💠💠روچیلدها و حرامزادههای سلطنتی (2)
1️⃣ بعضی دیگر از پادشاهان انگلیس، نظیر #ویلیام_چهارم فرزندی غیر از فرزندان #حرامزاده نداشتند!
2️⃣ ویلیام چهارم با یک هنرپیشهی ایرلندی به نام #دوروتی_بلند (Dorothea Bland) که به جردن (Jordan) معروف بود، رابطهی نامشروع داشت.
3️⃣ ویلیام چهارم از دوروتی جردن 10 فرزند نامشروع (5 دختر و 5 پسر) داشت که بین سالهای 1794 تا 1807 میلادی متولد شده بودند.
4️⃣ زمانیکه ویلیام چهارم میخواست تاجگذاری کند، به این دلیل که از زن خود، بهنام #آدلاید (Adelaide) هیچ فرزندی نداشت، مجبور شد تا برادرزادهی 11 سالهی خود (دختری به نام الکساندرینا ویکتوریا = ملکه ویکتوریا) را بهعنوان وارث تاج و تخت خود معرفی نماید!
5️⃣ یکی از دختران حرامزادهی ویلیام چهارم، #الیزابت_فیتزکلارنس (Elizabeth Fitzclarence) نام داشت كه #دیوید_کامرون (نخستوزیر قبلی انگلیس) ندیدهی او میباشد.
مطالعات یهودی
📚 منبع: سیدهاشم میرلوحی، یوسرائیل و صهیوناکراسی، قم: دفتر نشر معارف.
@madresseinqhilab
💠💠 روچیلدها و حرامزادههای سلطنتی (3)
1️⃣ برای اینکه با اوضاع انگلیس و نفوذ #یهودیان در خانواده سلطنتی انگلیس بیشتر آشنا شوید، لازم است تا به نکاتی پیرامون این موضوع اشاره شود.
2️⃣ نکتهی اول اینکه، انگلیسیها میگویند که #خانواده_روچیلد بهعلت اینکه میخواستند خانواده سلطنتی انگلیس را بهخوبی مهار کنند، تا از طریق آنها بر انگلیس و کشورهایی که مستعمره انگلیس بودند، سلطه داشته باشند، روابط نامشروعی را (بهعنوان یک نکتهی منفی و متعاقب آن، باجخواهی و گرفتن حقالسکوت از خانوادهی سلطنتی) با افراد خانواده سلطنتی داشتند.
3️⃣ نکتهی دوم اینکه، در زمان تولد یک کودک در خانواده سلطنتی انگلیس، خانوادهی سلطنتی اعلام میداشتند که این کودک، فرزند فلان پادشاه و ملکهی انگلیس است، ولی حقیقت امر بهگونهای دیگر بوده است که بعضی از انگلیسیها از واقعیت ماجرا پرده برداشته و آن را در کتبی منتشر نمودهاند.
4️⃣ بهعنوان نمونه گفتیم که: چون ویلیام چهارم فرزند مشروعی نداشت لذا برادرزادهی او (الکساندرینا ویکتوریا) در سال 1830 میلادی، در سن 11 سالگی، وارث تاج و تخت انگلیس شد. در 20 ژوئن 1837 که ویلیام چهارم از دنیا رفت، ویکتوریا در سن 18 سالگی ملکهی انگلیس شد و 63 سال بر تخت سلطنت انگلیس نشست.
5️⃣ در مورد #الکساندرینا_ویکتوریا (Alexandrina Victoria) که بعدها #ملکه_ویکتوریا نام گرفت و مادر ادوارد هفتم شد و 63 سال حاکم انگلیس گردید، باید به نکاتی اشاره نمود كه در مطلب بعدی به عرض میرسانیم.
📚 منبع: سیدهاشم میرلوحی، یوسرائیل و صهیوناکراسی، قم: دفتر نشر معارف.
@madresseinqhilab
🔆متن شبهه:
با وجود زحمات فراوان #زنان در امر تربيت، چرا قرآن او را در موقع #طلاق از بچه بيبهره ميكند؟
🔆پاسخ شبهه:
🔮قرآن كريم به صورت كلي به آن پرداخته و در تشريح، احكام آن نيازمند مراجعه به معصومين ـ عليهم السّلام ـ و در زمان غيبت كبراي حضرت حجة ـ عجل الله تعالي و فرجه الشريف ـ به نوّاب عام و مراجع عظام تقليد مي باشد. قبل از هر چيز لازم به ذكر است كه ظاهراً در قرآن مطلبي كه در سؤال ادعا شده است وجود ندارد؛ هر چند از آية 233 بقره، در مورد حضانت مطالبي استفاده ميشود كه به اختصار بيان مي شود.
1️⃣. مادر و پدر هر دو به يك اندازه در به وجود آمدن فرزند شريكند، و او فرزند هر دوي آنهاست، اين مطلب از جملة «أوْلادُهُنَّ» كه فرزندان را اولاد زنان به شمار آورده و از جملة «مولود له بولده» كه فرزند را منسوب به پدر كرده و گفته فرزند پدر، به خوبي استفاده ميشود. اين حكم و نسبت دادن از نظر تكويني و حقيقي ميباشد. و براي هميشه است و طلاق و ... در آن تأثيري ندارد.
2️⃣. به علت اين كه تمام مخارج زندگي و لوازم تربيت و از آن جمله خوراك و پوشاك و نفقة مادري كه او را شير ميدهد به عهدة پدر است، فلذا از نظر اسلام (از نظر تشريعي) فرزند ملحق به پدر ميشود. اين مطلب نيز از اطلاق «مولود له» بر پدر، استفاده ميشود؛ چرا كه معني جمله اين است كه فرزند براي پدر متولد شده است.
3️⃣. حضانت و پرورش كودك و شير دادن به او تا دو سال حتي در صورت طلاق حقّ زن است و ميتواند از اين حق بگذرد. اين مطلب نيز از جملة «لِمَن ارادَ أنْ يُتِمَّ الرَّضاعَةَ» استفاده ميشود. جملة قبل از اين به اين صورت است:«و الوالداتُ يُرْضِعْنَ اولادُهُنَّ حولين كاملين» يعني مادران بچههاي خود را ميتوانند (حق دارند) دو سال كامل شير بدهند، بعد جملة «لمن اراد ....» آمده يعني اين شير دادن تا دو سال حق زن است و هر زني كه بخواهد تا دو سال بچه پيش او ميماند.
🔮مطالب ذكر شده از قرآن استفاده ميشود، اما در فقه مطالب زيادي دراين مورد بيان شده كه در نوشتار به بعضي اشاره ميشود:
1️⃣. حضانت كودك ولو بعد از طلاق تا دو سالگي (در پسرها) و تا هفت سالگي (در دخترها) حق زن بوده و بنابراين ميتواند از اين حق بگذرد و يا اينكه، حتي براي اين حضانت همانند شيردادن از مرد تقاضاي پول بكند. البته اگر بعد از طلاق ازدواج مجدد صورت بگيرد اين حق او ساقط نميشود.
2️⃣. بعد از اتمام مدت حق حضانت زن، حضانت «وظيفه مرد» است نه «حق انحصاري» او. 3. كودكان (دختر يا پسر) بعد از بلوغ و رشد، مدت حضانتشان پايان يافته و كسي بر او حق حضانت ندارد، بلكه اختيارش به دست خود اوست.
گذشته از مطالب ياد شده، ازدواج مجدد براي زني كه فرزند همراه اوست مشكل بوده و كمتر مردي قبول ميكند با چنين زني ازدواج بكند. همچنين تأمين مخارج خودش براي او سخت است چه برسد به تأمين زندگي كودك. البته با وجود تمام مطالب ياد شده بايد دانست، علل همة احكام بر ما به طور كامل روشن نيست؛ و ما بعد از آنكه اسلام عزيز را به عنوان دين انتخاب كرديم، ميبايست احكام و دستورات او را از آنجا كه از طرف خدايي حكيم و عليم و عادل ميباشد اجرا بكنيم.
آنچه ذكر شد مشخص شد كه، فرزند بين پدر و مادر مساوي بوده و او فرزند هر دوي آنهاست. بعد از طلاق نيز هر دو در حقوق والدين نسبت به فرزند يكي هستند. و همانگونه كه قبل از طلاق زن، مادر او بوده بعد از طلاق هم همين گونه بوده و وظايف و حقوق مادري باز بر گردن فرزند ميباشد و در صورت عدم توجه فرزند به مادر، مادر حقّ عاق كردن او را دارد، و همين طور است پدر. و تنها فرق اين است كه بعد از طلاق فرزند پيش پدر ميماند تا زن در مضيقة تأمين مخارج او قرار نگيرد و صرف اينكه فرزند پيش پدر است حقي اضافي بر پدر ثابت نميشود. اين مطلب همانند اين است كه زن و مرد از هم با طلاق جدا نشده باشند، ولي فرزند بخواهد به مسافرتي چندين ساله (مثلاً براي تحصيل) برود، در اينجا هم، زن مادر و مرد پدر فرزند است، منتهي مخارج فرزند بر عهدة پدر خواهد بود.
🔮نتايج بدست آمده به قرار زير خواهد بود:
1️⃣. زن و مرد در حق نسبت به فرزند مشتركند.
2️⃣. ماندن فرزند نزد پدر «وظيفه آور» براي مرد و حق انحصاري براي مرد نيست.
3️⃣. زن ميتواند براي حضانت اجرت بگيرد.
4️⃣. حقوق مادري تا آخر عمر بر گردن فرزند بوده و فرق از اين جهت، بين قبل و بعد طلاق نيست.
نشر این پیام صدقه جاریه است.
@madresseinqhilab
👈قرارگاه پاسخ به شبهات
✅پرسش:
شخصيت کوروش کبير حقيقي است؟
🌸☘☘☘☘☘🌸
🌺پاسخ:
کورش در تاریخ وجود داشته و منابع یونانی، یهودی و اسلامی از وی یاد کرده اند اما منابع ایران باستان در مورد وی ساکتند. برخی احتمال داده اند که او ذوالقرنین است ابوالکلام آزاد وزیر فرهنگ هند چنین نظری را ارائه کرده است.
باتوجه به آیات قرآنی ذوالقرنین حاکم عادلی بوده که حکومتش شرق و غرب جهان آن زمان را در بر داشته است. احتمال می رود منظور از شرق و غرب دو امپراطوری بزرگ آن زمان است. همچنین از آیات و روایات به دست می آید که یهودیان به خوبی ذوالقرنین را می شناخته اند چون آنها عامل پرسش از پیامبرصلی الله علیه وآله هستند.
(1) از این مطلب می توان نتیجه گرفت که ذوالقرنین در بین یهودیان شناخته شده بود.بنابراین در بین حاکمانی که حکومت گسترده ای داشته اند باید به سراغ پادشاهی رفت که شهرت به عدالت داشته و نیز یهودیان آنها را می شناختند.
در کتاب مقدس یهودیان از کورش یاد شده است
(2) و حتی به ذوالقرنین بودن وی نیز اشاره شده است
3)در مورد ساسانیان ، این حکومت قبل از اسلام بوده اما سامانیان پس از اسلام می زیسته اند. ساسانیان پیرو دین زردشت بودند البته در آن زمان دین زردشت تحریف شده بود اما سامانیان پیرو دین اسلام بودند
1. أسباب نزول القرآن (الواحدي)، ص: 306؛ الميزان في تفسير القرآن، ج13، ص: 244؛
2. کتاب مقدس، عهد عتیق و عهد جدید، انتشارات ایلام، چاپ سوم، 2002، کتاب دانیال ص1001، 1/21، و1010، 6/21، 1015، 10/1 و صفحات بسیاری دیگر
3. عهد عتیق، کتاب عزرا، ص571 ا/1-4،
@madresseinqhilab
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹
زیارت شریف"جامعه کبیره" از مشهورترین زیارتهایی است که در حرم هر یک از ائمه اطهارعلیه السلام آن را میتوان خواند. محتوای این زیارت،شامل بخش کاملی از فضائل و صفات اهل بیت پیامبر صلی الله علیه و اله و سلم و امامان علیه السلام و توصیف جایگاه والای آنان است.
در کتاب"عیون اخبار الرضاعلیه السلام" آمده است:موسی بن عبدالله نخعی گفت روزی به امام های علیه السلام عرض کردم:یابن رسول الله! گفتار رسایی را به من بیاموزید که در هنگام زیارت هر یک از شما، ائمه معصومین آن را با بلاغت کامل بخوانم.
حضرت امام هادی علیه السلام در جواب فرمودند:
هنگامی که خواستی یکی از ائمه علیه السلام را زیارت کنی، با غسل و توجه کامل به سوی حرم حرکت میکنی و چون به حرم رسیدی،می ایستی و شهادتین را میگویی و بعد وارد حرم میشوی و همین که چشمت به ضریح مطهر افتاد می ایستی و 30 بار "الله اکبر"میگویی، سپس با آرامش و قدمهای کوتاه اندکی به پیش میروی و 30 بار دیگر "الله اکبر" میگویی و سپس نزدیک ضریح میروی و 40بار دیگر"الله اکبر" میگویی.(که جمعآ صد تکبیر میشود) آنگاه شروع به خواندن زیارت جامعه میکنی.
📚منبع:محمد باقرمجلسی، بحارالانوار ج99 ص127
🌺اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺
@madresseinqhilab
شرح زیارت جامعه
🍀 #برگ_سبز
🌹 افسوس شیخ طوسی
بِسْم اللهِ الْرَّحْمنِ الْرَّحیم
🍃 ملّا محسن فیض کاشانی، آن عارف بالله، صاحب کتاب کلمات مکنونه و کتب عرفانی و اخلاقی و علمی دیگر، در عالم رؤیا یا مکاشفه، شیخ الطائفه، شیخ طوسی را میبیند
🍃 به شیخ طوسی عرضه میدارد که آقا! آنجا چه خبر است؟
شیخ طوسی میفرماید: آنجا چه خبر است؟ اینجا خبری نیست، خبرها آنجاست،
🍃 ملّا محسن فیض کاشانی تعجّب میکند و میگوید من عرض کردم: آقا! خبر آن طرف است، این طرف که خبری نیست،
🍃 شیخ طوسی میگوید: خیر، اتّفاقاً بر عکس متوجّه شدید، خبر آنجاست و این طرف، خبری نیست، هر چه این طرف هست از آنجا آمده است.
🍃 فقط به تو بگویم: ای محسن! بدان، هر چه هست در دنیاست و من امروز مغموم هستم و افسوس میخورم که میتوانستم کار بیشتری انجام بدهم و انجام ندادم، تعبیر عجیبی دارد
✨ میفرماید: اگر میدانستید که اینجا، فقط یک ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد(ص) چقدر ارزش دارد، آن وقت میفهمیدید، چرا در ماه مبارک رمضان، اوّلین دعا، این است «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُور» ✨
👇👇👇
@madresseinqhilab