چرا دولت ۱۳ در بحث ایرانخودرو و سایپا اقدامی انجام نمیده مگه این دو خودرو ساز دولتی نیستن چرا این همه دپو صورت گرفته و خبری نیست از کاهش قیمت؟؟؟
🔴 آمریکا بازیگر بحران ساز
رهبر معظم انقلاب: "اوکراین قربانی سیاست بحران سازی آمریکا شده است"
نظام بین الملل پس از جنگ جهانی دوم بر مبنای اصولی همچون احترام به حقوق بشر و تساوی آن، همزیستی مسالمت آمیز، برابری ملتها و عدم دخالت در امور داخلی کشورها شکل گرفت، اما غرب به سردمداری آمریکا به مرور زمان مخصوصاً در سه دهه اخیر نظم جهانی را به سمت توسعه طلبی و سلطه گری خود سوق داد!
اقدامات سلطه طلبانه غربی ها در این زمینه آنقدر فراوان است که نیازمند استدلال و استناد نیست.
- ایجاد و گسترش پایگاه های نظامی، جاسوسی و استراق سمع در نقاط مختلف جهان با هزاران کیلومتر فاصله به منظور اعمال فشار و دخالت در مسائل منطقهای و داخلی کشورها
- اقدام به جاسوسی در قالب دیپلماسی و سفارتخانهها
- تلاش برای تحمیل قوانین سلطه طلبانه در امور آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و...
- هجوم نظامی به کشورها و نادیده گرفتن استقلال ملی آنها
- راه اندازی کودتاهای مخملی و رنگی در کشورهای هدف
- و ایجاد و گسترش گروه های تروریستی مانند داعش، تنها نمونههایی اندک از این اقدامات است.
سیاستهای سلطه گرانه آمریکا، این کشور را به یک بازیگر بحران ساز و تجاوزگر تبدیل نموده است، آمریکا و همدستانش به دنبال این هستند که در مناطق مورد نظر، سلطه و کنترل کامل داشته باشند و اگر نتوانستند منطقه را ناامن کنند و سیاست آشوب را به اجرا درآورند.
طبیعی است چنین راهبردی عملاً قوانین بین المللی و سازمانهای جهانی را به چالش کشیده و آنها را بی اثر و بی خاصیت نموده است، و واکنش کشورهای هدف را بدنبال داشته و خواهد داشت. بحران کنونی روسیه و اوکراین تنها نمونهای از نتایج زیاده خواهیها و بحران آفرینیهای محور شرارت و نظام سلطه است.
با توجه به واقعیات مذکور، بنظر می رسد علیرغم تلاشهای گسترده امپراطوری رسانهای غرب بمنظور تحریف واقعیات و وارونه جلوه دادن حقایق، چنین رویکردی کشورهای مستقل، نخبگان و مردم آزاده جهان را به ستوه آورده و به عکسالعمل واداشته، و شرایط جدیدی را پی ریزی خواهد کرد.
✍علی چراغیان ۱۴۰۰/۱۲/۱۱
🔴 مجاهدت در گام دوم انقلاب
در گام اولِ انقلاب، عدهای برای تحقق اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی مجاهدت و فداکاری کردند، و گروهی هم برای تحقق اهداف و آرزوهای خود فعالیت...!
🔻 موفقیت های ۴۰ ساله نظام اسلامی، ثمرهی تلاش و مجاهدت گروه اول در عرصههای مختلف، و خسارتها نتیجه ی عملکرد گروه دوم است.
افراد این دو گروه هم به تنهایی عضو یک جناح خاص نبودند بلکه از جناحهای مختلف در هر دو گروه حضور داشته و دارند...
💠در گام دوم، ابتدا باید بر خودسازی و جامعه پردازی تمرکز شود، تا با خودسازی، خلوص نیت، انگيزه الهی و رویکرد جهادی، و پالایش پیکره دولت اسلامی از عناصر گروه دوم، "دولت اسلامی تراز انقلاب" شکل بگیرد و با اثرگذاری در جامعه زمینه ی تحقق تمدن نوین اسلامی هرچه بیشتر فراهم گردد....
🔺️این مهم هم خودبخود صورت نمیگیرد بلکه نیازمند عزم و اراده، همت، برنامه ریزی دقیق و جهاد همه جانبه است.
عدم شکل گیری دولت اسلامی(بمعنای واقعی) بعد از چهار دهه متناسب انقلاب اسلامی، پایداری ملّت، ایثار و فداکاری شهدا و جانبازان این سرزمین نیست.
بنابراین، درنگ جایز نیست، باید با تأسی به رهنمودهای رهبرحکیم و فرزانه انقلاب، و استفاده از همه ظرفیتها و لحظه لحظه های زمان، برای تحقق نقشه راه انقلاب اسلامی و مراحل ترسیمی رهبری به مجاهدت با همه ابعاد آن روی آورد...
✍علی چراغیان - ۱۴۰۰/۱۲/۱۵
💠 جهاد تبیین، فریضه ای قطعی!
✍علی چراغیان
من مکرر تکرار کرده ام جهاد تبیین را...
امروز جهاد تبیین یک فریضه است، یک فریضه قطعی، یک فریضه فوری است.
"رهبر معظم انقلاب"
بنظر نگارنده، مرور عبارات فوق، خود اهمیّت موضوع را فریاد می زند، آنچه جای پردازش دارد کیفیت و چگونگی انجام تکلیف است.
وقتی سیاست قطعی رسانه های معاند تحریف واقعیت هاست و دشمن برای اجرای این سیاست جبهه معاندین و مخالفین را شکل داده و از "تهاجم ترکیبی" استفاده می کند، ضروری ترین و و فوری ترین کار، روشنگری، آگاهی بخشی، و بصیرت افزایی یعنی "جهاد تبیین "است.
امروز تنها جبههی باقیمانده ای که دشمن به آن امیدوار است جبهه رسانهای است، زیرا محاسبه دشمنِ شکست خورده در حوزههای دیگر، این است که در این جنگِ ترکیبی با استفاده از ابزار گسترده ی رسانهای و با بکارگیری تاکتیک های متنوع، و تحریف واقعیات بر اذهان مردم مسلط و با "تردیدآفرینی"، "تضاد آفرینی" و "تحریک احساسات"، باورها و انسجام و وحدت، و امید و مقاومت مردم را تضعیف نموده و یأس و ناامیدی را جایگزین می نماید و از این طریق پایداری ملّی که دشمن را به ستوه آورده و روز به روز به مرحله حساس و سرنوشت ساز نزدیکتر می شود در هم می شکند.
در چنین شرایطی، تبیین باید اثرگذار باشد، و تبیین اثر گذار آن است که نقشه ی دشمن را شناخته و محاسبات او را بی اثر نموده و برهم بزند.
همچنین آگاهانه، منصفانه، دلسوزانه، مستند و متقن، شیوا و روشن باشد و با استخدام بهترین عبارات صورت گیرد.
باید پذیرفت که جبهه ارزشی در دفاع از انقلاب اسلامی و تبلیغ دستاوردهای آن، دچار ضعف است، و سختی ها و کاستیهای اقتصادی و برخی ناکارآمدیها در سالهای اخیر نیز، انجام درست این وظیفه را سخت تر کرده است.
علاوه بر آن ما در برخی راهبردها نیز دچار اشتباهاتی هستیم که باید به اصلاح آنها بپردازیم، بعنوان مثال:
- عمدتاً اهل نقد و انتقاد هستیم تا تبیین و روشنگری.
- ابعاد دستاوردها را (به صورت کمی و کیفی) بیان نمی کنیم.
- بیشتر نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم نه نگاه تخصصی!
- با آلوده کردن تبیین به زخم زبان و طعنه و تحقیر و دوقطبی سازی اثربخشی آن را پایین می آوریم.
- در تبیین، نیاز و سئوالات جامعه مخصوصاً نسل جوان را در نظر نمی گیریم.
- گروههای هدف تبیین محدود به جمعیتی خاص است و اقشار مختلف را پوشش نمی دهد.
به امید آنکه با توجه به همه جوانب و ظرافتهای جهاد تبیین، در این میدان با بصیرت هرچه بیشتر به وظیفه انقلابی خویش عمل و به بهترین وجه نقش آفرینی کنیم .
علی چراغیان .1400/12/16
با سلام و خسته نباشید لطف بفرمایید دلیل تغییر موضع عربستان در مقابل ایران را توضیح دهید.
حوزه مقاومت حضرت معصومه س پایگاه مقاومت فاطمیه