▪️سه معنای عمدۀ سکولاریسم عبارت است از:
۱. جدایی دین از سیاست (سکولاریسم سیاسی)
۲. جدایی دین هم از سیاست و هم از تمام دیگر عرصههای زندگی (اخراج کامل دین از زندگی، مرگ خدا) (سکولاریسم فلسفی)
۳. دنیوی و مادی شدن دین (عرفی شدن و تقدسزدایی از دین و حذف ملکوت از هستیشناسی و انسانشناسی دینی) (دینشناسی مدرن)
مکتب امامت فقط با سکولاریسم نوع اول و دوم درگیر نیست، بلکه با هر سه نوع آن درگیر است. برای مقابله با سکولاریسم نوع اول و دوم تاکنون آثار خوبی در حوزه و دانشگاه تولید شده است، اما برای مقابله با نوع سوم کار چندانی صورت نگرفته است، در حالیکه سکولاریسم نوع سوم بسیار خطرناکتر از نوع اول و دوم است.
کم نیستند انقلابیونی که به شدت با سکولاریسم نوع اول و دوم مخالفند، اما تا مغز استخوان آلوده به سکولاریسم نوع سوم هستند.
علامت این دسته از انقلابیون این است که منتظر بهانه هستند تا به حوزه علمیه و مرجعیت و علما حمله کنند و با برچسب محافظهکار و متحجر و ... علیه حوزه نفرتپراکنی کنند و ضمن تطهیر سیاستمداران و کارشناسان نهادهای دولتی، علما و حوزه علمیه را عامل مشکلات و بحرانهای نظام معرفی کنند. این در حالیست که حتی امام و رهبری به عنوان سیاسیترین شخصیتهای حوزوی، بخش عمدۀ حیات علمی خودشان را وقف فقه سنتی و فقه عبادات و صوم و صلاة و ... کردهاند.
@madineyefazele
▪️شورایاریهای محلی سکولار و مستقل از مساجد از ایدههای جریان نفوذ و اصلاحات برای براندازی نظام است و بقایای تفکری که دنبال احیای آن است باید به طور کامل ریشهکن شود.
@madineyefazele
▪️سعید حجاریان به عنوان ایدئولوگ فتح سنگر به سنگر نظام، تحت تأثیر یک افسر امنیتی یهودی به نام گارتن اَش، پس از رأی آوردن آقای خاتمی در اواخر دهه هفتاد به شورای شهر رفت و طرح شورایاریهای محلی را ارائه کرد که هدف آن ایجاد شبکۀ فعالان مدنی در طبقات متوسط شهری برای براندازی نظام بود. حجاریان در یک سخنرانی در حسینیه ارشاد میگوید من در اعتراض به فراموشی جنبش اجتماعی مردم پس از پیروزی در سال ۷۶، از دولت فاصله گرفتم و به دنبال طرح شورایاریهای محلی رفتم تا جنبش را در شورایاریها زنده نگه دارم.
@madineyefazele
▪️پروژه شورایاری به زبان ساده پروژهای برای جمع کردن جمعیت از محلات و کشاندن آنها به شریانهای اصلی شهر بود. این شوراها تشکیل شدند تا «پایگاههای مقاومت» علیه نظام باشند.
@madineyefazele
▪️ #غیرت
انقلاب ایران، یک «انقلابِ دینی» بود، نه «انقلابِ سکولار».
«عالِم دینی» میتواند مردم را بسیج کند، نه «روشنفکر غربی».
عامل نجات کشور در بزنگاههای مختلف، #غیرت دینیِ مردم بوده است.
#غیرت دینی، به معنی خشونت نامعقول نیست.
آیتالله مصباح هم در #غیرت دینی و هم در عقلانیّت، در اوج بود.
اهل فکر و قلم باید در مقابل حمیّت و غیرتزدایی از مردم نسبت به اصول انقلاب بایستند.
در مقابل کسانیکه مقابل انقلاب میایستند، انقلاب چارهای جز ایستادن ندارد.
امام خامنهای
@madineyefazele
▪️تمدنهای بزرگ در تاریخ جهان همه با #غیرت و عصیبت ساخته شده و به شکوفایی رسیدند و با #شهوت سست شده و فروپاشیدند.
@madineyefazele
▪️اکثر حکومتهای تاریخ زمانی که نیاز به رشد و تثبیت خود داشتند بر غریزۀ غیرت و دفاع و جنگاوری تأکید میکردند و زمانی که خیالشان از بابت فروپاشی راحت میشد از غیرت کم میکردند و به سمت بیغیرتی و بیرگی میل پیدا میکردند و همین مقدمه فروپاشی آنها میشد. این قاعدۀ ثابت تاریخ است. جوامع بزرگ تاریخ همه با جنگاوری و مردانگی و غیرت و رزم ساخته میشوند و با جنگگریزی و زنانگی و شهوت و بزم به سقوط و انحطاط کشیده میشوند.
@madineyefazele
▪️غریزۀ دفاع و جنگیدن اصلیترین غریزۀ تمدنساز است و غریزۀ جنسی اصلیترین عامل ویرانکنندۀ تمدنها.
@madineyefazele
▪️هخامنشیان با جنگاوری کوروش و داریوش و فتوحات دیوانهوار شروع شد و با حکومت بیتعصب و زنانۀ داریوش سوم فروپاشید. داریوش سوم حتی فرماندهان سپاهش را هم از زنان انتخاب کرده بود.
@madineyefazele
▪️خلفای اول تا سوم و امویان و عباسیان با سرکوب شهوت و ممنوعیت متعه و رزم و جنگاوری و فتح امپراتوریهای جهان و نهضت ترجمه و اختراع و اکتشاف و ... شروع کردند و با آلوده شدن به فساد مالی و بزم و موسیقی و غنا و زنبارگی و رقص و آواز سقوط کردند.
@madineyefazele
▪️حکومت مسلمانان آندلس با جنگیدن و رشادت و شجاعتهای بینظیر آغاز شد و با شراب و رقص و بزم و زنا و شهوت فروپاشید.
@madineyefazele
▪️صفویه با دلاوریها و جنگاوریهای شاه اسماعیل و دیوار کشیدن در پیادهرو توسط شاه طهماسب شروع شد و با شاه سلطان حسین شهوتران و زنباز و پر کردن اصفهان از مشروب و قمار و لواط در مقابل افغانها زانو زد.
@madineyefazele