30.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیوی بالا چند روزی است که در فضای مجازی دست به دست میشود
شخصی که خودش رو احمد بیطرفان معرفی میکنه و میگه پنجاه ساله که در حوزه قنادی و صنعت قند حبه و کله بوده درباره مواد افزودنی سرطانزایی میگه که در ایران به قند و شکر اضافه میشه.
بلانکیت یا همون جوهر قند که پیشتر درباره مصرفش در تولید نان در خبرها مطرح بود:
سال ۱۳۹۳ خبرگزاری مهر، متعلق به سازمان تبلیغات اسلامی، مطلبی منتشر کرده بود با عنوان:
"جوهر قند" ماده ای سرطان زا که با نان عجین می شود
سال ۱۳۹۴:
مسیح انصاری مدیر عامل انجمن حمایت از مصرف کنندگان ایران میگوید مصرف جوهر قند در نانواییها به خصوص نانواییهای سنتی پز در حال افزایش است و هر روز بر میزان آن افزوده میشود.
به گفته آقای انصاری، نانواییها برای سفید نشان دادن نان از این ماده سمی استفاده میکنند.
آقای انصاری گفت: "سالهای قبل از جوش شیرین در نان استفاده میشد با اینکه این ماده نسبت به جوهر قند خطر کمتری داشت اما استفاده از آن ممنوع شد."
@madare0120
مدار 01:20
💢تصویری از شهید ستوانیکم محمد امین نارویی شهید امشب که توسط تروریست های جیش الظلم به درجه رفیع شهادت
🔹 تصاویر شهدای مرزبانی در میرجاوه که توسط گروهک تروریستی جیش الظلم به شهادت رسیدند
@madare0120
🔞 داعش تصاویری از کشتار گروهی از شیعیان در مرکز افغانستان را منتشر کرد.
🔹در پی حمله تروریستهای داعش به گروهی از شهروندان ولایت دایکندی، ۱۴ نفر شهید شدند.
🔹گفته میشود داعش به مردمی که برای استقبال کربلاییها به مناطق مرزی ولایت غور رفته بودند حمله کرده است.
👤 آنتی صهیون: اینها برای شیعه بودن و ماندنشان از جان میگذرند و ما برای حفظ صندلی هایمان از حجاب میگذریم!
@madare0120
.
✴️ هلاکت ۱۱۰ نظامی صهیون از آغاز حمله زمینی به رفح
منابع عبری زبان اعلام کردند از آغاز حمله زمینی به رفح در ماه می گذشته تا ۱۳ سپتامبر، ۱۱۰ نظامی اسرائیلی در عملیاتها و نبردهای مختلف کشته شدند.
ماه می:
۳۳ نظامی اسرائیلی کشته شدند، ۲۸ نفر در نبردهای غزه، ۴ نفر در جبهه شمال (مرز لبنان) و ۱ نفر هم در کرانه باختری
ماه ژوئن:
۲۷ نظامی اسرائیلی کشته شدند، ۲۴ نفر در نوار غزه، ۲ نفر در کرانه باختری و سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ و ۱ نفر هم در جبهه شمال.
ماه جولای:
۲۱ نظامی اسرائیلی کشته شدند، ۱۱ نفر در نوار غزه، ۵ نفر در جبهه شمال، ۴ نفر در کرانه باختری و سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ و ۱ نفر بر اثر حمله پهپادی از یمن
ماه آگوست:
۲۰ نظامی اسرائیلی کشته شدند، ۱۳ نفر در نوار غزه، ۵ نفر در کرانه باختری و سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ و ۲ نفر در جبهه شمال
ماه سپتامبر:
۹ نظامی اسرائیلی کشته شدند، ۴ نفر در کرانه باختری، ۳ نفر در گذرگاه الکرامه در مرز اردن، ۲ نفر در نوار غزه
@madare0120
درس خواندن کودکان فلسطینی در خان یونس در جنوب نوار غزه در میان ویرانهها و چادرها
@madare0120
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بدون تعارف با صادق بیت سیاح؛ قهرمانی که در پارالمپیک پاریس نصاب پرتاب نیزه را شکست و طلایی شد، اما به جای نشان طلا، نشان ارزشمند دیگری بر گردنش نشست.
@madare0120
.
🛑فعال رسانه ای لبنانی، خلیل نصرالله:
🔸بایدن قول داد که به توافق هسته ای بازگردد، اما با شروطی.
🔹ایرانی ها به سرعت مانور «دموکرات ها» را افشا کردند.
🔸دولت مرحوم رئیسی برای رفع تحریمها مذاکره کرد، در حالی که آمریکاییها تلاش میکردند مواردی را که ایران رد کرده بود، به دست آورند.
🔹با شروع جنگ در #اوکراین، مشخص شد که رسیدن به پایان تحریم ها مربوط به گذشته است.
🔸از آن زمان، غربی ها بر روابط ایران و روسیه تمرکز کردند و حتی نسبت به آن به ویژه در ابعاد امنیتی و نظامی هشدار دادند.
🔹تهران و مسکو با تقویت روابط در سطوح مختلف امنیتی، نظامی و اقتصادی با این امر روبرو شده اند و در حال افزایش هستند.
🔸تهران به سازمان #شانگهای و بعداً کشورهای بریکس پیوست.
این بخشی از پاسخ بود.
🔹بنابراین، بدیهی است که اعمال تحریمها علیه ایران بر اساس اتهام موشکرسانی به مسکو، با هدف آسیب رساندن به روابط ایران و روسیه است.
🔸در زمان بندی خود، تلاشی برای جلوگیری از هرگونه گرایش دولت پزشکیان به سمت مسکو، به ویژه پس از صحبت از فعال سازی قریب الوقوع و امضای قراردادهای جدید با روسیه است.
@madare0120
مدار 01:20
هشدار مجری وطندوست شبکه افق در برابر گستاخی های رژیم باکو: اگر به برخی چیزی نگویی وهم برشان میدار
.
🚨 باکو و ائتلاف برای ساخت «کریدور حائل» میان ایران و ارمنستان (قفقاز جنوبی)
✍️ جلال محمدی، نویسنده و کارشناس حوزه قفقاز
🔻 نکاتی در پیوند با «کریدور فرضی حایل میان ارمنستان و ایران»:
۱- جنگ ۲۰۲۰ (۱۳۹۹) و یورش باکو، حرکت مشترک غرب، روسیه، ترکیه و رژیم صهیونیستی حول منافع مشترک در قفقاز جنوبی بود. بدون این هماهنگی، باکو از زمان امضای آتشبس میان حیدر علیاف و پتروسیان (۱۹۹۴)، وارد جنگ نشد.
باور سیاسی باکو، از زمان ایلچیبیگ تاکنون، تعریف جمهوری آذربایجان، ذیل «سیاست جهانی یا سیاست قدرتها»ست.
۲- در جنگ اول قراباغ، هیچ کشوری به اندازۀ ایران به باکو کمک نظامی، آموزشی، غذایی، سیاسی و بشردوستانه نکرد. باکو در حق هیچ کشوری مثل ایران ناسپاسی و قدرناشناسی نکرد. این هم تا حد زیادی ناشی از «سیاست قدرتها»ست نه ارادۀ باکو!
۳- در جنگ اول قراباغ، ایران هزینههای بسیاری را متحمل شد. یک قلم آن، سقوط هواپیمای C130 ایران (۲۶ اسفند۱۳۷۲) در عبور از فراز قراباغ با آتش ارامنه بود که ۲۲ شهید برجای گذاشت.
۴- از آغاز جنگ دوم قراباغ، سیاست ضدایرانی باکو آشکارتر شد. با مواضع ضدایرانی الهام علیاف در گفتگو با رسانهها، حضور وی در کنار پل خداآفرین، ترانهخوانی اردوغان در باکو، واکنشهای غیرمعقول مقامات باکو به حادثۀ سفارت در تهران، تداوم اظهارات مداخلهجویانه دربارۀ ایرانیان آذری و... زمینۀ طرح «کریدور زنگزور/ناتو» با تهدید ارمنستان شکست خورده و تلاش برای تحمیل آن به ایران در گردوغبار برخاسته از جنگ فراهم آمد.
بدون آزادی قراباغ، بسترسازی برای تغییر ژئوپلتیک منطقه ضدّ ایران ممکن نبود!
۵- کریدور ادعایی تبعات خطرناک ژئوپلتیک، سرزمینی، امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و... بر ایران دارد و بیشتر بر آذربایجان ایران و تبریز. مرز مشترک ایران با ارمنستان در آذربایجانشرقی است. باکو، سالهاست که مرز زمینی خود با ایران (آذربایجان ایران) را بسته و ارتباطات آذریهای دو سوی ارس را قطع کرده است!
عدم عبور خط لوله نفتی باکو- جیهان از ایران و ترجیح گرجستان و تفلیس بر آذربایجان ایران و تبریز در استفاده از منافع خط لوله، حاکی از سیاست خاص باکو دربارۀ ایران و آذربایجان بود.
۶- باکو (شناخته شده بهعنوان دولت در ۱۹۹۱)، کریدور ادعایی را زنگزور، جنوب ارمنستان را زنگزور غربی و از اراضی تاریخی خود میداند! رسانههای باکو مینویسند؛ «کریدور زنگزور به تمام علایق ملی، تاریخی و علایق آیندۀ ما پاسخگوست!.. اگر ارمنستان راضی باشد، کریدور آسانتر تحقق مییابد وگرنه، باکو قدرت اجرای آن را دارد... کریدور گامبه گام در حال اجراست»
در تمام نقشههای مندرج در رسانههای باکو، کریدور ادعایی، طول مرز ارمنستان با ایران را سد میکند!
۷- کریدور ادعایی، ذیل نقشۀ جهانی شبکۀ کریدورهای غرب تعریف شده و در درجۀ نخست ناظر بر منافع راهبردی، امنیتی و بلندمدت غرب است.
۸- رئیس دولت باکو گفته بود کریدور ادعایی موجب یکپارچگی جهان ترک خواهد شد! اگر ترکیب جمعیتی، مذهب، فرهنگ، سطح روابط و حتی زبان چندکشوری که وحدت بر محور تُرکیّت ناظر به آنهاست، شفاف شود، موهوم بودن جهان ترک روشن میشود. یکپارچگی جهان موهوم ترک، پوششی برای هویت غیربومی و چالشبرانگیز کریدور ادعایی است.
۹- روسیه بر سرِ اوستیا به گرجستان حمله کرد(۲۰۰۸) اما در فروپاشی قراباغ که خود یکی از عوامل اصلی شکلگیری آن بود همکاری کرد؟
۱۰ـ مواضع اخیر روسها دربارۀ کریدور ادعایی، «فروش حرف» برای تأمین منافع خود از باکو و آنکارا (همسویی) و ایروان (فشار) است. روسیه هرگز با کریدور ادعایی مخالفت نداشت.
۱۱- سال گذشته، یک دانشجوی دانشگاه تهران در مقالۀ «قصۀ زنگزور» نوشته بود: «تهران... خود به تنهایی باید منافع خود را پیش ببرد. اگر تهران خود با ابتکار خود کنشی نداشته باشد، دیگر بازیگران هیچکدام انگیزه یا توان دادن امتیاز به تهران را ندارد»
۱۲- ایران اگر در تغییرات سیاسی دولتهای پیرامونی رویکرد تأثیرگذاری نداشته باشد، بایستی تبعات مداخلات بیرحمانۀ بیگانگان در برخی کشورهای پیرامونی را با ذلت تحمل کند.
۱۳- در جنگ صدام با ایران(۱۳۶۷-۱۳۵۹)، روسیۀ بزرگ (اتحاد شوروی)، با وقوع جنگ نفتکشها، مثل آمریکا برای حمایت از صدام و اسکورت کشتیهای کویت و... وارد خلیج فارس شد.
۱۸ اردیبهشت ۱۳۶۶ آیتالله خامنهای گفت: «شوروی نباید منافعش را به خطر بیندازد و در خلیج فارس حضور پیدا کند»
بعدازظهر آن روز، ایرانیها کشتی شوروی(ایوان کورتیف) را زدند. چند روز بعد کشتی مارشال چخوف هم با انفجار مین دچار شکاف شد! و بعد به قول فتحالله محمدی از فرماندهان وقت نیروی دریایی؛ شوروی از خلیج فارس رفت و پشت سرش را هم نگاه نکرد!
۱۴- داشتن قدرت کافی نیست. هنر تفهیم قدرت به دیگران را نیز باید داشت. بسیاری از مشکلات ما در قفقاز جنوبی ناشی از عدم تفهیم قدرت خودمان به دیگران است.
@madare0120