هدایت شده از مدرسه انقلاب بصیرت ،شیعه،مهدوی ،جهاد
🔶🔸برنامه هفتگی مدرسه انقلاب 👇
شنبه : اسلام و سلامتی
یکشنبه: پاسخ به شبهات و شایعات در فضای مجازی...
دوشنبه : قصه ها و داستان های پند آموز
سه شنبه : آشنایی با فعالیتهای صهیونیسم در جهان...
چهارشنبه : آشنایی با بزرگان جهان اسلام
پنج شنبه: آشنایی با فرهنگ جهاد و شهادت
جمعه : مهدویت و آخرالزمان
🔴هرشب ساعت 20:30 باما باشید بابرنامه هفتگی بالا 👆👆👆👆
🇮🇷 @madresseinqhilab
✡ محمدعلی فروغی؛ روح فراماسونری در کالبد ایران (5)
👑 مغز متفکر و از عوامل مهم تأسیس، تثبیت و تضمین سلطنت پهلوی
1⃣ #محمدعلی_فروغی در سه دورهی حساس حکومت #رضاخان پهلوی نخستوزیر بود و با اقدامات خود سبب تأسیس و تحکیم و تقویت پادشاهی استبدادی رضاخان و تثبیت پادشاهی فرزندش محمدرضا شد و همچنین تلاشهای بسیاری در جهت ضربهزدن به فرهنگ و ارزشهای غنی اسلامی انجام داد. وی ازجمله افرادی است که تلاش کرد تا رضاخان به پادشاهی برسد و پس از انجام این عمل نخستین رئیسالوزرای او شد.
2⃣ بدون فروغی، تدین، داور، تیمورتاش و سیدحسن تقیزاده، رضاخان تبدیل به رضاشاه نمیشد و نمیتوانست نظام #پهلوی را در ایران مستقر سازد.
3⃣ ساختاری که رضاشاه پهلوی خلق کرد بسیار بالاتر از تواناییهای فردی، جهانبینی و سواد رضاخان بود. او یک نظامی در هنگ قزاقها بود و دانش او فراتر از آنچه در هنگ قزاق آموزش داده میشد، نمیرفت.
4⃣ نباید فراموش کنیم که رضاشاه فاقد تحصیلات آکادمیک بود اما ساختاری که خلق کرد، مدرن بود. پس این نظام نمیتواند صرفاً زاییدهی فکر یک فرمانده قزاق باشد.
5⃣ این نظام بهمعنای دقیق کلمه، بیش از اینکه مولود جهانبینی رضاشاه باشد، مولود اندیشهی سیاسی روشنفکرانی چون داور، تیمورتاش، فروغی و… بود؛ اگرچه در رأس آن رضاشاه نشسته بود.
6⃣ حسین مکی مینویسد:
✍ «یکی از مهرههای شطرنج سیاسی ایران در دوران مشروطیت و انقراض سلسله قاجار و روی کار آوردن رضاخان پهلوی، میرزا محمدعلیخان فروغی (ذکاءالملک) بوده است. او یکی از فراماسونهای باهوش و تحصیلکرده و دانشمند و صاحب تألیفات در ادبیات و حکمت و فلسفه میباشد و از جمله سیاستمداران و افرادی است که همواره طرفدار سیاست #انگلستان در ایران و مورد حمایت و اعتماد آنها بوده است. به همینجهت هم مقامات و مشاغل مهمی را شاغل گردیده است. فروغی از بدو پیدایش رضاخان یا از جهت هوش فطری یا از لحاظ آگاهی به سیاست انگلستان در مورد تمرکز حکومت مرکزی و ایجاد دیکتاتوری همواره او را تقویت میکرده و در بسیاری از بازیهای سیاسی مبتکر و در حقیقت یکی از تعزیهگردانان اصلی او بوده است. در بدو به سلطنت رسیدن رضاخان پهلوی و نیز آخرین روزهای سلطنت او رئیس الوزراء بوده است.»
✍ حسین اصغری
🇮🇷 | | @madresseinqhilab
✡ محمدعلی فروغی؛ روح فراماسونری در کالبد ایران (4)
🎩 فروغی، حلقهی وصل فراماسونهای قدیم و جدید
1⃣ #محمدعلی_فروغی که تحت تأثیر ملکم خان و آموزههای فراماسونی او بود در سن 32 سالگی (1286ش) #لژ_بیداری را تأسیس کرد و در این لژ به مقام #استاد_اعظم با عنوان خاص #چراغدار نائل آمد.
2⃣ وی در کنار دیگر فراماسونهایی نظیر #سیدحسن_تقیزاده، #حسن_پیرنیا، محمود جم، علی منصور و ابراهیم حکیمالملک در واقع حلقهی وصلی بودند بین فراماسونهای عهد قاجار و نسل بعد از آن؛ و از طریق اهرم سیاست و حکومت، روح #فراماسونری را در کالبد جامعه دمیدند.
3⃣ این لژ و محمدعلی فروغی نقش بسیار مهمی در سیاست و حکومت دوران #پهلوی داشتند.
4⃣ تنظیم آئیننامه دادرسی جزائی که در سال 1330ق به پایان رسید زیر نظر این لژ و با همکاری چهار فراماسون انجام گرفت که از این عده سه فراماسون ایرانی (مشیرالدوله، تقوی، محمدعلی فروغی) و مسیو پرتی فرانسوی بودند.
✍ حسین اصغری
🇮🇷 | | @madresseinqhilab
✡ محمدعلی فروغی؛ روح فراماسونری در کالبد ایران (3)
🎓 دوران تحصیل و تدریس (2)
1⃣ خان ملک ساسانی مینویسد:
✍ «خوب به خاطر دارم یک روز درس تاریخ داشتیم و گفتوگو از مستعمرههای انگلیس بود که آیا خود اهالی قادر به اداره کردن ممالک خود هستند یا نه؟ میرزا محمدعلی ذکاءالملک گفت: آقایان شما هیچ وقت سرداری برای دوختن به خیاط دادهاید؟ همه گفتند: آری. گفت: خیاط برای سرداری شما آستین گذارده؟ همه گفتند: البته. گفت: وقتی سرداری را از مغازه خیاطی به خانه آوردید آستینهایش تکان میخورد؟ همه گفتند: نه. گفت پس چه چیزی لازم بود که آستینها را به حرکت درآورد؟ شاگردها گفتند: لازم بود دستی توی آستین باشد تا تکان بخورد. جناب فروغی فرمودند: مقصود من هم همین بود که بدانید #ایرانِ شما مثل آستین بیحرکت است که تا دست دولت #انگلیس در آن نباشد ممکن نیست تکان بخورد.»
2⃣ این حرف نشانگر عمق وابستگی #محمدعلی_فروغی به غرب بهویژه انگلستان است که تلاش دارد تا آن را گسترش دهد.
3⃣ نظیر این کلام را سالها پیش از او #میرزا_ملکم_خان بیان کرده بود که اگر میخواهید ایران آباد شود میبایست دویست سال کشور را در اختیار #انگلستان قرار دهید.
4⃣ پس از مدتی محمدحسین فروغی نیز که در این مدرسه تدریس داشت به ریاست آنجا منصوب شد و پسرش را نیز به معاونت خود انتخاب کرد.
5⃣ محمدحسین فروغی در سال 1286ش از دنیا رفت و ریاست مدرسه علوم سیاسی و همچنین لقب #ذکاءالملک به فرزندش محمدعلی رسید.
✍ حسین اصغری
🇮🇷 | | @madresseinqhilab