۳۱-بر اساس اسناد معتبر همچون سیره النّبی ابن هشام ج۱ ص۲۵۵ و جامع الرّواه ج۲ ص۴۵۸ و انوار ساطعی… ص۳۲۹ و… حضرت خدیجه سلام الله علیها محدثه و اهل روایت بود. البته روایات مستند و صحیح!
«عَن عَبدالله ابن حَسَن سَمعتُ اُمّی فاطمَهُ بِنتَ الحُسَینِ تُحدّثُ بِهذا الحَدیث عَن خَدیجه…» از عبدالله آمده که گفت: شنیدم از مادرم که حدیث نقل می کرد از حضرت خدیجه همسر رسول الله صلّی الله علیه و آله و سلّم…
۳۲- در سیره حلبی ج۱ ص۱۳۲ آمده است: خدیجه بانوی خردمند حجاز، سرآمد همه بود، هم ظاهر را می دید و هم باطن گرا بود.
او ملکه کمال و جمال، ثروت و قدرت و شکوه و آزادگی در جهان عرب بود… تشکیلات منظم تجاری و اقتصادی داشت… او یک زن عادی نبود. برجسته و سرشناس و صاحب کمالات بود…
در سیره حلبی ج۱ ص۱۳۲ آمده است:
خدیجه بانوی خردمند حجاز، سرآمد همه بود، هم ظاهر را می دید و هم باطن گرا بود. او ملکه کمال و جمال، ثروت و قدرت و شکوه و آزادگی در جهان عرب بود… تشکیلات منظم تجاری و اقتصادی داشت… او یک زن عادی نبود. برجسته و سرشناس و صاحب کمالات بود… در سیره حلبی ج۱ ص۱۳۲ آمده است:
خدیجه بانوی خردمند حجاز، سرآمد همه بود، هم ظاهر را می دید و هم باطن گرا بود. او ملکه کمال و جمال، ثروت و قدرت و شکوه و آزادگی در جهان عرب بود… تشکیلات منظم تجاری و اقتصادی داشت… او یک زن عادی نبود. برجسته و سرشناس و صاحب کمالات بود…
۳۳-در انوار الساطعه ص ۳۲۴ آمده که حضرت خدیجه سلام الله علیها در دانش تعبیر خواب، استاد بود تا آنجا که رسول خدا صلّی الله علیه و آله و سلّم رؤیاهای خود را با او درمیان می گذاشت.
۳۴-. در ریاحین الشریعه ج۲ ص۲۰۴ آمده است: «کانَت [خدیجه] من اَحسَنِ النِّسا، جمالاً و اَکملهنّ عقلاً و اَتَمهنّ رَأیاً و اَکثرهنّ عِفّهً دیناً و حَیاءً و مُرُوّهً و مالاً … .»
همانا خدیجه از زیباترین زنان بود. عقلش کامل ترین عقول، نظرش تمام ترین آراء در میان زنان بود. عفّت و دینداری و حیاء و مروّت و مال … او زبانزد همه زنان و بیشتر از آنان بود…
۳۵. در صحیح بخاری ج۵ ص۱۱۲ قبل از رحلت ام المؤمنین خدیجه و تذکره الخواص ص ۳۰۳ آمده است:
به خاطر روحیّه حق جویی و حق پذیری و ایمان خالص و اعمال نیکش هرگاه فرشته وحی جبرئیل از سوی خدا به او وعده قصری بزرگ و زیبا در بهشت جاودان داده می شد… . پیامبر خدا در مقابل برخی حسودان می فرمود:
به خداوند سوگند، خدای متعال از خدیجه برتر به من همسری عطا نکرده است… .
@madresseinqhilab
۳۶. ابن هشام سنّی مذهب در کتاب سیره ی خود ج۱ ص۱۹۹ درباره انتظار کشیدن خدیجه قبل از آشنایی با حضرت رسول نوشته است:
خدیجه کبری همیشه از راه گفت و شنود با دانایان مذاهب الهی مثل ورقه، نسطور و بُحیرا به خاطر نوید پیامبران الهی در انتظار ظهور نور و طلوع خورشیدن ایمان و آزادی و پیامبر خاتم بود… همین امر روشن می کند که او قبل از اسلام نیز موحّد و مؤمن به خدا بود.
۳۷. گنجی شافعی در کفایه الطالب ص۳۵۹ نوشته است: عایشه گفت: به هیچ یک از زنان پیامبر، به اندازه خدیجه حسادت نمی ورزیدم.
با آنکه او را ندیده بودم. چرا که یاد او، قسمت وسیعی از قلب پیامبر را به خود اختصاص داده بود تا آنجا که پیامبر اعظم صلّی الله علیه و آله و سلّم اگر گوسفندی ذبح می کرد، ابتدا سهم محبّان خدیجه را می داد…
یک بار به خاطر کثرت حسادت، به رسول خدا اعتراض کردم که چرا اینقدر از عظمت خدیجه و دوستی اش و عشق به او می گویی؟
پیامبر اعظم فرمود: هرگز خود را با او قیاس نکن… هرگز خداوند زنی برتر از او به من نداده است…
. در جای دیگر پیامبر فرمود: … «وکنتُ لها عاشقاً فَسَألتُ اللهَ اَن یجمعُ بینی و بینها…؛»
از خداوند خواستم به خاطر عشقی که به او دارم در بهشت نیز بین من و او را جمع کند [همسر من در بهشت، خدیجه باشد].
۳۸- ابن هشام درباره ازدواج پیامبر، با خدیجه در سیره ج۱ ص۲۰۴ نوشته است:
… خدیجه با پیامبر سخنان زیادی رد و بدل کردند … به پیامبر عرض کرد: چرا ازدواج نمی کنی؟ … پیامبر فرمود:
آن زن چه کسی است؟ خدیجه باحیا و به آرامی گفت: «هیَ مَملوکَتکَ خَدیجَه،» آن زن خدمتگزار تو خدیجه است… [بدانید که در آن شرایط، زنی به عظمت روحی، ایمان، شخصیّت، مقام و مال خدیجه نمی رسید!]
@madresseinqhilab
۳۹-خاندان خدیجه نیز مثل او قبل از اسلام از هرگونه شرک و بت پرستی و کفر دور بودند برخلاف زنان دیگر پیامبر. مثلاً عایشه و حفصه از خانواده ای بهره مند بودند که قبل از اسلام و حتّی اوائل بعثت حضرت محمّد صلّی الله علیه و آله و سلّم دارای آیین بت پرستی و شرک به خدا بودند! [توجه به این نکته خالی از لطف نیست].
همچنین در ظلم ستیزی و آزادمنشی از جدّ بزرگش «اسد» گرفته تا «ورقه» عموی او و ابن جدعان و… زبانزد قبایل بودند و همان روح بلند عزّت و دوری از ذلّت به فرزندان او مثل فاطمی زهرا، امام حسین و امام مهدی به ارث رسیده است.
۴۰-در عمده ابن بطریق آمده است: پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم به خاطر بلند مرتبه بودن و برتری خدیجه نسبت به دیگران، او را مشاور و همیار خود می پنداشت و خرد بزرگ و مدیریت تحسین برانگیز او را تجلیل می کرد و به او لقب «کبری» را عطا کرد.
۴۱-زرقانی در شرح مواهب ج۱ ص۱۹۹ نوشته است:
به دلیل معنویت بالا و پاک منشی خدیجه و سالار بودن او در قریش «وَ کانَت تُسَمَّیَ سَیّدَهَ نِساءِ القُرَیش» نامگذاری شده بود.
۴۲- در کحل البصر چاپ بیروت ص۷۰ است: خدیجه در انجیل به مبارکه و همدم حضرت مریم شناخته شده و پیش بینی نسل مبارک و پاک از این همسر پیامبر «تولد امامان معصوم و فاطمه زهرا» در پیام خدا به عیسی مسیح علیه السّلام شده بود.
۴۳- در منابع حدیثی و در تفاسیر روح المعانی ج۳ ص۱۵۵ و درّ المنثور سیوطی ذیل آیه۴۲ آل عمران آمده:
«اَربعُ نِسوهُ سادات عالَمهنَّ: مَریَمُ بِنتُ عمران، آسِیهُ بِنتُ مُزاحِم، خَدیجهُ بِنتُ خُوَیلد وَ فاطَمَهُ بِنتُ محمّد صلّی الله علیه و آله و سلّم»؛
چهار زن، سادات زنان جهان هستند: مریم، آسیه، حضرت خدیجه سلام الله علیها و حضرت فاطمه سلام الله علیها.
@madresseinqhilab
🔹️حضرت محمّدصلّی الله علیه وآله
🔸️یاخدیجة...فانَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَیُباهِی بِکِ کِرَامَ مَلائِکَتِهِ کلُّ یومٍ مِراراً
🔸️ای خدیجه،خداوند عزوجل هر روز چندین مرتبه به وجود شایسته ات،بر فرشتگان گرانمایه اش،مباهات می ورزد.
📚بحارالانوارجلد۱۶صفحه۱۷۸
سالروز وفات حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها تسلیت باد.
@madresseinqhilab
هدایت شده از مدرسه انقلاب بصیرت ،شیعه،مهدوی ،جهاد
🔶🔸 مدرسه انقلاب
🔸شنبه ؛ آشنایی با فعالیتهای صهیونیسم در جهان
🔸یکشنبه؛ قصّه های قرآن و حکایت های پند آموز ...
🔸دوشنبه؛ آشنایی با فعالیتهای شیعیان در جهان...
🔸سه شنبه؛ آشنایی بافعالیت های جهان عرب بویژه عربستان...
🔸چهارشنبه؛ دانستنی های ایران
🔸پنج شنبه؛ آشنایی با شخصیتهای جهان اسلام و فرهنگ جهاد و شهادت
🔸جمعه ؛ مهدویت و آخرالزمان
@madresseinqhilab
🔴قهرمان نبود...
رهبری ۹شرط رو به عنوان خط قرمز و تضمین سودآوری برجام برای ایران به تیم مذاکره کننده اعلام کرد، اما ظریف گفت نتونستیم خطوط قرمز رو کامل حفظ کنیم.
به کسی که تو مذاکرات نتونسته خطوط قرمز کشورش رو حفظ یا تضمینی برای برجام بگیره میگن قهرمان دیپلماسی ؟ قطعا نه
#یادآر
#تکرار_اشتباه
@madresseinqhilab
❗️ضربالاجل ۷ روزه را تمدید نکنید/ اروپا زمان میخرد.
❌اروپا در پی آن است تا با مذاکرات فرسایشی، برای آمریکا زمان بخرد. هدف اصلی و مشترک تروئیکای اروپایی و آمریکا، تعلیق و معطل نگه داشتن اقتصاد و تعمیم خسارت محض برجام به دیگر مولفههای قدرت کشورمان است. دولت باید با توجه به این رفتار طرف مقابل، از تمدید ضرب الاجل 7 روزه پرهیز کند.
@madresseinqhilab
💢 تلاش فراکسیون امید برای تغییر لاریجانی
عضو فراکسیون امید: برای ریاست عارف اتفاق نظر داریم
رحیمی عضو فراکسیون امید(اصلاحطلبان) مجلس:
🔹 تقریبا اعضای فراکسیون امیدبرای ریاست آقای عارف در سال سوم مجلس دهم اتفاقنظر دارند
🔹تغییر در ساختار هیئترئیسه مورد اجماع اعضای فراکسیون امید است، اما درباره تغییر رئیس و یا نواب رئیس اختلافنظر بین فراکسیونها وجود دارد.
#گام_انتخاباتی
#برو_کارکن
@madresseinqhilab
هدایت شده از مدرسه انقلاب بصیرت ،شیعه،مهدوی ،جهاد
🔴اخبار فوری 👆بدلیل لزوم اطلاع رسانی بموقع از ساعت مقرر بارگذاری مطالب 👇
... هر شب ساعت (۲۰:۳۰)👉 مُستثنی است....
─┅─═ঊঈ🌸ঊঈ═─┅─•••
🔴 مدرسه انقلاب فضای مشق انقلابی
👈هر شب ساعت ۲۰:۳۰ 🕣
@madresseinqhilab
🔶🔸با سلام و ادب خدمت همه ی یاران انقلابی...
🔸امشب با شما خواهیم بود طبق برنامه ی هفتگی با موضوع آشنایی با فعالیتهای صهیونیسم در جهان
انشاالله برای خدا...
💠💠 یهود و مواد مخدر (1)
🔶🔸 سال 1830:
🌐 #دیوید_ساسون (David sassoon) بانکدار #یهودی تشکیلات دیوید ساسون و شرکا (با شعبههایی در چین، ژاپن و هنگ کنگ) از انحصار خود در #تجارت_تریاک در منطقه به نفع #روچیلدها استفاده کرده، مبادلهی 18956 صندوق تریاک از سوی دولت انگلستان را تحت کنترل خود در میآورد. این اقدام، میلیونها دلار عاید #خانواده_روچیلد و خاندان سلطنتی انگلستان میکند.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص44
@madresseinqhilab
💠💠 یهود و مواد مخدر (2)
🔶🔸 سال 1836:
🌐 #دیوید_ساسون دلال مواد مخدر #روچیلدها در چین، تجارت سالیانهی خود را به سی هزار صندوق تریاک افزایش میدهد و #اعتیاد در شهرهای ساحلی به معضلی رایج مبدل میشود.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص47
@madresseinqhilab
💠💠 یهود و مواد مخدر (3)
🔶🔸 سال 1839:
1⃣ امپراتور #مانچو به خاطر شیوع گستردهی #اعتیاد به تریاک در چین و در نتیجه انتفاع #دیوید_ساسون، خاندان سلطنتی انگلستان و #روچیلدها، دستور توقف تجارت این مادهی افیونی را صادر میکند. او مأمور عالیرتبهی شهر کانتون با نام لین تسه-هسو را به عنوان سرکردهی مبارزه بر ضد تریاک منصوب مینماید.
2⃣ به دستور لین تسه-هسو، دو هزار صندوق #تریاک ساسون توقیف و این محموله به رودخانه ریخته میشود. دیوید ساسون #روچیلدها را از این واقعه باخبر میکند و آنان از نیروهای مسلح بریتانیا درخواست میکنند دست به اقدام متقابل بزنند تا از منافع بیوقفهشان در #تجارت_تریاک، صیانت نمایند.
3⃣ از این رو #جنگهای_تریاک با دخالت ارتش انگلستان آغاز میشود و بار دیگر این ارتش به عنوان نیروی مزدور #روچیلد و در جهت منافع این خانواده وارد میدان نبرد میشود. آنان به شهرها و بنادر محاصره شده یورش میبرند. قوای ارتش چین که تا این زمان به خاطر شیوع ده سالهی اعتیاد در بین سربازان به شدت تقلیل پیدا کرده است، تاب مقاومت در برابر ارتش انگلستان را ندارد.
4⃣ این جنگ در سال 1842 با امضای #معاهده_نانکینگ به پایان میرسد. این معاهده شامل مفاد ذیل است که در عمل در جهت تضمین منافع روچیلدها و دستنشاندهشان دیوید ساسون طراحی شده است؛ امتیازی که در عمل تریاک را در اختیار کل جمعیت کشور قرار میدهد:
5⃣ یک: آزادسازی کامل تجارت تریاک در چین.
دو: پرداخت غرامت به مبلغ دو میلیون پوند به دیوید ساسون به خاطر تخلیهی محمولهی تریاک او به رودخانه توسط لین تسه-هسو.
سه: حاکمیت ارضی دولت انگلستان بر چندین جزیرهی تعیین شدهی دور از ساحل کشور چین.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص48
@madresseinqhilab