نوحه حضرت رقیه(س) - حاج محمود کریمی.mp3
زمان:
حجم:
6.64M
#صوت
حاج محمود کریمی
🌸🍃
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠جوانی که به واسطه اشک در مجالس روضه از مرگ نجات یافت
▪️این قسمت: صعود
▫️تجربهگر : آقای حسن تحققی
4.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪اَلسَّلامُ عَلَیْکِ
▪️یا سَیِّـدَتَنـا رُقَیَّـةَ
🥀بیت الغزل هر
🖤غزل ناب رقیه(س)است
🥀خورشید ،علی اصغر(ع)
🖤و مهتاب رقیه(س)است
🥀نزدیک ترین راه
🖤به الله حسین(ع)است
🥀نزدیک ترین راه
🖤به ارباب رقیه (س)است
▪اَلسَّلامُ عَلَیْکِ یا
▪بِنْتَ الْحُسَیْـنِ الشَّهیدِ
.🥀🍃
100.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زندگی پس از زندگی - فصل دوم
فیلم کامل قسمت چهارم ؛
باز آ !
تجربهگر: آقای امیر گمرکی
بخش اول
2.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زیرخاکی دیده نشده از زهرا رهنورد، همسر میرحسین موسوی علیه مخالفان #حجاب
#گشت_ارشاد
تندروهای جوگیر که پونز میکردن تو پیشونی دختران، حالا برای ما فاز روشنفکری و دفاع از بیحجابی برداشتن
امام علی علیهالسلام: جاهل ديده نشود مگر در افراط يا تفريط!
2.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌🎥 حجاب در زمان پیامبر چگونه بود؟
یکی از توجیهات جدید افرادی که مایل به بی حجابی هستند، درباره پوششان، این است که در زمان مثلا حکومت امام علی (ع) حجاب اجباری نبوده است. برخی سوال میکنند که آیا در زمان پیامبر اکرم (ص) حجاب اجباری بوده است یا نه. آیا آن زمان برخوردی با بی حجابان صورت میگرفته است؟
در پاسخ به این شبهه باید گفت: شما یک مورد بی حجابی در آن زمان بیاورید که ما بگوییم با بی حجابی برخورد شده است یا نشده است. وقتی در جامعهای مردهای غیور باشند و گاهی یک نگاه از مرد کافی بوده که اختلافات عمیق شکل بگیرد، آیا زمینه بی حجابی وجود داشته است؟
آنگونه که پیامبر اکرم (ص) برنامه ریزی کرده بودند، زمانی که خانمها به سن ازدواج میرسیدند، همه شوهردار میشدند. هر زنی که بیوه میشد، بیوه نمیماند و بلافاصله همسردار میشد. در جامعهای که مردها غیور هستند و خانمهای بی سرپرست و بی همسر وجود ندارند، وقتی این دو موضوع رعایت شود، آیا در این جامعه بی حجابی وجود خارجی دارد؟ آن زمان این موضوعات نبوده که برخوردی با بی حجابی صورت گیرد.
207.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یا رقیه خاتون(س)....🕊
السلام اِی دست گیر عالمِین
ای به اربابِ دو عالم نور عین
روز محشر
چشم ما بر دست توست
اشفعی لی فاطمه بنت الحسین...
🥀🍃
🍗مرغ پرتقالی فوق العاده خوشمزه
مرغ هارو با یک قالب کره پنجاه گرمی سرخ کردم. فلفل سیاه و زعفران ساییده شده هم زدم و کنار گذاشتم. بعد یه دونه پیاز هم ریز خرد کردم(یا رنده) و داخل همون کره سرخ کردم . برای خوشرنگ شدن خورش به اندازه یک قاشق مرباخوری رب گوجه هم ریختم و تفت دادم بعد مرغ هارو ریختم و دو یا سه لیوان آب پرتقال رو روی مرغ ها ریختم و زیرش رو زیاد کردم تا جوش بیاد. دوباره کمی زعفران و نمک هم زدم. و حرارت رو ملایم کردم تا زمانیکه سس اش غلیظ شد.
نکته: آب پرتقال از له شدن مرغ جلوگیری میکنه. هر چقدر هم بپزه از هم باز نمیشه.
ریختن آلو و رب گوجه هم اختیاریه.
اگه بدون رب و فقط بازعفران درستش کنید رنگش زرد و نارنجی میشه قبلا هم درست کردم.
دوستان موقع آبگیری پرتقال مواظب باشید پوست و هسته پرتقال داخل آبش نشه.