آنهایی هم که در این ۷۰ روز به خیابان آمدند را جمع بزنیم حتی نیم درصد جمعیت ایران را هم شامل نشدند، پس نشانه ای است از پایان " زن هرزگی آزادی" و خواسته های دیگر!
👤 آنتی صهیون
@madare0120