فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ما شیطان پرستیم!!
این #افشاگری برای اولین بار منتشر میشود، برای جلوگیری از #انحراف جوانان نشر دهید.
حسینی: کسی در مورد شیطان حرف بزند، #ری_استارتی ها محکم می زنن تو دهنش!
#ذهن_تعطیل
🔺تثبیت استراتژی فرقه ای
🔹یکی از شاخصه های جریان های فرقه ای, تلاش برای تثبیت است. بدین معنا که ابتدا برای حفظ اعضا و کنترل و تسلط همه جانبه بر آن ها می کوشند ارتباط مریدان را با بیرونی ها یعنی خانواده و دوستان و آشنایان قطع کرده و در ادامه, با ایجاد تفکر "ما"و"آنها" , خود را برتر نشان می دهند , به طوری که اعضا چنین می اندیشند که همه افراد خارج از فرقه, گناهکار و محکوم به فنا هستند و تنها خود به واسطه سرسپردگی به فرقه, لایق خوشبختی و کمال می باشند.
🔹برخی فرقه ها این رویکرد را با ایجاد حس دشمنی نسبت به اغیار در اعضا, تشدید می کنند تا هم بر میزان وفاداری و تعلق خاطرشان به فرقه بیفزایند و هم احتمال خطر بیرونی ها را از میان بردارند.
🔹این شاخصه در اغلب فرقه ها قابل مشاهده است و اظهارات برخی بریده ها بر آن صحه می گذارد. نتیجه چنین رویه ای , شکست هویت و شخصیت اعضا و تبدیل آنها به نوعی ربات سرسپرده و به عبارت دقیق تر, مرگ انسانیت و کرامت انسانی است.
.
#بیداری
🆔 https://t.me/mafaz_news
🆔 @bidariplus
🔺مولوی رمضانی شکوهی : فتوای تاریخی مقام معظم رهبری مبنی بر حرمت اهانت به مقدسات اهل سنت تاثیر بسیار خوبی در جامعه دارد
🔹مولوی رمضانی شکوهی امام جماعت مسجد خرمدشت کرج با بیان اینکه بزرگان و اندیشمندان همیشه راهنما و راهگشا برای جلوگیری از تفرقه افکنی هستند،گفت: فتوای تاریخی مقام معظم رهبری مبنی بر حرمت اهانت به مقدسات اهل سنت تاثیر بسیار خوبی در جامعه دارد و امیدواریم که این موضوع در جامعه نهادینه شود.
🔹مولوی رمضان شکوهی در گفتوگو با بیداری پلاس در حاشیه بازدید از نمایشگاه تروریسم تکفیری که در موسسه اصلاح بذر و نهال کرج برگزار شد ، اظهار داشت: دشمنان اسلام درصدد اختلاف افکنی بین اهل تسنن و شیعیان هستند.
🔹وی با اشاره به لزوم اتحاد و سعی جریانات معاند برای اختلاف افکنی بین شیعیان و اهل تسنن برای رسیدن به اهداف خود،عنوان کرد: حقیقت این است که اهل تسنن و تشیع تا جایی که مسئله آنها سیاسی نشده خود مردم با هم مشکلی نداشته اند.
🔹وی عنوان کرد: اهل تسنن و شیعیان اشتراکات زیادی با هم دارند، اهل بیت هم جز مشترکات اهل تسنن وتشیع هستند و جزومقدسات شیعه و سنی هستند و این موضوع مشترک بین شیعه و سنی زمینه وحدت و همدلی را فراهم میکند.
🔹وی با بیان اینکه وحدت به این معنی نیست که شیعیان به روش اهل تسنن واهل تسنن به روش شیعیان عمل کنند،عنوان کرد: مبنای وحدت بر اساس مشترکات بسیار زیاد و خیلی عمیقی است که وجود دارد، همدیگر را باید تحمل کرد و به هم احترام گذاشت.
🔹مولوی رمضانی شکوهی با بیان اینکه بزرگان و اندیشمندان همیشه راهنما و راهگشا برای جلوگیری از تفرقه افکنی هستند،گفت: فتوای تاریخی مقام معظم رهبری مبنی بر حرمت اهانت به مقدسات اهل سنت تاثیر بسیار خوبی در جامعه دارد و امیدواریم که این موضوع در جامعه نهادینه شود.
🔹وی با بیان اینکه برخی افراد از وحدت بین مسلمانان رنج می برند،گفت: برخی انسانهای تندور هستند که نمی خواهند وحدت بین اهل تسنن و تشیع وجود داشته باشد و این انسانها برداشت شخصی و سلیقه ای و یک نوع قرائت و تصور می کنند.
🔹مولوی شکوهی با بیان اینکه این افراد دوست ندارند که بین شیعه و سنی وحدت باشد و این دو در کنار هم زندگی کنند،عنوان کرد: بخشی از مخالفان هفته وحدت در بین مسلمانان هستند و بخش دیگر دشمنان اسلام است که نمی خواهند که مسلمانان رو آرامش و خوشی را ببینند و اینکه مسلمانان ید واحده می شوند سبب هراس آنها می شود که راه چاره آن این است که آسیب شناسی کرده و دشمن را بشناسیم و برآن چیزی که مورد تاکید اسلام است عمل کنیم و اعتدال و میانه روی را در پیش بگیریم.
🔹وی با بیان اینکه رسالت مسلمانان رساندن پیام اسلام به کل جهان است،تصریح کرد: درگیری هایی که در بین مسلمانان وجود دارد مانع از رساندن پیام پیامبر(ص) اسلام به جهان میشود.
مولوی رمضانی شکوهی با اشاره به مشکلات موجود برای مسلمانان یمن اظهار داشت: مسئله یمن متاسفانه سیاسی شده و بحران یمن رنج آور و درد آور است و این بحران نشات گرفته از جریانهای سیاسی است و در طول تاریخ ملت یمن کنار هم زندگی کرده اند و این مشکلات در گذشته نبوده است.
🔹وی با بیان اینکه این بحران را محکوم کرده و از آن رنج می بریم،گفت: درد و مشکل مردم یمن را درد خود میدانیم و کمتر روزی است که در دعایهای خود برای رفع مشکل آنها دعا نکنیم.
وی با بیان اینکه از دست اندرکاران نظام که در تامین امنیت تلاش میکنند، تقدیر می کنیم،تصریح کرد: بخش بزرگی از امنیت کشور مرهون این زحمتکشان است که از آنها تقدیر می کنیم، نمایشگاه دستاوردهای حوزه امنیت هم در راستای نشان دادن تلاش و کوشش دستگاههای متولی امنیت هستند، علمای اهل سنت هم نقش مهمی در ایفای وحدت دارند.
#بیداری
🆔 https://t.me/mafaz_news
🆔 @bidariplus
🔺پیدایش فرقه گرایی در سازمان های دینی
🔹یکی از مسائل مهم و عناصر بنیادشکن دین، که همواره نظر دین پژوهان و جامعه شناسان دین را به خود جلب کرده است و آن ها پیوسته در اندیشه یافتن راه حلی برای مقابله با آن بوده اند، بحث فرقه و فرقه گرایی در مذاهب و گرایش ها و تمایلات مخالف نسبت به سازمان های دینی عام بوده است. هر سازمان دینی مجموعه ای است از عقاید و اندیشه های دینی و رفتارها و شیوه های عملی که بر اساس ابعاد وجودی انسان تنظیم شده و منطبق بر استعدادهای انسانی، راهی به سوی کمال پیشنهاد می کند.
🔹به عقیده بیشتر جامعه شناسان، این رهیافت در تمام مکاتب مادی و الهی وجود داشته و هر کس به فراخور نظریه های تحلیلی خود، عوامل به وجود آمدن چنین فِرَقی را در درون سازمان های دینی بزرگ مورد ارزیابی، نقد و بررسی قرار داده است.
🔹هدف موحّدان فرقه و فرقه گرا، از یک سو، اعتراض علیه نظم جا افتاده در جامعه و مخالفت با محافظه کاری در دین و از سویی دیگر، مقابله با دینی است که از نظر جامعه شناسان مسلّط شناخته می شود. همچنین بازگشت به الهامات دینی آغازین و بیان ارزش های دینی ـ که به عقیده فرقه گراها فراموش شده اند ـ از اهداف پایانی آن ها در عرصه سازمان دینی می باشد.
🔹پس به طور کلی، عده ای در جهت افراط و عده ای در جهت تفریط، سعی بر تحلیل مبناهای سازمان دینی کرده و موجب بروز فرقه گرایی در آن شده اند.
🔹از آنجا که هر سازمانی دارای اجزا و تعامل بین اجزا و هدف است، سازمان دینی از این سه عنصر خالی نخواهد بود. در نتیجه، عنصری که می تواند پرده از روی مبناهای سازمان بردارد و آن را در جامعه تبدیل به یک پدیده برتر کند، «وحدت» است.
🔹«وحدت» چیزی است که جملگی رهبران در پی آنند و برای آن تلاش می کنند و در همین زمینه، آن ها که سعی می کنند از اختلافات ـ هر جا که از نظر انسانی و اصولی درست باشد ـ جلوگیری و یا اختلافات موجود را رفع کنند، منزلت بیشتری دارند و طبیعتاً به برادران دینی خود نزدیک تر و برای آن ها محترم تر هستند تا کسانی که سعی می کنند به اختلافات دامن زده، زمینه فرقه گرایی را آماده سازند. پس شناخت سازمان دینی و مبناهای آن در گرو وحدت همگانی است و لازمه وحدت همگانی، اندیشه صحیحی است که سازمان آن را ارائه می دهد. در این صورت، فقدان فرقه گرایی محسوس خواهد بود.
.
#بیداری
🆔 https://t.me/mafaz_news
🆔 @bidariplus
پایگاه خبری مفاز
😃چگونه است که رئیس انجمن مبارزه با بهائیت یا حجتیه حداقل یڪ سخنرانی در رد بهائیت در سطح عموم مردم ن
🔴 از قید اولی گذشتیم، ببینیم با دومی چه میڪنید!؟
چند روز گذشت و یاران انجمن هنوز نتوانسته اند سندی مبنی بر عدم اعتقاد شیخ محمود #حلبی به وحدت شیعه و سنی ارائه داده و اسناد این ڪانال را منڪر شوند.
حال درخواست سند دیگری دارم، ڪه در ظاهر باید ارائه آن ڪار دشواری نباشد.
✅ شیخ محمود حلبی، مؤسس و رهبر انجمن #ضد_بهائیت یا همان انجمن حجتیه بود. از سوی دیگر خطیبی سرشناس و متبحر ڪه به شهرهای مختلف دعوت میشد و منابر مفصلی داشت.
🔸حال از برادران انجمنی تقاضامندیم ڪه از میان این همه نوار سخنرانی ڪه از ایشان به جا مانده، فایل صوتی یڪی از سخنرانی های ایشان، از سال ۵۰ به بعد با موضوع ”نقد و رد بهائیت“ ڪه برای مردم(نه اعضای انجمن) ایراد شده باشد را برای ما بفرستند.
طبیعی است ڪه رئیس انجمن ضد بهائیت باید حداقل یڪ سخنرانی در رد بهائیت در سطح عموم مردم داشته باشد.
🆔 https://t.me/mafaz_news
🆔 @hojjatiyeh
🔺نقش صدام در ایجاد فرقه های ضاله
🔹پژوهشگر حوزه علمیه با اشاره به نقش صدام در ایجاد فرقه های نوظهور گفت: پس از انتفاضه شیعیان در عراق، صدام حسین که کانون مخالفت و مقابله با خود را حوزه های علمیه تشخیص داده بود، تعداد زیادی از جوانان بعثی را به عنوان طلبه راهی حوزه های علمیه کرد.
🔹مدرس حوزه علمیه خاطرنشان کرد: بعد از سقوط رژیم بعث عراق فرقه های متعدد فکری و فکری، نظامی در عراق ظهور کردند که می توان به فرق سلوکی، امام الربّانی، سید محمود حسنی، جند السماء، جریان یمانی و .... اشاره کرد.
🔹وی تصریح کرد: این فرقه ها ویژگی مشترکی با هم دارند و آن این است که هیچ کدام اقدامی علیه اشغالگران انجام ندادند و هدفشان به صورت مستقیم آمریکا و اسرائیل غاصب نبوده است؛ درست مثل وهابیت که هیچ مشکلی با اسرائیل ندارد.
🔹وی با بیان این که یکی از این افراد «ضیاء عبدالزهرا» بود، ادامه داد: این افسر بعثی دوره های آموزشی مرتاضی را در هند سپری کرده بود و پس از انتفاضه در بین طلبه ها و سایر شیعیان زندانی حضور یافت؛ او که به وسیله بعثی ها از اطلاعات زندانی ها و یا برنامه های بعثی ها برای زندانیان مطلع بود، شروع به پیشگویی و تعبیر خواب می کرد و به گونه ای این برنامه را با همکاری دستگاه های بعثی پیش برد که اطرافیانش مجذوب او شده و با او بیعت کردند.
.
#بیداری
🆔 https://t.me/mafaz_news
🆔 @bidariplus
🔺عبدالحسین بافقی یزدی کیست؟
🔹متخلص به آیتی از مبلغین بهائی که سالیانی در این فرقه به تبلیغ بهائیان اشتغال داشت و عبدالبهاء او را بخاطر اینکه جهت تبلیغ از شهری به شهر دیگر مسافرت می کرد و همچون آوارگان سرپناه ثابتی نداشت، به او لقب آواره داد. وی بعد از بیست سال بهائی بودن از این فرقه جدا شد و به آغوش اسلام بازگشت و کتاب های بسیار مفید و رسوا کننده ای در ردّ این فرقۀ ضالّه و بیان انحراف رهبران آنان نوشت به نام "کشف الحیل" در سه جلد به چاپ رسید.
🔹وی همچنین کتاب مفصّلی در تاریخ این فرقه ضاله در زمانی که بهائی بود به رشته تحریر در آورد، به نام الکواکب الدریّه فی مآثر البهائیّه که در دو جلد به چاپ رسید. وی این کتاب را به دستور مستقیم عبدالبهاء رهبر بهائیان در باره تاریخ بابیه و بهائیه به رشته تحریر در آورد.
🔹عبدالحسین که بعد از اسلام نام خود را به آیتی تغییر داد تا آیت، نشانه و حجتی برای بهائیان گمراه باشد، در جلد اول کتاب الکواکب الدریه صفحه ۲۵۴ در مورد خاندان حسینعلی نوری می نویسد:« اوّلین پسری که از صلب میرزا بزرگ و رحم آن مخدره (خدیجه خانم) به وجود آمده میرزا حسن است که ولد اکبر آن مرحوم است و بموجب بعضی اقوال موثقه این میرزا حسن اخیراً منشی سفارت روس شده در بهبوحۀ اقتدار روس مشارالیه منزلتی شایان یافت».
📌منبع : کانال بهائیت شناسی
🆔 https://t.me/mafaz_news
🔺چندهمسری، ظلم به زنان نيست
🔹مسيحيان میگويند تعدد زوجات در قرآن، ظلم به زنان است، اما قرآن كريم، شرط رعایت عدالت را برای چندهمسری بيان كرده است كه انجام آن شرط، از عهده بسیاری از مردان خارج است، علاوه بر اين، در كتاب مسيحيان مطلبی وجود دارد كه داشتن چند همسر را برای مردان اجازه داده است و در هيچ جای كتابشان از اين كار نهی نشده است.
🔹مبلّغین مسيحی همانند بسياری از بدخواهان اسلام و افرادی كه با محتوای قران ناآشنا هستند، گفتهاند قرآن به مردان اجازه داده است چهار همسر انتخاب كنند و اين ظلم به زنان است.
🔹پاسخ: از ديدگاه قرآن کريم اصل بر تکهمسری است و چندهمسری، تنها بهشرط برقراری عدالت جايز است، قرآن به مردان خطاب میکند: «...فَإِنْ خِفْتُمْ أَن لا تَعْدِلُواْ فَوَاحِدَةً [نساء/ ۳]؛ و اگر میترسید که نتوانيد عدالت برقرار کنيد پس تنها يک همسر اختيار کنيد.» طبق اين آيه كريمه حتی ترس از عدم برقراری عدالت هم اين اجازه را از مردان سلب میکند و در آيات بعدی همين سوره فرموده است: «وَلَن تَسْتَطِيعُواْ أَن تَعْدِلُواْ بَيْنَ النِّسَاء وَلَوْ حَرَصْتُمْ [نساء/ ۱۲۹]؛ شما مردان هرگز نخواهيد توانست بين زنان عدالت برقرار کنيد هرچند که به اين کار تمايل شديد داشته باشيد.» بنابراين چندهمسری برای مردان، تنها با اين شرط اخلاقی و اجتماعی (يعنی عدالت) امكان دارد.
🔹ضمناً میتوان از كتاب خود مسيحيان هم كمك گرفت، در بخشی از عهد قديم، به نام پادشاهان، قصه حضرت سليمان نبی (عليهالسلام) گفتهشده است و آمده است كه: «و او (سليمان) را هفتصد زن بانو (همسر دائمی) و سیصد مُتعه (زن موقت) بود و زنانش دل او را برگردانیدند؛ و در وقت پیری سلیمان واقع شد که زنانش دل او را به پیروی خدایان غریب مایل ساختند و دل او مثل دل پدرش داود با یهُوَه، خدایش کامل نبود.»[1] علاوه بر اينكه مسلمانان اين خرافات و نسبتهای ناروا را هیچگاه نمیپذیرند، بايد اضافه كرد كه ذكر اين مطلب از كتاب مسيحيان، فقط برای تائید مطلب فوق بود، چون در ادامه قصه، سليمان به دليل اصل ازدواجهایش توبيخ نشده، بلكه به دليل فراموشی خداوند توبيخ شده است، پس دين يهود و مسيحيت هم دليلی برای انكار چندهمسری ندارند.
.
#بیداری
🆔 https://t.me/mafaz_news
🆔 @bidariplus