🚩 ننگ بر کُند شدن شمشیر!
📙 بخشهایی از فرمایشات حضرت صدیقــه
طاهــره سلامالله علیها، هنـگام عیـــادت زنــان
مهاجر و انصار از ایشان که به #خطبه_عیادت
معروف است.
✊ #امالمقاومة #فاطمیه
https://eitaa.com/maharatha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 بعضیها با عناوینی مثل «اسلام رحمانی»، گویا متعهدند اسلام را براساس تسلیمشدن در برابر مستکبرین خوانش کنند!
🔰 آیتالله میرباقری:
غرب، دوگانۀ کاذبِ «یا #تسلیم یا #خشونت» را ایجاد کرد تا مسلمانان را به انتخاب یکی از این دو مجبور کند!
مسیر سومی وجود دارد که همان #مقاومت در برابر استکبار است.
بعضیها با عناوینی مثل «اسلام رحمانی»، گویا متعهدند اسلام را براساس تسلیمشدن در برابر مستکبرین خوانش کنند!
#تئوری_مقاومت
☑️ @mirbaqeri_ir
12.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 نخستین تصاویر از پایگاههای موشکی ایران در اعماق ۵۰۰ متری زمین
👌گوشه ای از دکترین مقاومت سید علی آقای
خامنه ای در برابر گرگ های عصر مدرن ، گرگ های کت و شلواری کروات زده ادکلن فرانسوی..
یکی هم گفته بود دنیای فردا دنیای گفتمانهاست
نه موشک ها...
فقط همینو بگم بمب افکن های اسراییلی برای گفتمان (شهادت) با سید حسن ۸۵ تن گفتمان ریختند روی سر مبارک ش.
https://eitaa.com/maharatha313
اونی که اینو نوشته زنده میخوام😊
خیلی باحالی این همه خلاقیتو یه جا
هدر نده حیف میشی😁
https://eitaa.com/maharatha313
اینستا ، تلگرام و #ازخودبیگانگی در تمدن امروز❗️
#شهیدمطهࢪۍ:
🔹یكی از مواهب برای انسان این است كه شرایط برایش فراهم باشد ولی هیچ چیز برای او تحمیلی نباشد. گاهی فكر هم برای انسان تحمیلی است، ذوق هم تحمیلی است، عاطفه هم تحمیلی است و این مصیبت #تمدن جدید است.
🔹شما ببینید امروز این #وسایل_ارتباط_جمعی- و به قول اینها #رسانه_های_عمومی - دارد انسانها را مسخ می كند، یعنی انسانها را آن طور می سازند كه دل خودشان بخواهد نه آن طور كه مصلحت واقعی آنهاست یا مطابق آنچه كه انسانها خودشان برای خودشان انتخاب كرده اند.
⚠️وقتی چیزی را بخواهند، دائماً به گوش آدم می خوانند، جلو چشم او می آورند، آنقدر می آورند كه اصلاً روح انسان را مسخ می كنند و انسان نمی تواند غیر از آن فكر كند.
https://eitaa.com/maharatha313