هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🖌#یادداشت_روز
🔹قوّتها و آسیبها در کارنامه دوساله دولت
#محمد_ایمانی
۱) دو سال از آغاز ریاست جمهوری آقای رئیسی گذشت. او حقوقدان و قاضیالقضات بود، و نه فعال سیاسی و حزبی مصطلح. سیاست را میشناخت و به اعتبار مسئولیت قضایی، با چالشهای مدیریتی آشنایی داشت، اما اهل سیاسیکاری و سیاستبازی نبود. میشود کارنامه
دو ساله رئیسی و دولت وی را از زوایای مختلف ارزیابی کرد؛ مقایسه با کارکرد رئیسجمهور و دولت قبل، شعارها و وعدههای انتخاباتی، رضایت مردم، ارزیابی کارشناسان، و آسیبها موانع موجود.
۲) صداقت رئیسی و حرمت و کرامتی را که برای مردم و عزت و اقتدار و امنیت ملی قائل است، میتوان با سکاندار قبل از او مقایسه کرد. چند روایت از حامیان دولت سابق را بخوانید:
- نیما زم مدیر کانال آمدنیوز، هنگام اقامت در پاریس: «مجموعه ما در انتخابات ۹۶ تحلیل امنیتی داشت. میخواهم بازش نکنم تا قضایای دیگر اتفاق بیفتد تا بنشینیم و مفصلتر با هم صحبت بکنیم. با توجه به شرایط داخلی و خارجی، به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما دلباخته کسی نبودیم. من همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. چون با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید».
- یادداشت خبرگزاری خبر آنلاین (وابسته به مدیران ارشد دولت قبل)
۱۹ بهمن ۱۳۹۲ با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی»: «توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقا همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن در زیر دست و پا را پیشبینی میکرد و اصلا را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت. نگاه کنیم به اظهارات شرمن که گفته؛ «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته». این دقیقا همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته... اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزه ای که بازیگران آن [مردم] شدند، میارزید»!
- سردبیر نشریه صدا (سردبیر بعدی روزنامه هم میهن): «چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین، آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و همین روش را در کرمان ادامه داد. همه اینها، یعنی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره (با آمریکا) مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانه زنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه به هم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند آن تصمیم، غیرکارشناسی، و اطلاع رسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاع نرسانی- درست بوده، تا جامعه بیشتر عصبانی شود».
- صادق خرازی (معاون وزیر خارجه در دولت اصلاحات): «حقیقتا در ماجرای بنزین، بیخردی حاکم بود. مگر میشود بنزین را سه برابر کنید و قبلش هیچ آگاهی نداده باشید!؟ گاهی به شوخی میگویم مسئولین ما صبح به صبح که بیدار میشوند برنامهریزی میکنند که انقلاب را از بین ببرند و این مردمند که آن را حفظ میکنند».
- علی مطهری، نایب رئیسمجلس دهم: «حوادث آبان ۹۸ که بیشتر ناشی از بیتدبیری دولت بود، این خیال را در آمریکا پدید آورد که پایگاه اجتماعی جمهوری اسلامی کاهش یافته و وقت مناسبی برای ترور سردار سلیمانی است. قبل از آن، جرات این کار را به خود نمیدادند. البته با تشییع پرشکوه پیکر آن عزیز، واقعیت را دریافتند.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270593/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹آمریکاییها در اغتشاشات سال گذشته ۴۰۰ میلیون دلار برای تقابل رسانهای با ایران هزینه کردند
معاون اول رئیسجمهور گفت: آمریکاییها یکجا ۵۰ و جای دیگر ۳۵۰ میلیون دلار برای تقابل رسانهای با ایران هزینه کردند ولی دولت سیزدهم با آرامش و قوت شرایط را کنترل کرد.
محمد مخبر، معاون اول رئیسجمهور دوشنبه (۱۶ مرداد) به مناسبت روز خبرنگار در جمع خبرنگاران گفت: ایام کرونا در شهریور ۱۴۰۰ روزانه حدود ۷۵۰ نفر فوتی داشتیم نه واکسن به ما داده شد و نه اجازه تولید داده شد و از پول خود نتوانستیم واکسن وارد کنیم.
وی افزود: ذخایر راهبردی کشور به گونهای بود که برخی شبها نگران جدی هفتههای پیش رو در آن زمان بودم. فروش نفت شرایطی را تجربه کرد که روزی حدود ۴۰۰ هزار بشکه نفت به فروش میرسید ولی به پول آن دسترسی نداشتیم. برای تهیه کالای اساسی از پولهای خود در کشورهای همسایه نمیتوانستیم استفاده کنیم. معاون اول رئیسجمهور اظهار کرد: در پایان سال ۱۴۰۱ تورم در حد تورم سال ۱۴۰۰ نگه داشته شد. در یکی از مناسبتهای مذهبی که روز شنبه و تعطیل بود، قیمت ارز در نزدیک نیمهشب در حدود ۱۲ دقیقه، حدود ۱,۵۰۰ تومان اضافه شد، نه ارزی وارد شده بود نه اتفاق خاصی افتاده بود. دولت طی این مدت به لحاظ عملیاتی موفق بوده است.
آمریکا به دنبال برهم زدن توافقات
مخبر با اشاره به سه کشوری که بعد از 24 ساعت توافق خود را برهم زدند گفت: در برخی کشورها توافق انجام شده تا ارز وارد کشور شود و ۲۴ ساعت بعد از توافق نماینده آمریکا توافقات را به هم زد.
وی تصریح کرد: شعار امسال ویژگیهایی به نسبت سالهای گذشته دارد، نخست اینکه برای اولین بار شعار رهبر معظم انقلاب کمی است. در اسفند ۱۴۰۱ تورم ۴۶ درصد بوده و عدد تورم در اسفند ۱۴۰۲ نمایانگر فعالیت دولت در این یک سال خواهد بود. معاون اول رئیسجمهور در ادامه عنوان کرد: نکته دیگر رشد تولید است، رشد تولید سالها منفی بوده ولی در این دولت با تمامی اتفاقات با رشد ۴ درصدی مواجه شدیم. خداوند هرچه نعمت بوده به جمهوری اسلامی عرضه داشته است.
هزینه 400 میلیون دلاری آمریکا برای براندازی
مخبر خاطرنشان کرد: در شهریور با اغتشاشات مواجه شدیم، در تاریخ کشوری را سراغ دارید که ۵۰ هزار نفر را از کشوری دیگر بردارند و به کشوری دیگر ببرند و پول هتل و غذای آنها را بدهند تا علیه آن کشور اغتشاش کنند؟ کشورهای غربی تمام خوانندههای دنیا را جمع کردند و با چندین میلیون دنبالکننده، علیه جمهوری اسلامی همخوانی کردند. وی افزود: آمریکاییها یکجا ۵۰ و جای دیگر ۳۵۰ میلیون دلار برای تقابل رسانهای با ایران هزینه کردند ولی دولت سیزدهم با آرامش و قوت شرایط را کنترل کرد. آخرین هجمه آنها این بود که تمام رسانههایی که برای به خیابان آوردن مردم در ایام اغتشاشات بسیج کردند ولی توفیق نیافتند را روی ارز تجمیع کردند. دشمنان کمر همت را بسته بودند تا نرخ ارز را به ۷۰ یا ۸۰ هزار تومان برسانند.
اگر نفت ما به پتروشیمی تبدیل میشد تحریمها هیچ تأثیری نداشت
معاون اول رئیسجمهور تصریح کرد: برای سه دهک جامعه کالابرگ را راهاندازی کردیم تا ارزاق را با قیمت مناسب تهیه کنند. کاش لیستی از کارها و اقدامات دولت در نفت پتروشیمی کشاورزی و معدن و دریا و دیجیتال را برایتان میخواندم اما ساعتها زمان میبرد. باید دلمان قرص باشد و همت کنیم و نعمتها را در اختیار مردم قرار دهیم، مردم عزتمندی داریم و باید با عزت زندگی کنند.
مخبر در ادامه گفت: چرا کشورهایی که از ما کمتر گاز دارند سالانه
۱۰۰ میلیارد دلار گاز صادر میکنند؟ ما در عسلویه ۲۳ پالایشگاه گاز داریم ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270567
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📌 #خبر_ویژه
🔹هم 200 هزار میلیارد تومان تعهد بیشتر ایجاد کردند و هم طلبکار شدند!
موضع رندانه رئیسسازمان برنامه و بودجه دولت سابق درباره میزان انتشار اوراق در دو دولت سابق و دولت فعلی، با واکنش انتقادی کاربران شبکههای اجتماعی روبهرو شد.
محمد باقر نوبخت مدعی شده بود: با انتشار ٣١١ هزار ميلياردتومان اوراق مالي، دولت سيزدهم در كمتر از دوسال بيش از ٨ سال فعاليت دولتهاي يازدهم و دوازدهم، انواع اوراق مالي براي كسب درآمد منتشر كرد.
در واکنش به این موضع، وزارت امور اقتصادی و دارایی اعلام کرد « مجموع مبالغ انتشار اوراق در دولتهای یازدهم و دوازدهم مبتنی بر ظرفیتهای قانونی، از سال 1392 تا تاریخ 14 مردادماه سال 1400 (زمان تحلیف رئیسجمهور در مجلس شورای اسلامی) حدود 531 هزار میلیارد تومان و در مقابل مبلغ انتشار اوراق، از زمان شروع به کار دولت سیزدهم تا پایان سال 1401، معادل 306 هزار میلیارد تومان بوده است.»
همچنین سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: کل رقم انتشار اوراق از ابتدای دولت سیزدهم تا ابتدای مردادماه امسال، ۳۰۶ هزار میلیاردتومان بوده که بالغ بر ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از این اوراق (معادل ۹۸ درصد) برای تسویه و پرداخت اوراق منتشر شده در دولت قبل بوده است.
به دنبال روشن شدن ابعاد ماجرا، فعالان توئیتری از موضع غیرمسئولانه سخنگوی دولت سابق و رئیسسازمان برنامه و بودجه آن دولت خواستند که خاطرات تلخ گذشته را با اینگونه مواضع احیا نکند. روزنامه جوان، برخی از این واکنشها را منتشر کرده است:
- ادعاهای اخیر نوبخت در مورد بدهیهای ایجاد شده توسط دولت روحانی یا ناشی از بیسوادی شدید است یا شروع فرآیند تطهیری ناشیانه برای انجام فعالیت انتخاباتی اعتدالیون در اسفندماه.
- یاد نامه ۹/۵/۱۴۰۰ افتادم که روحانی در پاسخ به نوبخت برای برداشت پول از خزانه نوشته بود: «همه موجودی خزانه براساس درخواستهای جنابعالی تخلیه شده است. موجودی وجود ندارد.»
- به دولت آقای رئیسی انتقادهایی وارده، اما آنقدر خوب کار شده که اصلاحطلبهایی که کمر اقتصاد رو به صورت مستقیم و غیر مستقیم شکستند، شروع به التقاط در مطالب میکنند تا طرفدارانشون ریزش نکند! همین که این افراد رو محاکمه نکردند، مشغول فرار رو به جلو شدند. ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270594
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹فکر پالون باش!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
💰👥 #اقتصادی_اجتماعی
🔸مدیرعامل شرکت ملی گاز اعلام کرد: در دو سال دولت سیزدهم به ۵۲۹۷ روستا با بیش از 307 هزار خانوار و ۴۱ شهر با بیش از 94 هزار خانوار گازرسانی شده است.
به گزارش خبرنگار ما مجید چگنی، در نشست خبری روز گذشته درخصوص مقابله با افت فشار گاز در شمال شرق کشور و در فصل زمستان گفت: پروژه انتقال زابل به طول 300 کیلومتر، پروژه انتقال تربت جام به طول 70 کیلومتر، خط تقویتی دوم اردبیل و خط نهم سراسری انتقال گاز تقویت و تکمیل شدهاند. ضمن اینکه با هدف عبور موفق از زمستان امسال، تاکنون ۵۰ درصد تعمیرات انجام شده و تا پایان مهرماه تعمیرات به اتمام میرسد تا برای انتقال پایدار گاز در زمستان آماده شویم.
وی افزود: تاکنون ۱۲۵۳ شهر و ۳۹ هزار و ۶۹۹ روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردارند و در دو سال دولت سیزدهم به ۵۲۹۷ روستا با بیش از 307 هزار خانوار و ۴۱ شهر با بیش از 94 هزار خانوار گازرسانی شده است. گازرسانی به هفت شهر و ۴۵ روستا در استان سیستان و بلوچستان و سه شهر و ۲۴ روستا در استان هرمزگان از مهمترین اقدامات در مناطق محروم بوده است. در حال حاضر ۹8 و شش دهم درصد جمعیت شهری و ۸۶ و سه دهم درصد از جمعیت روستایی تحت پوشش گازرسانی هستند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه دولت سیزدهم در دو سال فعالیتش بیش از ۶۸ هزار میلیارد تومان در صنعت گاز سرمایهگذاری کرده است، گفت: اکنون حدود ۱۰۱ نیروگاه کشور گازرسانی شده و ۱۵ نیروگاه در دولت سیزدهم به شبکه گاز کشور متصل شده است. در سال ۱۴۰۱ میزان مصرف نیروگاهها ۷۵ میلیارد متر مکعب، صنعت ۷۱ میلیارد متر مکعب، خانگی ۶۲ میلیارد متر مکعب، عمومی ۹ میلیارد متر مکعب، حملونقل ۹ میلیارد متر مکعب و کشاورزی 5 میلیارد متر مکعب بوده است.
چگنی، در پاسخ به این پرسش که با افت فشار در میدان گازی پارس جنوبی چه برنامهای برای زیان نرسیدن به تامین شبکه گاز کشور دارید، گفت: بهدلیل برداشت از چاههای نفت و گاز، افت فشار این چاهها هم یک مسئله طبیعی است. در این زمینه شرکت ملی نفت برنامههای مفصلی برای فشارافزایی دارد. قراردادهای مهمی هم در این زمینه منعقد شده است. مطالعات این پروژه هم انجام شده است. وی افزود: البته تامین منابع این پروژه هم بحث مهمی است که حداقل 20 میلیارد دلار لازم دارد. پارس جنوبی 70 درصد از گاز کل کشور را تامین میکند و فشارافزایی چاههای نفت آن از برنامههای مهم وزارت نفت است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز در پاسخ به دیگر پرسش کیهان که برای صرفهجویی در مصرف گاز خانگی طبق اجرای مقررات ملی ساختمان چه اقداماتی انجام دادهاید هم گفت: متولی اصلی ساخت و سازهای بهینه ساختمان برای جلوگیری از هدررفت سوخت، سازمان نظام مهندسی است که ما با این سازمان مکاتباتی انجام دادهایم. امسال در زمینه بهینهسازی اقداماتی در دست اجرا داریم. تعویض بیش از چهار میلیون بخاری از برنامههای ماست که فاز نخست آن امسال اجرایی میشود...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270556
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹رئیسی: دولت سیزدهم منتقدین را بیشناسنامه و بیهویت نمیخواند
رئیسجمهور با بیان اینکه دولت در میدان اقدام و عمل است و تبیین آنچه دولت انجام میدهد برعهده رسانه ملی و دیگر رسانههاست، اظهار داشت: به طور طبیعی ممکن است نقدهایی نیز به عملکرد دولت وجود داشته باشد؛ دولت مردمی منتقدین را بیشناسنامه و بیهویت نمیخواند، بلکه با دلسوزی انتقادات آنان را میشنود.
به مناسبت روز خبرنگار، سید ابراهیم رئیسی در سازمان صدا و سیما حضور یافت و پس از ادای احترام به مقام شهدای گمنام در جوار مسجد بلال به دیدار کارکنان معاونت صدا در ساختمان شهدای رادیو رفت.
در جریان بازدید رئیسجمهور از معاونت صدای رسانه ملی، صحنههایی از فتح رادیو و تلویزیون توسط مردم در زمان انقلاب و همچنین نقشآفرینی رادیو در دوران دفاع مقدس بازسازی شد.
رئیسی همچنین با حضور در استودیو شماره یک صدای رسانه ملی ضمن دیدار و گفتوگو با تعدادی از گویندگان پیشکسوت، در جریان تولید برنامههای رادیویی در این بخش قرار گرفت.
رئیسجمهور در ادامه از دیگر بخشهای این سازمان بازدید و با مدیران و کارکنان آن به گفتوگو پرداخت.
وی در ادامه حضور خود در سازمان صدا و سیما از نمایشگاه آخرین محصولات فناورانه، تولیدات عرضه شده و برنامههای در حال ساخت رسانه ملی از جمله سریال سلمان فارسی بازدید کرد.
همزمان با حضور رئیسجمهور در رسانه ملی جلسه شورای مدیران مراکز استانهای صدا و سیما به صورت ویدئو کنفرانسی برگزار شد.
رئیسجمهوری در سخنان کوتاهی خطاب به مدیران مراکز استانی رسانه ملی، ضمن تقدیر از زحمات و خدمات آنها در تصویرسازی از پیشرفتها و اقدامات صورت گرفته در کشور، پوشش برنامههای متراکم سفرهای استانی، دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و مقابله با جنگ شناختی دشمن، بر ضرورت توجه ویژه و استفاده بیشتر از ظرفیتهای مراکز استانهای رسانه ملی در تولیدات رسانهای تاکید کرد.
دولت با دلسوزی انتقادات را میشنود
آیتالله سید ابراهیم رئیسی بعدازظهر روز دوشنبه در جریان بازدید از سازمان صدا و سیما به مناسبت روز خبرنگار، با حضور در استودیوی پخش خبر 14 رسانه ملی، با تبریک روز خبرنگار به همه فعالان عرصه رسانه در رسانه ملی و دیگر رسانهها، گفت: رسانه به عنوان پل ارتباطی میان مردم و مسئولان نقش مهمی در انتقاد دیدگاهها و انتظارات متقابل آنان به هم دارد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270565/
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹ارجاع بیمار از بخش دولتی به خصوصی تخلف است
وزیر بهداشت گفت: در مراکز و بیمارستانهای دولتی، هیچ پزشکی حق ندارد بیمار را به بخش یا مطب خصوصی ارجاع دهد و مردم میتوانند مصادیق تخلف را با شماره ۱۹۰ گزارش دهند.
به گزارش وبدا، بهرام عیناللهی درخصوص افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی با بیان اینکه تاکنون وزارت بهداشت به تمامی تکالیف قانونی خود عمل کرده است، بیان داشت: امسال، سال دوم افزایش ظرفیت رشتههای پزشکی است و در سال گذشته نیز به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل کردیم. سال گذشته مطابق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی مقرر بود ظرفیت رشتههای پزشکی ۲۰ درصد افزایش پیدا کند و ما حتی بیش از تکلیف یادشده پذیرش کردیم و ظرفیت پذیرش تا ۲۷ درصد افزایش پیدا کرد. عیناللهی وزیر بهداشت درخصوص تامین دارو و افزایش ذخایر راهبردی دارویی نیز اظهار داشت: در حال حاضر ذخایر راهبردی دارویی ما به حدود ۷۰ درصد رسیده است. وی در حوزه تجهیز ناوگان اورژانس کشور، از خرید ۵۰۰ آمبولانس و در حوزه افزایش تختهای بیمارستانی، از اضافه شدن ۱۵ هزار تخت تاکنون و ۶۷۰۰ تخت دیگر تا پایان سال خبر داد. وزیر بهداشت همچنین گفت: در مراکز و بیمارستانهای دولتی، هیچ پزشکی حق ندارد بیمار را از بخش دولتی به بخش یا مطب خصوصی ارجاع دهد، این اقدام تخلف است و مردم میتوانند با شماره ۱۹۰ وزارت بهداشت تماس بگیرند و مصادیق تخلف را گزارش دهند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270537
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
حضرت امام"ره"پس ازتبعید به ترکیه چندنامه به شهید حجت الاسلام و المسلمین حاج سید مصطفی خمینی نوشتندکه دارای عبارات قابل تاملی است.
نور چشم محترم آقا مصطفی ایده الله تعالی و وفقه لمرضاته بحمدالله تعالی و له الشکر که قبل از ظهر روز چهارشنبه وارد آنکارا ترکیه شدم به سلامت. هوای این جا بهتر از قم است. شماها از جهت من نگران نباشید، حالم خوب است و نگرانی بحمدالله نیست، خداوند ان شاءالله خیر مقدر فرماید. آنچه لازم است تذکر دهم علاوه بر آن که به جمیع خویشاوندان و بستگان پس از ابلاغ سلام، سفارش کنید به صبر جمیل و عدم فزع، به هیچ وجه تشبث نکنید. خداوند تعالی آنچه مقدر فرموده واقع خواهد شد. آنچه لازم است به شما تذکر دهم آن است که اگر رضای خداوند تعالی و رضای مرا می خواهید با مادر و خواهران و برادر و بستگان مطلقاً حسن رفتار نمایید. همه محتاج به حسن سلوک شما هستند. تقاضا می کنم به همه خوش رفتاری نمایید. وقت حرکت گفته شد که اگر میل دارید، خانواده بیایند مانع ندارد، این جا هم تکرار شد، لکن با کمال میلی که به ملاقات همه دارم راضی نیستم بیایند و بیایید زیرا به شماها و ایشان بد می گذرد در محل غربت. برای من وسایل راحت فراهم خواهد شد ان شاءالله تعالی. لازم است چیزهایی را که می نویسم بدهید بیاورند، بنا است از شما بیایند بگیرند و بیاورند. آنچه یادم است می نویسم و اگر چیزی را فراموش کردم شما بفرستید، کتاب (مفاتیح) ، (صحیفه سجادیه) ، (مکاسب) و (حواشی) ، لباس از عبا و پیراهن و غیره. (قیچی ناخن گیر، قیچی اصلاح) (لازم نیست) مهر و جانماز، انگشترها این جا است. حوله هم بفرستید. برای این ماه وجه پیش آقای... است بگیرید شهریه را بدهید، برای تتمه زغال هم بگیرید. * در نسخه دستخط، حضرت امام روی جمله داخل کروشه را خط زده اند و عبارت (لازم نیست) به این منظور است.
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹برنامه وزارت جهاد کشاورزی حمایت از تولید داخلی به جای واردات است
https://kayhan.ir/fa/news/270634
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🔹کدوم زلزله؟!
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🌍 #بین_الملل
🔹صهیونیستها میگویند نتانیاهو جاسوس ایران است!
🔸وضعیت رژیم صهیونیستی به دلیل اقدامات نتانیاهو آنقدر آشفته و بحرانی شده است که «عوفر بارتل» که زمانی نامزد دادگاه عالی دادگستری و دادستانی تل آویو بود، نتانیاهو را جاسوس ایران خوانده و گفته است که نتانیاهو به نفع ایران جاسوسی میکند.
بحران و خرابكاريهاي نتانياهو در رژيم صهيونيستي تا آنجا زياد شده كه اكنون برخي گفتهاند نتانياهو عامل ايران براي نابودي اسرائيل است. از جمله به تازگي «اوفر بارتل» که زمانی نامزد دیوان عالی دادگستری و دادستانی تلآويو بود، بنیامین نتانیاهو را به جاسوسی برای ایران متهم کرد و گفت: «صدمات وارد شده از سوي نتانياهو بسیار بدتر از زمانی است که موشکهای ایران به اینجا [اسرائیل] اصابت کنند.» اين چهره حقوقي و وكيل دستگاه قضايي رژيم صهيونيستي با عذرخواهي از اينکه رک و پوست کنده حرف ميزند در برنامه زنده كانال 12 اسرائيل گفت كه به نظر من، بیبی (بنیامین) جاسوس ایران است، چون آن چیزی که به امنیت، اقتصاد و جامعه ما آسیب وارد كرده، شخص نخستوزیر است. اظهارات بارتل و اتهامزنی جاسوسی به نتانیاهو به دلیل امتناع نخستوزير از تعهد به تبعیت از دادگاه عالی و طرحهاي جنجالي براي تغيير قوانين قضايي بیان شده است. دو روز پیش نیز، «تامیر باردو» رئیسسابق سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی در سخنانی تصریح کرده بود با توجه به طرح تغييرات قضايي نتانياهو بايد گفت که اسرائیل به پایان راه و نابودی نزدیک شده است.
حقيقت هم آن است كه شاید عمق بحران فعلي رژيم صهيونيستي تنها در طول جنگ بعدی احساس شود و نتانياهو و برخي اطرافيان او هنوز نميدانند كه چه ضربه بزرگ و جبران ناپذيري را به موجوديت اسرائيل وارد كردهاند. دهها سال است که صهيونيستها مدعي داشتن «ارتش مردمی» هستند، مدلی که از زمان تأسیس این رژيم با ايجاد خدمت سربازی 36 ماهه اجباري تعریف شد و همچنان نيز نيروهاي ذخيره ستون فقرات ارتش است. با اين حال هنگامی که بيش از 10 درصد از سربازان و افسران نیروهای ذخیره به فكر جدايي و استعفا از ارتش هستند، ديگر ارتشاشغالگر صهيونيست نميتواند به نيروهاي مردمي ذخيره خود اتكا كند و در واقع ساختار داخلي ارتش فروپاشيده است.
«امير كاتلان»، كارشناس نيويورك تايمز درباره بحران در اسرائيل و تضعيف بسيار زياد ارتش در يادداشتي مينويسد: «اسرائیل با شکافهای داخلی متلاشی شده است که مشخصه آن شکافهای عمیق و درنتیجه امتناع سراسری از خدمات نظامي توسط نيروهاي ذخیره است. اين وضعيت به تضعیف ارتش و کل سیستم حکومتی منجر شده و با خطر احتمالی فروپاشي داخلي همراه است.»...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270652
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
📎🔹امروز فرصت بزرگی نه فقط برای پدافند بلکه برای آفند است
🔸جلیلی گفت: طرف مقابل میفهمد، حرکتی که در موضوع زن چند قرن دارد دنبال میکند به چه فرجامی رسیده، به چه بنبستی رسیده است، نگرانی او این است که امروز شما در این قضیه بیایید و یک الگوی متعالی نشان دهید.
به گزارش ایسنا، سعید جلیلی در طرح ولایت دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: چهل و چند سال پیش، زمان دفاع مقدس افرادی به اردو میرفتند که آن اردو برای یک آمادگی نظامی در آن زمان بود چون قرار بود بعد از آن عملیاتی صورت بگیرد؛ اردو برای این بود که بعد از آن وارد عملیات شویم، خرمشهر آزاد شود، کربلای چهار و پنج شود. در آن صحنه دشمن به شکل نظامی وارد شده بود، شما نیز اگر میخواستید فعال باشید و منفعل نشوید باید آمادگی را میداشتید تا در آن میدان با اندک حرکت جسمانی خسته نشوید، این آمادگی میخواست. بعد از اردو تازه اول کار بود، اردو برای یک عملیات بود، اردو برای یک حضور جدی و موثر در صحنه بود. امروز هم که جنگ، جنگ نرم است و دشمن با همین ابزارها و اقتضائات جنگ نرم حمله کرده است، باید در این عرصه هم یک حضور فعال داشت، این نیز آمادگی میخواهد، اردو میخواهد.
وی ادامه داد: اردو خیلی خوب است اما بعد از این اردو میخواهید چه عملیاتی بکنید؟ بله، این عملیات نظامی نیست؛ طبق فرمایش حضرت آقا کار فرهنگی تمیز میخواهد. اما آن کار فرهنگی تمیز، تمیز بودن یعنی چه؟ یعنی برنامه داشتن، یعنی همه چیز مشخص بودن، یعنی معلوم باشد هر یک از ما در این عرصه چه نقشی قرار است ایفا کنیم. اگر امروز ما با یک جنگ ترکیبی مواجهیم که بخشی از آن هم جنگ نرم است، باید جبههای شکل بگیرد و در این جبهه هریک از ما باید نقش خود را متناسب با توانمندیهایمان تعریف کنیم. لازمۀ این تعریف نقش این است که متناسب با آن جنگ نرم و جنگ فرهنگی، آمادگی لازم را داشته باشیم. تعبیر مقام معظم رهبری است که «خرمشهرها در پیش است»، چه کسی باید آن را آزاد کند؟ همین جوانان، پس باید برای این جنگ آمادگی داشته باشید، دست کم بتوانید خوب دفاع کنید. هم برای دفاع باید آماده باشیم، هم در جهت اهدافی که داریم برنامه داشته باشیم، عملیات داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه اکنون باید تمایزات خودتان را بشناسید و بر اساس این تمایزات، امتیازات را بشناسید تا دوباره عقب نمانید، گفت: امروز فرصت بزرگی نه فقط برای پدآفند بلکه برای آفند است. یک دلیل آن که میبینید امروز طرف مقابل دارد اینگونه شدید علیه شما متمرکز میشود و برنامهریزی میکند این است که احساس میکند بعد از چهار پنج قرن یکهتازی، یک رقیب تمدنی جدی دارد پیدا میکند که آمده در صحنه، تا مرحلهای که آن تمایزات خودش را به شکل امتیاز به جامعۀ بشری نشان بدهد. یکی از آن تمایزات و امتیازها چیست؟ مسئله زن؛ طرف مقابل میفهمد، حرکتی که در موضوع زن چند قرن دارد دنبال میکند به چه فرجامی رسیده، به چه بن بستی رسیده است، نگرانی او این است که امروز شما در این قضیه بیایید و یک الگوی متعالی نشان دهید....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/270677
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper