🔴 آزمون منتظران در دوران غیبت
🔵 امام کاظم علیه السلام فرمودند:
🌕 يا بُنَيَّ إِنَّمَا هِيَ مِحْنَةٌ مِنَ اَللَّهِ اِمْتَحَنَ بِهَا خَلْقَهُ
🌹 فرزندم، (غیبت قائم) یک آزمون الهی است که به وسیلهی آن بندگانش را میآزماید.
🌺 فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت موسی بن جعفر علیه السلام بر وجود نازنین امام عصر ارواحنا فداه و همه منتظران مبارک باد.
اولین سلام صبحگاهی،
تقدیم به ساحت قدسے قطب عالم امکان
حضرت صاحب الزمان(عج) ...
❤السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ
یا اباصالحَ المهدی
یا خلیفةَالرَّحمن
و یا شریکَ القران
ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّانّ
سیِّدی و مَولای
ْ الاَمان الاَمان
أللَّهُمَ عَجلْ لِوَلِیکْ ألْفَرَج بحق زینب کبری(س)
به قصد زيارت ارباب بی کفن :
❤السلام عليك يا اباعبدالله
و علي الارواح التي حلت بفنائك
عليك مني سلام الله أبدا
ما بقيت و بقي الليل و النهار
و لا جعله الله آخر العهد مني لزيارتكم
السَّلامُ عَلي الحُسٓين و
عٓلي عٓلي اِبن الحُسَين و
عَلي اولاد الحُسَين وَ
علَي اصحابِ الحُسَين.
أللهم ارزقنا زیارت الحسین (ع)
اللهم ارزقنا شفاعة الحسین (ع)
❤السلامُ عَلَیک یا امام الرئوف یا ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ المُرتضی
✨ﺍﻟﻠَّﻬُﻢَّ ﺻَﻞِّ ﻋَﻠَﻰ ﻋَﻠِﻲِّ ﺑْﻦِ ﻣُﻮﺳَﻰ ﺍﻟﺮِّﺿَﺎ ﺍﻟْﻤُﺮْﺗَﻀَﻰ ﺍﻟْﺈِﻣَﺎﻡِ ﺍﻟﺘَّﻘِﻲِّ ﺍﻟﻨَّﻘِﻲِّ ﻭَ ﺣُﺠَّﺘِﻚَ ﻋَﻠَﻰ ﻣَﻦْ ﻓَﻮْﻕَ ﺍﻟْﺄَﺭْﺽِ ﻭَ ﻣَﻦْ ﺗَﺤْﺖَ ﺍﻟﺜَّﺮَﻯ ﺍﻟﺼِّﺪِّﻳﻖِ ﺍﻟﺸَّﻬِﻴﺪِ ﺻَﻠَﺎﺓً ﻛَﺜِﻴﺮَﺓً ﺗَﺎﻣَّﺔً ﺯَﺍﻛِﻴَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺻِﻠَﺔً ﻣُﺘَﻮَﺍﺗِﺮَﺓً ﻣُﺘَﺮَﺍﺩِﻓَﺔً ﻛَﺄَﻓْﻀَﻞِ ﻣَﺎ ﺻَﻠَّﻴْﺖَ ﻋَﻠَﻰ ﺃَﺣَﺪٍ ﻣِﻦْ ﺃَﻭْﻟِﻴَﺎﺋِﻚَ✨
أللَّهُمَ عَجِّلْ لِوَلیِکَ ألْفَرج وَ العافیةَ وَ النَصر بِحَقِّ حضرت زینب(س)...
🌕 کلام نور
امام زمان علیه السلام :
🔵 خدايا شيعيان ما را از شعاع نور ما و طينت ما خلق كردي، آنان گناهان زيادي به اتكا بر محبت و ولايت ما كردند، اگر گناهان آنها از گناهاني است كه در ارتباط با توست، از آنها درگذر كه ما را راضي كرده اي و آنچه از گناهان آنها در ارتباط با خودشان و مردم است، خودت بين آنها را اصلاح كن و از خمسي كه حق ماست به آنها بده تا راضي شوند و آنها را از آتش جهنم نجات بده و آنها را با دشمنان ما در سخط خود جمع نفرما.
📚 مناجات امام در سرداب به نقل از سیدبن طاووس
#کلام_نور
#احادیث_مهدوی
«مباهله»، یعنی یکدیگر را لعن و نفرین کردن. «بَهَلَهُ اللهُ» یعنی خدا او را لعنت نماید و از رحمت خویش دور کند.
مُباهَلَه، درخواست #لعن و نفرین الهی برای اثبات حقانیت است و بین دو طرفی رخ میدهد که هر کدام ادعای حقانیت دارند.
این واژه در #تاریخ اسلام به ماجرایی اشاره دارد که طی آن، پیامبر اسلام(ص) پس از مناظره با مسیحیانِ نجران و ایمان نیاوردن آنان، پیشنهاد مباهله داد و آنان پذیرفتند.
با این حال مسیحیان نجران، در روز #موعود از این کار خودداری کردند.
بنابر اعتقادات شیعی، جریان مباهله پیامبر(ص) نه تنها نشانگر #حقانیت اصل دعوت پیامبر(ص) است، بلکه بر فضیلت همراهان او (حضرت علی، فاطمه و حسنین) در این ماجرا دلالت میکند. #شیعیان بر این اساس، معتقدند امام علی(ع) بر اساس آیه مباهله، به منزلۀ نَفْس و جان پیامبر است.
▫️واقعه مباهله در ۲۴ ذیالحجه سال نهم هجری روی داد و #آیه_۶۱ سوره آل عمران به آن اشاره دارد.
درباره زمان مباهله شیخ مفید مینویسد:: این واقعه پس از فتح مکه (سال هشتم هجری) و قبل از حجة الوداع (سال دهم هجری) رخ داد.
شیخ انصاری روز ۲۴ ذی الحجه را نظر مشهور دانسته و غسل در این روز را مستحب میداند. شیخ عباس قمی، در کتاب #مفاتیح_الجنان اعمال این روز را در روز ۲۴ ذیالحجه ذکر میکند، که از جمله اعمال آن، غسل و روزه است.
🌸🍃نزول آیه تطهیر
در روز مباهله🍃🌸
روزی که پیامبر خدا (ص) قصد مباهله کرد، قبل از آن عبای خود را بر دوش مبارک انداخت و حضرت علی(ع) فاطمه و حسن و حسین (ع)را در زیر عبای مبارک جمع کرد و گفت:«پروردگارا، هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترینِ خلق به او بوده اند. خداوندا، اینها اهل بیت منند. پس شک و گناه را از ایشان برطرف کن و ایشان را پاکِ پاک کن.»
در این هنگام جبرئیل نازل شد و آیه تطهیر را در شأن ایشان فرود آورد:انما یرید الله لیذهب عنکم الرجس اهل البیت و یطهرکم تطهیرا ( سوره احزاب؛ آیه 33)؛خداوند اراده کرد که پلیدی را از شما خاندان دور بدارد و شما را بسیار پاک بدارد.
#درس_قرآنی_آیه_تطهیر
➖➖➖
🔸استاد علی مراد کیانی
🌸🍃#نتیجه_مباهله🍃🌸
#مباهله در نزدیکی مسجدالنبی(ص) و در مسجد مباهله رخ داد، پیامبر همراه با حضرت علی(ع)، فاطمه (س)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) برای مباهله رفتند که مسیحیان پرسیدند آن هایی که همراه پیامبر اند کیستند ؟ گفتند آن مرد علی،پسر عمو و وصی پیامبر است و آن زن دختر ایشان است و آن دو پسر حسن و حسین نوه های او هستند. کشیش مسیحی گفت اگر آنان مارا نفرین کنند نسل مسیحیت منقرض خواهد شد. بدین ترتیب مسیحیان از #مباهله منصرف شدند و مجبور به پرداخت جزیه که نوعی مالیات مقرر شده برای غیر مسلمانانی که در حکومت اسلامی زندگی می کنند شدند.
حجت الاسلام کیانی با تاکید بر واژه «اَنفُسَنا» در آیه ۶۱ سوره آل عمران تصریح کرد:
پیامبر (ص) گفتند «شما #جانتان را بیاورید و ما نیز #جانمان را می آوریم» و از آنجایی که حضرت علی(ع) را با خود بردند نتیجه میگیریم که #علی(ع) #جان_پیامبر است.
پیامبر اکرم(ص) فاطمه (س) را که از پاکیزه ترین زنان بود و علی (ع)، امام حسن(ع) و امام حسین(ع) را که از بهترین افراد بودند با خود برای #مباهله بردند یعنی همان کسانی که در آیه #تطهیر به آن ها اشاره شده بود.
#درسهای_قرآنی صفحه57
➖➖➖
🔸استاد علی مراد کیانی