🔶اشتباهی که خیلی از دانشجویان هنگام وارد کردن ترتیب نویسندگان در مجله مرتکب میشند👇
هنگام وارد کردن مشخصات نویسندگان، سیستم بصورت اتومات نویسنده مسئول را به عنوان نویسنده اول وارد میکنه و دانشجو بعد از صدور اکسپت با مشکل دفاع روبرو میشه چون ترتیب نویسندگان باید ابتدا دانشجو، راهنما(نویسنده مسئول) و مشاور باشد
🔶راه حل👇
وقتی مشخصات نویسندگان کامل وارد کردین، در سمت چپ جدول نویسندگان، یک علامت فلش بالا پایین هست.. با کلیک روی اونها نویسندگان را بالا پایین کرده و ترتیب نویسندگان اصلاح کنید و در نهایت حتما کلمه save را در سمت چپ بالای همان جدول بزنید تا تغییرات اعمال شده سیو گردد👌
#پلاجیاریسم_چیه❓
#چرا_باید_منبع_بیاریم❓
پلاجیاریسم یا #سرقت_ادبی به معنای سرقت متون، اندیشه، ایده، سخنان و هر گونه آثار علمی، ادبی و هنری شخص دیگری است به گونه ای که اسمی از شخص اصلی نیاریم❌
سرقت ادبی زمانی شکل میگیره که یک فرد، متنی را که از دیگری گرفته است، به نام خودش منتشر کند و نگه که این مطلب رو از فلان نویسنده آوردم برای جلوگیری از این به اصطلاح زرنگ بازی ها 😒 از پلاجیاریسم، میتوان از پارافریز استفاده کرد که به معنای تدوین ایدههای شخص دیگر در متن شما است☺️👌
منابع باید باشه تا مقاله تون اعتبار پیدا کنه✅
منابع باید باشه تا زحمات نویسنده های دیگه بر باد نره✅
تعداد منابع باید ۱۵ الی ۲۰ تا باشه
وسعی کنید (البته بستگی به شیوه نامه هم داره )از منابع دسته اول استفاده کنید.
آموزش مقالہ نویسے
#پلاجیاریسم_چیه❓ #چرا_باید_منبع_بیاریم❓ پلاجیاریسم یا #سرقت_ادبی به معنای سرقت متون، اندیشه، ایده،
نحوه تشخیص پلاجیاریسم👇
وجود جملات تکراری و کوتاه نیز عامل سرقت علمی میباشند. تشابه بیش از 5 درصد باید رفع گردد که کاملا واضح است بدون ابزارهای قوی امکان امکان پی بردن به تشابهات وجود ندارد. متن خود را باید با کلیه مقالاتی که تاکنون در تمامی ژورنالها ثبت شده است مقایسه کنید و میزان مشابهت آنرا محاسبه نمایید. نرم افزارها و سایت هایی که در این حوزه ها خدمات میکنند را بشناسید:
http://www.plagscan.com/
http://seoabzar.com/plagiarism-checker
http://www.anticutandpaste.com/
http://www.copyscape.com/
http://www.turnitin.com/
http://smallseotools.com/
https://academicplagiarism.com/
http://www.dustball.com/cs/plagiarism.checker
🔴 کاری کنید امام زمان به دیدن شما بیاید.
🔵 خدمت آیت الله حق شناس عرض میکردند دعا کنید امام زمان را ببینیم.
ایشان می فرمودند: شمر هم امام زمان خود (امام حسین علیه السلام) را دید اما بر سینه او نشست و سر از بدنش جدا کرد. شما کاری کنید امام زمان به دیدن شما بیایند. مهم حال فعلی افراد است که در جهت حق و شرع حرکت کنند و وظایف خود را انجام دهند، اگر نه دیدن و ملاقات با بزرگان و حتی معصومین دلیل بر صداقت و درستی فرد نیست.
📚 آیت الله حق شناس
#یادآور
#نشست_علمی
#همایش_ملی_زن_خانواده_امنیت
دبیرخانه نخستین همایش ملی زن، خانواده، امنیت با همکاری حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری، مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها برگزار میکند:
🔹ششمین نشست علمی🔹
عنوان: «نقش حجاب در امنیت روانی زن در خانواده و در اجتماع»
🎤استاد: سرکار خانم فاطمه امیدی؛ معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری ، کارشناس ارشد مشاوره خانواده، استاد حوزه و دانشگاه
🔹️دبیر نشست: سرکار خانم زهره ترکی؛ معاون پژوهش مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها شهرکرد
📆چهارشنبه 19 مهرماه 1402
⏰ساعت 9:30 الی 10:30
مکان: شهرکرد، سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمیه سلام الله علیها
🌐حضور برخط
https://vcm.whc.ir/b/xrx-mao-h6r-qot
آیا Google Books را می شناسید؟
در واقعGoogle Books یک کتابخانه دیجیتال آنلاین است که دسترسی به میلیونها کتاب و مقاله را فراهم میکند که میتوان به صورت آنلاین جستجو و مطالعه کرد. Google Books همچنین ابزارهای مطالعه و تحقیق متنوعی را ارائه میکند، از جمله یک عملکرد جستجوی پیشرفته که به کاربران اجازه میدهد عبارات دقیق را محدود کنند، و یک ویژگی «نگاه به داخل» که به خوانندگان اجازه میدهد به پیشنمایشهای محدودی از محتوا دسترسی داشته باشند. این وبسایت به عنوان یک ابزار تحقیق و مرجع عالی عمل میکند و کتابها و مقالات متنوعی را در موضوعات مختلف مانند تاریخ، فلسفه، علم، دین و ادبیات ارائه میدهد.
نحوه دسترسی👇
https://books.google.com/
🌼 نشر مطالب با ذکر لینک مجاز هست🌼
📚 @htmaghalenevisii1401
پژوهش نوآورانه
یکی از شاخص های پژوهش استاندارد وجه نوآورانه آن به شمار می رود؛ اما این شاخصه برای برخی چندان روشن نبوده و نیاز به توضیح دارد. به نظر میرسد نکات ذیل برخی از ابعاد وجه نوآوری تحقیق را ناظر به موضوع تحقیق روشن نماید.
۱) اولین وجه نوآورانه موضوع تحقیق اصطلاحا تکراری نبودن است. منظور از تکراری نبودن یعنی موضوعی که تاکنون روی آن کار علمی نشده است. محقق باید این بُعد را در پایان نامه یا تحقیقش منعکس کند.
۲) یکی دیگر از وجوه نوآوری موضوع تحقیق، بررسی مسأله در یک بستر مکانی و یا زمانی خاص است. به این معنی که ممکن است موضوع تحقیق در یک منطقه ی جغرافیایی یا کشور کار شده باشد؛ اما همان موضوع در کشوری دیگر انجام نشده باشد. از این رو محقق می تواند مدعی شود وجه نوآوری موضوع تحقیق، انجام آن برای اولین بار در کشور می باشد. همچنین اگر تحقیق در یک منطقه یا استان و شهر انجام شود و نیز چنانکه تحقیق در زمان دیگری انجام شود.
۳) گاهی درباره موضوعی پژوهش هایی از نوع مطالعات کتابخانه ای انجام شده و هیچ مطالعه ی میدانی درباره ی آن موضوع انجام نشده است. یا اینکه کار میدانی شده؛ اما در تحقیق جدید از روشی نوین استفاده می شود که در پژوهشهای پیشین سابقه نداشته است در این صورت می توان ادعا کرد این تحقیق نیز جزو تحقیقهای نو محسوب می شود؛ البته نو از حیث استفاده از روش جدید.
نکته ی قابل توجه اثبات وجه نوآوری است. یعنی محقق می باید وجه نوآورانه ی تحقیق خویش را به اثبات برساند.
نکته آخر اینکه چنانکه از نکات پیش گفته پیداست، جنبه نوآوری تحقیق با پیشینه تحقیق پیوند دارد، از این رو نوآوری پژوهش میبایست با توجه به بررسی پیشینه تحقیق نوشته شود.
علاوه بر مواردی که گفته شد، انتظار می رود محتوای تحقیق نیز با نوآوری همراه باشد. به این معنی که ممکن است موضوع تحقیق نو باشد؛ اما هیچ اتفاق بدیعی در محتوای تحقیق مشاهده نشود. این تحقیق توی ذوق خواننده می زند. زیرا محتوای علمی نوآورانه به مثابه ی این است که در تحقیق، نظریه، دیدگاه، رویکرد و بحث علمی جدید در ساحات و سطوح مختلف ارائه شده باشد.