دراویش و وهابیون به صف شدند
حرکت در خط استراتژی تنش
ائتلاف و همکاری دو طیف افراطی فرقه گنابادی سلطانعلی شاهی و جریان #وهابیت در توطئه چینی و تهاجم رسانهای در خصوص اغتشاشات اخیر، این روزها به اوج خود رسیده و اینان که پیشتر شاید با واسطه و به صورت غیرمستقیم اقدامات و اهداف مشترک خود علیه نظام جمهوری اسلامی را پیش میبردند، در جریان اغتشاشات اخیر از لاک پنهانی بیرون آمده و با عیان ساختن خط و ربط ها و اشتراکات سازمانی خود، فارغ از به اصلاح تفاوتهای اعتقادی و مرامی که ازقضا در هریک، حکم محوری دارد، در خط مقدم صف آرایی علیه نظام قرار گرفتهاند تا نشان دهند، جریان های فرقهای بیشتر از محوریت اعتقادی، جنبه سازمانی داشته و در مسیر استراتژی تنش ایفای نقش مینمایند.
@mafaz_news
زرتشتیگری به زور شمشیر گسترش یافت
پس از این که بین گُشتاسپ (پادشاه ایران) و ارجاسب (پادشاه توران) اختلاف افتاد، زریر (برادر گشتاسپ) و اسفندیار (پسر گشتاسپ) شمشیر خود را از نیام بیرون آورده؛ گفتند که ما دست از دین زرتشت نمیکشیم و هر کس را که پیرو دین زرتشتی نشود، خواهیم کُشت و سرش را خواهیم برید و بر نیزه خواهیم کرد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
رستم، خودخواه و خیر نرسان
حکیم ابوالقاسم فردوسی هیچ ترس و واهمهای ندارد که از بدیهای شاهان و پهلوانان سخن بگوید. در حقیقت، ایشان، تاریخ را با همه شیرینیها و تلخیهایش پذیرفته است. یک نمونه، اینکه ایشان فرمودند رستم (قهرمان شماره یک شاهنامه) در هر وعده غذایی به تنهایی یک گورخرِ کامل را میخورد و به هیچ کس هم رخصت نمیداد که بر سر سفره بنشیند به جز کسانی که همخوناَش بودند.
👈 بیشتر بخوانید
@mafaz_news
شبکه اسرائیلی «آی۲۴» برای نخستینبار تصاویری از بزرگترین محفل فراماسونها در حیفا رو منتشر کرد.
چقدر همه چی واضح و تابلو...
یه زمانی فراماسونری یه مجمع مخفی بود ولی الان دیگه خیلی واضح و آشکار فعالیت میکنند...
👈احتمالا پس از این نشست باید منتظر حوادث جدیدی در منطقه باشیم
@mafaz_news
هماکنون؛
برگزاری کارگاه نقد عرفانهای نوظهور در زاهدان
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری مفاز، کارگاه نقد عرفانهای نوظهور از سوی موسسه فرق و ادیان زاهدان با همکاری اداره آموزش و پرورش ناحیه یک سیستان و بلوچستان در حال برگزاری است.
محورهای کارگاه:
1⃣ زمینه و علل گرایش به معنویتهای بدلی
2⃣ آسیبهای گرایش به معنویتهای بدلی
3⃣ روشهای جذب و تبلیغ
4⃣ عرفانهای کاذب فعال در ایران
✅ با ارائه استاد خانم میرزائیان مدرس حوزه علمیه
@mafaz_news
مردی که زنان مسلمان را در فضای مجازی به فروش میگذاشت، بازداشت شد
تاکور به همراه ناریج بیشنوی ۲۰ ساله که ظاهرا برنامهای به نام بولی بی را ساخته و در آن تصاویر بیش از ۱۰۰ زن مسلمان را بارگذاری کرده بود، دستگیر شد. بالی بی نیز توسط پلاتفرم گیتهاب میزبانی میشد. در هر دو مورد، هیچ معاملهای به صورت واقعی انجام نشده و هدف تحقیر و تنزل زنان مسلمان بود.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
اصل اخلاقی «ردا» در اندیشه اهل حق
«ردا» یکی از ارکان فرقه #اهل_حق است. در تعریف اخلاقی به معنای بخشش، بردباری، گذشت، خدمت و فداکاری بی ریا نسبت به مخلوق خدا آمده است و درنگاه عرفانی به معنی ظهور صفات حق بر بنده است.
به گزارش پایگاه خبری مفاز، «ردا» از ارکان چهارگانه فرقه اهل حق است؛ برای آن در متون اهل حق، تعاریف و معانی اخلاقی و عرفانی متعددی بیان شده است. در فرهنگ این فرقه، ردا در تعریف اخلاقی به معنای بخشش، بردباری، گذشت، همدردی ، انفاق، کمک به دیگران و خدمت و فداکاری بی ریا نسبت به مخلوق خدا آمده است.
بر اساس این اصل، در فرهنگ مردم اهل حق، «ردابار» به معنی کسی است که وقتی مورد تهمت و افترای ناحق قرار بگیرد، در مقابل آن سکوت کند و هیچ عکس العملی نشان ندهد. شخص ردابار، انسان آرام و متعادلی است که او همواره با ملاطفت و آرامش سخن میگوید.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
زنان اندونزیایی؛ از عضویت در داعش تا رهایی و مبارزه با افراطگرایی
کارشناسان میگویند علیرغم اینکه در برههای از زمان عضویت زنان اندونزیایی در گروههای مرتبط با #داعش افزایش داشته است، در حال حاضر نقش زنان مسلمان این کشور برای مبارزه با افراطگرایان تروریست و توانبخشی به اعضای سابق و رهایی یافته از چنگ داعش در جامعه اندونزی کلیدی و مهم تلقی میشود.
👈مشروح گزارش
@mafaz_news
خودکشی قریب هزار نفر در فرقه معبد مردم
شبه معنویت های نوپدید یکی از چالش های اصلی بشر عصر مدرن می باشد. در غرب، رویکردهای #معنوی جدیدی ایجاد شد که ریشه دینی نداشت، اما جایگزین ادیان رسمی شد. نکته مهم آسیب هائی است که این شبه معنویت ها داشتند؛ به عنوان نمونه می شود به ماجرای بزرگترین خودکشی جمعی تاریخ معاصر که در ۱۸ نوامبر ۱۹۷۸ رخ داد اشاره کرد.
عده ای به سرپرستی جیمز جونز که یک کشیش مذهبی بوده فرقه ای به نام #معبد_مردم تشکیل می دهند و جنبشی راه اندازی کرده و به تبلیغ عقاید فرقه خود می پردازند. جونز و پیروانش با فشار دولت آمریکا به جنگلی در منطقه گویانا می روند و شهری به نام جونز تاون تاسیس می کنند.
جونز ابتدا به عنوان یک کشیش ساده فعالیت می کرد امّا کم کم یک فرقه جدید درست می شود و جونز بعد مدتی ادعای مسیح بودن می کند و در نهایت ادعاهائی می کند که به ادعای خدا بودن جونز ختم می شود. جونز با شعارهای برابری سفید پوستان و سیاه پوستان توانسته بود افراد زیادی را به فرقه خود جذب کند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news