سند واتیکان، نخستین مواجهه کلیسا با فرقهها
پیدایش فرقهها و جنبشهای نوپدید معنوی، چالش های زیادی در جهان مسیحیت در پی داشت و بررسی نخستین واکنشهای کلیسا به این مقوله، شاید آنطور نشود که باید مورد توجه قرار نگرفته است.
در این میان، سند واتیکان را باید یکی از محوری ترین اسناد مرتبط با این امر دانست که دربردارنده مواضع کلیسای کاتولیک به فرقه گرایی عصر جدید است. در این سند که در سال ۱۹۸۶ و پس از یک دوره بی اعتنایی نافرجام صادر شده، ضمن نظر کلی کلیسا به تکنیک های آموزش و روش جذب و تربیت در فرقه ها و ارائه راهکارهای مناسب برای مقابله پرداخته شده است.
👈بیشتر بخوانید
@mafaz_news
تغییر استراتژی مسیحیت تبشیری از سازمان تبلیغی به جنبش های مردم محور کلیسای خانگی
پژوهشگر میسیولوژی گفت: بعد از شکست سازمان های تبلیغی، #مسیحیت_تبشیری از جنبش های مردمی اسلامی سال ۵۷ الگو گرفت و جنبش های مردمی موسوم به کلیسای خانگی را جایگزین مراکز سازمانی تبلیغی مسیحی کرد، تنها راه مواجهه صحیح با کلیسای خانگی فقط مدل نویسی برای بهبود فعالیت های گروه های اسلامی است.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
مسیحیت دینی صلحآمیز نیست، پناهندگی شما رد شد!
جالبترین پاسخ به درخواست پناهندگی
🔹یک شهروند ایرانی که پناهندگی انگلستان را درخواست کرده بود، دلیل اینکه درخواست را «تغییر دین» از اسلام به نصرانیت عنوان میکند؛ اسلام را ترک کرده زیرا دینی خشونتآمیز است، درحالیکه نصرانیت دین صلح است!
🔹وزارت کشور، این درخواست را به شیوهای عجیب اما جالب و تعجببرانگیز رد کرده است. در پاسخِ درخواست، نصوصی از کتاب مقدس نصاری نقل قول شده و گفته شده است: «این کتاب پر از تصاویر انتقام، ویرانی، مرگ و خشونت است... ادعا کردهاید مسیحی شدهاید، زیرا کشف کردهاید که مسیحیت دینی صلح آمیز است، اما این مثالها با ادعای شما همخوانی ندارد!»
eitaa.com/mafaz_news
شکرگزاری در فرقه اهل حق
در مذاهب و مکاتب مختلف، آیین های بخصوصی برای نشان شکرگزاری از خداوند وجود دارد. یکی از راه های شکرگزاری در اسلام برای ادای حق خداوند و شکر نعمت هایش، عبادت و اطاعت از اوامر الهی می باشد. اما شکرگزاری در فرقه اهل حق با اسلام متفاوت است و در فرقه اهل حق روزهایی از سال را به ایام و لیالی شکرگزاری نامیده و برای آن آداب و اعمال مخصوصی ابداع کرده اند. برخی از پیروان این فرقه، در این ایام روزه میگیرند که این روزه از سه روز تجاوز نمیکند. همچنین در هر یک از روزهای شکرگزاری و کردار عید شاهی، به عشق یکی از بزرگان و پیران این فرقه از جمله داوود، بنیامین، پیر موسی، مصطفی و زربار دعا خوانده و نذوراتی داده می شود.
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
عبدالبهاء: طاعون درمان ندارد
عبدالبهاء، پیشوای بهائیان حدود سال 1920 مدعی شد که طاعون درمانی ندارد. این در حالیست که در سال 1897 یعنی بیش از بیست سال قبل از آن، اولین واکسن طاعون کشف شد. اما چگونه از عبدالبهائی که ادعای علم الهی دارد و شعار آوردن آموزهی مطابقت دین با علم و عقل سر میدهد، چنین اشتباه بزرگی می کند؟
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
هدایت شده از مفازمدیا
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 «حنا جهانفروز»، خواننده ملی اسرائیل از جاسوسی بهائیان برای اسرائیل میگوید!
مفازمدیا؛ رسانه صوتی و تصویری نقد فرق ضاله و ادیان انحرافی👇
@mafaz_media
@mafaz_news
تلاش بانوی مسلمان بریتانیایی برای ترجمه قرآن به زبان ولزی
دختر مسلمانی به نام «لورا جونز» اهل «کاردیف» پایتخت ولز به دنبال انتشار آموزههای دین اسلام به زبان ولزی است که در کنار انگلیسی، زبان رسمی بریتانیا به شمار میرود.
لورا جونز در مصاحبهای گفت: او میخواهد کتابهای دین اسلام به زبان ولزی ترجمه و وارد فرهنگ این کشور شود. این موضوع بسیار مهم است زیرا بسیاری از مسلمانان و حتی غیرمسلمانان به این زبان صحبت میکنند و میخواهند درباره دین اسلام بیشتر بدانند.
👈بیشتر بخوانید
@mafaz_news
نقد شعار بهائیت، وحدت برای آزادی
تشکیلات بهائیت تلاش دارد تا با تهمت و نفرت، به فاصلهاندازی میان مردم و حاکمیت بپردازد و در عوض خود را همسو با مردم ایران جلوه دهد؛ اما با نگاهی به سیره عملی و اعتقادی بهائیت، درمییابیم که این رویکرد، بر خلاف چهره اصلی و باور بهائیت است؛ زیرا بهائیت دشمنی خود با مردم ایران را ثابت کرده، وحدت را تنها با بهائیان مجاز دانسته و آزادی خواهی را حیوانی میداند!
👈در وبسایت مفاز بخوانید
@mafaz_news
پایگاه خبری مفاز
تمرّد رسمی گروه «مجذوبان نور» از قطب فرقه!
🔺درگیری و کشمکش بر سر قطبیت و رسیدن به قدرت از موضوعاتی است که در بین #صوفیان پیشینه ای طولانی دارد.
🔺پس از «رحمتعلیشاه» نیز چنین اختلافاتی درگرفت و سه فرقۀ «مونس علیشاهی»، «صفی علیشاهی» و «سلطانعلیشاهی گنابادی» پیدا شد.
🔺اما پس از مرگ «نورعلی تابنده» (قطب سابق این فرقه) دراویش «سلطانعلیشاهی گنابادی»، شاید تاکنون اینچنین درگیر اختلاف و چنددستگی نشده بودند.
🔺صفحه «مزار سلطانی» وابسته به جریان «مجذوبان نور» (شاخه دراویش تندرو داخل کشور) بیانیهای در ۳۰دیماه صادر کرد که در آن رسماً قطبیّت «علیرضا جذبی» قطب فعلی را رد کرده و هرگونه ادعای جانشینی وی را نیز خیال باطل دانسته است.
🔺این صفحه به بند چهاردهم بیانیه نوروزی #نورعلی_تابنده در اول فروردین ۱۳۹۴ استناد کرده که گفته بود: «تا کنون بنابر مقدرات الهی، چنین امری برای فقیر پیش نیامده و هرگونه شایعه و ادعا و گمانه زنی درباره ی این موضوع، خیال باطل است».
🔺این در حالی است که نصّ مکتوبی را که «سید علیرضا جذبی» برای جانشینی و قطبیت خویش از آقای تابنده ارائه کرده، مربوط به ۱۷اردیبهشت 1391 است! و بر اساس ادلۀ گروه «مجذوبان نور» هرگونه نصّی با توجه به اینکه صحّت داشته باشد، تا قبل از اوّل فروردین ۱۳۹۴خودبهخود باطل شده و بلاأثر بوده است.
🔺بیانیه صفحه«مزار سلطانی» نشان می دهد که بعد از عدم تجدید بیعت جریان «مصطفی آزمایش» (شاخه دراویش خارجنشین) و «اسماعیل صلاحی» مدعی قطبیت؛ حال شاهد سرپیچی و عدم تجدید بیعتِ «گروه مجذوبان نور» از قطب فعلی #دراویش هستیم.
@mafaz_news