#ماه_رمضان
💠پیوند مهدویت و ماه رمضان ۳
❓چه ارتباطی بین لیالی قدر و حضرت ولی عصر(ع) قراردارد؟
✅لیالی قدر خصوصیت ویژه ای دارد، چرا که لیلة القدر قلب ماه رمضان و شبی است که همه مقدرات در آن محقق می شود و ملائک در آن نازل می شوند. در قرآن آمده تَنَزَّلُ الْمَلائِکَةُ وَ الرُّوحُ فِیها بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ کُلِّ أَمْرٍ . این نشان دهنده اهمیت حضور امام عصر است.
شب قدر شبی است که ملائکه نازل و مقدرات تحقق پیدا می کند. ملائکه در شب قدر بر حجت خدا نازل می شوند. در ملکوت عالم که امام ناظر است اتفاق می افتد و این تحویل، تحول و تجدید سال همه در رابطه با امام زنده است که بر روی زمین مسئولیت بردوش دارد.
❓چگونه می توان قلب حضرت را شاد کرد؟
✅شاد کردن به این است که در مسیر رضایت حضرت قدم برداریم. انسان در این ماه فکری و عملی سعی کند به امام و سیره امام نزدیک شود. دوری از گناهان کوچک و بزرگ، ظلم، ترک احسان به والدین، هر چه قدر با سیره اهل بیت(ع) همراهی کنیم، رضایت امام را بدست آورده ایم.
https://eitaa.com/mahdaviat313i
📌 علوم در زمان #ظهور
✍ امام صادق عليه السلام مى فرمايد:
🔹العلم سبعة وعشرون حرفاً فجميع ما جاءَت به الرسل حرفان، فلم يعرف الناس حتّى اليوم غير الحرفين، فإذا قام قائمنا عليه السلام أخرج الخمسة والعشرين حرفاً فبثّها في الناس، وضمّ إليها الحرفين حتّى يبثّها سبعة وعشرين حرفاً.
🔸علم و دانش بيست و هفت حرف است، آنچه تاكنون همه پيامبران آورده اند، دو جزء بيشتر نبوده، مردم تا امروز، جز دو حرف از علم آگاهى ندارند، وقتى قائم عليه السلام قيام نمايد بيست و پنج حرف ديگر را آشكار مى نمايد و در ميان مردم پخش مى كند و آن دو حرف را نيز به آن ضميمه نموده و بيست و هفت حرف در ميان مردم پخش و نشر مى گردد.
📚 الخرائج، ج۲، ص۸۴۱.
📚 بحارالانوار، ج۵۲، ص۳۳۶.
https://eitaa.com/mahdaviat313i
محوریت امام زمانی در ماه رمضان.mp3
1.64M
⁉️چگونه #ماه_رمضان خودرا با محوریت امام زمانی پیش ببریم ؟
⭕️پاسخ: #ابراهیم_افشاری
#اللهمعجللولیکالفرج
@mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️۲۱ فروردین سالگرد شهادت سپهبد علی صیاد شیرازی
🔸قسمتی از وصیتنامه شهید صیاد شیرازی:
ما بایستی تقوا را بر وجود و محیطمان حاکم کنیم،بایستی اسلام را در
محیطمان زنده نگهداریم،بایستی بدانیم که ما اگر آقا امام زمان (عج) را
نمی بینیم و به ظاهر ایشان غایب هستند در اصل ایشان ظاهر هستند
و ما غایب هســــتیم
و ما امروز ســرباز آقا امام زمان (عج) هســتیم و
بایستی لیاقت خودمان را برای جنگیدن در رکاب ایشان بیشتر کنیم.
◀️اولین دلیل بر اهمیت شناخت وقایع هنگام ظهور و پس از ظهور امام مهدی (عجل الله فرجه) «ضرورت آماده سازی برای این انقلاب جهانی» بود. در این بخش به دومین دلیل اشاره می شود.
🔺ب. شناخت به جهت رغبت
✅این شناخت باید در وجود هر شیعه ای نقش ببندد تا میل رغبت وافری برای تحقق حکومت عدل جهانی در او محقق شود.
✅ اگر ما کیفیت حکومت ایشان را ندانیم چگونه می توانیم در انتظار این حرکت جهانی به سربریم؟
✅بازگو کردن وقایع مذکور از این جهت، شبیه ترسیم نعمات بهشتی در قرآن کریم و روایات است؛ همه می دانیم که آیات فراوانی از قرآن کریم و روایات متعددی از پیشوایان دینی، به بیان جزئیات بهشت برین پرداخته اند؛ بدون شک یک هدف از این دسته متون دینی، ایجاد رغبت در مسلمین برای رسیدن به بهشت برین است.
✅آری قیام و ظهور امام زمان همان بهشتی است که در دامن دنیا محقق می شود و همان آب گوارائی است که تشنگان حق و حقیقت و عدالت در جستجوی آن هستند بنابراین لازم است آن را بشناسیم تا مبداء میل و رغبت ما به آن دوچندان شود.
✅شاید به همین دلیل است که در برخی از ادعیه که برای طلب ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف از خداوند متعال وارد شده است بر مساله «رغبت به دولت کریمه» تاکید شده است.[۱]
✅در مباحث پیش رو می کوشیم در هر بخش تصویری از این وقایع ارائه دهیم که اولا ما را به «آماده سازی» برای این قیام جهانی دعوت کند و ثانیا در درون ما «میل» و رغبتی وافر برای پیوستن به آن ایجاد نماید.
پی نوشت:
[۱] کافی، ج۳، ص ۴۲۴.
#پس_از_ظهور۳
#حکومت_مهدوی
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
🔹#دعایظهوردرماهحضور ۵ 🔻«اَللّهُمَّ اکْسُ کُلَّ عُرْیانٍ» خدایا همه برهنگان را بپوشان. 🔸در پرتو
🔹#دعایظهوردرماهحضور ۶
🔻«اَللّهُمَّ اقْضِ دَیْنَ کُلِّ مَدینٍ»
خدایا قرض هر قرضداری را ادا کن.
🔸او قرض مقروضین و همه بدهکاران را ادا خواهد کرد، حضرت علی (علیهالسلام) میفرماید:
«در آن روز بدهکاری نمیماند، مگر اینکه بدهی او پرداخت شود (به وسیله حضرت) مظلمه و حقی بر گردن کسی نمیماند، جز اینکه به صاحب حق بازگردانده میشود، کسی کشته نمیشود، مگر اینکه دیه او را میپردازد و هیچ کس به قتل نمیرسد، مگر اینکه بدهیهای او را میپردازد و خانوادهاش را چون دیگر افراد اداره میکند (و نام خانوادهاش را در بخش عطایا مقرر میکند).»
📚بحار الانوار، جلد ۵۲، ص ۳۶۸
#ماه_رمضان
@mahdaviat313i