📍اختصاصی
✔️محل زندگی حلیمه سعدیه (دایه رسول الله «ص») تخریب شد
🔷طی روزهای اخیر تصاویر و فیلم هایی از تبرک جستن عده ای از عمره گزاران هندی به یک درخت کهنسال منتشر شد که بسیاری معتقدند نبی مکرم اسلام کودکی خود را در اطراف آن گذرانده است.
🔸این محل که شامل یک درخت، باقی مانده یک برکه و خرابه های منازل قبیله بنی سعد (یعنی قبیله حلیمه دایه رسول الله «ص») است در روستای «الدهاسین» کنونی در جنوب شهرستان طائف قرار دارد و بسیاری بر این باورند که نبی مکرم اسلام تا سن 4 سالگی در این محل زندگی می کرده و زیر سایه درخت مذکور می نشسته است.
♦️اما انتشار ویدئوهایی از تبرک جستن مسلمانان هندی به این مکان باعث شد شاهزاده خالد الفیصل، امیر منطقه مکه دستور تخریب 4 نقطه در بنی سعود (واقع در میسان) را صادر کند تا مانع ترویج شرکیات شود.
🔹در ادامه ویدئویی از تبرک جستن عمره گزاران هندی و از ریشه در آوردن درخت بنی سعد می بینید. 👇👇
@madresseinqhilab
✅پرسش:
سرانجام باغ فدک بعد از رحلت حضرت زهرا (س) چه شد؟
🌸☘☘☘☘☘🌸
پس از پیامبر اسلام (ص)، فدک از حضرت فاطمه (س) غصب گردید و كارگران او را از فدك بیرون كردند و آن حضرت برای پس گرفتن فدك بسیار تلاش كرد ولی دستگاه خلافت راضی به پس دادن فدك نشد.
مسلم بن حجّاج نیشابوری در كتاب معروفش «صحیح مسلم» داستان مطالبه فدك را از سوی حضرت فاطمه سلامالله علیها به طور مشروح آورده و از عائشه نقل میكند كه حضرت فاطمه پس از امتناع خلیفه از پس دادن فدك، از او قهر كرد و تا وفات حتی یك كلمه هم باابوبكر سخن نگفت،[1]
در نهج البلاغة درباره فدك چنین آمده است: «از میان آنچه آسمان بر آن سایه افكنده، تنها فدك در دست ما بود كه گروهی بر آن بخل ورزیدند و گروهی هم از آن چشم پوشیدند و خداوند بهترین داور است»[2]
ممنوعیت حضرت فاطمه از فدك در زمان خلافت ابوبكر بن ابی قحافه پیریزی شد و پس از آن كه معاویه بر سر كار آمد، فدك را میان مروان، عمرو بن عثمان و پسرش یزید تقسیم كرد. در دوران خلافت مروان، همه فدك در اختیار او قرار گرفت و او فدك را به پسرش عبدالعزیز داد. عبدالعزیز نیز فدك را به پسرش عمر داد. عمر بن عبدالعزیز فدك را به فرزندان حضرت فاطمه(س) برگردانید. پس از درگذشت عمر بن عبدالعزیز، فدك در اختیار خلفای بعدی قرار گرفت. و تا روزی كه حكومت امویان ادامه داشت، فدك در اختیار آنان ماند.
وقتی كه حكومت به بنی عباس رسید، سفّاح آن را به عبدالله بن الحسن برگرداند. پس از سفاح، منصور دوانقی فدك را از دست فرزندان حضرت زهرا(س) گرفت. فرزند منصور، مهدی، فدك را به فرزندان حضرت زهرا(س) باز گردانید. پس از مهدی، موسی و هارون دوباره فدك را از فرزندان حضرت زهرا(س) پس گرفتند.
وقتی كه خلافت به مأمون عباسی رسید، به طور رسمی فدك را به اولاد حضرت زهرا(س) باز گردانید. پس از مأمون نیز وضعیت فدك چنین بود، گاهی بر میگرداندند و گاهی پس میگرفتند. در دوره آنها، فدك یك مسأله سیاسی به حساب میآمد نه مسأله انتفاعی واقتصادی.
خلفای عباسی و اموی نیاز به درآمد فدك نداشتند و برای همین وقتی كه عمر بن عبدالعزیز فدك را به اولاد فاطمه(س) برگردانید، بنی امیه او را توبیخ كردند و گفتند: تو با این كارت ابوبكر و عمر بن خطاب را تخطئه كردی[3]
سرانجام در دوران متوكل عباسی فدك از فاطمیان پس گرفته شد و درختان فدك به دستور شخصی به نام «عبدالله بن عمر بازیار» قطع گردید و تنها رو سیاهی آن برای بدخواهان در تاریخ باقی ماند. ناگفته نماند كه قطع درختان در حالی انجام گرفت كه یازده درخت خرمایی كه به دست مبارك پیامبر(ص) در آن كاشته شده بود، هنوز باقی مانده بود. و شخصی كه آن درختان را قطع كرد شخصی به نام «بشران بن ابی امیة ثقفی» بود. و هنگامی كه از مدینه به بصره بازگشت، آن گونه كه در تاریخ آمده است، فلج شد.[4]
پی نوشتها:
[1]. صحیح مسلم، ج ۳، ص ۱۳۸۰، حدیث ۵۲، كتاب الجهاد.
[2]. نهج البلاغه، نامه ۴۵، فیض الاسلام.
[3]. فدك در تاریخ، شهید آیةالله سید محمدباقر صدر، ترجمه عابدی، فروغ ابدیت، ج ۲، ص ۶۶۹، نهجالبلاغه فیض الاسلام، ج ۵، ص ۹۶۸ به بعد.
[4]. شرح نهج البلاغه، ابن ابی الحدید، ج ۱۶، ص ۲۱۷.
@madresseinqhilab
💢 خدای مهربانِ آن بت پرست
✅حضرت ابراهیم(ع) بسیار میهماندوست بود و تا #میهمان به خانه او نمىآمد، غذا نمى خورد.
زمانی فرا رسيد كه يك #شبانه روز، هیچ میهمانی بر او وارد نشد؛ پس از خانه بيرون آمد و به جستجو پرداخت.
پيرمردى را ديد و #جوياى حال او شد، ولی فهميد آن پيرمرد، بتپرست است. حضرت ابراهيم گفت:
«افسوس! اگر #بت_پرست نبودی، میهمان من میشدى و از غذاى من مىخوردى»
در اين هنگام جبرئيل بر حضرت ابراهيم نازل شد و گفت:
«خداوند مى فرمايد اين پيرمرد، هفتاد سال مشرك و #بت_پرست بود، ولی ما رزق او را كم نكرديم. اينك که غذای يك روز او را به تو حواله نموديم، به خاطر بتپرستى، به او غذا ندادى!»
حضرت ابراهيم(ع) #پشيمان شد و به جستجوى آن #پيرمرد رفت. او را پيدا كرد و با اصرار به خانه خود دعوت نمود. پيرمرد بت پرست گفت:
«چرا بار اول مرا رد #كردى، ولی حالا دعوت میکنی؟»
حضرت ابراهيم، از #هشدار خداوند به او خبر داد.
پيرمرد به فكر فرو رفت و گفت:
«نافرمانى از چنين #خداوند بزرگوارى، دور از مروت و جوانمردى است.»
آن گاه به یگانگی #خداوند اقرار نمود و آيين حضرت ابراهيم عليه السلام را پذیرفت.
📚جوامع الحكايات(محمد عوفى)،صفحه ۲۱۱
@madresseinqhilab
هدایت شده از مدرسه انقلاب بصیرت ،شیعه،مهدوی ،جهاد
🎬 مستند دوازدهمین امام / قسمت اول
✡ رسانههای یهود چگونه امام زمان را معرفی میکنند؟👆👆👆👆
مطالعات یهود
👉 @madresseinqhilab
هدایت شده از اسرائیل ۲۱سال آینده را نخواهد دید فرج نزدیک است
🔶🔶مدرسه انقلاب
فضای مشق انقلابی...
https://eitaa.com/madresseinqhilab
✅ آشنایی با تاریخ ایران باستان ....
✅اطلاعاتی در خصوص مهدویت و آخرالزمان..
✅پاسخ به شبهات دینی ....
✅آشنایی با فعالیتهای آمریکا و صهیونیسم در جهان...
🎬 مستند دوازدهمین امام / قسمت دوم
✡ رسانههای یهود چگونه امام زمان را معرفی میکنند؟👇👇👇
🔶ادامه دارد...
مطالعات یهود
👉 @madresseinqhilab