فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 ۲ روز مانده تا نیمه شعبان 🌸
#نیمه_شعبان
❣🍃✿🍃💞
هدایت شده از 🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
10M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پخش از مسیر جمکران
( نیمه شعبان ۱۴۰۱ )
🍃🌹
❓❓آيا در زمان امام مهدی علیه السلام قانون اساسى بخصوصى وضع و تنظيم خواهد شد؟
✅اصول اساسى دولت كريمه ی امام زمان،قرآن كريم و سنّت رسول خدا صلى الله عليه و آله، بدون هيچ كم و زياد خواهد بود.
✅در توضيح مطلب مى گوئيم قوانين بر دو گونه است.
⭕️۱- قوانين ثابت و همگانى و تغيير ناپذير و به اصطلاح ابدى كه دگرگونى به آنها راه ندارد.
◀️مثلًا هر انسانى با قطع نظر از شرايط مختلف مكانى و زمانى، داراى يك سلسله غرايز و روحيات و خواسته هاى درونى است كه معرّف وجود او بوده و او را از حيوانات جدا مى سازد و اين غرايز (فطرى) جزء حقيقت وجود او است و با گذشت زمان هرگز تغيير نمى يابد.
◀️مانند اجتماعى بودن انسان، هم چنين او در زندگى خود به تشكيل خانواده نياز دارد اين دو اصل جزء حقيقت وجود او است و هرگز از او جدا نمى گردد.
◀️هم چنين زندگى انسان بر اساس قانون تكامل نهاده شده است، بنابراين قوانين مربوط به اصول اجتماعى بودن و تكامل اجتماع بايد هميشه ثابت باشند.
علاقه پدر و مادر به فرزندان، يك علاقه فطرى و طبيعى است و حقوقى كه بر اين اساس؛ مانند ارث و تربيت وضع مى گردد، بايد ثابت و ابدى باشند.
در اين موارد نمونه هاى فراوان ديگرى وجود دارد.
◀️يك سلسله امورى هم هست كه براى مصالح و مفاسد فردى و اجتماعى ثابت و پايدارند و باگذشت زمان تغيير نمى يابد و طبعاً بايد قوانين ثابت داشته باشند؛ مثلا دروغ، خيانت، هرزگى، بى بند و بارى، همواره زشت و تباه كننده اجتماع بوده و خواهد بود.
◀️ از اين نظر بايد تحريم و ممنوعيت آنها ابدى و دايمى باشد؛ زيرا اگر چه قيافه اجتماع عوض مى شود، ولى زيان اين اعمال، همان است كه بوده.
◀️هم چنين قوانين مربوط به تهذيب نفس و فضايل اخلاقى و سجاياى انسانى؛ مانند وظيفه شناسى، نوع دوستى و رعايت عدالت و دهها مانند اين مسايل، بايد هميشگى و دايمى باشد و تغيير و تبديل در آنها راه پيدا نكند.
◀️اسلام به همين دليل در اين موارد براى اجتماع، اصول حقوق افراد، روابط عمومى مردم، روابط خانوادگى، ازدواج، تجارت، مسايل مالى، و مانند آنها قوانين ثابتى وضع نموده است.
⭕️۲- اصول و مقررات متغيّر و متحوّل كه با تغيير شرايط و مقتضيات زمان، تغيير و تبديل پيدا مى كند و آن چه مهم است، بيان ملاك قوانين ثابت و مقرّرات متغيّر و تشخيص اين دو نوع از يكديگر است.
◀️انسان علاوه بر غرايز ثابت و تغيير ناپذير داراى سلسله شرايط زمانى و مكانى است كه با دگرگونى آنها وضع او نيز تغيير خواهد نمود، در اين صورت كليه مقرّرات مربوط به اين موضوع بايد در حال تغيير بوده باشد. از اين نظر در اسلام براى اين نوع موضوعات، احكام خاصّى وضع نشده است و همواره تابع شرايطى است كه پيرامون آنها وجود دارد.
◀️البتّه تغيير و تحوّل در اين موضوعات به آن معنى نيست كه تحت هيچ قانونى داخل نباشد، بلكه اين قسم مقرّرات بايد با توجّه به يك سلسله اصول كلّى ثابت، استنباط و اجراگردند. براى توضيح روشن تر اين نوع مقرّرات به مثال هاى زير توجّه نماييد.
◀️حكومت اسلامى درباره مناسبات خود با اجانب نمى تواند براى ابد نظر واحدى اتخاذ كند. گاهى شرايط ايجاب مى كند كه از در دوستى وارد گردد و مناسبات دوستانه اى برقرار سازد و روابط تجارى وسيعى به وجود آورد و گاهى شرايط ايجاب مى كند كه شدّت عمل به خرج داده و روابط خود را قطع كند و روابط تجارى را تا مدّتى تحريم يا محدود نمايد. موضوع معروف تحريم تنباكو كه به وسيله يكى از مراجع بزرگ پيشين در برابر يك دولت انحصار طلب استعمارى يكى از همين مواردى است كه در تاريخ معاصر رخ داده است.
◀️اسلام در مسايل دفاعى و نوع اسلحه جنگى و نحوه حفظ استقلال و تماميت ارضى و جلوگيرى از نفوذ دشمنان، احكام خاصّى ندارد،بلكه با در نظر گرفتن اوضاع و احوال موجود، مقرّرات و احكامى از طرف حكومت اسلامى در نظر گرفته شود و از راهى كه به حفظ مقاصد اسلام كمك كند، اقدام گردد.
◀️از اين نظر اسلام در تقويت بنيه دفاعى به وضع يك اصل كلّى دست زده و مصداق و نوع سلاح و تاكتيك را معين نمى كند و مى فرمايد:
(وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّةٍ) «هر نيرويى مى توانيد براى مقابله با آنها (دشمنان) آماده سازيد» و اگر در ذيل آيه فرموده است كه اسبان نيرومندى تهيه نماييد، براى بيان مصداق رايج آن زمان بوده؛ زيرا نيرومندترين وسيله نقل و انتقال در آن زمان، اسب بوده است.
هم چنين در مسايل مربوط به فرهنگ و توسعه علوم و غيره حفظ امنيت داخلى و برقرارى نظم و آرامش و... مقرّرات خاصّى وضع نكرده است و تمام اين امور را به نظر حكومت اسلامى و مقامى كه از نظر قوانين اسلام صلاحيت حكومت را دارد، موكول نموده است.
#شبهات_مهدویت
#امام_زمان
#نیمه_شعبان
📚پرسش و پاسخ درباره ی امام زمان
✍محمد امینی
مشتاقان حضور
❓❓آيا در زمان امام مهدی علیه السلام قانون اساسى بخصوصى وضع و تنظيم خواهد شد؟ ✅اصول اساسى دولت كريم
◀️اسلام فقط به تحصيل دانش هاى مفيد دعوت نموده و توسعه و گسترش فرهنگ اسلامى و انسانى را خواستار شده است. مسلّم است كه وسايل گسترش و نحوه تحصيل نسبت به شرايط مكانى و زمانى تغيير مى يابد و دگرگون مى گردد و هم چنين موضوع برقرارى نظم و حفظ آرامش و...
◀️البتّه بايد توجّه نمود كه تشخيص احكام ثابت، از مقرّرات متغيّر در صلاحيت مراجع عالى شرع است و هيچ شخص و مقامى نمى تواند بدون مراجعه و تصديق اين مقامات عالى شرع در اين موارد اظهار نظر كند.
#امام_زمان
#شبهات_مهدویت
#نیمه_شعبان
🔷وظایف منتظران🔷
◀️تمام هنر ما این است که این مدت کوتاهی که تا ظهور مانده، بجنبیم و خودمان به محضر حضرت برویم.
◀️نگوییم: «حالا کو، حالا که نیامده، از کجا معلوم کی بیاید». شیطان هم از این موقعیت سوء استفاده کرده و ما را بیرون چادر حضرت با یک سبک زندگی غلط و غیرمهدوی معطل میکند و ما را وسوسه میکند که در بیرون چادر حضرت، دوستش داشته باشیم و برایش دعا بکنیم، ولی به داخل چادرش نرویم.
◀️اما کسانی که تصمیم گرفتهاند، الان در چادر حضرت بروند، به مقام امیرالمؤمنین و به مقام امام زمان میرسند.
◀️اینها کسانی هستند که اساساً سبک زندگیشان، انتخابها، ارتباطات، شوهرداری، زنداری و بچهداریشان کار اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و هنریشان رنگ مهدویت دارد.
◀️یعنی به عشق امام زمان و برای برطرف کردن موانع ظهور حضرت این کارها را انجام میدهند. این یک اصل است.
◀️تمام قدرت و زیبایی یک منتظر این است که برای امام غائب کار میکند. در روایت گفته شده اگر کسی برای امام غایب کار کرد وخودش را به امام زمان رساند، مثل این است که در زمان امیرالمؤمنین بوده و برای ایشان خدمت کرده است.
◀️اما اگر گفتی: «نه» و وسوسه شدی و گفتی: «من الان درس دارم و باید به درس و زندگی خودم برسم و هر جور که دوست دارم، سبک زندگیام را تعیین کنم، کار دارم، تجارت دارم و...» و تصمیم نگیری که به چادر حضرت بروی، اینجا خودت را از یک فیض بینهایت و عظیم محروم کرده ای.
◀️مضاف بر این که خدمت به حضرت و رفتن در زیر چادر او یک انتخاب نیست که بگوییم: حالا بعضی ها دوست دارند، بروند، بعضی ها هم که دوست ندارند، نروند. این درست است که اختیار داریم برویم یا نرویم. اما نرفتن یک معصیت بزرگ است، کمک نکردن به حضرت یک معصیت بزرگ است.
◀️عزیزان این خیلی مهم است که تصمیم بگیریم که این قَدَر برای ما رقم بخورد و ما به چادر حضرت برویم. تصمیم را هر چه زودتر باید بگیریم. اگر بخواهیم به زیر چادر حضرت برویم و به مقام حضرت و مقام امیرالمؤمنین و هم درجهی امیرالمؤمنین و امام محشور شویم، باید کمرمان را ببندیم، نیت هایمان را محکم کنیم، اخلاص داشته باشیم و بگوییم آقا من از امشب می خواهم سبک زندگیام را سبک زندگی مهدوی کنم. میخواهم هر کاری که میکنم، کمک به شما باشد و در برطرف کردن موانع ظهورت شریک و سهیم باشم.
✍استاد شجاعی
#وظایف_منتظران
#انتظار_حقیقی
#امام_زمان
#آیات_نور
#حزب پنجاه و پنجم
پیامهای آیه فوق ⇧⇩:
1- آشنايى با تاريخ واقوام گذشته، عامل صبر وتحمّل و درس عبرت است.
2- خداوند، به نام خودش قسم ياد مىكند.
3- بعثت پيامبران، يك جريان و سنّت الهى بوده است.
4- راه نفوذ شيطان، جلوه دادن و زينت دادن زشتىها و توجيه انحرافات است.
5- پذيرفتن جلوههاى شيطان، مقدّمه سلطهى اوست.
6- ولايت شيطان، لحظهاى نيست، او هر روز بدنبال سلطه بر مردم است.
7- ولايت و سلطهى شيطان تنها در دنياست و در قيامت كارى به دست او نيست.
#استاد_قرائتی
●➼┅═❧═┅┅───┄
هدایت شده از 🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
┄┅─✵💖✵─┅┄
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
اِلهی
یا حَمیدُ بِحَقِّ مُحَمَد
یا عالی بِحَقِّ علی
یا فاطِرُ بِحَقِّ فاطمه
یا مُحْسِنُ بِحَقِّ الحسن
یا قدیمَ الاِ حسان بِحَقِّ الحُسَیْن
عَجِّلْ لِوَلیِّکَ الْفَرَجَ صاحبَ العصرِ والزَّمان
سلام صبح زیباتون بخیر 🌺
━━━💠🍃🌸🍃