آقای جهرمی!
خیلی دوست دارم ببینم آیا همانقدری که شما به حرف آنها گوش کردید و طبق میل و بیانیه ها و پست و استوریهای این شیاطین و بوقچیها و مزدوران و سلبریتیهای اجاره ایشان پلیس و بسیج را خلع سلاح کردید و نهایت مماشات را با دانشجونماها و هتاکان به رهبری و مخالفان شریعت و #حجاب به عمل آوردید آیا آنها هم سر سوزنی به حرف و خواست شما اعتنا خواهند کرد!؟
البته که جواب مشخص است!؟
آنها همانند شما متاثر از جوسازی و فشار طرف مقابل و رسانه هایش تصمیم نمی گیرند!
👤 آنتی صهیون
@madare0120
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارسالی مخاطب
کشف حجاب متصدی داروخانه شبانه روزی دکتر فرسام / آستانه اشرفیه / استان گیلان
#حجاب
#حجاب_خط_مقدم_است
#مطالبه_برخورد
@madare0120
سران سه قوه دیروز (شنبه) در نشستی مشترک بر "سرعت بخشیدن به راه اندازی شبکه ملی اطلاعات" تاکید کردند.
@madare0120
🔴 برگزاری تجمع و راهپیمایی حمایت از حریم خانواده و عفاف و حجاب
◾️زمان: دوشنبه پنجم دی، ساعت ۱۵
◽️مسیر راهپیمایی: مصلای قدس، خیابان شهدا، حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها، صحن پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله)
#حجاب
#حجاب_خط_مقدم_است
#فاطمیه
@madare0120
وَالقَمرُ قُلُوبِْ فَنِعْمَ حَٰاجِ قٰاسِمْ ...
گاهی از آن بالا نگاهی هم به ما کن...
#حاج_قاسم
#جان_فدا
@madare0120
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@madare0120
قرعهکشی خودرو برای متقاضیان عادی متوقف شد؟
سخنگوی وزارت صمت:
🔹️۲۰ درصد عرضه خودروسازان به دارندگان خودرو فرسوده و ۵۰ درصد به طرح جوانی جمعیت اختصاص مییابد و ۳۰ درصد هم در بورس عرضه میشود.
@madare0120
May 11
خبری با عنوان ممنوعیت خدمات به زنان بی حجاب در خراسان جنوبی از قول خبرگزاری باشگاه خبرنگاران دروغ و فیک است!
صحبتهایی که معاون سیاسی خراسان جنوبی، آنهم حدود سه هفته پیش داشته این است👇
سید محمدرضا طالبی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی طی اظهاراتی درباره تفکیک جنسیتی زن و مرد، عنوان کرد: "از اختلاط کارمندان زن و مرد در یک مکان باید جلوگیری شود."
طالبی همچنین ضمن تاکید بر استفاده از «نیروهای جهادی در زمینه ترویج حجاب در دانشگاه ها»، افزود: «برگزاری کارگاه های حجاب در دانشگاه ها باید در اولویت قرار بگیرند».
@madare0120
منتفی شدن استعفای یک نماینده!
احمد نادری عضو هیات رئیسه مجلس:
🔹استعفای ابراهیم عزیزی نماینده کرمانشاه به درخواست مردم کرمانشاه جمع زیادی از نمایندگان فعلا از دستور مجلس خارج شد.
🔹پیش از این قرار بود عزیزی جایگزین حسینی در معاونت پارلمانی دولت شود.
@madare0120
✅ بیش از ۲۰ اقتصاد خوانده ای که به حسن روحانی نامه نوشتند که می توان کشور را بدون برجام اداره کرد ، امروز چه سمتی دارند؟ 👆
👤 آنتی صهیون: قطعا ما مخالف مذاکره با آمریکا و برجام هستیم ولی میخواهیم بدانیم جریانی که سالها میگفت تحریم نهایتاً ۲۰ درصد تاثیر دارد و ۸۰ درصد معضلات اقتصادی داخل بخاطر سوءمدیریت است، برای درمان سوءمدیریت ۸۰ درصدی داخلی و بهبود اوضاع اقتصادی و معیشت مردم چه کرده است!؟
@madare0120