حضرت فاطمه(س).pdf
151.9K
💠﷽💠
📖 زندگینامه حضرت فاطمه زهراء(س)
✍حضرت فاطمه(س)درنزدمسلمانان برترین ووالامقام ترین بانوی جهان در...
#تبلیغ
#فاطمیه
@madrese_yar
📚📚📚📚📚📚📚📚
#حدیث
از امام معصوم نقل شده:
چون کودک سه ساله شود هفت بار به او بگو بخوان «لا إِلهَ إِلَّا اللَّهُ»
بعد، واگذارش تا به سن سه سال و هفت ماه و بیست روز رسد، هفت بار باو بگویند: بگو «مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ»،
و دیگر تا چهار سالگی او را واگذار، و چون چهار سالش تمام شد هفت بار بگوید: «صلی اللَّه علی محمد و آل محمد»
و ولش کنید تا پنج سالگی باو گفته شود دست راست و چپ کدامست؟ وقتی فهمید، او را رو بقبله کنید، و به او بگویید سجده کند،
و باز واگذارش کنید تا 6 سالگی چون شش ساله اش تمام شد به او گفته شود نماز بگذار و رکوع و سجود به او آموخته شود تا هفت سالگی او تمام شود،
در این سن به او گفته شود دست و صورتت را بشوی و وقتی شست به او گفته شود نماز بخوان تا نه سالگی اش تمام شود و چون تمام شد، وضوء یادش دهند و از او بخواهند وضو بگیرد و نماز بخواند.
و چون وضو و نماز یاد بگیرد، والدینش آمرزیده شوند ان شاء اللَّه.
منبع : مكارم الأخلاق، ص 222
@madrese_yar
🏓🏓🏓🏓🏓
#ایجاد
#فعالیتهای
#سرگرم_کننده
#بازی
سرگرمی های خانگی و آپارتمانی برای بچه ها👇🏻👇🏻
۱. ساخت اشکال مختلف با چوب کبریت
۲. سطل پرتاب توپ
۳. نون بیار کباب ببر
۴. یه قل دو قل
۵. بازی با کش
۶. نقاشی
۷. نقاشی صورت با چشمهای بسته
۸. بازی با لگو
۹. پازل
۱۰. رنگ کردن کتاب رنگ آمیزی
۱۱. خاله بازی
۱۲. بولینگ
۱۳. گلف
۱۴. انداختن توپ در سطل با فوت
۱۵. حفظ تعادل با توپ و قاشق
۱۶. ماهیگیری
۱۷. پرتاب حلقه دارت بسکتبال
۱۸. قایق بازی
۱۹. فوتبال دستی
۲۰. ساخت بادبادک
۲۱. ساخت مهر با سیب زمینی
۲۲. قایم موشک
۲۳. لی لی
۲۴. نقاشی روی سنگ
۲۵. چشمتو ببند یکی رو بزن
۲۶. ساخت کاردستی
۲۷. گل یا پوچ
۲۸. زو
۲۹. قایق بازی با پتو و بالش
۳۰. کمپ یا خاله بازی با چادر و صندلی
۳۱. سیبیل آتشین
۳۲. گاز زدن سیب آویزان
۳۳. گل زدن از طریق فوت کردن توپ پینگ پنگ
۳۴. ماهیگیری با گیره لباس
۳۵. تکمیل نقاشی
۳۶. بازی سایه ها
۳۷.نخ بازی
۳۸. برج سازی
۳۹. یک دو سه هوپ
۴۰. یه مرغ دارم روزی... تخم میذاره
۴۱. چی کجا رفت؟
۴۲. از کوچک به بزرگ
۴۳. دالی موشه
۴۴. نقطه خط
۴۵. وسطی
۴۶. والیبال نشسته
۴۷. نقشه گنج
۴۸. عدد بازی با انگشتان دست
۴۹. جابجایی وسایل برای تقویت حافظه
۵۰. منچ
۵۱. بازی فکری دوز و ...
۵۲. دزد و پلیس
۵۳. تانگ یا کشتی بازی با کاغذ
۵۴. کلاغ پر
۵۵. سنگ کاغذ قیچی
۵۶. نون بیار کباب ببر
۵۷.رابط /خلیفه
۵۸. بالا بلندی
۵۹. استپ مجسمه شو
۶۰. نقطه بازی
۶۱. پادشاه بازی
۶۲. گرگم به هوا
۶۳.تفنگ بازی
۶۴. بادکنک بازی
۶۵. اتل متل توتوله
۶۶. خمسه خمسه
۶۷. آب بازی
۶۸. خاک بازی گل بازی
۶۹. اسم و فامیل
۷۰. پنالتی
۷۱. سایه بازی
۷۲. ادا بازی.
❗️یک سری از بازیها مثل ماهیگیری، گلف، بولینگ، فوتبال دستی و ... برخلاف چیزی که فکر میکنید خیلی ساده است و ساخت آن در منزل به عنوان کاردستی انجام می
@madrese_yar
#تکنیک_کنترل_خشم_در_نوجوانان
قسمت اول
نوجوانان نیاز به یادگیری مهارت های زیادی دارند؛ یکی از این مهارت های مهم، مهارت کنترل خشم است. یادگیری این مهارت باعث می شود نوجوان یاد بگیرد چطور با عصبانیت آنی و هیجانات لحظه ای خود برخورد کند. تعدادی از
✨مهم ترین تکنیک کنترل خشم در نوجوانان عبارتند از:
خودآگاهی و کنترل خود
از آنجا که خشم میتواند قدرتمند باشد، مدیریت آن گاهی اوقات چالش برانگیز است. برای مدیریت احساسات #عصبانیت به خودآگاهی و خویشتنداری زیادی نیاز است و این مهارتها برای پیشرفت زمان میبرد.
#خودآگاهی توانایی است که با آن بتوانید آنچه را احساس میکنید و فکر میکنید، دلیل آن را ببینید. بچه های کوچک از احساساتی که دارند، خیلی آگاه نیستند؛ اما نوجوانان توانایی ذهنی خودآگاهی دارند. وقتی عصبانی شدید، لحظه ای وقت بگذارید و متوجه آنچه احساس و فکر می کنید شوید.
خود کنترلی یعنی فکرکردن قبل از اقدام؛ چند ثانیه یا دقیقه ارزشمند بین احساس یک احساس شدید و انجام عملی که پشیمان میشوید، فاصله دارد.
درکنار هم، خودآگاهی و خویشتنداری به شما این امکان را میدهد که هنگام احساس شدید مانند عصبانیت، در مورد چگونگی عمل انتخاب بیشتری داشته باشید.
هر چند باید حالات و احساسات یک نوجوان را در سنین حساس نوجوانی درک کرد و به پیامدها و تغییرات طبیعی این مرحله از رشد یک انسان آگاه بود، اما نباید اجازه بدهید که یک نوجوان، با خشم و پرخاش خود زندگی کند و نسبت به رفتارهای تهاجمی او با دیگران بیتفاوت باشید.
یک نوجوان هم درست مانند هر انسان دیگری نیاز دارد که یاد بگیرد چطور هیجانان خود را کنترل کند و پدر و مادرها نیز باید مطمئن شوند که فرزند نوجوان آنها قادر است مسئولیت رفتارهایش را بپذیرد و ابزارهای و شرایط لازم برای فراگیری مهارتهای ضروری را برای او فراهم نمایند.
به او یاد بدهید که لازم است از خودش بپرسد «چه چیزی من را تا این حد عصبانی میکند؟»، «آیا میتوانم این خشم را مختص زمانی خاص بدانم و اگر این طور است آن چه زمانی است؟». اگر بتوانید بفهمید چه چیزی عصبانیتان میکند بهتر خواهید توانست موقعیت را کنترل کنید.
ببینید چه چیزی خشم فرزند نوجوانتان را تغذیه میکند
نوجوانان ممکن است در آن ِ واحد و ظاهرا بیدلیل دچار خشم و عصیان شوند و شما حتی فرصتی پیدا نکنید تا بفهمید چه چیزی در ابتدا آنها را خشمگین کرده است و چرا در این لحظه دچار چنین هیجانی شدهاند. اولین قدم برای کنترل خشم این است که به فرزند نوجوان خود کمک کنید بفهمد چه زمانی شروع به احساس خشم میکند، چه زمانی احساس میکند باید خشم خود را به حرکتی تبدیل کند و اینکه آیا این حرکت نسبت به دیگران است یا خودش.
برای برخی از نوجوانان، مدیریت خشم میتواند کار بسیار سختی باشد، زیرا اولین تمایل یک نوجوان این است که جوری واکنش نشان بدهد که سبب آسیب جسمی یا هیجانی شود یا فراتر از قدرت والدینش باشد. برای غلبه بر چنین تمایلی، یک نوجوان باید بداند علاوه بر واکنشی که در حال حاضر نشان میدهد، راه دیگری هم دارد و آن این است که با شما بنشیند و در مورد هیجانات خود و اینکه چرا چنین احساسی دارد با شما حرف بزند.
همچنین اگر چیزی که شما گفتید یا کاری که کردید را دوست ندارد، میتواند انتخاب کند به دنبال راه حلی برود که به او اجازه میدهد هیجانات خود را به شیوهای سالمتر تخلیه کند تا بتواند بدون اینهمه خشم و عصیان، موقعیت را پشت سر بگذارد. هر چند برای یک نوجوان به نظر میرسد مشکلات مانند سنگ بسیار بزرگی هستند که هرگز نمیتواند آنها را بردارد، اما او باید یاد بگیرد برای هر مشکلی راه حلهایی وجود دارد و برخی از این راه حلها بهتر از بقیهاند.
برای هر مشکل چند راه حل پیدا کنید
تفکر قبل از دست به عمل زدن
خشم یک نوع هیجان است که معمولا با دلیلی همراه است. خشم واکنشی ناگهانی است و نوجوانان خشمگین نیز اغلب دست به رفتارهای ناگهانی میزنند. آنها عواقب رفتارهای خود را در نظر نمیگیرند، اما واقعیت این است که رفتارهای آنها پیامدهایی دارد، هم خوب و هم بد. قبل از اینکه فرزند نوجوان شما راه حلی برای مشکلش پیدا کند، باید به عواقب انتخابش فکر کند و در نظر بگیرد چه اتفاقی خواهد افتاد و نتیجهی این انتخاب و راه حل چه خواهد بود.
اگر نوجوان شما نتیجهی فکر کردن قبل از دست به عمل زدن را ببیند و تجربه کند، انگیزه پیدا خواهد کرد که مهارتهای کنترل خشم را یاد بگیرد تا دفعات بعد باز هم این تجربیات خوب را تکرار کند.
ادامه دارد...
✨✨✨✨✨✨
نکته های طلایی رفتار با کودکان و نوجوانان
#تربیت_فرزند
#کنترل_خشم_یک
#تکنیک
@madrese_yar