eitaa logo
مدرس: نرم‌افزار جامع دروس حوزوی
3هزار دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
72 ویدیو
10 فایل
ارتباط با ادمین کانال: @madrasAdmin ایتا: https://eitaa.com/madrasapp سروش: https://sapp.ir/madrasapp تلگرام : https://t.me/madrasapp بله: https://ble.im/madrasapp اینستاگرام : https://www.instagram.com/madrasapp/
مشاهده در ایتا
دانلود
کاربران عزیز جامع دروس حوزوی سلام و درود فراوان با تبریک میلاد امیر مؤمنان(ع) و آرزوی برکت و توفیق در سال نو، ضمن سپاس از صبوری و همراهی‌ شما، به اطلاع می‌رساند مشکلات قبلی نرم‌افزار «جامع دروس حوزوی» برطرف شده است و نسخه به‌روزشده آن با نام جدید «مَدرَس» در همین کانال قابل دریافت است. همچنین نام کانال ایتا برنامه نیز همنام نسخه جدید آن خواهد شد. و به زودی وب‌سایت جدید برنامه به نشانی madras.app فعال می‌شود
💥 تخفیف ۱۰۰درصدی به مناسبت نیمه شعبان قابل توجه طلاب و دانش‌پژوهان عزیز به مناسبت میلاد حضرت مهدی(عج) ۱۰۰نفر اولی که تا پایان روز یکم اردیبهشت ۹۸ با نصب نسخه جدید نرم‌افزار مَدرَس از همین کانال یا سایت madras.app عدد "2550815" زیر را به آی دی "@madrasAdmin" ارسال کنند از تخفیف ۱۰۰درصدی یک سطح کامل از دروس کتاب‌های مَدرَس بهره‌مند خواهند شد. عدد 2550815 به چه معناست ؟ این عدد نمایانگر تاریخ تولد امام زمان (عج) به تاریخ ۱۵ شعبان سال ۲۵۵ هجری می باشد. این تخفیف شامل همه کاربرانی خواهد شد که از نسخه جدید استفاده ‌کنند؛ نسخه جدید را میتوانید از همین کانال و سایت مدرس دریافت کنید. این پیام را برای دوستانتان ارسال کنید تا از این تخفیف شگفت انگیز بهره مند شوند. 🆔 @madrasapp
✅ آیا می‌دانید «ماه رمضان» تنها ماهی است که نامش در قرآن آمده است؟ رمضان یا رمضان‌ُ المبارک، نهمین ماه سال قمری که روزه در آن بر مسلمانان واجب است. این ماه تنها ماهی است که نام آن به صراحت در قرآن کریم آمده و اشاره شده که قرآن در این ماه و در شب قدر نازل شده است. واژه رمضان در آیه ۱۸۵ سوره بقره ذکر شده است؛ آیه معروف «شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًی لِّلنَّاسِ وَبَینَاتٍ مِّنَ الْهُدَیٰ وَالْفُرْقَانِ». ✳️ برخی از وقایع مهم ماه رمضان را در پیام بعدی بخوانید: #ماه_رمضان #قرآن 🆔@madrasapp 🌐http://madras.app
✳️ برخی از وقایع مهم ماه رمضان، به ترتیب روز‌های آن چنین است: ـ اعلام ولایتعهدی امام رضا(ع): ۷ رمضان ۲۵۱ق ـ درگذشت حضرت خدیجه(س): ۱۰ رمضان ۱۰بعثت ـ رسیدن اولین دسته از نامه‌های کوفیان به امام حسین(ع): ۱۰ رمضان ۶۰ق ـ اولین عقد اخوت که پیامبر اسلام(ص) میان انصار و مهاجرین بست:‌ ۱۲ رمضان ۱ق ـ کشته شدن مختار ثقفی: ۱۴ رمضان ۶۷ق ـ ولادت امام حسن مجتبی(ع): ۱۵ رمضان ۳ق ـ حرکت مسلم بن عقیل به سمت کوفه: ۱۵ رمضان ۶۰ق ـ معراج پیامبر اسلام(ص):‌ ۱۷ رمضان ۵ بعثت ـ درگذشت عایشه، همسر پیامبر(ص):‌ ۱۷ رمضان ۵۸ق ـ ضربت خوردن امیر مؤمنان(ع): ۱۹ رمضان ۴۰ق ـ شب قدر و نزول قرآن: شب ۱۹ یا ۲۱ یا ۲۳ رمضان ۱ بعثت. طبق برخی روایات، نزول کتاب‌های آسمانی زبور، تورات و انجیل نیز مانند قرآن در ماه رمضان بوده است. ـ فتح مکه: ۲۰ رمضان ۸ق ـ شهادت امام علی(ع): ۲۱ رمضان ۴۰ق ـ قصاص اِبن ملجم مرادی: ۲۱ رمضان ۴۰ق ـ درگذشت حضرت موسی(ع): ۲۱ رمضان ـ عروج حضرت عیسی(ع) به آسمان: ۲۱ رمضان 🆔 @madrasapp 🌐http://madras.app
✅ نسخه جدید مَدرَس را دانلود کنید. قابل توجه طلاب و دانش‌پژوهان عزیز به مناسبت ماه مبارک رمضان، نسخه جدید نرم‌افزار مَدرَس ارائه می‌گردد. در این نسخه که از همین کانال و پیام یا وب‌سایت مَدرَس قابل دریافت است، اشکالات قبلی برطرف و ابزارها، امکانات و محتوای آموزشی آن کامل‌تر شده است. ❖ ارتباط مَدرَس با کاربرانش همیشه برقرار است و شما می‌توانید از طریق گوشی و برنامه مَدرَس، با گزینه «ارتباط آنلاین با پشتیبانی» و نیز با گزینه «گزارش خطا» در صفحه معرفی کتاب‌ها، پرسش‌ها و مشکلات خود را با بخش پشتیبانی مطرح کنید. ✳️ دریافت مستقیم نسخه ۱.۸.۱ مَدرَس: 🔻 https://madras.app/app-release/madras.apk 🆔@madrasapp 🌐http://madras.app .
. ✅ روز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی گرامی باد. تبلیغ و نویسندگی برای مخاطب فارسی‌زبان یکی از وظایف حوزه‌های علمیه است و ازاین‌رو لازم است طلاب با زبان و ادبیات فارسی آشنا شوند. بدین منظور کتاب «بر بال قلم» در سطح یک حوزه آموزش داده می‌شود. «بر بال قلم: چهل درس در قلمرو ادب پارسی و آیین نگارش»، اثر ابوالقاسم حسینی (ژرفا) است که درس‌محور، پرمثال و تمرین‌مدار نوشته شده است و چهل درس آن در چهار فصل قرار گرفته است: درست بنویسیم، زیبا بنویسیم، تجربه کنیم، بیشتر بدانیم. 📚 کتاب «بر بال قلم» را به رایگان در نرم‌افزار مَدرَس بخوانید. ❖ برای ترویج کتاب‌خوانی و درست‌نویسی، کتاب «بر بال قلم» را به دیگران معرفی کنید. ✳️ آشنایی بیشتر با نویسنده کتاب را در پیام بعدی بخوانید: 🔻 #معرفی_کتاب 🆔@madrasapp 🌐http://madras.app .
. ✳️ آشنایی با استاد ژرفا: ابوالقاسم حسینی (متولد ۱۳۴۱ش) مؤلف کتاب «بر بال قلم»، دانش‌آموخته حوزه (خارج فقه و اصول) و دانشگاه (کارشناسی ارشد حقوق بین الملل)، محقق، نویسنده، شاعر، ویراستار و مترجم (مانند ترجمه دوره کامل کتاب «الغدیر» علامه امینی و جلد هفتم مجموعه آثار شهید صدر به زبان فارسی) است و از سال ۱۳۵۷ش تخلّص شعری «ژرفا» را به کار برده است و اکنون او را بیشتر با همین تخلص می‌شناسند. از دیگر آثار ویرایشی و نگارشی استاد ژرفا «شیوه شیوایی: درسنامه نگارش و ویرایش» و «بر ساحل سخن» است. ❖جالب است بدانید شاعر شعر برنامه تلویزیونی «مدرسه موش‌ها» در دهه ۶۰ شمسی (ک مثل کُپُل)، یک روحانی و استاد ژرفا است که آن را در بیست‌سالگی سروده است. 📚 کتاب «بر بال قلم» را به رایگان در نرم‌افزار مَدرَس بخوانید. ❖ برای ترویج کتاب‌خوانی و درست‌نویسی، کتاب «بر بال قلم» را به دیگران معرفی کنید. 🆔@madrasapp 🌐http://madras.app .
✅ نسخه ۱.۸.۱.۱ مَدرَس را دانلود کنید. پس از ارائه نسخه ۱.۸.۱ مدرس، کاربران عزیز آن، از طریق ارتباط آنلاین با پشتیبانی، خواستار افزایش سرعت ورود به برنامه پس از وارد کردن نام کاربری و رمز شدند که ضمن ابراز خوشحالی از محبت و دقت مخاطبان مدرس، با حل این مسئله نسخه ۱.۸.۱.۱ عرضه می‌گردد. ❖ ارتباط مَدرَس با کاربرانش همیشه برقرار است و شما می‌توانید از طریق گوشی و برنامه مَدرَس، با گزینه «ارتباط آنلاین با پشتیبانی» و نیز با گزینه «گزارش خطا» در صفحه معرفی کتاب‌ها، پرسش‌ها و مشکلات خود را با بخش پشتیبانی مطرح کنید. ✳️ دریافت مستقیم آخرین نسخه مَدرَس: 🔻 https://madras.app/app-release/madras.apk 🆔@madrasapp 🌐http://madras.app .
. ✅ آخرین مهلت ارسال آثار «کتاب سال حوزه ۹۷» آخرین مهلت ارسال برای شرکت در بیست و یکمین دوره «کتاب سال حوزه» پایان خرداد ۱۳۹۸ است. برادران و خواهران طلبه صاحب اثر (تألیف، تدوین، تصحیح و تحقیق، ترجمه) برای شرکت در این همایش می‌توانند از طریق ثبت‌نام در سایت همایش (www.ketabehowzeh.ir) و ارسال دو نسخه از اثر خود به دبیرخانه همایش (قم، جمکران، بلوار انتظار، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه، دبیرخانه همایش کتاب سال حوزه) اقدام ‌کنند. اطلاعات بیشتر را علاوه بر سایت همایش، از طریق تلفن ۰۲۵۳۷۲۵۵۸۹۰ (داخلی ۶۰۳ تا ۶۰۵) و سامانه پیام کوتاه ۱۰۰۰۰۷۰۲۰ جویا شوید. 📱مدرَس: نرم‌افزار اندرویدی یادگیری دروس حوزه علمیه خواهران و برادران. ✳️ آشنایی بیشتر با «کتاب سال حوزه» را در پیام بعدی بخوانید: 🔻 #اخبار_حوزه #کتاب_سال_حوزه 🆔@madrasapp 🌐http://madras.app .
. ✳️ آشنایی با «کتاب سال حوزه»: معاونت پژوهش حوزه‌های علمیه، از سال ۱۳۷۸ش، همه ساله «همایش کتاب سال حوزه» را برگزار می‌کند و برادران و خواهران طلبه صاحب اثر (تألیف، تدوین، تصحیح و تحقیق، ترجمه) در زمینه علوم اسلامی یا انسانی مرتبط با حوزه دین می‌توانند در این همایش شرکت کنند؛‌ آثار برای حضور در این همایش شامل کتاب‌های چاپ اول و پایان‌نامه‌های سطح چهار (دکتری) هستند که در یکی از مراکز حوزوی یا دانشگاهی دفاع شده باشند. کتاب‌هایی که چاپ اول آن‌ها در ایران در سال ۱۳۹۷ شمسی و در خارج از کشور طی سال‌های ۱۴۳۸ تا ۱۴۴۰ قمری یا ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ میلادی باشد و نیز پایان‌نامه‌های سطح چهار (دکتری) که در سال ۱۳۹۷ در یکی از مراکز حوزوی یا دانشگاهی دفاع شده باشند شرایط شرکت در این دوره از کتاب سال حوزه را دارند. 📱مَدرَس: نرم‌افزار اندرویدی یادگیری دروس حوزه علمیه خواهران و برادران. 🆔@madrasapp 🌐http://madras.app .
. ✅ نامه و وصیت‌نامه امام علی(ع) به امام حسن(ع) نامه طولانی امام علی(ع) به امام حسن(ع)، در اواخر عمر امیرمؤمنان(ع) نوشته شده و در آن مسائل و مضامین مهم اخلاقی (مانند تقوا، دعا، مطالعه و پندگرفتن از تاریخ، شناخت زمانه خویش) آمده است. شرح و ترجمه این نامه که در نسخه صبحی صالح (۱۹۸۶م)، نویسنده و متفکر لبنانی، نامه شماره ۳۱ «نهج البلاغه» است به صورت مستقل نیز چاپ شده است. این نامه را امیرالمؤمنین(ع) هنگام بازگشت از جنگ صفین در سرزمین «حاضرین» نگاشته است. سید رضی (م ۴۰۶ق) مخاطب این نامه را امام حسن(ع) معرفی کرده است ولی برخی شارحان «نهج البلاغه»، مانند ابن میثم بحرانی (۶۹۹ق)، مخاطب آن را بر اساس دیگر گزارش‌های تاریخی، محمد بن حنفیه (م ۸۱ق) فرزند دیگر حضرت دانسته‌اند. همچنین بعضی معتقدند امام علی(ع) این وصیت را در جایگاه پدر و فرزندی و نه امام و جانشینی بیان کرده‌اند؛ لذا یک دستورالعمل و سفارش عمومی و کلی است. 📚 متن و ترجمه نامه شماره ۳۱ «نهج البلاغه» را در نرم‌افزار مَدرَس مطالعه کنید. 📱مدرَس: نرم‌افزار اندرویدی یادگیری دروس حوزه علمیه خواهران و برادران. #نهج_البلاغه 🆔 @madrasapp 🌐 http://madras.app .
. ✅ میلاد امام حسن مجتبی(ع) مبارک. امام حسن مجتبی(ع)، اولین نوه پیامبر اسلام(ص) و فرزند امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) و دومین امام شیعیان است که در ۱۵ رمضان سال دوم یا سوم قمری در مدینه به دنیا آمده است. او در هفت سال پایانی عمر پیامبر(ص) حضور داشت و در ماجرای مباهله (آیه ۶۱ سوره آل‌عمران) پیامبر(ص) با مسیحیان نجران همراه پیامبر، پدر، مادر و برادرش بود. همچنین ایشان یکی از اصحاب کساء است که آیه تطهیر (آیه ۳۳ سوره احزاب) درباره آنان نازل شد. 🔸 در نرم‌افزار مَدرَس، متن کتاب «سیره پیشوایان» را که گزارش تاریخ زندگی و فعالیت‌های علمی و سیاسی پیامبر اسلام(ص) و دوازده امام معصوم شیعه است مطالعه کنید. 📱مدرَس: نرم‌افزار اندرویدی یادگیری دروس حوزه علمیه خواهران و برادران. ✳️ نگاهی کوتاه به زندگی حضرت را در پیام بعدی بخوانید: 🔻 #ماه_رمضان #امام_حسن(ع) 🆔 @madrasapp 🌐 http://madras.app .