هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹افزایش قیمت سوخت در زمستانی که گذشت جان 13 هزار انگلیسی را گرفت
🔸موسسه انگلیسی«نشنال انرژی اکشن» اعلام کرده افزایش قیمت سوخت در زمستانی که گذشت به مرگ 13 هزار انگلیسی منجر شده است. پیش از این اعلام شده بود، 68 هزار نفر در سرتاسر اروپا به دلیل «زمستان سخت» جان باختهاند.
زمستانی که اروپا پشت سر گذاشت به اذعان خود مقامات، سران و رسانههای رسمی این کشورها زمستان بسیار سختی بود. البته نه به دلیل سرمای بیسابقه-که این زمستان اتفاقا یکی از زمستانهای گرم اروپا بود- بلکه به دلیل افزایش سرسامآور قیمت سوخت و انرژی. تحریم نفت و گاز روسیه به دلیل جنگ اوکراین، قیمت انرژی را در قاره سبز چند برابر کرد و میلیونها خانوار متوسط و فقیر اروپایی را در دو راهی غمانگیزی بین پرداخت قبوض انرژی یا تامین غذا گرفتار کرد. مدعیان اصلاحات که همه چیزشان غرب است، در ایران مدعی بودند که مسئله زمستان سخت در ایران ساخته و پرداخته ذهن رسانههای اصولگراست و وجود خارجی ندارد اما گزارشهای جدید منابع غربی از تلفات سخت این زمستان ثابت میکند که حق با کدام طرف بوده است. هفتهنامه انگلیسی «اکونومیست» نیز هفته گذشته در گزارشی اعلام کرده بود 68 هزار نفر بهخاطر سرما و افزایش قیمت انرژی در زمستان گذشتۀ اروپا جان خود را از دست دادهاند. در گزارش این نشریه معتبر انگلیسی آمده بود: «نگاهی به کشورهای مختلف نشان میدهد افرادی که بیشترین مرگ و میر را داشتند، معمولاً بیشترین افزایش را در هزینههای سوخت داشتند. برای تفکیک هزینههای انرژی از کووید و تغییرات دما، ما یک مدل آماری ساختهایم. مدل ما همچنین جمعیت شناسی یک کشور، تعداد مرگ و میر ناشی از کووید را قبل از زمستان گذشته و کم گزارش کردن این مرگ و میرها (توسط کشورهای اروپایی) را هم در نظر میگیرد. مدلسازی ما تخمین میزند که قیمتهای بالای انرژی جان ۶۸ هزار نفر را گرفته است. قیمت برق و گاز خانگی در زمستان گذشته در مقایسه با دو سال قبل، ۶۹ درصد و ۱۴۵ درصد افزایش یافته است.» «مؤسسه نشنال انرژی اکشن » انگلیس نیز در گزارش جدیدی از تلفات زمستان سخت انگلیس اعلام....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265097
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹اختصاص بیش از 100 هزار میلیارد تومان برای اشتغالزایی در استانها
رئیس مجلس گفت: در تبصره ۱۸ قانون بودجه، که درباره اشتغالزایی است، با نظر یکپارچه مجلس و نظر مثبت رئیسجمهور محترم، امسال مصوب کردیم کل اعتبار مربوط به اشتغال به حساب استانها واریز شود.
محمدباقر قالیباف، رئیسمجلس شورای اسلامی که صبح دیروز سهشنبه، 26 اردیبهشت ماه در جریان سفری یک روزه وارد استان قزوین شده بود، در جلسه شورای اداری شهرستان بوئین زهرا حضور یافت.
قالیباف ضمن تسلیت شهادت حضرت امام صادق(ع) با بیان اینکه مشکلات مطرح شده در این نشست در جای جای کشور وجود دارد، گفت: بر همین اساس در مجلس شورای اسلامی بر این موضوع متمرکز هستیم که امورات جاری مردم و موضوعاتی که از جنس تصدیگری هستند به سرعت تمرکززدایی شده و به مدیران استانی و شهرستانی واگذار شود چرا که به هیچ عنوان نمیتوان این امورات را از مرکز پیگیری کرد.
وی تأکید کرد: یک فرماندار، استاندار، شهردار، بخشدار، دهدار باید بتواند مسائل و مشکلات منطقه خود را به خوبی حل کند و نباید صرفاً انتقال دهنده مشکلات به مرکز کشور باشد.
قالیباف با اشاره به اقداماتی که در این زمینه در مجلس انجام شده است گفت: با ابلاغ برخی قوانین دیگر قابل پذیرش نیست که موضوعات در استانها و شهرستانها روی زمین بماند.
وی در همین زمینه با اشاره به اقدام اساسی و تحولآفرین مجلس در تبصره 18 قانون بودجه که مربوط بهاشتغالزایی در استانهاست، اضافه کرد: پس از حدود 2 سال و نیم بررسی و اصلاح تبصره 18 ماده واحده قانون بودجه، با نظر رئیسجمهور و مجلس مدیریت شد تا کل بودجه مربوط بهاشتغال در یک حساب جدید نزد خزانهداری، در اختیار شورای برنامهریزی استان و شهرستان باشد.
رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: بر این اساس، هر تخصیصی که از سال 1398 در حوزه اشتغال صورت گرفته و بازپرداخت وامها و تسهیلات آن نیز در کنار تخصیصهایی که از مرکز داده شده به این حساب خزانه در استان واریز میشود یعنی بیش از 100 هزار میلیارد تومان نقدینگی بدون آن که از مسیر سازمان برنامه و بودجه و درخواست تخصیصها عبور داده شود، در اختیار استانها است.
12 قانون برای مولدسازی به بهانههای مختلف زمین مانده است
وی در ادامه با اشاره به موضوع مولدسازی که جوسازیهایی در جریان بررسی آئیننامه آن صورت گرفت، یادآور شد: برخی دوستان در دولت و مجلس نسبت به این موضوع آشنا نبودند. واقعیت این است که ما از سال 1382 تا 1401، 12 قانون جاری در رابطه با مولدسازی اعم از دائم و یکساله در قالب قانون بودجه داریم اما متأسفانه بر زمین مانده است آن هم نه به دلایل متقن بلکه به بهانههای مختلف و با بتپرستی قرن بیست و یکمی که هر کس به پست مدیریتی میرسد تصور میکند صاحب تمام اموالی است که در دسترس اوست، اجازه اجرای این قوانین را نمیدهد.
قالیباف ادامه داد: ما تلاش کردیم این قانون را بهینه کرده و مشکلات آن را برطرف کنیم تا مشکلات اجرایی برطرف شود. اکنون اختیار آن به استانها و شهرستانها داده شده است و همین یک قانون به تنهایی میتواند مشکلات مربوط به این موضوع را حل و فصل کند.
انتقاد صریح از عدم اجرای قانون سکونتگاههای غیرقانونی
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به یکی از معضلات جدی در حاشیه شهرها گفت: با قوانین مصوب موجود در حوزه شهرداریها دیگر هیچ شهرداری نباید گله داشته باشد که نمیتواند مسائل شهری و آسیبهای اجتماعی را برطرف کند؛ احتماً برخی میپرسند کدام قانون؟ باید بگویم که ما این قانون را سال گذشته تصویب کردهایم که همه زمینهایی که اطراف شهرها هستند و بدون مجوز تبدیل به سکونتگاههایی شدهاند که سند نداشته و امکانات ندارند، از طریق کمیسیون ماده 5 با قیمت منطقهای به ساکنان آن با سند واگذار شود که خود این موضوع یک امکانی برای شهرداریهاست. یا امکانی بهتر از این میشود به شهرداریها داد؟ اما همه بهجای اجرای قانون ایستادهایم و فقط
نامهنگاری میکنیم.
تیغ مجلس به عنوان ناظر اجرای قوانین، بُرّنده است
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265136
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌#یادداشت_روز
🔹به تأخیرها خاتمه دهیم
#سعدالله_زارعی
این عبارت را زیاد شنیدهایم «مردم باید بهبود اقتصادی را در سفره خود ببینند». این عبارت عامیانه باشد یا علمی تبدیل به فرهنگ عمومی شده و بهبود وضعیت در سفرهها به مهمترین شاخص در ارزیابی سطح موفقیت دولت تبدیل شده است. این قلم در اینجا نمیخواهد در این خصوص مناقشه کند و به بحث از روایی یا عدم روایی این عبارت و نگاه بپردازد، اما به نظر میآید جدای از این بحث، بهبود سفره مردم موضوعی است که با اهداف انقلاب اسلامی و سیاستهای آن انطباق دارد و به همین جهت میتوانیم بگوییم آنچه در ده سال اخیر در عرصه اقتصادی کشور و به ویژه «معیشت مردم» شاهد بودهایم با اهداف انقلاب و سیاستهای نظام همخوانی ندارد. در این ده سال بدون تردید وضعیت معیشت مردم دچار تنگناهای جدی بوده است و این در حالی است که ظرفیت اقتصادی کشوری با جغرافیای ایران و تنوع منابع آن، بسیار فراتر از احتیاجاتی است که رفع آنها برعهده دولت میباشد. در این خصوص گفتنیهایی است:
1- دولت آیتالله سید ابراهیم رئیسی، اداره کشور را در شرایط دشواری تحویل گرفت. برای درک اندازه این مشکل، نیاز نیست راه دوری برویم. مراجعه به مکاتبات انجام شده فیمابین رئیسسازمان برنامه و بودجه، رئیس بانک مرکزی و رئیسجمهور دولت سابق کفایت میکند.
هر چند امروز این سه، اظهاراتی کاملاً متناقض و حق بهجانب دارند. علاوه بر
متن مکاتبات این سه، دولت آقای حسن روحانی با اقدامات ماههای پایانی خود و به خصوص در حد فاصل برگزاری انتخابات ریاستجمهوری تا تشکیل دولت جدید، دست به اقداماتی زد که نتیجه آن حجم عظیمی از تعهداتی فراتر از توان مالی موجود دولت بود که از آن به عنوان «بدهی دولت» یاد میشود. تا جایی که در یکی - دو ماه اول تشکیل دولت آقای رئیسی اعلام شد، دولت ماهانه با ده هزار میلیارد تومان
بازپرداخت اوراق فروخته شده دولت قبل مواجه است که اصل و سود آن تا سال 1405 حدود 534 هزار میلیارد تومان میشود. کما اینکه بدهی بخش دولتی به سیستم بانکی در پایان دوره روحانی نیز
540 هزار میلیارد تومان ذکر شده است. یک بررسی تحقیقی دیگر که 17 شهریور 1401 از سوی خبرگزاری جمهوری اسلامی منتشر گردیده بیانگر آن است که بدهی بخش دولتی به نظام بانکی که در آغاز به کار دولت روحانی 103/7 هزار میلیارد تومان بوده، در پایان 8 سال (تیر 1400) به 643/9 هزار میلیارد تومان یعنی به 6/2 برابر رسیده است. مجموعه این اعداد را باید با تعهدات خلق شده برای دولت رئیسی در طول...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265321
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹مأموریت استاد بیسواد برای مالهکشی شکست آمریکا
🔸یک استاد غربزده دانشگاه که عوام فریبیهایش در ماجرای برجام موجب خسارات بزرگ به کشورمان شد، این بار ادعا کرد: ایران یمن را داد تا امنیت خود را تامین کند(!)
محمود سریعالقلم به یورو نیوز گفته است: «تا هشتاد درصد توافق اخیر میان عربستان و ایران، به خاطر تصمیم ایران است. حدود ۸ سال پیش وزیر خارجه وقت عربستان در داووس خیلی صریح به من گفت ما حاضریم با ایران در عراق، سوریه، لبنان و دیگر مناطق خاورمیانه به توافقی برسیم و حتی سهم یکدیگر را تبیین کنیم اما در یمن حاضر نیستیم با ایران شراکت کنیم و ایران باید از یمن بیرون برود. در اتفاقات و تحولاتی که از شهریور گذشته در ایران صورت گرفت، حاکمیت به صورت میدانی، به این نتیجه رسید که عربستان در این تحولات چقدر نقش اساسی دارد. در واقع به این نتیجه رسید که عربستان چه هزینههایی علیه امنیت ملی ایران تحمیل کرد. در نتیجه تهران به این جمعبندی رسید که بهتر است یمن را معامله کند».
وی میافزاید: «شاید این توافق به مراتب عمیقتر از آنچه در سال ۱۳۸۲ میان دو کشور حاصل شد ولی دوام نیاورد، باشد. توافق این است که اجماعی که امروز در میان دستگاههای مختلف حاکمیت بر سر این توافق وجود دارد، در آن زمان وجود نداشت. ضمن اینکه الان تشکیلات امنیتی و نظامی این توافق را پیش برده و با آن موافق است نه مجموعه دولت و وزارت امور خارجه. ایران یک یوترن کامل را درباره عربستان انجام داد یعنی کشوری که تا چند وقت قبل در رسانههای ما به عنوان دشمن اول ایران محسوب میشد حالا این فضای مسالمتآمیز با عربستان شروع شده، این نشان میدهد که اگر ایران زیر فشار باشد، یوترن (دور زدن) را انجام میدهد».
گزافهگویی سریعالقلم و تلاش برای وارونه جلوه دادن موفقیت جدید دیپلماتیک کشورمان، در حالی است که تحلیلگران بسیاری در منطقه و غرب تاکید کردهاند جدیت عربستان برای توافق با ایران، نتیجه چند اتفاق غیر قابل انکار بوده است:
- شکستهای پیاپی آمریکا در منطقه و ناکامی تبعی عربستان در سوریه و لبنان و عراق
- شکست عربستان در اشغال یمن در حالی که تصور میکرد حداکثر ظرف چند ماه کار یمن را یکسره میکند.
- حملات موشکی و پهپادی ویرانگر مقاومت یمن به بزرگترین مراکز نظامی و اقتصادی و تجاری و نفتی یمن که حتی موجب تعطیلی شرکت آرامکو برای مدتی شد.
- قدرتمندتر شدن ایران در تحولات منطقهای و حتی جهانی، به نحوی که قدرتی مانند روسیه را به اتحاد راهبردی با ایران کشاند.
نکته مهم این است که تحولات جنگ یمن درست برخلاف تصویرسازی سریعالقلم رقم خورده و عربستان با ناکامی و شکست مجبور به توقف جنگ هشت ساله
شد.....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/265316
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹بشار اسد میوه ۱۲سال مقاومت را دیروز در جده چید
https://kayhan.ir/fa/news/265254
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹اسب رَم کرد!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از نشر آثار اساتید انقلابی
12.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به کمتر از سه فرزند فکر نکنید😊
🔴اگر در تربیت فرزند اول موفق باشیدفرزند دوم و سوم خودشون تربیت میشن ✔️
👈بصیرت
👌پیشنهاد دانلود
👤استاد سعید عزیزی
➖➖➖➖➖➖
🎴 حتماً به کانال نشر آثار اساتید انقلابی بپیوندید:
📡 eitaa.com/joinchat/3138322748Ccf3df826a3
حتماًعضوشوید👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 این چند دقیقه صحبت آقای رحیمپور ازغدی در حضور هاشمی رفسنجانی را باید هر روز چندبار شنید ...
🔹شجاعت رحیم پور را ببینید
نه پیشوند دکتر دارد نه حجت الاسلام و نه آیت الله، اما سواد دارد و شجاعت
🔸خوب شد دادگاه روحانیت رحیم پور را به شکایت حسن روحانی محاکمه می کند که طلاب حوزه علمیه بدانند رحیم پور بی ادعا، روحانی واقعی است.
🔹بخشی از حضرات حوزه علمیه همان آیت الله هایی هستند که از عشق هاشمی هنوز هم غش می کنند.
🤲 رحیم پور آزاده عمرت بلند ...
📌کانال #خبرفوری | ضمن خدمت👇
https://eitaa.com/joinchat/3170697458Cfd44a7e938
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 اینها سوتی نیست😂 👇
https://eitaa.com/joinchat/1817116989C1ef839a5ed
ان شاءالله گروه سید الشهدا علیه السلام فعال باشید التماس دعا
☝️☝️🖕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدائیش این صحبت های طنز حاج آقا را خود صدای حوزه پخش کرده به ما ربطی نداره. فردا به ما گیر ندیدها
#طنزکها
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
گروه طنزکها
https://eitaa.com/joinchat/1524498545Ca2b886dbfc
هدایت شده از خبر بابل
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه اعلام شهادت شهید جمالزاده به خانوادهاش
🔹درپی درگیری مرزبانان با یک گروهک تروریستی در برجک مزهسر سراوان، ۵ مرزبان مرز به شهادت رسیدند.
🔹یکی از این مرزبانان شهید سرباز وظیفه «محمد جمالزاده» از چناران بود.
یکشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲.
🔸 کانالاطلاع رسانی #خبر_بابل
🔸بزرگترین کانال خبری مازندران در ایتا
https://eitaa.com/khabarbabol
#تحلیل
✍️ اجماع عربی در برابر وتوی آمریکا
🔰 اجماع کشورهای عربی درباره بازگشت سوریه به اتحادیه عرب را باید نادیده گرفتن وتوی آمریکا در مخالفت با احیای روابط عربی سوری برشمرد؛ موضوعی که نیاز به بررسی ابعاد آن وجود دارد.
1️⃣ بیاعتنایی کشورهای عربی به مواضع آمریکا گویای کاهش محسوس نفوذ این کشور در منطقه است؛ متحدان واشنگتن تمایل زیادی دارند تا ضمن شکلدهی به مسیر سیاسی خود، روابط راهبردی قوی با مخالفان آمریکا ایجاد کنند.
2️⃣ آنچه در منطقه روی داده را باید یک پیروزی برای تهران و مسکو در نظر گرفت که از بشار اسد، رئیسجمهور سوریه حمایت کردند. پس از تثبیت جایگاه اسد، اینک این محور دست دشمن اصلی خود یعنی واشنگتن را تا حدودی در برخی از پروندههای منطقهای نظیر احیای روابط عربی با سوریه قطع کرده است.
3️⃣ افول هیمنه واشنگتن برای پایتختهای عربی که به دنبال منافع خود هستند، عیان شده؛ آنها به خوبی میدانند که آمریکا منافع تلآویو را بر همه چیز مقدم میداند، پس کشورهای عربی محکوم هستند که در اولویتبندی خود تجدید نظر کرده و تمام داشتههای خود را در ارتباط با واشنگتن خلاصه نکنند.
4️⃣ از جمله نشانههای کاهش نفوذ آمریکا را باید لغو وابستگی جهان "به ویژه متحدان واشنگتن در منطقه" به دلار و اقبال به ارزهای ملی کشورها و "یوان" چین در معاملات بینالمللی دانست که موضوعی گریز ناپذیر است؛ زیرا واشنگتن سالیان سال از دلار به عنوان سلاح استفاده کرده است.
▫️ از این رو باید گفت که رفع اختلافات میان کشورهای اسلامی، دارای نتایج مثبت در ثبات و زمینهساز کاهش مداخلات سودجویانه آمریکا در مسائل منطقه است.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
💥در اینجا👇 به لحظه در جریان اخبار جبهه مقاومت باشید👇
@akhbar_moqawamat