☀️ #دختران_آفتاب ☀️
🔸قسمت١٥
پس دور از چشمان مرد، شروع كرد به كتاب خوندن. همين وصال دوباره ناهيد و كتاب هم بود كه عشق و اشتياق قديمي به تحصيل و مطالعه رو در اون شعله ور كرد. ولي او كه حالا خودش موقعيت استفاده از چنين موهبتي رو نداشت، سعي كرد تا تمام شور و اشتياق به كتاب و مطالعه رو در وجود دخترش بدمد. بله! بالاخره اون بچه روز به روز بزرگ تر شد و پدرش پيرتر. اون بچه در اثر نوع تربيت مادرش و كتابهايي كه در اختيارش قرار ميگرفت، عاشق كتاب و مطالعه شد. زمانه هم عوض شده بود و پيرمرد ديگر مانعي سر راه دخترش ايجاد نكرد.
دختر توي دانشگاه قبول شد و از همان روزها تصميم گرفت كه هر چه در توان داره، عليه اين ظلم و ستمي كه به زنها ميشه مبارزه كنه. »
راحله نفس عميقي كشيد. چند لحظه مكث كرد و بعد با وجود بغضي كه صدايش را گرفته بود ادامه داد:
- خب بچه ها! اون دختر منم و اون زن شكست خورده يا ناهيد، مادرمه! فكر ميكنم حالا منظورم رو از ظلم به زنها و دخترها، حتي در اوضاع امروز، فهميده باشين.
سكوت عميقي فضاي بين بچهها را پر كرده بود بود. همه بچهها سرشان را فرو برده بودند ميان شانه هايشان و به جلوي پايشان كردند. انگار آنها بودند كه به جاي آن مرد شرمنده شده بودند. به نظر ميآمد سميه هم متاثر شده است. مثل اين كه خجالت ميكشيد به راحله نگاه كند.
- همه ما خيلي متاسفيم كه ميشنويم چنين اتفاقي توي جامعه ما ميافته. من با شنيدن اين سرگذشت، ياد حرفهاي يكي از اساتيدم افتادم كه يادمه توي يكي از سخنراني هاش چنان راجع به مظلوميت زن و ظلمي كه در طول تاريخ به اون شده حرف زد، كه من به گريه افتادم.
نگاهش كردم. گريه كه نه، ولي چيزي، ته رنگي از ناراحتي در گلويش بود. لحظه اي صبر كرد. فقط صداي قرچ قرچ شكستن انگشتهاي راحله ميآمد.
- فكر ميكنم شماها هم با من هم عقيده باشين چيزي كه به ناهيد ظلم ميكرد فقط مردي با عنوان شوهر نبود، يعني شايد خود اون مرد هم بي تقصير باشه. خود راحله خانم هم گفت كه اين نوع تفكرات و نظريات اون مرد، حاصل تربيت ساليان زياد خانواده اش بود. خانواده اش چطوري چنين نظرياتي رو پيدا كردن؟
خودش به عوامل زيادي بر ميگرده كه جامعه هم در به وجود آوردن اين مسائل بي تقصير نيست.
راحله چيزي نگفت. فقط مجله اي را لوله كرده بود، ميكوبيد كف دست چپش.
فهيمه من و مني كرد و گفت:
- منم حرفهاي فاطمه خانم رو قبول دارم. اصلاً ببينين اين مشكلاتي كه راحله درباره اش حرف زد، مشكلات فردي بود؛ يعني مشكلي بود كه فقط براي بعضي از افراد پيش ميآد و توي همه خانوادهها نيست. همين طور كه در خانواده ما چنين مسائلي نبود. اين مشكل در ارتباطات بين دو فرد خاص وجود داشته. ولي مسئله اين جاست كه تازه اين « همه » مشكل ما نيست. از مشكلات فردي كه بگذريم كه در انواع مختلفش وجود داره و قصه راحله يكي از انواع اون بود، بخشي از مشكلات ما برمي گرده به مشكلاتي كه در ارتباط با جامعه داريم و براي همه هم مشتركه.
راحله كه كمي آرام تر شده بود و ديگه بغضش فرو نشسته بود، آخرين ذرات اشكش را پاك كرد و سرش را تكان داد.
- درسته! آفرين فهيمه جون! فكر ميكنم شدت و وخامت اون مشكلات هم در مجموع تاثيرش كمتر از مشكلات فردي نباشه.
- ببينيد! اولين مشكل و بزرگ ترين مشكل مادر راحله چي بود؟ محدوديت در انتخاب. يعني انتخاب آينده اش، انتخاب سرنوشتش، انتخاب راه زندگيش دست خودش نبود. تا قبل از ازدواجش دست پدرش و بعد از اونم دست شوهرش بود.
- ميدونين كه اين مشكل فقط منحصر به من و مادر من نبوده. به نظر من اين مشكل همه ماست.
ادامه دارد....
•┈┈••✾•☀️•✾••┈┈•
رمان های عاشقانه مذهبی
بامــــاهمـــراه باشــید🌹
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ : بهشت را باید از همین دنیا بسازیم
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_شریفیان
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غیبت یعنی چی؟!
🌷اَلّلهُمـّ؏َجِّللِوَلیِّڪَالفَرَجَواَقِمنابِخِدمَـتِه🌷
🌸التماس دعای فرج ان شاءالله🌸
🕊✨ أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج بحق سیدتنا حضرت زینب سلام الله علیها✨🕊
بی چادر هم میشود #محجبه بود❗️
بشرطی که
همان شال و مانتو دل نامحرمی را نلرزاند
بشرطی که
پوششت مناسب باشد
بشرطی که
با چاشنی حیا و عفت باشد
میدانی که چه میگویم!
حواست به نگاه خدا باشد✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥واقعا مؤمن هستیم یا داریم ادا درمیاریم؟
✍استاد مسعود عالی
🌸التماس دعای فرج ان شاءالله🌸
🕊✨ أللَّہُمَ؏َـجِّڸْ لِوَلیِڪَ ألْفَـرَج بحق سیدتنا حضرت زینب سلام الله علیها✨🕊
هشدار به متولیان فضای مجازی کشور
بسم الله الرحمن الرحیم
«وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِين»
مقام معظم رهبری و دیدبانان فرهنگی کشور بارها از اینترنت ملی و بومی سازی فضای مجازی سخن گفتند؛ اما این متولیان مقصرند که توجهی به حکمرانی فضای مجازی نداشتند و تنها به یک رکن حکمرانی یعنی سیاستگذاری بسنده کردند و از تنظیم گری یعنی مقررات گذاری، ساختارسازی، گفتمان سازی، تحقق مقررات، نظارت و رصد و ارزیابی، اصلاح قوانین و سیاستها غفلت نمودند یا توجه ناقصی داشتند؛ به همین دلیل، خدمات عمومی فضای مجازی به جبهه دشمن در جنگشناختی تبدیل شد.
پدیده کرونا هم باعث شد تا عمده فعالیتهای آموزشی و فرهنگی و اقتصادی و سیاسی و اجتماعی به صورت مجازی عرضه شود و علاوه بر کرونازدگی جسمی، جوانان را گرفتار کرونازدگی روحی کند.
ناتوی فرهنگی در بستر فضای مجازی، هزاران کودک و نوجوان و جوان را مدیریت کرد و نگاه برخی از آنها را به نظام اسلامی تغییر داد و نظام استکبار سکولار بشر ستیز را در ذهن پاره ای از آنها، مثبت جلوه داد. گویا آمریکا و غرب جنایتکار، هیچ استعمار و جنایتی در شرق و غرب، آسیا و آفریقا و ایران اسلامی نداشته است.
این همان جنگ شناختی است که در سه سال کرونایی، مضاعف شد و با سریالهای خانگی رها شده تقویت گردید.
این مدل جنگ شناختی به جوانان این سرزمین، عملیات نقطه ای را آموزش داد تا با کمترین بهانه اجتماعی، عملیات طراحی شده را اجرا کنند.
شایان ذکر است فرماندهان جنگ شناختی دشمن، امیدی به سلطنت طلبها و منافقان و ضد انقلابهای گذشته و حال ندارند؛ چون مقبولیت و محبوبیت مردمی ندارند لذا طراحی آنها برای درگیر کردن دانشگاهیان و مدارس و ورزشکاران و هنرمندان است تا تخریب و رفتارهای خشن از سوی نخبگان این صنوف صورت گیرد.
هدف دشمنان جنگ شناختی، انتقال خشونت و قتل و تخریب و تحریف به دانشگاه ها و ادامه آن تا ۱۶ آذر است پس باید هوشیار بود و با رویکرد حکمرانی فرهنگی بدان نگریست.
اما راه مقابله با این جنگ شناختی چیست؟
راه مقابله، جهاد فرهنگی است از طریق تسریع در سامان دهی اینترنت بومی و فضای مجازی ایرانی اسلامی و ساخت نرم افزارهای کاربردی در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، آموزشی، سیاسی و ... که اگر این سامانه هوشمند ملی به سرعت شکل نگیرد و نرمافزارهای کاربردی موجود قطع گردد، باعث نارضایتی جدید فعالان اقتصادی و اجتماعی خواهد شد.
اما راه مقابله با عملیات نقطه ای چیست؟
به گمان نگارنده، راه مقابله عبارت است از جهاد تبیین و تدبیر با برگزاری کلاس های حضوری در همه مراکز آموزشی اعم از مدارس و دانشگاه ها و حضور معلمان و استادان در کلاس ها هر چند با تعداد اندک متعلمان و فعالیتهای اندیشه ای و هنری و ورزشی و تکنیکی در مدارس و دانشگاه ها به ویژه کرسی های آزاداندیشی با رعایت منطق و اخلاق.
امیدوارم متولیان فرهنگی به ویژه اعضای شوراهای عالی و کمیسیون ها و وزارتخانه های این حوزه اجتماعی در کشور به هشدار این مسکین توجه نمایند و حکمت ورزی کنند.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه
طلبه حوزه علمیه قم
۱۰ مهرماه ۱۴۰۱
✅ #کتاب_دشمنان_خدا
♦️چگونگی لعن دشمنان
حضرت امام حسن عسکری ع فرمودند:
مردی نزد امام جعفر صادق ع آمد و عرض کرد: ای فرزند رسول خدا، من ناتوانم و نمی توانم با بدنم شما را نصرت دهم، و کاری جز #برائت از دشمنان شما و لعن بر ایشان از عهده من بر نمیآید. حال بفرمایید وضع من چگونه است؟
امام جعفر صادق ع فرمود:
پدرم از پدران بزرگوارش: از رسول خدا ص نقل کردهاند که فرمود:
کسی که از یاری ما اهل بیت ناتوان است، پس در #تنهایی_های خود دشمنان ما را لعنت میکند، خداوند صدایش را به همه مُلکش از خاک تا عرش می رساند.
پس هرگاه چنین فردی بر دشمنان ما لعنت میکند، (فرشتگان) با او همراهی کرده و همانی را که وی لعن کرده، لعن میکنند، و سپس میگویند: بارالها! بر این بندهات درود فرست، آنکس که در حدّ توان خود مایه گذاشت، و اگر بر بیش از این، توانایی داشت، قطعاً انجام میداد.
پس از جانب خداوند متعال چنین ندا میآید:
قَدْ أَجَبْتُ دُعَاءَكُمْ، وَسَمِعْتُ نِدَاءَكُمْ، وَصَلَّيْتُ عَلَى رُوحِهِ فِي الْأَرْوَاحِ، وَجَعَلْتُهُ عِنْدِي مِنَ الْمُصْطَفَيْنَ الْأَخْيارِ.
من دعای شما را اجابت کردم، ندای شما را شنیدم و بر روح آن فرد در میان ارواح، درود فرستادم، و او را نزد خود از برگزیدگان و نیکان قرار دادم.
♦️تفسیر الامام العسكري عليه السلام، ص47
فکر خطرناک.فرق میان شیعه و محب اهلبیت.شهادت امام عسکری ع 1400.pdf
544K
⚫️ فکر خطرناک ⚫️
✅ فرق میان محب و شیعه اهلبیت ع
✅ شهادت امام حسن عسکری ع ۱۴۰۰
🔻 #حجاب | حریم نگه داشتن میان مرد و زن
✅ اين سوال مطرح ميشه که مدام میگويند زنان خود را بپوشانند که مردان تحريک نشوند و زنان اين کار و آن کار را نکنند که مبادا تحريک پيش بيايد. آيا اين کار باعث نمیشود مرد را بعنوان فردی ببينيم که مدام در حال تحريک و با کوچکترين عملی برايش محرک میشود و به شأن مردان آسيبی نمیزند؟
✍ پاسخ: گرچه حجاب زن در حفظ آرامش اخلاقي و روحي مردها نقش مهم دارد ولي نکتهي اصلي در اين باره آن است که پوشش بيشتر زن، سبب ميگردد تا ارزش خود زن در برابر مرد بالا برود.
🔹 حريم نگهداشتن زن ميان خود و مرد يکي از وسائل مرموزي بوده است که زن براي حفظ مقام و موقع خود در برابر مرد از آن استفاده کرده است. اسلام زن را تشويق کرده است که از اين وسيله استفاده کند.
🔸 اگر اسلام تاکيد کرده است که زن متينتر و با وقارتر و عفيفتر حرکت کند و خود را در معرض نمايش براي مردان نگذارد براي آن است که بر احترام زن افزوده شود و همچون کالاي بيارزشي تلقي نگردد که به راحتي در اختيار همگان است.
🔹 بعبارت ديگر؛ پوشيده بودن زن ، در همان حدودي که اسلام تعيين کرده، موجب کرامت و احترام بيشتر اوست؛ زيرا او را از تعرض افراد جلف و فاقد اخلاق مصون ميدارد، پس حجاب محدوديت نيست بلکه مصونيت است هم مصونيت زن را در پي دارد و هم مصونيت جامعه را در آلوده شدن به گناه.
156901122_-1863649338.mp3
18.81M
🛑🎧بیانات مهم رهبر انقلاب در مراسم امروز مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح و سخنان صریح در مورد حوادث اخیر کشور ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
خانواده_سالم_چگونه_خانواده_ای_است.mp3
2.88M
◽️ خانواده سالم چگونه خانوادهای است؟
▫️ قسمت اوّل
👤 مرحوم آیةالله میرزا علی فلسفی