هدایت شده از کیهـــان آنلاین
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مادر امت
🔸گزیده صفات همسر عظیمالشان پیامبر بزرگوار اسلام در بیان رهبرانقلاب
🏴 ۱۰ رمضان؛ سالروز وفات امالمومنین حضرت خدیجه سلامالله علیها را تسلیت میگوییم.
@Kayhan_Online
هدایت شده از علامه عسکری
«حضور علمای اهل کتاب در متن جریان حدیث سازی»
📖قسمت اول
💢راهب اهل فلسطین
▪️«تمیم داری» در سال ۹ هجرت یعنی در آخرین سال عمر پیامبر ، به مدینه آمده و مسلمان شده است. اما وی یک نصرانی عادی نبوده بلکه گفته اند که او راهب اهل فلسطین و عابد آنجا بوده است.
در عصر خلیفه ی دوم (عمربن خطاب) ، «تمیم داری» با اینکه یکسال بیشتر از عصر نبوت را درک نکرده بود ، اجازه خواست تا برای اصحاب پیامبر (ص) و مسلمانانی مانند ؛ سلمان ، ابوذر ، مقداد و... سخنرانی کند.
او در هفته یک روز به عنوان خطیب و سخنران قبل از نماز جمعه ، برای عموم مسلمانان مدینه به سخنرانی می پرداخت و مسلمانان می نشستند و سخنان او را گوش می دادند.
⚠️این کار درست در زمانی بود که افرادی چون امام امیرالمومنین (ع) و بزرگان صحابه وجود داشته اند.
▪️هنگامی که «عمربن خطاب »دستور داد تا نماز های نافله و مستحب ماه رمضان ، به جماعت خوانده شود ، دو نفر را به امامت جماعت منصوب داشت که یکی از آنها «تمیم داری» بود ، که با لباسی به قیمت هزار درهم در نهایت جلال در نماز جماعت حاضر می شد و امامت می کرد.
▪️این عالم و راهب نصرانی تازه مسلمان شده ، از فرهنگ تورات و انجیل تحریف شده سیراب بوده است. او آن مقدار تحت تربیت اسلام و پیامبر نبوده است که بتواند تغییر فرهنگ دهد.
از او احادیث جعلی متعددی نقل شده است ، مانند ؛
«هیچ مسلمانی برای اسبش جو پاک نمیکند و به گردن اسبش آویزان نمی کند ، مگر اینکه برای او ، به تعداد آن حسنه نوشته می شود»😂😳
👈حتی او به اسم پیامبر هم نامه جعل کرده است.
👌مشهور ترین حدیثی که از «تمیم داری» نقل شده و نشانگر فرهنگی است که حامل آن است و می کوشد آن را در جامعه ی اسلامی نشر دهد ؛ حدیث «جَسّاسه و دَجّال» است.
✍احادیث افرادی مانند «تمیم داری» بود که اسلام شناسان غرب این تهمت را به پیامبر اکرم (ص) زدند که ؛ پیامبر سخنان خویش و اصولاً معارف و احکام اسلام را از پاره ای از مسیحیان و یهودیان گرفته است.
اینگونه احادیث دروغ و جعلی ، بصورت گسترده در منابع اهل سنت موجود است و اسلام شناسان مزدور وزارت های مستعمرات انگلیس و فرانسه و هلند و... آنچه دنبالش هستند را در اینگونه روایات موجود در منابع اهل سنت پیدا می کنند .
(در ادامه بیشتر توضیح داده می شود )...
#حدیث_سازی
📚نقش ائمه در احیای دین ص ۴۷۶ سفارش👇🏻
@Aghayabnalhasan
✅ کانال علامه عسکری 🔰
http://eitaa.com/joinchat/3534880770Ccde1211695
هدایت شده از رفیق شفیق
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 یادی کنیم از افطار امام خمینی(رضوان الله علیه) با مسئولینِ وقت
🔹امام برای مراعات روزهداران نه تسبیحات حضرت زهرا سلام الله علیها را خواندند و نه نافله مستحبی، اما برای حضور رهبر معظم انقلاب مدظلهالعالی در کنارشون، چند دقیقه ایستاده منتظر ماندند.
🔹احترامی که برای هیچ یک از مسئولین دیده نشده است.
"عضویت کانال رفیق شفیق "👉
هدایت شده از رفیق شفیق
🏴🏴🏴
▪️سالروز وفات ام المؤمنين حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها بر دوستان و پیروان مکتب اهل بیت علیهم السلام تسلیت باد▪️
#دهم_ماه_مبارک
#وفات
#حضرت_خدیجه سلام الله علیها
#سرنوشت_نامه
#قسمت_اول
🔸#بخوانید
🔻نکاتی از زندگی بانوی مبارکه «حضرت خدیجه سلام الله علیها»
▫️▫️حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) از قبیله قریش بوده و پدر ایشان «خُوَیلد بن اسد» و مادر ایشان «فاطمه بنت زائده» نام دارند.
🔹حضرت خدیجه (سلام الله علیها) ۱۵ سال قبل از «عام الفیل» و به عبارتی ۶۸ سال قبل از «هجرت پیامبر» ، در مکه چشم به جهان گشودند.
🔸در سال دهم بعثت بعد از تحمل ۳ سال محاصره اقتصادی مسلمانان در شعب ابیطالب (علیه السلام)، در سن ۶۵ سالگی و ۳۵ روز بعد از وفات حضرت ابوطالب (ع) دیده از جهان فرو بست، به همین جهت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) این سال را «عام الحزن» نام گذاشتند.
🔘بعضی از القاب حضرت🔘
🔸🔺۱_«طاهره»
این بانوی بزرگوار در زمان جاهلیت به لقب «طاهره» شهرت داشتند، در زمانی که بسیاری از زنان و مردان به مشکلات اخلاقی آلوده بودند، ایشان طهارت و پاکدامنی خویش را حفظ کردند.
🔹🔺۲_«مبارکه»
محدث قمی در کتاب «کُحْلُ الْبَصَر» نقل میکند:
▫️خداوند متعال به حضرت عيسی (علیه السلام) وحي فرمود كه:« نسل پيامبر آخر الزمان از بانوي مبارکه است».
▫️عبدالله بن سلیمان نیز این لقب «مبارکه» را برای حضرت خدیجه از «انجيل» روايت كرده است.
🔸🔺۳_ «امّ المؤمنين»
زنان پيامبر اکرم (ص) و در رﺃس آنها حضرت خديجه (س)، طبق بیان قرآن لقب «ام المؤمنين» را کسب کردهاند ولي به تصريح پيامبر(ص، حضرت خدیجه (س) برترين و بهترين آنان ميباشد.
🔹🔺۴_ «بانوي بانوان_ سیدة النسوان»
ابن شهر آشوب در «المناقب» مینویسد:
«امير مؤمنان (ع) در شعری كه _به عنوان سوگنامه حضرت خديجه (س)_ سرودهاند، از ایشان به عنوان «سيدﺓ النّسوان»، بانوي بانوان تعبير كردهاند.
"عضویت کانال رفیق شفیق "👉
هدایت شده از رفیق شفیق
▪️#دهم_ماه_مبارک
▪️#وفات
▫️#حضرت_خدیجه سلام الله علیها
📖#سرنوشت_نامه
🔹#قسمت_دوم
🔸#بخوانید
🔻نکاتی از زندگی بانوی مبارکه «حضرت خدیجه سلام الله علیها»
🔘نقش حضرت خدیجه سلام الله علیها🔘
▫️▫️این بانوی بزرگوار با حمایتهای مالی و معنوی، حامی بزرگی برای رسول گرامی اسلام بودند.
🔸🖍ایشان هرچه داشتند در راه خدا و اسلام هزینه کردند و از بارزترین مصداق این آیه بودند:
💠«الَّذينَ آمَنوا وَهاجَروا وَجاهَدوا في سَبيلِ اللَّهِ بِأَموالِهِم وَأَنفُسِهِم أَعظَمُ دَرَجَةً عِندَ اللَّهِ ۚ وَأُولٰئِكَ هُمُ الفائِزونَ _ آنها که ایمان آوردند، و هجرت کردند و با اموال و جانهایشان در راه خدا جهاد نمودند، مقامشان نزد خدا برتر است و آنها پیروز و رستگارند» 💠
🔹🖍بسیاری از سیرهنویسان بر این امر اتفاق نظر دارند که حضرت خدیجه (س) عزیزترین زن، نزد پیامبر اسلام بوده و تا زمانی که خدیجه در قید حیات بود همسر دیگری اختیار نکردند.
🔸🖍پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) بعد از وفات ایشان همواره به نیکی از او یاد میکردند.
🖇🔸🔸نقل است که یکی از زنان پیامبر (ص) گفت:
🔺🔸«هر وقت پیامبر (ص) به یاد خدیجه (س) مىافتاد ملول و محزون مىشد و براى او طلب مغفرت مىکرد.
▫️یک روز من حسادت کردم و گفتم:« یا رسول اللَّه خداوند عوض آن پیرزن، زنی جوان و زیبا به تو داده(منظور خودش بود)»
▫️ناگهان پیامبر (ص) بر آشفت و به غضب آمد فرمود: «خدا شاهد است خدیجه(س) زنى بود که چون همه از من رو بر مىگردانیدند، او به من رو مىکرد و چون همه از من مىگریختند، خدیجه به من محبت و مهربانى مىکرد، چون همه دعوت مرا تکذیب مىکردند، خدیجه (س) به من ایمان آورد و مرا تصدیق میکرد و در مشکلات زندگى مرا تسلیت میداد و با مال خود کمک مىنمود و غم از چهره من میزدود.» »
"عضویت کانال رفیق شفیق"👉
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسئولین از چی میترسن؟
❌ مسئولین نمیتوانند در رابطه با حجاب و فضای مجازی بیتفاوت باشند!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
18.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهمترین معیار دینداری چیست؟
⁉️ امام زمان علیهالسلام درباه رجوع مردم در عصر غیبت چه فرمودند؟
___________________
🔸 #یک_آیه_از_جزء
🔸 سحر ششم
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی در پخش زنده ماه مبارک رمضانِ سال گذشته، که امسال در برنامه سرسحر از شبکه خراسان پخش میشود
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
16.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حضور مردم حلّال بسیاری از مشکلات کشور!
⁉️ نقش مردم در اقتصاد
🔰 بازنشر صحبت #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت آغاز سال #جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت خدیجه و الگوی جهاد اقتصادی
⁉️ همسر پیامبر، چگونه #جهاد_کبیر و جهاد اقتصادی میکردند؟
🔹 برشی از گفتگوی #حجت_الاسلام_راجی، به مناسبت سالروز وفات #حضرت_خدیجه سلامالله علیها
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از خضر نیوز (جنگ شناختی)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔به نظرتون چرا ژاپنیها مردم افسردهای هستند؟
🔺یک روز عادی اما وحشتناک از ژاپن؛ مردم در سکوت مطلق همه دارن میرن سر کار
#زندگی_رباتی
#غرب_بدون_روتوش
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ درس شهید بهشتی به مسئولین و روحانیون مشهور
🔰حمید رسایی:در دوره نمایندگی افراد زیادی مراجعه میکردند تا عضو هیأت امناء یا هیأت مدیره مؤسسه فرهنگی آنها یا خیریهای که زدهآن بشوم. هیچ وقت این پیشنهادات را نپذیرفتم. دلیلش هم روشن بود که یا از نیّت پیشنهاد دهندگان اطلاع نداشتم یا انجام این امور را دست و پا گیر وظایف اصلیام میدانستم.
در اتفاقات اخیر رخ داده پیرامون آیت الله صدیقی، مطالعه این خاطره مرتبط با شهید بهشتی که یکی از نزدیکان شهید نقل کرده خالی از لطف نیست.
دو نفر از دوستان که یکی از روحانیون معروف و دیگری از بازاریان مبارز بود در یک کار اقتصادی با هم شریک شده بودند که در اثنا، اختلاف حساب معتنابهی پیدا کردند و با هم درگیر شدند. حقیر تلاش زیادی برای اصلاح فیمابین آنان به عمل آوردم ولی توفیقی حاصل نشد. نهایتاً توافق شد موضوع را نزد شهید آیت الله بهشتی مطرح کنند و قضاوت ایشان را بپذیرند.
عازم تهران شدیم و شب منزل آقای بهشتی رفتیم.
منزل ایشان در منطقه روبروی حسینیه ارشاد بود که در آن موقع هنوز بخش عمده آن زمینهای بایر بود. این اولین بار بود که به خانه آقای بهشتی در این منطقه میرفتم، خانهای نقلی، تمیز، مرتب و در عین حال ساده. فرش آن موکت بود اما از نظافت میدرخشید.
زندگی و سر و وضع او مثل امام ساده، مرتب و نظیف بود. بهشتی مصداقی از این آیه قرآنی بود که «یحسبهم الجاهل اغنیاء من التعفف»(بقره/۲۷۳) نه مانند کسانی که دارایند اما خود را #فقیر و #ژولیده مینمایانند!
بعد از پذیرایی مختصر و احوالپرسی، موضوع دعوا به تفصیل بیان شد و شخص عالِم که از دوستان صمیمی شهید بهشتی بود، مطمئن بود که ایشان به نفع او قضاوت خواهد کرد؛ اما شهید بزرگوار به جای این که وارد این معرکه شود، با آن بیان مخصوص به خود داستانی را نقل کرد به این مضمون:
دوستانی که شرکت عمرانی را تأسیس کرده بودند نزد من آمدند و گفتند میخواهیم برای برکت این شرکت، شما هم سهامدار شوید.
گفتم ما طلبه هستیم و سرباز امام زمان عج، مناسب نیست که در این مقولات وارد شویم؛ رزّاق خداست و اگر برای او کار کنیم، روزی ما را خودش میرساند.
آن گاه که دیدند اصرار آنها نتیجه نداد، تصور کردند انکار من ممکن است برای این باشد که سرمایهای برای مشارکت ندارم لذا پیشنهاد کردند که شما لازم نیست سرمایه گذاری کنید ما خودمان کل سرمایه شرکت را تأمین میکنیم، فقط قبول کنید که درصدی از سهام به نام شما شود و سود آن را تقدیمتان کنیم.
باز هم به آنها جواب منفی دادم و استدلال کردم دلیل نپذیرفتن صرفاً به خاطر داشتن یا نداشتن سرمایه نیست و اصولاً قصد ندارم در این نوع مسائل وارد شوم؛ اما آن دوستان به اصرار خود ادامه دادند و این بار پیشنهاد کردند که شما شریک شوید و سود آن را نه برای خودتان که برای پیشبرد نهضت و ترویج اسلام صرف کنید. باز هم نپذیرفتم و نهایتاً گفتند ما آماده هستیم بدون اینکه شما آوردهای در شرکت داشته باشید، بخشی از شرکت را به نام شما کنیم و صرفاً سود آن را برای مصارف عام المنفعه نهضت در اختیار شما قرار میگیرد.
اما سرانجام به هیچ نوع، واردشدن در امور اقتصادی به خاطر حفظ زی طلبگی ام نپذیرفتم.
با نقل این ماجرا و ملاحظه علو طبع آیت الله بهشتی، طرفین دعوا در خود فرو رفتند و از مطرح کردن یک دعوا بر سر مسائل مادی در محضر ایشان منفعل شدند و مخصوصاً آن که روحانی بود، پاسخی مضاعف را دریافت کرد.
شهید مظلوم آیت الله دکتر #بهشتی
📚 کتاب (سیره شهید دکتر بهشتی) ص۱۴۸
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1