🌷 سیره ی پیامبر مهربانی و رحمت حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله)
🔖 قسمت اول
🔆 برخورد و معاشرت
در معاشرت با مردم , مهربان و گشاده رو بود در سلام به همه حتى كودكان و بردگان پيشى مى گرفت پاى خود را جلوى هيچ كس دراز نمى كرد و در حضور كسى تكيه نمى نمود غالبا دو زانو مى نشست در مجالس , دايره وار مى نشست تا مجلس , بالا و پايينى نداشته باشد و همه جايگاه مساوى داشته باشند از اصحابش تفقد مى كرد , اگر سه روز يكى از اصحاب را نمى ديد سراغش را مى گرفت , اگر مريض بود عيادت مى كرد و اگر گرفتارى داشت كمكش مى نمود در مجالس , تنها به يك فرد نگاه نمى كرد و يك فرد را طرف خطاب قرار نمى داد , بلكه نگاه هاى خود را در ميان جمع تقسيم مى كرد از اينكه بنشيند و ديگران خدمت كنند تنفر داشت , از جا بر مى خاست و در كارها شركت مى كرد مى گفت : خداوند كراهت دارد كه بنده را ببيند كه براى خود نسبت به ديگران امتيازى قائل شده است .
🔆زهد و ساده زيستى
زهد و ساده زيستى از اصول زندگى او بود ساده غذا مى خورد , ساده لباس مى پوشيد و ساده حركت مى كرد.
🔆رهبرى و مديريت و مشورت
با اينكه فرمانش ميان اصحاب بى درنگ اجرا مى شد و آنها مكرر مى گفتند چون به تو ايمان قاطع داريم , اگر فرمان دهى كه خود را در دريا غرق كنيم و يا در آتش بيفكنيم ، اطاعت مى كنيم , او هرگز به روش مستبدان رفتار نمى كرد در كارهايى كه از طرف خدا دستور نرسيده بود , با اصحاب مشورت مى كرد و نظر آنها را محترم مى شمرد و از اين راه به آنها شخصيت مى داد همانا او نيازى به مشورت نداشت ولى مشورت مى كرد براى اينكه اولا ديگران ياد بگيرند , و ثانيا مشورت كردن شخصيت دادن به همراهان و پيروان است . آن کسی كه مشورت نكرده - ولو صد در صد هم يقين داشته باشد - تصميم مى گيرد , اتباع او چه حس مى كنند ؟ مى گويند پس معلوم مى شود ما حكم ابزار را داريم , ابزارى بى روح و بى جان . ولى وقتى خود آنها را در جريان گذاشتيد , روشن كرديد و در تصميم شريك نموديد احساس شخصيت مى كنند و در نتيجه بهتر پيروى مى كنند.
🔆نرمى و مهربانى پيغمبر , عفو و گذشتش , استغفارهايش براى اصحاب و بيتابى اش براى بخشش گناه امت, همچنين به حساب آوردنش اصحاب و ياران را , شخصيت دادن به آنها از علل عمده نفوذ عظيم و بى نظير او در جمع اصحابش بود .
📚تاريخ اسلام در آثار شهيد مطهرى - جلد اول
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔔 اعمال روز ۱۷ ربیع الاول
💐مصادف با سالروز ولادت پیامبر اکرم(ص)و امام جعفر صادق(ع)
1⃣ «غسـل»
2⃣ «روزه» :
بسیار فضیلت دارد و روایت شده هر که این روز را روزه بگیرد ثواب روزه ی یک سال را خدا برای او می نویسد و این روز یکی از آن چهار روز است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است.👌
3⃣ «زیـارت» :
زیارت حضرت رسول صلّی الله علیه و آله و سلّم و همچنین زیارت امام امیرالمؤمنین علیه السّلام .
4⃣ «نمـاز دورکعتی»:
دو رکعت نماز که در هر رکعتی یک مرتبه حمد و 10مرتبه سوره قدر و ده مرتبه سوره اخلاص است، بگزارد و پس از نماز در محلّ نماز بنشیند و دعائی که روایت شده است بخواند : اَللَّهُمَّ اَنتَ حَی لاَ تَمُوتُ ...(ادامه در مفاتیح)
5⃣ « صدقه دادن و خیرات»
6⃣ صلوات فرستادن
📚المراقبات ص ۸۱ و ۸۴
🚩روزه در روز هفدهم ربیع الاول فضيلت بسيارى دارد و ثواب روزه يك سال براى روزه دار نوشته می شود
و اين روز يكى از چهار روزى است كه در تمام سال به فضيلت روزه ممتاز است
🔸مفاتیح الجنان
#روزه
انسان ها به دو دسته جغد و چکاوک تقسیم میشن
جغد ها شب زنده دارن و چکاوک ها سحر خیز 😉
اگه میخواید سحرخیز باشید جغد نباشیم؛🚫
یه سحر خیز از ساعت ۵ تا ۹ صبح اصلی ترین کارای زندگیشو میکنه ...
در صورتی که یه جغد تازه ساعت ۱۰ صبح بیدار میشه ...
اینه فرق اصلی آدمای موفق و ناموفق💪
کسی که شبا زود بخوابه اصلا نیازی نیست گوشی سر زنگ بذاره ...خودش اتوماتیک بیداره😉
شبتون بخیر 🌺
برای سلامتی آقا امام زمان ده تا صلوات 🌺
#پاسخ_شبهات
💢چرا پیامبر اسلام(ص) با استفاده از لفظ «میمون» به #یهودیان #دشنام میداد؟
نسبت میمون به برخی از #یهودیان، نه از زبان پیامبر(ص)، بلکه از سوی خود خداوند متعال صورت گرفته است. در برخی #آیات قرآن، #گزارشی از مجازات یهودیان سرکش و تبدیل آنها به شکل #میمون آمده و آنها به دلیل سرپیچی از فرمان پروردگار، مورد #لعن خداوند قرار گرفتهاند. در ذیل، به برخی از این #آیات اشاره میگردد:
✅به طور قطع حال کسانى را از شما که در روز شنبه #نافرمانى و گناه کردند دانستید، ما به آنها گفتیم به صورت بوزینه هاى منفوری درآیید.
📚بقره 65
✅بگو: آیا شما را از #کسانى که جایگاه و پاداششان بدتر از این است، باخبر کنم؟ کسانى که خداوند آنها را از رحمت خود دور #ساخته و مورد خشم قرار داده (و مسخ کرده) و از آنها میمونها و خوکها و بندگان طاغوت قرار داده است. #موقعیت و محل آنها بدتر است و از راه #راست گمراهترند.
📚مائده 60
✅هنگامى که در برابر فرمانى که به آنها داده شده بود #سرکشى کردند، به آنها گفتیم به شکل میمونها درآیید و طرد شوید.
📚 اعراف 166
بنابراین، اینگونه نبود که #پیامبر اسلام(ص) بیجهت - مثلاً به یک یهودی همسایهاش - چنین دشنامی دهد، علاوه بر آنکه دشنام و لعن قرآن نیز تنها متوجه بخشی از #یهودیان سرکشی بود که به فرمان خدا بیاعتنایی کردند و نه تمام آنها.
#ولادت_پیامبر_مبارک
#اخلاق_پیامبر
💢آنچه که در طول شبانه روز باید انجام داد...
اخلاق #روزمره پیامبر
رسول خدا با هر کس رو به رو می شد، #سلام می داد، هم به کوچک، هم بزرگ.
هیچ گاه پای خود را پیش کسی #دراز نمی کرد.
هنگام نگاه، به صورت کسی #خیره نمی شد.
با چشم #ابرو به کسی اشاره نمی کرد.
هنگام نشستن، #تکیه نمی داد.
وقتی با مردم دست می داد و #مصافحه می کرد، هیچ گاه دست خود را عقب نمی کشید، تا طرف مقابل #دست خود را بکشد.
هیچ خوراکی را #مذمّت نمی کرد.
به هیچ کس دشنام و ناسزا نمی گفت و سخن ناراحت کننده ای بر زبان نمی آورد و بدی را با بدی #پاسخ نمی گفت.
زیرانداز خود را به عنوان اکرام زیر پای کسی که خدمتش می رسید #پهن می کرد.
از روز بعثت تا دم مرگ، هرگز در حال تکیه دادن #غذا نخورد.
هدیه افراد را (هر چند #اندک و ناچیز) قبول می کرد.
بیشتر اوقات، رو به #قبله می نشست.
زانو هایش را #پیش اشخاص، باز نمی کرد و بیرون نمی آورد.
بر تند خویی غریبه ها در سؤال و درخواست و سخن #صبر می کرد.
هیچ کس را ملامت و سر زنش نمی کرد و در پی #کشف اسرار دیگران نبود.
خنده هایش تبسم بود و هرگز #قهقهه سر نمی داد.
بسیار شرمگین و با حیا بود. سخن کسی را #قطع نمی کرد.
از جلوی #خودش غذا می خورد.
کار افراد را به هر شکلی #راه می انداخت و...
سلام به همه عاشقان نبوت و ولایت و امامت. ضمن تبریک میلاد حضرت ختمی مرتبت و صادق آل محمد چند نکته محضرتان تقدیم می کنم.
1. خداوند آنقدر برای پیامبر اکرم احترام و ارزش قائل است که گاهی برای جلب رضایت ایشان احکام را تغییر میدهد مثل تغییر قبله مسلمین از بیت المقدس به کعبه و مسجد الحرام. فلنولینک قبله ترضاها
2. پیامبر اکرم فرمودند کنت نبیا و آدم بین الروح و الجسد. هنوز آدم خلق نشده بود که من نبی بودم. پیامبر اکرم تنها پیامبر عالم ملکوت است گرچه در عالم ملک انبیاء زیادند.
همه انبیاء در عالم ملک به نیابت از پیامبر اکرم پیامبری کردند و اعتبار نبوتشان را از ایشان گرفتند و این همان معنای خاتم النبیین است.
ما کان محمد ابا احد من رجالکم و لکن رسول الله و خاتم النبیین.
به همین دلیل پیامبر اکرم شاهد بر همه انبیاء و امم سالفه هستند جئنا من کل امه بشهید و جئنا بک علی هولاء شهیدا
3. خداوند فقط برای آمدن این پیامبر بشارت داده است. و مبشرا برسول یاتی من بعدی اسمه احمد
4. خداوند فقط برای ارسال این پیامبر منت گذاشته است لقد من الله علی المومنين اذ بعث فیهم رسولا.
5. خداوند در قرآن همه انبیاء را عبد مقید نامیده ولی پیامبر اکرم را عبد مطلق. سبحان الذی اسری بعبده لیلا. ...
و این بحث ادامه دارد