بسم الله الرحمن الرحیم
خلاصهی نشست مجازی با موضوع "از امّت واحده تا ظهور"
٢٩ فروردین ۱۴۰۳
🔹امت واحده از جمعیت و جوامع مختلف با مرکز ولی فقیه شکل میگیرد، این جوامع و گروهها یا به صورت آگاهانه، یعنی میدانند که به اهداف نظام ولی فقیه کمک میکنند، یا ناآگاهانه یعنی نمیدانند که به اهداف نظام ولی فقیه کمک میکنند ولی چون بر مبنای ارزشهای فطری و انسانی حرکت میکنند یعنی برای آن ارزشها حرکت میکنند مرتبهای از امت واحده را شکل میدهند، مثل آزادگان جهان.
🔹در مورد غزه، راهپیماییها و حمایتهای مختلف جهان را شاهدیم که شاید متوجه نباشند به جبههی مقاومت و ولی فقیه کمک میکنند ولی چون میفهمند ظلم بزرگ و جنایتی علیه انسانیت در حال رخ دادن است حرکت میکنند و حرکت آنها به نظام ولی فقیه کمک میکند. بنابراین امت واحده تلاش میکند در جهان جامعهی توحیدی، یعنی هماهنگی با ولی فقیه ایجاد کند.
🔹صحبتهای اعضای جلسهی شورای امنیت بعد از عملیات وعده صادق مثل یک طنز تلخ بود، اسرائیل با این سابقهی آدمکشی، طرف ایرانی را محکوم به تروریست میکند و کشورهایی هستند که از آن حمایت میکنند، ژاپن دفاع میکند و حرکت ایران را محکوم میکند. این چطور امکان دارد؟ نفس این قضیه که فردی که آدم بکشد نه یکبار، نه دوبار و نوع کشتنها به قدری فجیع باشد که صدای همه در بیاید، کودک بیگناه بکشد زن بیگناه بکشد و تله بگذارد برای آدمهای بیگناه و بعد ایران را تروریست بخواند این چه منطقی دارد که چنین ادعایی امکان طرح دارد؟ اینجاست که به صورت جدی باید مطرح شود که شاخصهی عدالت در دنیا چیست و چرا امکان طرح چنین دعوایی توسط اسرائیل امکان پذیر است و سازمان ملل ملعبهی قدرتها است؟
🔹ما میخواهیم به جای مفهومی که الان مرکز جهان است یعنی منفعت و همهی نظریهها و همهی کنش و واکنشها دور این مفهوم میچرخند، مفهوم عدالت بگذاریم و بگوییم عدالت مرکز روابط انسانی است. تغییر نظم جهانی درحال حاضر به این معنی است که اگر کشوری بتواند نظامیگری بالا، اقتصاد بالا داشته باشد ابرقدرت است و همچنان کنش و واکنشها براساس منفعت است، تنها کشوری که میتواند مدعی مطالبهی مفهوم عدالت در جهان باشد در مفهوم پردازی و مفهوم سازی آن، ایران است.
🔹عملیات وعده صادق در حالی که در مورد زمان حمله با درگیر کردن فضای رسانه ۱۲ روز و بعد ۷۲ ساعت، غافلگیری نداشت اما حجم آتش غافلگیری داشت. مردم دنیا اجازهی جنگهای بزرگ جهانی نخواهند داد اما جنگها به صورت کنترل شده ادامه خواهد داشت، کنترل شده در یک فضای جغرافیایی و زمانی و هر کشوری بتواند بیشتر قدرتنمایی کند فضای دفاعی بیشتری خواهد داشت. ما حملهی مستقیم به داخل کشور نخواهیم داشت این اطمینان خاطر هست که در ایران هیچ اتفاقی نخواهد افتاد اما در کشورهایی که تنش هست ادامه خواهد داشت و اگر مردم جهان بتوانند این افکار عمومی شکل گرفته علیه اسرائیل را حفظ کنند و ابعاد حقوقی آن را، میتوانیم در آینده پیروزیهای بیشتری را شاهد باشیم.
🔹ما متکامل ترین مفاهیم انسانی را داریم، انسان کامل و جانشین خداوند که باید انسان به آن حد برسد. مفهوم وحدت، عشق، خیر، ما وقتی انسان هستیم که اهل خیر برای انسانها باشیم وقتی انسان هستیم که علم و عشق داشته باشیم. این تمایز اندیشهای ما با خیلی از نظامهای غربی است، مولفههای اساسی اندیشهای برای انسان؛ وحدت، خیر، عشق و علم است. وقتی از امام حرف میزنیم از علم حرف میزنیم، امام علم کامل است. امام منطبق کامل بر علم است، امام امام است چون علم کامل است. خلاف نظریههای غربی سیاسی که عشق معنی ندارد، وحدت معنی ندارد و گروههای مختلف در جبههی مقاومت مثل حزبالله، انصارالله و... انسانهای کاملا مختاری هستند که همراهی با ما را از روی علم، عشق، آگاهی، وحدت بین نفوس، خیر انتخاب کردند.
🔹تصور درستی از علت غیبت نداریم. مهمترین وظیفهی ما ظهور است. هر چیزی که آگاهی مردم را افزایش دهد و قدرتها را بشکند کمک به ظهور است. همچنین ساختارسازی در نظام بینالملل که امر تدریجی است و همینطور که رشد تدریجی است این اتفاق هم تدریجی است.
#غزه
#فلسطین
#نشست_مجازی
#رو_به_قله_در_مسیر
*#مدارمادرانانقلابی "مادرانه"
[وبگاه](www.madaremadari.ir) | [بله](ble.ir/madaremadary) | [ایتا](eitaa.ir/madaremadary)*
#نشست_مجازی
مدار مادران انقلابی (مادرانه) برگزار میکند:
نشست مجازی با موضوع:
*شبهات انتخاباتی و مادران تبیینگر*
اینجا در مادرانه، اتاقی بنا کردیم که مادران برای میدان تبیین انتخابات آماده میشوند.
طیفهای مختلف مردم در برخورد با انتخابات چگونه رفتار میکنند؟ شبهات و گرههای ذهنی طیف خاکستری چه مسائلی است؟ مادران تببینگر، چگونه رفع شبهه کنند و کوله بارشان از چه اطلاعاتی پر باشد؟
سخنران نشست: *دکتر مهدی امیدی*
دکترای علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق
و هیأت علمی دانشگاه جامع امام حسین.
*شنبه ٢ تیر ۱۴۰۳ - ساعت ۱۰ تا ١٢*
در نرمافزار قرار:
https://gharar.ir/r/8dacfdf3
#انتخابات
#اتاق_تبیین_شنبههای_شمالشرق
*#مدارمادرانانقلابی "مادرانه"
[وبگاه](www.madaremadari.ir) | [بله](ble.ir/madaremadary) | [ایتا](eitaa.ir/madaremadary)*
غدیر حادثهی مهمی است؛ یک حادثهی اصولی است؛ ناظر به توجه اسلام به مهمترین رکن تشکیل نظام اسلامی و جامعهی اسلامی است. یعنی مسئلهی امامت و مسئلهی ولایت. و زنده نگه داشتن غدیر، به یک معنا زنده نگه داشتن اسلام است. مسئله فقط مسئلهی شیعه و معتقدین به ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) نیست. «امام خامنهای - ۹۱/۸/۱۰»
*مادرانه کرمان* برگزار میکند:
«مجموعه جشنهای مولایم علی (ع)»
برنامههای ویژه مادر و کودک، مسابقه، مولودی خوانی، سرود.
به همراه سخنرانی تبیینی پیرامون انتخاب و برپایی غرفهی تحریم کالاهای اسرائیلی.
#مادرانه_کرمان
#جشن_غدیر
*#مدارمادرانانقلابی "مادرانه"
[وبگاه](www.madaremadari.ir) | [بله](ble.ir/madaremadary) | [ایتا](eitaa.ir/madaremadary)*
*از رئیس جمهور آینده میپرسیم!*
انقلاب اسلامی با ظهور در سال ۵۷ رویکرد جدیدی از زیستن را به جهان نشان داد. جامعهای که تصمیم گرفته بود تنها بندهی معبود خویش باشد و در مقابل ظلم طواغیت عالم بایستد و اراده کرده بود، اختیار خود را در مسیر حق به کار گیرد و زندگی مادیاش را وسیلهای برای تعالی قرار دهد و تمدن مورد نظر خود را بر پایهی زندگی موحدانه بنا کند.
مردم ایران با نگاه امام رشد کرده بودند و فضای انقلاب و جنگ، بستری شده بود تا لذت زندگی مجاهدانه و موحدانه را با تمام وجود درک کنند و کشورشان را با تلاش خود به رهبری امام عزیز بهسمت آرمانهایشان پیش ببرند ولی رفته رفته با گرفته شدن این عرصه از آنان، به جای آنکه مردم بازیگردانان انقلاب باشند، تبدیل به تماشاچیانی شدند که از شکست تیمشان افسرده و ناامید میشدند و پیروزیها هم، شیرینی ماندگاری در وجودشان ایجاد نمیکرد، چراکه حاصل تلاش خودشان نبود. این عدم همراهی مردم در پیشبرد آرمانهای انقلاب، در حال حاضر عامل اصلی بسیاری از مشکلات کشور است که باید تلاش کنیم این هویت از دست رفته را به بدنهی جامعه بازگردانیم و اولین قدم آن، بازگرداندن این هویت به زنان جامعه است. چراکه به گفتهی حضرت آقا، زنان نرمافزار این عالمند و تعالی جامعه در گرو تعالی آنان است، و اگر آنان به فکری ایمان بیاورند و وارد میدان شوند کل خانواده و جامعه را با خود همراه میکنند، در چنین جامعهای *طرحهای کهنه و نو ضد زن و ستمهای مدرن به زن بروز نمیکند و تهدید ما در مسألهی زن نیز به فرصت تبدیل میشود.*
زن انقلاب اسلامی، تعالی خود را در بستر جهادی که ولی جامعه تعیین میکند، میبیند و زندگی مادیاش را، به پلههایی برای صعود به قلههای ایمان تبدیل میکند و در این مسیر رشد میکند و مهذب میشود. این زن مجاهد مسلمان، بخاطر داشتن آرمان و هدف، دارای نشاط و پویایی است و درگیر روزمرگی و افسردگی و نارضایتی از زندگی نمیشود و با وسعت نگاهی که مییابد، تنها دغدغهی خور و خواب و تربیت کودک و خانه و کاشانهی خود را ندارد، بلکه نسبت به مسائل جامعه احساس تکلیف کرده و خانواده را نیز در این مسیر همراه میکند و فرهنگِ انقلاب و زندگی مجاهدانه را به هوای عمومی جامعه باز میگرداند. بنابراین اگر بخواهیم نقش مردم در جامعه به جایگاه اصلی خود برگردد، باید مسألهی زن در جمهوری اسلامی به جایگاه اصلی خود که با تعریف امامین انقلاب، همان زن الگوی سومیست که نه حاشیهنشین است و نه جنسیتش بر انسانیتش میچربد، بلکه زن مجاهد مسلمان است، بازگردد. و برای ترویج و تحقق این گفتمان، باید این نگاه به زن در همهی ارکان نظام جاری و ساری گردد و از نگاه حداقلی به آن، همچون گذاشتن مشاور امور زنان در دولت و یا صرفا پرداختن به مسألهی اشتغال زنان عبور کرده و کرامت و استقلال هویتی او را در تمام تصمیمات سیاسی، فرهنگی، اقتصادی لحاظ کنیم.
*لذا سوال ما از کاندیداهای محترم ریاست جمهوری این است:*
اوّلاً؛ برای بینشافزایی و گفتمانسازی و ایجاد عرصه برای تعالی زن و اثربخشی او در جامعه و تصمیمگیریهای کلان حاکمیتی چه چشماندازی را دنبال میکنید؟ و چه طرح و برنامهای برای عملیاتی کردن آنها دارید؟
دوماً؛ چه بسترها و ساز و کاری برای نقش آفرینیِ جدیِ مردم چیدهاید؟
#انتخابات
#مسئلهی_زنان
#حکمرانی_مردمی
#اندیشکده_مادرانه
#سوال_از_رئیسجمهور_آینده
*#مدارمادرانانقلابی "مادرانه"
[وبگاه](www.madaremadari.ir) | [بله](ble.ir/madaremadary) | [ایتا](eitaa.ir/madaremadary)*