حسین طاهری-شب شب شور و شادیه.mp3
9.15M
#مداحی : سرود
📝 شب، شب شور و شادی
👤 کربلایی حسین طاهری
💞 ویژه سالروز ازدواج #امام_علی و #حضرت_زهرا
#من_غلام_اهلبیتم
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@mahale114
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
🔷خلاصه زندگینامه محمدباقر قالیباف:
⬅️ دکتر محمدباقر قالیباف در اول شهریور سال ١٣٤٠ در طرقبه مشهد در خانوادهای مذهبی متولد شد. پدر او از کسبه مشهد بود، و وی با توجه به شرایط زندگی از کودکی در ایام فراغت به کسب و کار میپرداخت. در سال ١٣٦٢ با خانم زهرا سادات مشیر ازدواج کرد، که عقد آنها توسط حضرت امام خمینی (ره) خوانده شد و حاصل این ازدواج ٣ فرزند است.
⬅️او که از فعالین سیاسی اصولگرا است، در سمتهایی همچون فرمانده نیروی انتظامی، فرمانده قرارگاه سازندگی و نیروی هوایی سپاه پاسداران، شهرداری تهران و ریاست مجلس شورای اسلامی حاضر بوده است.
⬅️سوابق کاری و اجرایی:
🔷قالیباف فعالیت سیاسی و اجتماعی را از سن ١٦ سالگی با حضور در کلاسهای شهید کامیاب، آیت الله خامنه ای، شیخ علی تهرانی، شهید هاشمی نژاد و شهید دیالمه در مساجد بزرگ مشهد آغاز کرد.
⬅️وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با شروع جنگ تحمیلی در ١٨ سالگی به جبهه رفت، و در سال ١٣٦١ فرمانده تیپ امام رضا (ع) و پس از یک سال فرمانده لشکر ٥ نصر خراسان شد.
🔹پس از پایان دفاع مقدس او فرمانده لشکر ٢٥ کربلا بود، و در سال ١٣٧٣ فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء شد.
⬅️او در کنار این فعالیتها توانست تحصیلات تکمیلی را ادامه دهد و مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته جغرافیای سیاسی از دانشگاه تهران دریافت کند.
🔹وی در سال ١٣٧٦ توسط مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده نیروی هوای سپاه منصوب شد، و پس از این انتصاب دوره های فشرده خلبانی را در ایران و فرانسه گذراند. در همین زمان در کنکور دکترا شرکت کرد و در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شد، و در سال ١٣٨٠ از پایان نامه خود با عنوان "بررسی سیر تکوین نهادهای محلی ایران در دوره معاصر" دفاع کرد و از آن پس به عنوان عضو هیئت علمی رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه تهران و استادیار دانشگاه تربیت مدرس به تدریس مشغول شد.
🔷 در داستان حمله ۱۸ تیر ۱۳۷۸، چند روز پس از ناآرامیهای کوی دانشگاه تهران، روزنامه کیهان نامه محرمانه جمعی از فرماندهان سپاه به سید محمد خاتمی رئیس جمهور وقت را منتشر کرد. فرماندهان امضاکننده نامه به خاتمی نوشته بودند که «کاسه صبر» ایشان لبریز شده و «اگر دولت ناآرامیها را کنترل نکند» وارد عمل خواهند شد. نام محمد باقر قالیباف، فرمانده وقت نیروی هوایی سپاه پاسداران نیز در میان امضاءکنندگان دیده میشود.
⬅️در سال ١٣٧٩ او با حکم مقام معظم رهبری به عنوان فرمانده نیروی انتظامی منصوب شد، و در سال ١٣٨١ به عنوان رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب گردید.
⬅️او در سال ١٣٨٤ برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ثبتنام کرد و در شهریور همان سال بود که به عنوان شهردار تهران انتخاب شد، و در سال ١٣٨٨ نیز در این سمت ابقا شد.
⬅️قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری سال ١٣٩٢ نیز شرکت کرد و در جایگاه دوم قرار گرفت، و در ١٧ شهریور همان سال برای بار سوم به عنوان شهردار تهران انتخاب شد.
⬅️در انتخابات ریاست جمهوری سال ١٣٩٦ نیز قالیباف از جمله کاندیداهایی بود که در هفته منتهی به انتخابات به نفع سیدابراهیم رئیسی انصراف داد.
⬅️او از خرداد ماه ١٣٩٩ به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس شورای اسلامی راه یافت، و به عنوان ششمین رئیس مجلس شورای اسلامی این مسئولیت را برعهده گرفت.
پ ن :
متاسفانه برخی از دوستان در مواجه و برخورد با دکتر قالیباف از جاده انصاف خارج میشن و با ادبیات های بسیار نامناسب ایشون رو مورد هجمه قرار میدن.
یقینا ماهم نقدهای جدی به ایشان داریم ولی کسی نیست که از تلاش ها و مجاهدت های ایشان چه در دوران دفاع مقدس و چه در زمان فرماندهای هوافضای سپاه و چه تحولات عظیمی که در زمان فرماندهی فراجا و چه اقدامات ارزشمندی که در زمان شهرداری تهران صورت داده اگاه نباشه.
یقینا حضور در راس چندین مجموعه بزرگ و مهم در کشور و ریاست یک قوه بسیارسخت مستلزم تلاش گسترده وایثار و از خودگذشتگی هست.
دیکته نانوشته هست که غلط نداره. کسی که بیش از سه دهه در مسئولیت های مهم حضور داشته حتما اشتباهاتی داره.
کسی که اینهمه مسئولیت داشته یقینا اشتباهاتی هم داشته و البته متاسفانه نزدیکان ( چه در حوزه مسئولیت و چه خانواده ) مسئله داری داشته که حواشی زیادی برای ایشان ایجاد کرده و برخی خصلت های رفتاری شخصی نادرست هم مزید برعلت شده تا ابهامات و شائبه ها در خصوص ایشان زیاد شود.
لذا از دوستان انقلابی انتظار میره در تحلیل وبیان موضوعات مرتبط با دکتر قالیباف از جاده انصاف خارج نشن و با تمسک به برخی ابهامات غیر متقن به تخریب شخصیت ایشان دست نزنند.
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@mahale114
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
🔷خلاصه زندگینامه سعید جلیلی:
⬅️ دکتر سعید جلیلی در ۱۵ شهریور ۱۳۴۴ در شهر مشهد به دنیا آمد. او جزو سیاستمداران طیف اصولگرا است. او در یک خانواده فرهنگی چشم به دنیا گشود. پدرش فرانسه خوانده بود و این زبان را به خوبی میدانست و البته آموزگار و مدیر دبستان نواب صفوی ناحیه یک مشهد و مادرش آذری و اهل اردبیل بود.
⬅️سعید جلیلی تا تحصیلات دیپلم را در مشهد گذراند، اما برای ورود به دانشگاه به تهران آمد. او در این دانشگاه علوم سیاسی و معارف اسلامی خواند و آن را تا مقطع دکتری ادامه داد. او اکنون در دانشگاه امام صادق دیپلماسی پیامبر را تدریس میکند.
⬅️جلیلی در جنگ ایران و عراق بارها و بارها به جبهه رفت و در این عرصه حضوری پررنگ داشت. او پای راستش را در جبهه از دست داده است.
⬅️وی سال ۱۳۶۵ دیدهبان تیپ ۲۱ امام رضا(ع) خراسان بود که در عملیات کربلای ۵ پایش زخمی شد و در بیمارستان صحرایی منطقه شلمچه در پیِ نبودِ امکانات و وضعیت اورژانسی، پای راست خود را از دست داد.
⬅️سعید جلیلی در سال ۱۳۷۱ و پس از گرفتن فوق لیسانس با فاطمه سجادی ازدواج کرد. فاطمه سجادی پزشک عمومی است. حاصل این ازدواج پسری به نام سجاد است.
⬅️سعید جلیلی پیشینه حضور در وزارت امور خارجه آن هم برای ۱۸ سال را دارد. او از سال ۱۳۶۸ وارد دستگاه دیپلماسی کشور شد و در ۲۶ سالگی به ریاست اداره بازرسی وزارت امور خارجه برگزیده شد و تا سال ۱۳۷۵ در ریاست این اداره باقی ماند. او در سال ۱۳۷۶ در دولت سید محمد خاتمی، معاون اداره اول آمریکا شد.
⬅️او در این سالها که وزارت امورخارجه بوده، ۱۷ سفیر را اخراج کرد که خود از آن به عنوان انقلابی در وزارت خارجه یاد میکند. جلیلی در سن ۳۶ سالگی یعنی در سال ۸۰ به دفتر مقام معظم رهبری رفت و مدیریت بررسیهای جاری دفتر رهبر را برعهده گرفت. همچنین جلیلی در انتخابات مجلس پنجم از مشهد نامزد شد اما رأی نیاورد.
⬅️سعید جلیلی با حکم محمود احمدینژاد و پس از استعفای علی لاریجانی در سال ۱۳۸۶ دبیر شورای عالی امنیت ملی شد. او یک سال بعد با حفظ سمت و با حکم رهبری نماینده ایشان در شورا شد.
⬅️جلیلی در سال ۱۳۹۲ با شروع دولت حسن روحانی از دبیری شورای امنیت کنار رفت و علی شمخانی جانشین وی شد و ۲۱ شهریور ۱۳۹۲ با حکم مقام معظم رهبری به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درآمد و یک سال بعد هم عضو شورای راهبردی روابط خارجی شد.
⬅️سعید جلیلی در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۴۰۰ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد. او سال ۱۳۹۲ نامزد انتخابات ریاست جمهوری شد، اما با کسب ۱۱ درصد آرای مردم، پس از حسن روحانی و قالیباف، نفر سوم شد.
⬅️سعید جلیلی در روز ۲۵ اردیبهشت ماه با حضور در وزارت کشور برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ نامنویسی کرد اما در ۲۶ خرداد ۱۴۰۰، در فاصله دو روز مانده به انتخابات، در بیانیهای از ادامه حضور در رقابتهای انتخاباتی ۱۴۰۰ بهنفع سید ابراهیم رییسی انصراف داد.
⬅️پیشینهٔ کاری دکتر سعید جلیلی در یک نگاه:
۱۳۷۰: رئیس اداره بازرسی وزارت خارجه
۱۳۷۶: معاون اداره اول آمریکا در وزارت خارجه
۱۳۷۹: مدیر بررسیهای جاری دفتر رهبری
۱۳۸۴: معاون اروپا و آمریکای وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
۱۳۸۶: دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
۱۳۸۷: نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی
۱۳۹۲: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
۱۳۹۳: عضو شورای راهبردی روابط خارجی
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@mahale114
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
📌بررسی کاندیداهای ریاستجمهوری ۱۴۰۳
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_ریاست_جمهوری_۱۴۰۳
👈#اصلح_کیست
👈#تبیین_براساس_شاخصها
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@mahale114
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯
👈#ویژه_برنامه_انتخابات_ریاست_جمهوری_۱۴۰۳
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
╭━━⊰❀🇮🇷❀⊱━━╮
@mahale114
╰━━⊰❀♥️❀⊱━━╯