🔴 ️فاكس نيوز: توافق چين با ايران، هند، عربستان و روسيه ضربه مهلک به دلار است
🔹 شبكه خبرى فاكس نيوز گزارش داد چين توانست در توافق بازرگانى با ايران، هند، عربستان و روسيه ضربهاى مهلک به دلار بزند.
🔹 فاكس نيوز گفت چين با اين چهار كشور توافق كرده معاملات را بهجاى دلار به يوآن چين انجام دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پشت صحنه فیلم های هندی😂
طبق اخبار واصله، فرماندار شهرستان فریدونکنار امشب ساعت ۸ مهمان اهالی محترم محله در مسجد صاحب الزمان عج فیروزآباد می باشند.
مردم خوب محله اگه نقطه نظرات و مشکلی مدنظر دارند می توانند مطرح نمایند.
ضمنا برنامه مسجد هم طبق روال برقرار می باشد.
🎥 دریک مراسم عروسی بودم.
مجری مسابقه ای برای بچه ها برگزار می کند.
مسابقه این بود: هرکس بعد از اشاره به مجری باید میرفت، دست بابایش را میبوسید و برمیگشت.
یک دو سه را که گفت همه دویدند الا یک نفر!
مجری گفت: شما چرا ایستادی؟!
پسر گفت: من فرزند شهیدم!
─┅═ঊঈ🍃🌷ঊঈ═┅─
قدر خون شهدا و ایثارگران را بدانیم 🌹🌹🌹
✅ حجتالاسلام علیان نژاد در گفتگو با خبرگزاری حوزه مطرح کرد:
❇️ توضیح در خصوص فتوای آیت الله العظمی مکارم پیرامون اجازه برداشتن حجاب در مراکز آموزشی خارج از کشور
✳️ مسئول پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیتاللهالعظمی مکارم شیرازی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به مطلبی منتشر شده از آیت الله العظمی مکارم شیرازی در فضای مجازی پیرامون حجاب دختران در حال تحصیل در خارج کشور گفت: در این اجازه برای بانوان بومی کشورهایی است که رعایت حجاب در دانشگاه های آنان ممنوع باشد و در صورتی است که امکان هجرت برای تحصیل در کشوری که این شرط خلاف شرع در آن جا وجود ندارد، ممکن نباشد و همچنین امکان تحصیل از راه دور و با استفاده از آموزش های غیر حضوری و فضای مجازی هم ممکن نبوده باشد. در واقع برای تحقق شرایط ضرورت، باید همه فرایندها طی شود.
↩️ وی ادامه داد: ضمن اینکه بارها توسط دفتر این مرجع تقلید توضیحات لازم در این مورد منتشر شده است و لازم است کسانی که بعد از بیست سال دوباره آن را نشر داده اند علاوه بر وظیفه قانونی مراعات اخلاق را نموده و توضیحات کامل را جهت تنویر افکار عمومی منتشر نمایند.
🔴 جمع کردن امضاء خبرگزاری فارس برای مبارزه با کشف حجاب و جرمانگاری این موضوع به عنوان یک جرم امنیتی:
https://www.farsnews.ir/my/c/183917
نمیدونم چحوری خواهش کنم ازتون.
اینو برای هرچی مخاطب توی گوشیتون دارید که حدس میزنید، حتی ذرهای احتمال داره امضاء کنه (در ایتا یا پیامکی) بفرستید.
برسه به 50 هزار نفر، در صحن مجلس پیگیری میشه.
یا علی.. خواهشاً پخشش کنید این کمپین رو
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي فِيهِ رَحْمَةَ الْأَيْتَامِ وَ إِطْعَامَ الطَّعَامِ وَ إِفْشَاءَ السَّلامِ وَ صُحْبَةَ الْكِرَامِ بِطَوْلِكَ يَا مَلْجَأَ الْآمِلِينَ
خدایا در این ماه نصیبم فرما ترحّم به یتیمان و اطعام به گرسنگان و افشاء سلام و مصاحبت نیکان، به حق انعامت ای پناه آرزومندان
📚 دعای روز هشتم ماه مبارک #رمضان
🔰 ضرورت قیام علیه هرزگان
🔹امام خمینی رحمتاللهعلیه:
🔹«اگر مجال را از دست بدهید و قیام برای خدا نکنید و مراسم دینی را عودت ندهید، فردا است که مشتی هرزهگرد #شهوتران بر شما چیره شوند و تمام آیین و #شرف شما را دستخوش اغراض باطلۀ خود کنند.»
📚جلد ۱ صحیفه امام خمینی (ره)، از صفحه ۲۱ تا صفحه ۲۳؛ 15 اردیبهشت 1323
💢 تضاد حب دنیا و آخرت طلبی
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃إنَّ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةَ بِمَنْزِلَةِ الْمَشْرِقِ وَ الْمَغْرِبِ، وَ مَاشٍ بَيْنَهُمَا كُلَّمَا قَرُبَ مِنْ وَاحِدٍ بَعُدَ مِنَ الْآخَرِ
🔹 دنیا و آخرت به منزله مشرق و مغرب اند و انسان همچون كسى كه در ميان اين دو در حركت است هر زمان به يكى نزديک مى شود از ديگرى دور مى گردد.
📚 حکمت 103 نهج البلاغه