🔶🔸پاسخ به شایعه:
"ایران آریایی
نظر ابوعلی سینا درباره شراب: (جالب توجه کسانی که پورسینا را نمونه ی دانشمند مسلمان می نامند)
شراب سفید و رقیق برای کسانی که مزاج گرم دارند خوب است و سر درد نمی آورد و ممکن است بمناسبت رطوبت بخشی، سردرد ناشی از التهاب معده را از بین ببرد و یا سبک تر گرداند.
شراب صاف شده همراه انگبین و نان نیز – بویژه اگر قبل از نوشیدن به مدت دو ساعت با هم آمیخته گردند-همان کار را انجام دهند.برای کسی که فربهی و نیرومندی آرزو می کند، شراب شیرین و غلیظ توصیه می شود، لیکن باید از بند آمدنها بر حذر باشد....."
منبع: قانون در طب/تالیف شیخ الرئیس ابن سینا/کتاب اول ابن القفطی/تاریخ الحکما/چاپ لایپزیک
@madresseinqhilab
🔮 پاسخ شایعه:
1⃣ مطالب ذکر شده در مورد شراب در منبع ذکر شده موجود نمی باشد و اینکه بوعلی به عنوان یک طبیب در باره برخی آثار و خواص شراب سخن نگفته است و نه به عنوان یک فقیه،منافع یاد شده در کلام بوعلی برای شراب هرگز نمی تواند ضررهای روحی ،معنوی،اخلاقي و جسمي كثير آن را كه علم امروزي نيز آن را تاييد مي كند ، جبران کند. از این رو در شرع مقدس حکم به حرمت آن شده است.
@madresseinqhilab
2⃣طبق آیه زیر به ضرر های شراب و هم به برخی منافع آن اشاره شده، ولی تصریح گردیده که ضرر های آن بيش تر از منافع آن است .به همین دلیل در اسلام حکم به حرمت آن شده است.
" يَسْئَلُونَكَ عَنِ الْخَمْرِ وَ الْمَيْسِرِ قُلْ فِيهِما إِثْمٌ كَبِيرٌ وَ مَنافِعُ لِلنَّاسِ وَ إِثْمُهُما أَكْبَرُ مِنْ نَفْعِهِما؛ بقرة آيه 219"
(درباره شراب و قمار از تو سؤال می كنند، بگو:" در آن ها گناه و زيان بزرگى است، و منافعى (از نظر مادى) براى مردم در بر دارد، (ولى) گناه آن ها از نفع شان بيش تر است).
@madresseinqhilab
3⃣ ایشان (بوعلی سینا) درباره شراب سخنانی دارد که بر حسب ظاهر سوال بر انگیز است، ولی اگر دقت شود او در صدد بیان همان مسایلی است که در آیه در باره شراب اشاره شده ؛ در مقام بیان رویکرد حکم شرعی شراب
@madresseinqhilab
4⃣ مطابق فتوای همه فقهای اسلام یکی از نجاسات، "شراب" است و خوردن چیز نجس حرام است،کم باشد، یا زیاد تفاوتی ندارد.
@madresseinqhilab
5⃣ در تفسیر عیاشى از ابى الصباح از امام صادق (ع) نقل شده است:
"…خداى تعالى خمر را حرام کرده چه کم باشد و چه زیاد، کما این که مردار و خون و گوشت خوک کم و زیادش را حرام نموده است و نهى از شرب خمر به واسطه تطهیر بدن از نجاست ظاهر و باطن است.
http://www.islamquest.net/fa/archive/question/fa6184
@madresseinqhilab
6⃣ بوعلی سینا دشمنان سرسختی داشت.هم از جانب سیاسیون که می خواستند او را به دربارهای خود بکشند و هم از جانب علمای حسود که به او تهمت های ناروا می زدند.
یکی از دلایلی که ابن سینا را تکفیر کردند این بود که بوعلی سینا رساله های توحیدیه با سجع و قافیه نوشته بود و چون مخالفین بهانه کردند که این رساله ها دارای سجع و قافیه زیادی میباشدحتما او می خواسته با قرآن مبارزه و هماوردی کند به همین دلیل او را تکفیر کردند!
http://www.khabaronline.ir/detail/309786/culture/religion
@madresseinqhilab
7⃣ شراب در سایر ادیان:نه تنها در اسلام بلکه مسئله حرمت خمر و شراب، در همه اديان الهي حرام بوده و شرب خمر را جايز نميدانند.
تصور اين كه حرمت شراب وساير مواد مست كننده فقط مربوط به دين اسلام است، تصوري نادرست ميباشد واينكه امروزه در برخي اديان شرب خمر را حلال ميشمارند، اين خود يكي از نشانههاي تحريفهايي است كه در آيينهاي الهي به دست بشر صورت گرفته است.
http://www.moadele.ir/index.php/2015-07-25-08-30-45/6-2015-07-25-07-33-27
@madresseinqhilab
8⃣ مشروبات الکلی مضرات بسیار زیادی دارد که این مضرات در طب نوین هم به اثبات رسیده است.از جمله این مضرات میتوان تاثیر آن بر مغز و اعصاب،استخوان،ضعیف شدن و شکستگی استخوانها اشاره کرد.
@madresseinqhilab
9⃣ یکی از اطبا معروف انگلیس می گوید : اشخاصی که مبتلا به امراض کلیه می شوند ۸۷/۵ درصد آن به واسطه مشروبات الکلی است. مشروبات الکلی میزان ادرار را زیاد کرده و سبب تورم بعضی اعضا چون شکم و پاها و پلک های چشم می گردد.
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=934&articleID=457514
با نشر این پیام به صف روشنگران بپیوندید
@madresseinqhilab
💠 #پرســـ❓ــش و پاسـ📝ــــــخ مهــــــدوے
پرسش:
🔶🔸آیا #ظهور امام زمان(عج)جمعه است یا شنبه❓
🔰پاسخ:
✍..وقوع ظهور در روز جمعه به رغم مشهور بودن بین مردم قطعی نیست؛ اگر چه طبق بعضی از روایات ظهور روز جمعه خواهد بود. لكن روایات متعدد معتبر دلالت میکند كه قیام حضرت در روز شنبه كه مصادف با روز #عاشورا است، واقع خواهد شد.
🔶🔸به هر حال ظهور در یك روز بسیار شریفی مثل جمعه یاشنبه و روز عاشورا خواهد بود. برای مثال از نظر اسلامی جمعه، عید است و شرافت بسیاری دارد. از این جهت مناسبت دارد كه ظهور مهدی (عج) كه از اشرف حوادث عالم است در چنین روز شریفی واقع شود.اما از حتمیات نیست که امام روز جمعه ظهور کند.
🔷امام محمد باقر(ع) میفرمایند:
گویا حضرت قائم (عج) را می بینم که روز عاشورا ، روز شنبه ، بین رکن و مقام ایستاده و جبرئیل پیش روی او ندا می کند: بیعت برای خداست. پس زمین را پر از عدل می کند، همان گونه که پر از ظلم و جور شده بود.
🔶امام جعفر صادق (ع) میفرمایند:
قائم(عج)درود خدا بر او باد در شب بیست و سوم ماه رمضان، به نام شریفش ندا می شود و در روز عاشورا، روزی که حسین بی علی (ع) در آن کشته شد، قیام خواهد کرد.
✍..منابع:
📕1-منتخب الاثر، الفصل السادس، الباب التاسع، حدیث 1 تا 7، ص 574 تا 576
📗2-غیبة طوسی ، صفحه 274 /
📘3-بحارالانوار ، جلد 52 صفحه274
#پرسش_و_پاسخ_مهدوی
@madresseinqhilab
🔶🔸 مدرسه انقلاب
🔸شنبه ؛ آشنایی با فعالیتهای صهیونیسم در جهان
🔸یکشنبه؛ قصّه های قرآن و حکایت های پند آموز ...
🔸دوشنبه؛ آشنایی با فعالیتهای شیعیان در جهان...
🔸سه شنبه؛ مباحث اجتماعی و اخلاقی روز
🔸چهارشنبه؛ دانستنی های ایران
🔸پنج شنبه؛ آشنایی با شخصیتهای جهان اسلام و فرهنگ جهاد و شهادت
🔸جمعه؛ پاسخ به شبهات ... و مهدوّیت
eitaa.com/joinchat/825360384Cc56eb25290
🔶🔸باسلام و ادب خدمت همه ی یاران انقلابی...
🔸امشب با شما خواهیم بود با موضوع آشنایی با فعالیتهای صهیونیسم در جهان...
انشاالله برای خدا
🔶🔸یهود عامل اصلی #جنگ_جمعیتی (1)
1️⃣ #جمعیت همواره از مهمترین ارکان جوامع انسانی و اساس شکلگیری تمدنها است.
2️⃣ اقتدار اقوام و ثبات کشورها علاوه بر بزرگی سرزمین و امکانات تحت اختیارشان، با تعداد نفوس آن ارزیابی میشود.
3️⃣ جوامع پر جمعیت عموماً موفق به حفظ #استقلال خود هستند و تمدنهای بزرگ و پایدار متعقل به ملتهای بزرگ و توانمند است.
4️⃣ در مکاتب بزرگ الهی نیز قداست نفوس انسانی و حفظ بقای آنان از اصول اولیه است و تعرض به جان آدمی و جلوگیری از تولد انسانها از #گناهان_کبیره به شمار میآید.
5️⃣ جمعیت هر کشور تعیینکننده سرنوشت آن جامعه است، لذا همین امر سبب شده که حاکمان عموماً نسبت به تغییرات جمعیتشان بیتفاوت نباشند.
@madresseinqhilab
🔶🔸 یهود عامل اصلی #جنگ_جمعیتی (2)
🌐 بنیان جنگ جمعیتی در جهان
1️⃣ در سال 1948 دولت آمریکا یک واحد آکادمیک پژوهشی به نام دفتر تحقیق عملیات در دانشگاه جان هاپکینز تاسیس نمود تا پایههای تئوریک #عملیات_روانی در علوم اجتماعی را استخراج نماید.
2️⃣ در همین سال طی یک قرارداد پژوهشی میان ارتش آمریکا و این دانشگاه پایههای تئوریک علوم اجتماعی در #جنگ_روانی استخراج شد.
3️⃣ بعدها طی دهه هفتاد، ماحصل این تحقیقات تبدیل به رشته ارتباطات سلامت عمومی در دانشگاه جان هاپکینز شد.
4️⃣ هدف از تاسیس این رشته و مراکز مرتبط با آن، ارائه یک برنامه هماهنگ جهانی برای #کاهش_جمعیت کشورهای کمتر توسعهیافته بود.
5️⃣ این برنامه با پشتوانه آمریکا و با همکاری بسیاری از سازمانهای بینالمللی با عناوینی زیبا و جذاب چون #تنظیم_خانواده در این کشورها ترویج شد.
6️⃣ پروفسور ژاکلین کاسون طی بررسی خود در کتاب «جنگ علیه جمعیت» نشان میدهد که #کنترل_جمعیت جهانی کاملاً منطبق بر پارامترهای دکترین نظامی و یک جنگ تمام عیار است.
7️⃣ از اولین اهداف این برنامه، جمعیتهای غیر سفیدپوست و جهان سومی ساکن در خود آمریکا بود. سرخپوستهای بومی از اولین قربانیان این برنامه بودند. در سال 1966 در تمامی بیمارستانهای مربوط به #سرخپوستان برنامهی #عقیم_سازی در دستور کار قرار گرفت.
@madresseinqhilab