پایان واتیکان سنتی؟
واتیکان، این کشور کوچک مذهبی اما مهم در جهان، این روزخا با چالشهای نسبتاً مهم و تازهای دست و پنجه نرم میکند که شاید تا دو دهه قبل، سابقه نداشته. به تعبیری، قلب تپنده مسیحیت از ایستایی و آرامش سالهای قبل خارج شده و در مسیرهای جدیدی قدم میگذارد که پیش از این شاید حتی در تصور طیف محافظهکار نمیگنجید.
بیرون آمدن از حالت معنوی صرف و سرک کشیدن به مسائل اجتماعی در ابعاد فراملی، بارزترین شاخصه این پوستاندازی است که با روی کار آمدن آخرین پاپ (پاپ فرانسیس) و متأثر از دیدگاههای مدرنگرایش، جامه عمل پوشیده است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
کالیفرنیا؛ مرکز گروههای نفرت ضد مسلمانان
به گفته دفتر تحقیقات فدرال، تعداد گروههای نفرت پراکنده در ایالات متحده از سال ۲۰۱۸ کاهش یافته است، روندی که با توجه به این واقعیت که جرایم ناشی از نفرت در حال افزایش است، ممکن است تعجبآور باشد. علاوه بر این، اقدامات گروههای افراطی _ از جمله آنهایی که شورش ۶ ژانویه (حمله به کنگره توسط طرفداران ترامپ) را تحریک و در آن شرکت کردند _ بیش از هر زمان دیگری قابل مشاهده به نظر میرسد.
👈بیشتر بخوانید
@mafaz_news
به بهانه بازپخش سریال«سارق روح» از شبکه آیفیلم؛
فرقهها در جامعه مدرن/ مواظب روح تان باشید
«سارق روح» را احمد معظمی کارگردانی کرده و هومان فاضل نویسنده آن است. این سریال داستان آدم هایی است که گرفتار #فرقه ها می شوند و تا سر حد مرگ پیش می روند. برای اطلاع از چند و چون سریال، روایت هومان فاضل و احمد معظمی را مرور می کنیم.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
شب یلدا نشان میدهد ایرانیان اساساً علاقهای به دین زرتشتی نداشتند
میتراپرستی یکی از ادیان کهن دنیا است که دین زرتشتی با آن دشمن بود. از سویی دیگر، ایرانیان در طول تاریخ، شب تولد میترا را به شبنشینی و جشن و سُرور میگذراندند. از این سخن میتوان نتیجه گرفت که عامه ایرانیان، هیچ گاه آن گونه که برخی گمان میکنند، به دین زرتشتی ایمان نیاورده بودند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
همجنسگرائی و فرقههای انحرافی
فرقه های انحرافی و شبه معنویت های نوپدید معمولاً ارتباط تنگاتنگی با بحث همجنس گرایی دارند. علت این نزدیکی مخرج مشترک همجنس گراها و فرقه های انحرافی می باشد، یعنی هر دو مسیر و اهداف شان غیر الهی و مخالف فطرت می باشد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
رد ادعای آمریکا درباره نقض آزادیهای دینی در الجزایر
ایالات متحده اخیرا الجزایر را در فهرست کشورهایی که در پرونده آزادیهای دینی زیر نظر هستند، قرار داده است.
🔹یوسف بلمهدی، وزیر امور دینی و اوقاف الجزایر در نخستین واکنش الجزایر به اقدام آمریکا تصریح کرد که قانون اساسی الجزایر آزادی عمل برای عبادات را رعایت و تضمین میکند تا در چارچوب احترام به قانون مناسک دینی غیر مسلمانان هم در این کشور انجام شود.
🔹وی ادامه داد: دولت الجزایر از اماکن دینی محافظت میکند و در بازسازی بسیاری از کلیساهای تاریخی مشارکت کرده است. همچنین حقوق رجال دینی حاضر در الجزایر را از بودجه دولتی پرداخت می کند.
🔹بلمهدی با بیان اینکه الجزایر هیچ کلیسایی را بر خلاف شایعات موجود تعطیل نکرده است، گفت: تنها مکانهایی که صلاحیت عبادت در آنجا وجود ندارد، تعطیل شده است همان طور که این امر در مورد مدارس قرآنی و مساجدی که صلاحیت انجام مناسک در آنجا وجود ندارد، تعطیل میشوند.
🔹در فوریه ۲۰۰۶ قانون برپایی مناسک دینی برای غیرمسلمانان در الجزایر تصویب شده است. این قانون تصریح میکند که عبادات جمعی فقط در محلی که برای این منظور تعیین شده و مجوز قبلی از کمیته ملی مناسک دینی گرفته باشد، برگزار میشود و فقط نهادهای دینی که به موجب قانون تأسیس شدهاند میتوانند عبادات دسته جمعی را سازماندهی کنند.
🔹به موجب این قانون انجام تبلیغ دینی توسط غیرمسلمانان جرمی است که مجازات آن پنج سال زندان و حداکثر یک میلیون دینار (۱۳۰۰۰ دلار آمریکا) جریمه نقدی است.
🔹این قانون با انتقاد سازمانهای مسیحی و حقوق بشری مواجه است که ادعا میکنند آزادی عقیده آنها در الجزایر محدود شده است، در حالی که مقامات الجزایر میگویند که این قانون برای پایان دادن به هرج و مرج فعالیتهای دینی صادر شده است و همچنین شامل مسلمانانی میشود که اکثریت مطلق جمعیت این کشور را شامل میشوند.
🔹دست رد الجزایر به تلاشهای کاخ سفید برای سازش این کشور با رژیم صهیونیستی طی دو سه سال اخیر موجب خشم مقامات آمریکایی شده است.
🔺الجزایر کشوری است که برخلاف همسایه خود مراکش هرگونه روابط با رژیم صهیونیستی را رد کرده و همواره بر موضع ثابت خود که حمایت از ملت فلسطین است، اصرار دارد.
@mafaz_news
7هزار کودک منتسب به اعضای داعش در اردوگاه های سوریه حضور دارند
سازمان امدادی نجات کودکان هشدار داد که حدود 7000 کودک منتسب به اعضای خارجی داعش که در اردوگاه های شلوغ در شمال شرق سوریه اسکان داده شده اند در معرض خطر حمله قرار دارند و باید به کشورشان بازگردانده شوند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
فرقهسازیهای اسلام صوفیانه از منظر نهج البلاغه
بنابر کلام نورانی حضرت امیرالمؤمنین در نهجالبلاغه عدهای از مردم میخواهند بعد از شهادت پیامبر اکرم (ص) فساد را در جامعه اسلامی بازگردانند ولی سستی و ناتوانی آنها، کندی شمشیر و کمبود ثروتشان مانع بزرگی برای آنان شده است. حضرت به کسانی اشاره دارند که در اندیشه بوده و هستند که قائد و فرمانروای گروه و جمعیتی باشند و بر منبری بالا روند و خود را مراد و پیشوای مردم معرفی کنند و اهداف متعالی اسلام ناب محمدی را از بین ببرند.
با استنباط از فرمایشات حضرت علی علیهالسلام میتوان گفت دودسته جامعه اسلامی را دچار جدایی و شکاف کرده و به فرقه سازی های مختلف در میان مسلمانان پرداخته و مقصود دشمنان اسلام ناب محمدی را در که در پس فرقهها همیشه مخفی بوده است را تأمین کردهاند.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
شب یلدا در تلألو طریقت مسلمانی
یلدا واژهای سُریانی (Syriac) است و سریانی، زبانی از خانواده زبانهای سامی و همتبار زبان عربی است. از همین روی، واژه یلدا ابداً ریشه آریایی ندارد.
یلدا به معنی تولد و زایش است. همانطور که در زبان عربیِ شمال جزیرة العرب، یَلدَة و یِلدَة به معنی تولد است و در زبان عربی حجازی هم وِلدَة (که اصل آن یِلدَة بوده) به معنی «زاییدن» است. در قرآن نیز از صفات خداوند، «لَم یَلِد» است، بدین معنی که خداوند هیچ گاه زایش نکرده است. به هر روی… یلدا در باور باستانی، شب ولادت که بود؟ پاسخ: میثرَه (miƟra) یا همان میترا (mitra) که یکی از خدایانِ مذکر (نرینه) در میان مردمان جهان باستان بود.
جشن شب یلدا، نه ریشه زرتشتی دارد و نه مُهر تأییدی از سوی زرتشت. بلکه این شب، توسط بسیاری از مردمان غیرآریایی (و ایضاً آریایی) گرامی داشته میشد. پس از اسلام، این جشن مانند دیگر مظاهر هویتی ایرانیان، رنگ و بوی توحید به خود گرفت و جامه عشق و عرفان بر تن کرد.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
قابل توجه خانمهای اپوزیسیون و سرسپردگان رسانههای آمریکایی، انگلیسی و سعودی
💬مقامات آمریکایی در یک مکانیزم کاملا دموکراتیک و رفراندوم آزاد! مریم رجوی رو بعنوان رئیسجمهور انتخاب کردند. تبریک میگم بهتون که اینبار نهتنها باید سربازی برید و حجاب اجباری داشته باشید، بلکه حتی در انتخاب رنگ روسری هم اختیاری ندارید!
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
فتوای مفتی نظام الدین روان بند درباره ی بهائیت(۳) 🔸با توجه به مطالب فوق که افراد این #فرقه به عنوان
فتوای مفتی مولوی عبدالرحمن محبی
درباره ی بهائیت (۱)
🔸با توجه به اعتقادات مسلک #بهائیت از جمله انکار خاتمیت نبی مکرم اسلام، انکار قیامت،نسخ اسلام و قرآن و...آیا افراد این #فرقه_ضاله از کفار به شمار می آید؟ حکم #طهارت این افراد چه می باشد؟و از آن جا که این افراد کمر به نابودی #اسلام بسته و تابع قوانین حکومت اسلامی نیستند (به طوری که به عنوان نمونه نه تنها در #انتخابات شرکت نمی کنند بلکه در فتنه ی سال 88 نیز تعداد قابل توجهی از اغتشاشگران یا خود #بهائی بوده و یا با این تشکیلات در ارتباط بوده اند)آیا جزء #کفار حربی به شمار می آیند؟
🔹فتنه ی بهائیت فتنه ای است بزرگ و خطرناک، همه ی مسلمین باید آن را بشناسند و رد کنند.
#بهائیت_فرقه_ضاله
#اهل_سنت_بهائیت
#بهائیت_فرقه_انگلیسی
#بهائیان_در_ایران
مفاز؛ آخرین اخبار فرق و ادیان انحرافی👇
www.mafaz.ir
@mafaz_news