هدایت شده از مدرسه انقلاب بصیرت ،شیعه،مهدوی ،جهاد
🔶🔸اعجاز و عجایب خلقت مورچه در قرآن....
🔶آیا حیوانات و حشرات و.... شعور دارند ؟
🔸قسمت چهارم:
💠در کنار معجزات کلامی قرآن، که محمد صل الله علیه و آله به واسطه آن مشرکان را به مبارزه طلبید و از آن ها خواست که یک آیه مانند آن بیاورند و آن ها نتوانستند....
، قرآن کریم دربرگیرنده معجزات علمی زیادی است که خداوند برای حضرت محمد(ص) آن ها را بیش از هزار سال پیش آشکار کرد.
این معجزات امروزه کشف شده اند و باعث تقویت ایمان ایمان آورندگان شده است و اثباتی برای الهی بودن قرآن کریم است.
خانم Wadea Omrany کشف جدیدی علمی در قرآن کرده است. ایشان می گویند که ما در سوره نمل آیه 18کشف جدید علمی کرده ایم.
این معجزه جدید چیزی است که مورچه در آیه 18 گفت و علم امروز نحوه ارتباط مورچه ها با یکدیگر را کشف کرد خصوصا زمانی که یک خطر محل زندگی مورچه ها را تهدید می کند.
ما تلاش می کنیم جملاتی که مورچه در قرآن کریم به زبان آورد را توضیح دهیم و سعی می کنیم آنچه را که او گفت با کشفیات جدید علمی ربط دهیم و مدرک پیشی گرفتن قرآن کریم به علم امروزی را رو می کنیم که این حقایق را بیش از هزار سال پیش بیان کرد.
خداوند در سوره نمل آیه 18 می فرماید: حَتَّى إِذَا أَتَوْا عَلَى وَادِ النَّمْلِ قَالَتْ نَمْلَةٌ یَا أَیُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَسَاكِنَكُمْ لَا یَحْطِمَنَّكُمْ سُلَیْمَانُ وَجُنُودُهُ وَهُمْ لَا یَشْعُرُونَ ؛ "
تا چون به دره مورچه ها رسیدند، مورچه ای گفت: ای مورچه ها به لانه هایتان وارد شوید، مبادا سلیمان و لشگرش پایمالتان كنند و خود آگاه نباشند.
"
در آیه بالا مورچه خطر قریب الوقوعی كه در كمین مورچه ها است را در طی چهار مرحله متوالی به شرح زیر می گوید:
1-"ای مورچه ها" این اولین اعلام خطری است كه توسط مورچه داده می شود تا توجه دیگر مورچه ها را به سرعت جلب كند. مورچه های دیگر با گرفتن این پیام صبر می كنند تا دیگر پیام ها را توسط همان مورچه دریافت كنند.
2-"به لانه هایتان وارد شوید" در این جا گوینده پیام، جملاتش را با دیگرپیام ها ادامه می دهد و به مورچه های دیگر می گوید كه چه كار باید بكنند. ما این رابطه را كه توسط علم امروزی كشف شده در قسمت دوم این نوشته می بینیم ( كه در ارتباطات بین مورچه ها است.)
3- " مبادا سلیمان ولشگرش پایمالتان كنند" در این جمله مورچه دلیل این خطر را به مخاطب خود می گوید و این آن چیزی است كه ما امروزه توسط بررسی علمی اثبات می كنیم.
4-"و خود آگاه نباشند" مورچه ها، به عنوان عكس العملی در مقابل خطر قبلی، یكنوع دفاع مشخصی از خود بروز می دهند.
در این چند جمله آخری،مورچه به مخاطبان خود می گوید كه به منبع خطر حمله نكنید زیرا خطر از یك دشمن واقعی نیست- زیرا سلیمان و همراهانش از وجود لانه مورچه ها در سر راه خود خبرندارند و قصد حمله به آن را نیز ندارند بنابراین مورچه ها آن ها را خطرواقعی نمی دانند.
در كلمات آخر، مورچه پیام رسان، همراهانش را از رسیدن سلیمان با خبر كرد و این چیزی است كه ما به صورت علمی و از طریق بررسی رمز های شیمیایی ارتباطی مورچه ها توضیح می دهیم.
ما ترتیب دستورات مورچه ها را كه به چهار مرحله تقسیم می شد- چهار مرحله شامل عبارات ها و علامت ها- نشان دادیم. علم در این زمینه چه می گوید؟
این مقاله را بخوانید:
مورچه ها از ارتباط شیمیایی در موقعیت های اخطارو دفاعی و همچنین زمانی كه تبادل سریع اطلاعات نیاز باشد و نیز زمانی كه با خطری مواجه باشند استفاده می كنند.
این اخطار معمولا توسط صدورعلامت های شیمیایی دفاعی مشخص می شود. غده های دفاعی مسئول ایفای نقش اخطار و دفاع هستند.
به عنوان مثال مورچه استرالیایی رادر نظر بگیرید. وقتی این مورچه ها با خطر مواجه می شوند، قطرات كوچكی را از غده دفاعی خود ترشح می كنند – این یك فرمان برای دیگر مورچه ها است تا فرار كنند و با شاخك های خود ارتعاشی ایجاد كنند كه به معنای قرار گیری در موقعیت خطر است.
🔸ادامه دارد ...
⭕ مدرسه انقلاب فضای مشق انقلابی
https://eitaa.com/madresseinqhilab
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 نویسنده سرشناس یهودی: نابودی اسرائیل حتی زودتر از پیشبینی ۲۵ ساله رهبر ایران اتفاق خواهد افتاد!
⭕ مدرسه انقلاب فضای مشق انقلابی
https://eitaa.com/madresseinqhilab
💠 در روز مبعث چه اتفاقی افتاد؟؛ ویژهی 13 تا 15 سال
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶🔹موضوع: اصلاح دو باور نادرست دربارهی ماجرای مبعث
با اهتمام: زهرا انتظارخیر؛ زهرا مرادی
گروه سنی: 13 تا 15 سال (هفتم تا نهم متوسطه)
متن محتوا با عنوان «در روز مبعث چه اتفاقی افتاد؟»
🔶 بچهها؛ فردا عید مبعث است. همهی شما دربارهی این روز و اتفاقاتی که در آن افتاده مطالبی را شنیدهاید. حالا یکی از شما برایمان تعریف بکند ببینیم در این روز چه اتفاقی افتاده است؟
{معمولا دانش آموزان در توضیحاتشان به این دو مورد اشاره میکنند:
- در این روز حضرت محمد (ص) به پیامبری انتخاب شد ...
- جبرییل به پیامبر گفت بخوان؛ پیامبر گفت من سواد ندارم / بلد نیستم / نمی توانم ...
هدف از این محتوا این است که ذهنیت دانش آموزان نسبت به موارد فوق اصلاح گردد. به همین دلیل مربی پس از شنیدن پاسخ بچهها، اینگونه ادامه دهد:}
ممنون از توضیحات خوبتان. اما بچهها؛ حواستان باشد ماجرای واقعی با چیزی که خیلی جاها شنیدهایم یا خواندهایم، فرق دارد. همانطور که شما هم توضیح دادید،
معمولا آنچه از مبعث گفته میشود این است که حضرت محمد (ص) برای عبادت به غار حراء رفته بود که فرشتهی وحی نازل میشود و به پیامبر میگوید بخوان. پیامبر هم که سواد خواندن و نوشتن نداشته میگوید نمی توانم. فرشته دوباره میگوید بخوان. پیامبر دوباره اظهار ناتوانی میکند. بار سوم فرشته خودش شروع به خواندن میکند و میگوید «بخوان به نام پروردگارت که ... و بعد از آن، حضرت محمد (ص) به پیامبری انتخاب و برگزیده میشود و باقی ماجرا.
در صورتی که اولا حواستان باشد حضرت محمد (ص) از قبل، برای چنین مقامی انتخاب شده بود و همهی پیامبران، آمدن ایشان را در آخرالزمان بشارت داده بودند.
پیامبران گذشته حضرت محمد را با اسم و نَسَب و مشخصات ظاهری و محل تولد و ... به مردم زمانشان معرفی کرده بودند.
جوری که عده ای از یهودیان از سرزمین خوش آب و هوای فلسطین کوچ کرده بودند و به سرزمین بی آب و علف عربستان آمده بودند تا شاید بتوانند خودشان یا فرزندانشان از وجود پربرکت این پیامبر برگزیده بهره مند شوند. یک عده هم آمده بودند تا به هر نحوی که شده نگذارند پیامبر آخرالزمان به دنیا بیاید؛ چون در پیشگویی های پیامبرانشان آمده بود که در نهایت، همهی مردم جهان به دین پیامبر موعود در خواهند آمد.
این مسئله برای کسانی که از راه دینِ خود، به قدرت و مال و مقام رسیده بودند، خوشایند نبود. آنها در راستای منافع خود، دین پیامبرشان را تحریف کرده بودند و به اسم دین هر بلایی که دلشان میخواست سر مردم بخت برگشته میآوردند. حالا اگر پیامبر موعود میآمد، پوستشان کنده بود.
🔸 مردم به خیانتشان پی میبردند و رهبران یا اصطلاحا علمای دینشان را وادار میکردند پست و مقام و اموالی که از راه دغلکاری به جیب زده بودند، پس بدهند. خلاصه اینکه خیلیها منتظر آمدن شخصی به نام «احمد» یا «محمد» در عربستان بودند. اطلاعات بعضی از آنها آنقدر کامل بود که حتی میدانستند این پیامبر از کدام خانواده قرار است به دنیا بیاید.
🔸 پس این حرف که پیامبر در روز مبعث به پیامبری انتخاب شد، حرف زیاد درستی نیست. بلکه پیامبر از قبل از تولدشان برای این جایگاه انتخاب شده بودند. در روز مبعث ایشان ماموریت پیدا کردند به مردم رسما و علنا اعلام کنند که از طرف خدا برای هدایت آنها آمدهاند.
🔸نکتهی دوم اینکه درست است که جبرییل از جانب خدا خدمت حضرت محمد (ص) آمد و به ایشان گفت «اِقْرَأ» اما پیامبر هیچ گاه نگفت «خواندن بلد نیستم»! پیامبر فرمود «مَا أَقْرَأ» یعنی «چه بخوانم؟».
🔸شما دیگر انقدر عربی یاد گرفتهاید که معنی«اِقْرَأ» و «مَا أَقْرَأ» را بلد باشید. جبرییل میگوید «بخوان»، پیامبر میگوید «چه بخوانم؟». این مدل مکالمه فقط هم منحصر به همین دفعه نبوده.
🔸خیلی مواقع دیگر هم که جبرییل آیه ای از قرآن را نازل میکرده، خدمت پیامبر که میرسیده میگفته «اِقْرَأ»؛ و بلافاصله پیامبر میپرسیده «مَا أَقْرَأ؟ چه بخوانم؟ این بار کدام آیه را باید برای مردم بخوانم؟» بعد جبرییل آیه ای را که خدا صلاح دانسته بوده در آن مکان و زمان خاص به گوش مردم برسد، بازگو میکرده و پیامبر هم همان را برای مردم تلاوت میفرمودند.
🔸حالا چه کسی و با چه قصد و نیتی این حرفها را در آورده که جبرییل گفت بخوان، پیامبر گفت نمی توانم و خواندن بلد نیستم و ... خودش مسئلهی قابل بحثی است که از حوصلهی این کلاس خارج است.
⭕ مدرسه انقلاب فضای مشق انقلابی
https://eitaa.com/madresseinqhilab
4_5944760261272404561.pdf
100.7K
📗 #دانلود_مقاله
💠 موسادیترین ادارات ساواک!
✍️ نویسنده: حسین قاسمی
👉 @hosseinghasemi1357
⭕ مدرسه انقلاب فضای مشق انقلابی
https://eitaa.com/madresseinqhilab
📚معرفی کتاب برای مطالعهی زندگی حضرت محمد مصطفی(ص)
🔻رهبرانقلاب: صرف اینکه بنشینیم، بگوئیم آیهای نازل شد و جبرئیلی آمد و پیغمبر مبعوث به رسالت شد و خوشحال بشویم که کی ایمان آورد و کی ایمان نیاورد، مسئلهای را حل نمیکند.
🔹مسئله این است که ما باید از این حادثه - که مادر همهی حوادث دوران حیات مبارک پیغمبر است - درس بگیریم. همهی این بیستوسه سال #درس است.
🔹من یک وقت به بعضی دوستان گفتم زندگی پیغمبر را میلی متری باید مطالعه کرد. هر لحظهی این زندگی یک حادثه است؛ یک درس است...
🔺 #جوانهای_ما بروند تاریخ زندگی پیغمبر را از منابع محکم و مستند بخوانند و ببینند چه اتفاقی افتاده است.۱۳۸۷/۰۵/۰۹
📍یک #کتابِ خوبِ فراموششده برای مطالعهی زندگی پیام اعظم(ص)؛ «پیامبری و انقلاب»، «پیامبری و جهاد» و «پیامبری و حکومت» عناوین این مجموعهی سهجلدی است؛ کتابهایی از جلالالدین فارسی که در دههی شصت منتشر شد و انتشارات «انجام كتاب» آن را چاپ کرده است.
⭕ مدرسه انقلاب فضای مشق انقلابی
https://eitaa.com/madresseinqhilab
کانال #استفتائات_رهبر در پیام رسان ایتا و سروش
✅منتظر حضور ۷۰هزار نفری مقلدان رهبر انقلاب هستیم👇
http://eitaa.com/joinchat/1282867200Ccdef531dce
http://sapp.ir/esteftaate_rahbar
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚫امروز اینجا هستیم که جشن هسته ای رو تبریک بگیم هرچند بساط هسته ای جمع شد!
🚫قسم به قرآن!مطلق این ۱۳۰بازرس هسته ای، همه جاسوسند.
‼️"شاید برای موشک ها هم اتفاق بیفتد"
⭕ مدرسه انقلاب فضای مشق انقلاب
💠آشنایی با سلفیه #سروری بخش2
🔶محمد بن سرور معتقد است جریانی که او آنرا نمایندگی می کند بر سه اصل جنبشی و سازمانی اخوان المسلمین، انقلابی گری سید قطب و سلفیت ابن تیمیه استوار است.
در دهه هشتاد عربستان دو جریان اخوان المسلمین و سلفی های سروری بیش از دیگر جریان ها صدایشان شنیده می شد. این دو گروه اغلب دارای مراجع و منابع فکری نسبتا یکسانی بودند.
آنان در متون کلاسیک از آثار محمد بن عبد الوهاب و ابن تیمیه و در متون امروزین از محصولات فکری سید قطب و نیز محمد قطب(منتشر شده در نشریه مجتمع) بهره می جستند.
در سال 1986 با افتتاح موسسه ای فرهنگی با نام "المنتدی الاسلامی" در لندن و نیز انتشار مجله ای با نام "البیان" این جریان توانست در منظومه فکری سلفی دست بالا را داشته باشد. نشریه البیان توانست با بخش وسیعی از جامعه نخبه مسلمان در داخل و خارج سعودی ارتباط برقرار کند و آنان را جذب افکار خود نماید.
جریان سروری نقش قابل ملاحظه ای را در فعال کردن طیف وسیعی از جوانان و طبقه تحصیل کرده ایفا کرد.این جریان همواره سلفی های وهابی را به قشری گری متهم می کند و معتقد است که وهابی ها فقط پوسته ای ناچیز از اسلام را دریافته اند و جوهر اساسی آن یعنی حکومت و قدرت را وانهاده اند. علیرغم آنکه این تفکر در نگاه اول به جریان سلفی جهادی شبیه است، اما رابطه این دو، بسیار مبهم، پیچیده و آکنده از اختلافات اساسی است.
جریان سروری به مثابه یک پل فقهی و حلقه وصل فکری، بین سید قطب و اسامه بن لادن نقش آفرینی کرد؛ لذا بسیاری از چهره های مهم، رهبران فکری و میدانی القاعده از دامن اندیشه های بن سرور به جهاد در افغانستان (افغان العرب) و سپس به جریان جهادی جهانی وارد شدند.
💢💢اختلاف عمده بین محمد بن سرور و سلفیه جهادیه بعد از حوادث یازدهم سپتامبر بیشتر عیان گردید.
این دو جریان در اصل مشروعیت خروج بر حاکم و نظام های حکومتی اشتراک نظر دارند که این مبنا را البانی به عنوان "پدیده خوارج نوین" در دوقلوهای همسان جهادی- سروری معرفی می کند. البته دو اصل دیگر در منظومه فکری و عملی سروری ها برجستگی دارد که سلفیه جهادی سعودی (القاعده و همفکران) در اولویت شان نیست. نقد شیعیان رافضی، نقد سکولاریسم و سکولارهای فعال در جامعه مسلمان دو محور اصلی و دارای اولویت در جریان سروری است.
سروری ها با سلفیه جهادی، خصوصا القاعده همدلی نکردند و سیل اتهاماتی از قبیل ترس، عمل نکردن به وظیفه شرعی و نیز خیانت به آرمان حاکمیت اسلام را که در رساله های یوسف العییری (بنیان گذار القاعده در عربستان) به کرات علیه آنان تکرار شده بود را تحمل نمودند
⭕ مدرسه انقلاب فضای مشق انقلابی
https://eitaa.com/madresseinqhilab
هدایت شده از مدرسه انقلاب بصیرت ،شیعه،مهدوی ،جهاد
🔶🔶مدرسه انقلاب
فضای مشق انقلابی...
https://eitaa.com/madresseinqhilab
🔶 آشنایی با تاریخ ایران باستان ....
🔶اطلاعاتی در خصوص مهدویت و آخرالزمان..
🔶پاسخ به شبهات دینی ....
🔶آشنایی با فعالیتهای آمریکا و صهیونیسم در جهان...
🔶آشنایی با فعالیتهای جهان عرب (بویژه عربستان)...
🔶آشنایی با شخصیتهای جهان اسلام ...
🔶انجیل مسیح از اسلام می گوید....
🔸🔸هر شب حدودساعت 20:30 با شما خواهیم بود.