eitaa logo
مداحی حسین (ع)
505 دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
4هزار ویدیو
114 فایل
🚩حسینیه مجازی🚩 "مداحی حسین " برای خدمت به اهل بیت(ع) ایجاد شده است.
مشاهده در ایتا
دانلود
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لیبرالیسم، هیچ تقابلی با اسلام فردی ندارد؛ هیچ مشکلی با مسلمان‌های دائم‌الذکر و دائم‌الصلاه و صائم‌الدهر ندارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ما ترکناک یابن الحسین (ع) 🔻ظاهراً اسلام فقیه زیاد دارد، آیت‌الله زیاد دارد، مدعیان نظریه پردازی زیاد دارد، اما کسی را ندارد که برای امام امت سربازی کند. امّا سید مقاومت سرباز ره دین بود..
سازش نماد ذلت 🔻برخی معتقدند اگر با دشمن سازش کنیم، سایه جنگ از سر کشور برداشته می‌شود؛ اما غافلند که دشمن همیشه تا دم مرگ، سازشکار را تعقیب و سر آن را در خانه می‌برد. تاریخ معاصر ما به این مطلب گواهی می‌ دهد. 🔻به عنوان مثال صدام با حمله به ایران خوش خدمتی های بسیاری به آمریکا کرد، اما آخرش صدام را از چاه زباله بیرون کشیدند و اعدامش کردند. قذافی لیبی و یاسر عرفات نیز پس از سازش با دشمن خویش، ذلیلانه به زندگی خود خاتمه دادند. 🔻جالبتر از همه، عمر البشیر چهره انقلابی سودان است که ابتدا به درخواست آمریکا در إزای دریافت پول از ایران جدا شد، سپس به درخواست آمریکا در ائتلاف عربی غربی علیه یمن شرکت کرد، و دوباره به درخواست آمریکا در جنگ عربستان، بر علیه یمن نیروی نظامی فرستاد. عمرالبشیر رئیس جمهور سودان، تمام خواسته‌ های آمریکا را اجابت کرد، اما آمریکا علیه او کودتا کرد و او را به سیاهچال زندان فرستاد. 🔻 هم سازش با دشمن و هم مقاومت در برابر دشمن هزینه دارد؛ اما به شهادت تاریخ، هزینه سازش به‌ مراتب بیشتر از هزینه مقاومت است. جنگ ما با آمریکا و اسرائیل نیز هزینه دارد، اما اگر بایستیم و مقاومت کنیم، حتما پیروزیم و إلا با کشته شدن ذلیلانه در خانه های خودمان باید هزینه سنگین تری پرداخت کنیم. حالا شما انتخاب کنید هزینه سازش بیشتر است یا هزینه مقاومت؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
- بسم‌اللّٰھ☁️!
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دنن نیه یارالی ننه گوزلریوی باخلامیسان 📺مداحی نوستالژیک و شنیدنی حاج محمود کریمی (فارسی و ترکی) ▪️ 🆔 @Nava_iranseda
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ با حال مناسب تماشا کنید ❌ 👤 احساسیِ "ناحلةالجسم" با نوای حاج‌عبدالرضا تقدیم نگاهتان 🏴 @AhleBeytMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. این آیه قرآن حکایت زندگی خیلی از ما و مردم این دنیاست خدا رو فقط تا جایی قبول داریم و میخواییم که به آرزوهامون برسیم، اما ..
15.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
داستانِ عبرت آموز داستانی شنیدنی از حاج شیخ حسنعلی نخودکی: فحاشی روح یک مُرده به خانواده‌اش بخاطر مال دنیا! 🎙استاد انصاریان
5.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صله رحم فقط به رفت و آمد نیست! حجت الاسلام حسینی_قمی🎙