#موضوعات_پیشنهادے_مقالہ
✅بررسی حدود آزادی زن در خانواده
✅بررسی راهکارهای تقویت جایگاه زن در خانواده
✅بررسی موانع ازدواج آسان و راه های ترویج ازدواج آسان
✅بررسي تاثیر سبک زندگي بر پايداري خانواده
✅بررسي مشکلات ناشي از تک فرزندي در جامعه
✅مدرنیته و تاثیر آن بر نهاد خانواده
✅نقش خانواده در تکامل انسان از منظر قرآن کریم و روایات
#فراخوان_مقاله
📗دوفصلنامه"تفسیر تطبیقی روائی"
📜صاحب امتیاز:
مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران و مرکز آموزش عالی تخصصی ریحانه النبی (س) اراک
سامانه نشریه:
🌐http://Tafsire-revaee.whc.ir
آدرس الکترونیک سردبیر:
🌐kariminiya2003@yahoo.com
🔶مقاله #علمی_ترویجی و #علمی_پژوهشی چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند❓
بارها نام مقاله ترویجی یا علمی پژوهشی را شنیدهایم و مخصوصاً محققینی که در آغاز راه هستند تفاوتهای آنها را با یکدیگر نمیدانند. معادل انگلیسی مقاله علمی ترویجی review paper میباشد اما معادل مقاله علمی و پژوهشی research paper است که با نام original article نیز یاد میشود. حال به ارایه پاسخ به سوال مقاله ترویجی و علمی پژوهشی چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟ می پردازیم. با وب سایت چاپ مقاله اوج دانش همراه باشید.
🔸مقاله علمی پژوهشی بر اساس یک پژوهش اصلی میباشد. این پژوهش میتواند برحسب فیلد و زمینه مورد مطالعه شما انواع مختلفی مانند آزمایش، زمینه یابی، مصاحبه و استفاده از پرسشنامه در حین اجرای پژوهش باشد اما مولف در هر صورت که باشد نیاز دارد تا به جمع آوری و آنالیز داده ها بپردازد و از آنها یافتههای مختص به خود را ارایه دهد. مقاله علمی پژوهشی بر اساس این تحلیلها و تفاسیر از دادهها نگارش خواهد شد.
🔸مقاله علمی ترویجی بر اساس مقالات چاپ شده دیگر نوشته میشود. در این نوع مقاله شما آزمایش یا جمعآوری داده خام نخواهید داشت. مقاله علمی ترویجی ادبیات پژوهش موجود در یک فیلدخاص را خلاصه میکند و سعی دارد تا شرحی بر وضعیت کنونی موضوع مورد بررسی ارایه دهد.
🔻انواع مقاله #علمی_ترویجی👇
🔹۱- ارایه روایتی از دانش موجود در حیطه و زمینه خاص که این روایت بر اساس مقالات چاپ شده در آن زمینه ارایه میگردد.
🔹۲- مقاله سیستماتیک ریویو یا مطالعه نظامند؛ برای پاسخگویی به یک سوال خاص در راستای ادبیات پژوهشی موجود درباره یک حیطه خاص.
🔹۳- فراتحلیل؛ که یافتههای سایر پژوهشها را در یک زمینه و حیطه خاص تلخیص و ترکیب میکند و معمولاً ارزیابی از میزان تاثیر یک مداخله یا درمان بر روی یک مشکل را مورد بررسی قرار میدهد.
👈برعکس تصوری که بسیاری از محققان دارند مقاله علمی پژوهشی یا علمی ترویجی در ماهیت خود برتری نسبت به یکدیگر ندارند. اما وقتی از سوی مجلات با کیفیت مورد پذیرش قرار میگیرند ارزش و اعتبار پیدا میکنند. بسیاری از مقالات علمی ترویجی هم اکنون در مجلات بسیار قوی دنیا منتشر میشود. همچنین این تصور که مقاله علمی و ترویجی راحتتر و آسان تر از مقالات علمی پژوهشی هستند نیز تصوری بسیار نادرست است.
🔶اشتباهی که خیلی از دانشجویان هنگام وارد کردن ترتیب نویسندگان در مجله مرتکب میشند👇
هنگام وارد کردن مشخصات نویسندگان، سیستم بصورت اتومات نویسنده مسئول را به عنوان نویسنده اول وارد میکنه و دانشجو بعد از صدور اکسپت با مشکل دفاع روبرو میشه چون ترتیب نویسندگان باید ابتدا دانشجو، راهنما(نویسنده مسئول) و مشاور باشد
🔶راه حل👇
وقتی مشخصات نویسندگان کامل وارد کردین، در سمت چپ جدول نویسندگان، یک علامت فلش بالا پایین هست.. با کلیک روی اونها نویسندگان را بالا پایین کرده و ترتیب نویسندگان اصلاح کنید و در نهایت حتما کلمه save را در سمت چپ بالای همان جدول بزنید تا تغییرات اعمال شده سیو گردد👌
#پلاجیاریسم_چیه❓
#چرا_باید_منبع_بیاریم❓
پلاجیاریسم یا #سرقت_ادبی به معنای سرقت متون، اندیشه، ایده، سخنان و هر گونه آثار علمی، ادبی و هنری شخص دیگری است به گونه ای که اسمی از شخص اصلی نیاریم❌
سرقت ادبی زمانی شکل میگیره که یک فرد، متنی را که از دیگری گرفته است، به نام خودش منتشر کند و نگه که این مطلب رو از فلان نویسنده آوردم برای جلوگیری از این به اصطلاح زرنگ بازی ها 😒 از پلاجیاریسم، میتوان از پارافریز استفاده کرد که به معنای تدوین ایدههای شخص دیگر در متن شما است☺️👌
منابع باید باشه تا مقاله تون اعتبار پیدا کنه✅
منابع باید باشه تا زحمات نویسنده های دیگه بر باد نره✅
تعداد منابع باید ۱۵ الی ۲۰ تا باشه
وسعی کنید (البته بستگی به شیوه نامه هم داره )از منابع دسته اول استفاده کنید.