eitaa logo
موسسه فرهنگی ولی عصر"عج". شهرستان بابل.تاسیس۱۴۰۱
55 دنبال‌کننده
730 عکس
753 ویدیو
82 فایل
بمنظور نشرمعارف مهدوی وجذب منتظران ظهور وسودجستن ازظرفیتهای بالقوه ملت همیشه درصحنه این کانال تشکیل شد
مشاهده در ایتا
دانلود
 [ما منتظریم : خورشید مهدویت در منظومه فکری امام خامنه ای - گفتار هفتم. نوروز - صفحه ۳۴۲]  از لحاظ طبیعت، روز اوّل حَمَل که اوّل بهار حساب شده است، روزی نو محسوب میشود؛ لیکن روز نو، منحصر به تجدید وضعیتی در طبیعت نیست؛ همچنان که در بعضی از روایاتِ واردشده ی در باب نوروز از ائمّه ی هدی علیهم السّلام، انسان خوب احساس میکند که آن بزرگواران هم، بنا به رسم اسلام که همه جا رسوم، سنّتها و واژه‌ها را گرفت و محتوای آنها را عوض کرد در مورد کلمه ی نوروز و روز نوروز، درصدد چنین کاری بودند. وقتی از امام علیه السّلام سؤال میکنند که «ما النّیروز؟ » حضرت طبق بعضی از تعبیرات میفرمایند: «أتدری ما النّیروز؟ »: میدانی که نوروز چیست؟ نمیگویند، میدانی نوروز چه وقتی است؛ میفرمایند، میدانی نوروز چیست؟ آن وقت در معنای نوروز و اینکه نوروز چیست، در روایات مختلف، تعبیرات مختلفی هست. مثلًا آن روزی که رسول اکرم (صلّی الله علیه و آله و سلّم)، امیرالمؤمنین را به خلافت منصوب کرد، آن روز، نوروز بود. یا در روایت دیگر، آن روزی که دجّال در آخرالزّمان، به دست حضرت مهدی أرواحنا فداه به قتل برسد، آن روز، نوروز است. یا حتّی در بعضی از روایات آمده، آن روزی که آدم هبوط کرد، آن روز، نوروز بود. نوروز، یعنی روزی نو در تاریخ بشر و حالتی نو در زندگی انسانها. علی الظّاهر در این روایات، امام نمیخواهند بفرمایند که آن روزی که این وقایع در آن اتّفاق افتاده است، یا خواهد افتاد، با روز اوّل حَمَل، مصادف بوده یا خواهد بود. نه، خیلی مستبعد است که مراد این باشد؛ مراد این است که معنای نوروز را بفهمیم. نوروز، یعنی روزی که شما با عمل خودتان، با حادثه یی که اتّفاق می‌افتد، آن را نو میکنید. روز بیست و دوّم بهمن که ملّت ایران، حادثه ی عظیمی را به کمک خدا تحقّق بخشید، روز نویی (نوروز) است. آن روزی که امام امّت، قاطعاً به دهانِ مستکبرِ قلدرِ گردن کلفت دنیا یعنی امریکا مشت کوبید، آن روز، روز نو و راه نویی (نوروز) بود؛ حادثه ی نویی بود که اتّفاق می‌افتاد و افتاد. ما باید نوروز را، نو روز کنیم. نوروز به حسب طبیعت، نوروز است؛ جنبه ی انسانی قضیه هم به دست ماست که آن را نوروز کنیم. [۱] ---------- [۱]: . سخنرانی در دیدار با مسئولان کشوری و لشکری در نخستین روز از سال نو و در آستانه ی ماه مبارک رمضان، ۱/۱/۱۳۶۹.
 [ما منتظریم : خورشید مهدویت در منظومه فکری امام خامنه ای - ۱. بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی فرجه الشریف - صفحه ۳۴۴]  وقتی غیبت صغری تمام شد و شیعیان فهمیدند که دسترسی به مولا و امام خودشان به این زودیها و به این آسانیها نخواهند داشت، یک بحران روحی عجیبی در بین شیعه به وجود آمد. علمای شیعه، به وقت به این بحران روحی جواب دادند. این کتابهای «غیبت نعمانی»، «غیبت طوسی» را که می‌بینید، پاسخ به این بحران روحی است. [۲] ---------- [۲]: . بیانات در دیدار علما و روحانیون استان خراسان رضوی، ۲۶/۲/۱۳۸۶.
 [ما منتظریم : خورشید مهدویت در منظومه فکری امام خامنه ای - گفتار اوّل. شیخ طوسی قدس سره - صفحه ۳۴۴]  شیخ طوسی با آن علوّ مقام که از لحاظ علمی، در بین همه ی علمای شیعه از اوّل تا امروز، نظیرش واقعاً نیامده است اینها در نهایت شدّت زندگی کردند. خانه و کتابخانه ی شیخ طوسی را در بغداد آتش زدند؛ مردی که سالهای متمادی در بغداد مسند تدریس داشت، آواره کردند؛ به نجف پناه آورد و بعد از آن، سالها در نجف زندگی کرد که نجف حوزه شد. [۳] معمولًا تاریخ تشکیل حوزه‌ها را به زمان شیخ الطّایفه، شیخ طوسی رضوان الله تعالی علیه میرسانند و شاید قبل از آن هم بشود این تاریخچه را پیش برد. [۴] ---------- [۳]: . بیانات در دیدار با امام جمعه، علما و روحانیون کرمان، ۲۰/۸/۱۳۷۰. [۴]: . سخنرانی در جمع فضلا و طلاب و روحانیون مشهد، ۴/۱/۱۳۶۹.
 [ما منتظریم : خورشید مهدویت در منظومه فکری امام خامنه ای - گفتار اوّل. شیخ طوسی قدس سره - صفحه ۳۴۴]  شیخ صدوق رضوان الله علیه که جزو نسل سوّمیها و چهارمیهای این حرکت عظیم است، وقتی به بغداد رفت که بغداد مرکز شیعه و مرکز حدیث بود. در پای منبر او علما، فضلا و بزرگانی جمع شدند و از او استفاده کردند. لذا ملاحظه میکنید که شیخ صدوق، شیخ و استاد مفید رضوان الله علیهما است. [۱] اوّلین حوزه ی اساسی مهم تشیع در این شهر (قم) تشکیل شده است و بزرگانی از قبیل شیخ کلینی قدس سره و شیخ صدوق قدس سره و دیگران بهره مندان از این چشمه ی فیض بوده اند، که آثار آنها نگهدارنده ی معارف اهل بیت علیهم السلام در طول قرنهای متمادی بوده است. [۲] ---------- [۱]: . بیانات در دیدار طلاب، فضلا و اساتید حوزه علمیه ی قم، ۲۹/۷/۱۳۸۹. [۲]: . همان.
هدایت شده از روشنگری
بجای بریدن پایه های سالم، پایه های ضعیف را ترمیم می کنیم. این انتخاب، حداقل محل تعیین سرنوشتِ چهار سالِ کشور است.
هدایت شده از شیخ فرهاد فتحی
۱۳ ساعت ایتا ، 🔸انگار یه چیزی کم داشتیم😁 هی می اومدیم سر میزدیم ببینیم وصل شد یا نه! 🔸بعضیا اعصابشون از دست این قطعی به هم ریخته بود. 🔸بعضیا کارشون معطل مونده بود و از کار و زندگی عقب افتاده بودند و... اما اما اما تمام عمر بدون زندگی کردیم 🔸انگار نه انگار یه چیزی کم داشتیم😭 کی اومدیم دم در، سر بزنیم ببینیم غیبت تموم شد یا نه؟! 🔸چرا بعضیا اعصابشون از دست این (که خود ما هستیم) به هم نمی ریزه؟! 🔸چرا بعضیا کارشون معطل نمونده، و با غیبت امام از کار و زندگی عقب نیفتادند؟! چرا؟!!!!! 🇯‌🇴‌🇮‌🇳 ↯ شیخ فرهاد @sheikh_farhad_fathi
💢 نقشه جالبی است..... 🔸کشورهایی که تنها اندازه یک استان ایران هستند! خودتحقیر نباشیم ، وسعت کشور مقایسه کنید در خدمات زیرساخت از جاده ، اتوبان ، لوله کشی ، کابل کشی ، و.... اون کشورهای داخل نقشه ، نه تحریم بودن ، نه دشمن داشتن مثل ما⁉️
 [غیبت صغری - اشاره - صفحه ۱۱]  در بسیاری از روایات از رسول اکرم صلی الله علیه وآله به این موضوع اشاره شده است؛ ابن عباس در حدیثی از رسول خداصلی الله علیه وآله نقل می‌کند که فرمود: «... وجعل من صلب الحسین أئمّة یقومون بأمری ویحفظون وصیّتی التاسع منهم قآئم أهل بیتی ومهدیّ أمّتی أشبه الناس بی فی شمآئله وأقواله وأفعاله. یظهر بعد غیبة طویلة وحیرة مضلّة فیعلن أمر اللَّه ویظهر دین اللَّه جلّ وعزّ... »؛ [۱] «... و از صلب حسین امامانی قرار داد که به امر من قیام کرده و وصیت مرا حفظ خواهند نمود، نهمین از آن‌ها قائم اهل بیت من و مهدی امت من است. او شبیه ترین مردم به من در شمایل و اقوال و افعال است. بعد از غیبتی طولانی و حیرتی گمراه کننده ظهور خواهد کرد، آن گاه امر خدا را اعلان کرده و دین او را ظاهر خواهد نمود... ». ---------- [۱]: ۲. کمال الدین، ص ۲۵۶؛ بحارالأنوار، ج ۳۶، ص ۲۲۷، ح ۳.
 [غیبت صغری - اختفای از دشمنان - صفحه ۲۴]  از آنجا که بعد از شهادت امام عسکری علیه السلام، حاکمان ظلم و جور نیز درصدد نابودی حضرت بودند، لذا حضرت تدابیری برای اختفای خود از آن‌ها داشت. اینک به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم: ۱ - حضرت خود را جز به کسانی که مخلص و فدایی بودند، نشان نمی داد. ۲ - بعد از آن که شخصی به حضور حضرت شرفیاب می‌شد، به او سفارش زیاد می‌شد که این امر را کتمان بدارد و در خبر دادن به شیعیان نهایت احتیاط را داشته باشد. ۳ - تحریم نام بردن از اسم مخصوص امام زمان علیه السلام یعنی «محمّد». از این رو مشاهده می‌کنیم که در آن عصر در مورد امام علیه السلام از تعبیراتی همچون: قائم، غریم، حجت، ناحیه، صاحب الزمان و دیگر تعبیرات مبهم استفاده می‌شد. [۱] ۴ - مخفی شدن از دستگاه خلافت و هر کس که از موالیان آن حضرت به شمار نمی آمد. ۵ - تغییر دادن مکان و خانه حضرت از جایی به جایی دیگر به نحوی که نظرها را به خود جلب نکند، و نیز کسی به آن حضرت مشکوک نشود. و لذا روایاتی را که در تعیین مکان و خانه حضرت اختلاف دارند به همین معنا توجیه می‌کنیم. ۶ - کیفیّت ارتباط وکیل یا سفیر به قدری مخفیانه بود که هیچ کس از آن اطّلاعی پیدا نمی کرد. ۷ - حضرت وکالت یا سفارت خود را به کسانی واگذار می‌کرد که نهایت اخلاص و فداکاری را به حضرت داشتند، به حدّی که محال بود، مکان حضرت و خصوصّیات ایشان را اطلاع دهند. لذا هنگامی که به ابوسهل نوبختی گفتند: چرا سفارت به حسین بن روح واگذار شد نه به شما؟ در جواب گفت: «... او کسی است که اگر حجت در زیر عبایش باشد و بدنش را قطعه قطعه کنند تا عبایش را از روی او بردارد هرگز چنین نخواهد کرد». [۱] ---------- [۱]: ۳۵. الغیبة، طوسی، ص ۳۶۴؛ بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۳۵۱، ح ۳. [۱]: ۳۶. الغیبة، طوسی، ص ۳۹۱؛ بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۳۵۸، ح ۶.
 [غیبت صغری - ۴ - قربانی کردن برای فرزندش - صفحه ۲۲]  امام عسکری علیه السلام برای تثبیت قلوب شیعیان نسبت به ولادت و امامت فرزندش مهدی علیه السلام او را به تعداد بسیاری از یارانش نشان داد. آن‌ها نیز از آن فرزند معجزاتی مشاهده کردند که موجب یقین به امامت او شد، که از آن جمله می‌توان به احمد بن اسحاق اشعری اشاره نمود. [۱] ۱۳) امام مهدی علیه السلام حضرت علیه السلام با قطع نظر از زمینه سازی‌هایی که امامان قبل برای تثبیت مسأله ولادت و امامت و غیبت او داشتند، خود نیز به شخصه در این مسأله دخالت کرده و از راه‌های مختلف درصدد اثبات ولادت و امامت خود برآمدند. اینک به برخی از این راه‌ها اشاره می‌کنیم: ۱ - حضرت کاری کردند که گروهی از بزرگان شیعه بتوانند به ملاقاتش شرفیاب شوند. ۲ - در مواقع ضروری اقدام به انجام کرامت و معجزه می‌نمود. این معجزات بعضاً توسط سفرا و در برخی موارد نیز توسّط خود حضرت انجام می‌گرفت. [۲] ۳ - آن حضرت شخصاً درصدد پاسخ به سؤال‌های مختلف مردم بر می‌آمد تا اعتقاد و یقینشان نسبت به او بیشتر گردد. ۴ - خطّ خاصّ حضرت نیز از جمله قرائن و دلایلی بود که می‌توانست بر وجود امام عصرعلیه السلام دلالت کند؛ زیرا این خطّ در زمان پدرش امام عسکری علیه السلام بین مردم مأنوس بوده است، و لذا از جمله راه‌هایی بود که با رسیدن توقیعات از ناحیّه مقدّسه، شیعیان به وجود امام زمان خود یقین و اطمینان پیدا می‌نمودند. ---------- [۱]: ۳۳. کمال الدین، ص ۳۸۴؛ بحارالأنوار، ج ۵۲، ص ۲۳ و ۲۴، ح ۱۶. [۲]: ۳۴. بحارالأنوار، ج ۵۱، ص ۳۲۵، ح ۴۴.