هدایت شده از مفازمدیا
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 از کشتار بیماران در اسلامآباد تا گروگانگیری حمید نوری برای آزادی یک جاسوس
🔸روایت سوم: خیانت
تهیه شده در بنیاد هابیلیان
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
🌺ولادت حقیقت همیشه فروزان ولایت، امام موسی کاظم(ع) مبارک🌺
از ما نیست کسی که هر روز حساب خود را نکند، پس اگر کار نیکی کرده است از خدا زیادی آن را بخواهد، و اگر بدی کرده، از خدا آمرزش طلب نموده و به سوی او توبه نماید.
t.me/joinchat/SaLFLpltCV7hovrh
#معرفی_کتاب:
پژوهشی جامع در تصوف فرقهای
این کتاب با قلم محمد اسماعیل عبدالهی در خصوص رصد هویت تاریخی، تحولات، انحرافات، آموزههای سلاسل صوفیه و نقد آنها به نگارش درآمده است. کتاب حاضر، حاصل 10 سال تدریس نویسنده در دورههای مختلف نقد و بررسی فرق صوفیه در مراکز دانشگاهی و حوزههای علمیه است.
⚠️ نویسنده در این کتاب، سعی نموده پاسخ این سؤالات را با ذکر مصادیق عینی برای مخاطب بیان کند:
1- آیا تصوف یک فرقه فکری مذهبی است یا یک جریان تأثیرگذار اجتماعی
2- چگونه میتوان بین حقیقت تصوف با تصوف فرقهای فرق گذاشت؟
3- رابطه عرفان و عارف با تصوف و صوفی چیست؟ آیا این دو یکی هستند یا از یکدیگر متمایزند؟
4- آیا مفهوم صوفی در عصر ائمه علیهمالسلام با مفهوم صوفی قرنهای بعد تفاوت پیداکرده است؟ یا اینکه صوفیان در بستر رشد تاریخی خود، تغییر عقیده و رفتار دادهاند؟ تحولات، مکاتب و گستره فعالیتهای این جریان در جهان معاصر چگونه است؟
5- سلسلهها و طریقتهای متعدد و متنوع صوفیان دارای چه شاخصهها و آدابی هستند؟ علل این تعدد و تنوع سلاسل در چیست؟ و چگونه این سلسلهها، آداب و عقاید، رنگ و بوی دینی و اسلامی گرفته است؟
6- فرقههای صوفیه تشکیلاتی فعال در ایران و جهان چه هستند و چه عقاید و آدابی دارند؟
7- مهمترین انتقادات وارد بر اعتقادات هر یک از فرقههای صوفیه تشکیلاتی چه هستند؟
8- آیا همه رهبران و اقطاب این سلاسل دارای مذهب تشیع هستند یا بر عقیده اهل تسنناند؟
9- رفتارهای زهاد و صوفیان و مرتبطین با معصومین علیهمالسلام چگونه قابلتحلیل است؟
10 - راهبردهای مواجهه با این جریان چیست؟ آیا راهبردهای مواجهه با این جریان در ایران و در خارج از ایران بهویژه در کشورهای بسترساز اندیشه وهابیت، یکسان است؟
11- عرفان اسلامی اهلبیت علیهمالسلام دارای چه شاخصههایی است و با تصوف و عرفانهای نوظهور دینی چه تفاوتهایی دارد؟
👈 کتاب، هفت بخش دارد؛ در بخش اوّل «موقعیت سنجی تصوّف در میان جریانهای فکری معاصر و رابطه آن با تشیّع» و در بخش دوم «پیشینه، سرچشمه و تحولات تصوّف» موردبررسی قرارگرفته است. «رمزگشایی از سران تصوّف در منابع دینی»، عنوان بخش سوم کتاب است. در بخش چهارم به «نقد مکاتب و سلاسل تصوّف» و در بخش پنجم به «تبیین و نقد مهمترین عقاید و آموزههای تصوّف» پرداختهشده است. «تصوّف معاصر و روششناسی جذب و مواجهه فعّال» در بخش ششم و «منبع تصوّف و نیمنگاهی به عرفان اسلامی» در بخش هفتم مورد کنکاش قرارگرفته است.
@mafaz_news.
همزمان با عید سعید غدیرخم
یک مسیحی اهل انگلستان در شهر کلارآباد مسلمان شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، امام جمعه سلمانشهر گفت: ترنس جان آلبرت جونز ۷۸ ساله اهل انگلستان، شهر #لندن با گفتن شهادتین در صحن مطهر آقا سید عبدالوافی (ع) شهر #کلارآباد مسلمان شد و بعد از تشرف به دین مبین اسلام، نام محمد علی را برای خود انتخاب کرده است.
↙️حجتالاسلام عبدالرحمن سورتچی با بیان اینکه "محمد علی جونز" به عنوان #مهندس_عمران در یکی از شرکتهای شهر لندن فعالیت داشته و هم اکنون بازنشسته شده است افزود: ایشان با کمک همسر ایرانی خود (فوت شده در سال ۹۴) و مطالعه و تحقیق با دین مبین #اسلام آشنا و مدتها قرآن کریم را با ترجمه انگلیسی قرائت میکند.
✴️گفتنی است؛ آقای "محمد علی جونز" بعد از تشرف به دین مبین اسلام به زیارت آقا سید عبدالوافی (ع) رفته و در مراسم جشن عید سعید غدیر نیز شرکت کرد. همچنین در این مراسم یک جلد قرآن کریم توسط ائمه جمعه کلارآباد و #سلمانشهر به او اهدا شد.
@mafaz_news
ساخت بنای باشکوه حرم مطهر امیرالمؤمنین علیه السلام توسط ایرانیان زمان آل بویه
🔺 عضدالدوله دیلمی بر روی قبر مطهر امام علی علیه السلام بنای باشکوهی ساخت.
عضدالدوله خود و سپاهش نزدیک به یک سال در نجف ماندند و از اطراف معماران و صنعتگران را احضار کرد و با صرف اموال بسیار بنائی بس نیکو در روی مرقد مطهر و اطراف آن برپا نمود.
📚 چگونگی فرمانروایی عضدالدوله دیلمی،
علی اصغر فقیهی، ص ۱۳۳
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
13.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راهب نصرانی که محب امیرالمومنین(ع) شد!
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
10.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حمید نوری کیست؟
روایت چهارم: من؛ حمید نوری
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
رییس جمهور چین: اسلام در کشور ما باید جهتگیری چینی داشته باشد 🔸رییس جمهور جمهوری خلق چین در بازدید
گردهمایی تاریخی؛
اسقفها و کشیشان چینی دیدگاههای مذهبی «شی» را برای کشیشان هنگکنگ تبیین میکنند
🔹اسقفها و رهبران مذهبی #چین در نشستی بیسابقه که توسط دفتر نمایندگی چین در این هنگ کنگ برگزار شد، دیدگاههای رئیسجمهور شی جین پینگ درباره دین با «ویژگیهای چینی» را برای روحانیون ارشد #کاتولیک #هنگکنگ توضیح دادند.
🔹دو تن از روحانیون گفتند، سخنرانان چینی بدون اشاره به رئیس جمهور شی یا صدور هیچ دستورالعمل یا بیانیهای، توضیح دادند که چگونه سیاست "چینیسازی" شی با سیاستهای بلندمدت فرهنگسازی واتیکان (تطبیق #مسیحیت در فرهنگهای سنتی و غیر مسیحی) همسو است.
🔹شی یکی از طرفداران اصلی #چینیسازی بوده است و سیاستهایی را برای تغذیه مذاهب با آنچه که وی «ویژگیهای چینی» مینامد، در پیش گرفته است؛ این شامل پیوند نزدیکتر #ادیان با فرهنگ چینی، میهنپرستی و اهداف دولت و حزب کمونیست حاکم برای دستیابی به «رویای چینی» شی است.
@mafaz_news
«معنویت بیسامان» راهی بازار نشر شد
🔹کتاب «معنویت بیسامان» نوشته صدیقه رمضانی تأملی جامعه شناختی بر معنویت گرایی جدید و چرایی گرایش آن در ایران است که بهتازگی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر شده است. این کتاب در چهار فصل معنویت گرایی جدید در عالم نظر، گفتگو با معنویت گرایان جدید ایرانی، وضعیت شهر تهران به مثابه مشتی از خروار و بررسی انتقادی روایتهای ایرانی درصدد آسیبشناسی و معرفی شاخصهای بومی و دلایل رویآوری افراد به معنویتگرایی جدید پرداخته است.
🔹«معنویت بیسامان» در پی ریشهیابی علمی چرایی گرایش به معنویتگرایی جدید که ازجمله تهاجمات فرهنگی، الگوها و انگارههای شبه معنوی جدید در طبقات و گروههای اجتماعی است منتشر شده است.
🔹اینکتاب برای پاسخ به پرسشهای از این قبیل که گرایش معنویت گرایی جدید در میان ایرانیان چه ابعادی دارد و عوامل و زمینههای آن کدام اند و کنشگرانی که به آن گرایش مییابند چه ویزگی هایی دارند و نسبت این ویژگیها با شرایط جامعه ایرانی کدام است و با مصاحبههای نیمه ساختار یافته سعی کرده است به این سوالات پاسخ دهد.
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مجازات سارق و دزد در فرقه بهائیت چیست؟
🔹همواره یکی از مخالفان سرسخت اسلام و احکام اسلامی، مبلغان بهائی بوده اند. آنها احکام اسلام را منسوخ، خشن و ناسازگار با حقوق بشر معرفی می نمایند و مدعی هستند احکام فرقه بهائیت جدید، بروز و موجب درمان مشکلات جوامع جهان امروز است!
اما آیا در حقیقت احکام بهائی مطابق حقوق بشر بوده و مردم جهان می توانند این احکام را بپذیرند؟!
🔹یکی از این احکام ضد حقوق بشری مجازات سارق و دزد است. داغ نهادن و حک کردن علامت بر پیشانی دزد در مرتبه سوم مجازاتی است که این فرقه برای سارقان در نظر گرفته است. (کتاب اقدس بند 45)
🔹اشراق خاوری مبلغ شهیر این فرقه در توضیح این بند از کتاب اقدس و اینکه منظور از علامت بر پیشانی دزد زدن، همان داغ گذاشتن بر پیشانی دزد است را تصریح می نماید. (تقریرات کتاب اقدس ص122)
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
همایش بینالمللی جانشینی پیامبران در ادیان توحیدی
محمدمهدی اسماعیلی، وویر فرهنگ و ارشاد:
🔹سابقه تاریخی ما در زمینه زندگی مسالمت آمیز با پیروان ادیان توحیدی در درخشان است و در قانون اساسی که مهمترین نقطه تصمیمگیری کشور است برای ادیان توحیدی در ابعاد مختلف تبلیغی، مناسبتی و دینی جایگاه ویژه ای در نظر گرفته شده است.
🔹نمایندگان ادیان توحیدی در کشور ما صرفا از بین پیروان خود انتخاب می شوند، و در جایگاهی کاملا برابر، به امر نظارت و تقنین می پردازند.
🔹جایگاه ادیان توحیدی در قانون اساسی نشان از فرهنگ بالای ایرانیان است؛ امتیازات تعیین شده برای پیروان #ادیان توحیدی را منت نمیدانیم بلکه این ترسیم کننده سیره فرهنگ ایرانی است و آن را مایه مباهات میدانیم.
وی توحید و وحدت را عامل پیوستگی ایرانیان معرفی کرد و ادامه داد: ما در ایران به همه ادیان الهی احترام میگذاریم و به پیامبران الهی به نگاه تکریم مینگریم و این نشات گرفته از نگاه دینی و سیر و سلوکی تاریخی است.
👈مشروح گزارش
لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=37146
@mafaz_news