۞هنگامه ظهوࢪ●•⇩
🔶؎۩سخن در عواملی است که در هنگامه ظهور موجبات پیروزی امام عصر (عجل الله فرجه) بر مستکبران و زورگویان عالم را فراهم می آورد.
🔷 اولین عامل «ناگهانی بودن ظهور» بود که از آن سخن گفته شد اما عامل دوم عبارت است از «یاری به سبب ترس»
🔶مقصود این است که بر اساس روایات،خداوند متعال،ترسی از حضرت بر دل دشمنان می افکند که موجب ضعف و فتور آنها و در نتیجه قرار گفتن آنها در لبه پرتگاه سقوط می شود.
🔷اساسا یکی از مهمترین عوامل در شکست و پیروزی در میدان های جنگ، عوامل روانی است؛
🔶هنگامی که یک سپاه با نشاط کامل و احساس قدرت در میدان ظاهر شود قدرتی دو چندان می یابد و علیرغم کم بودن نیروی انسانی، ای بسا بر تعداد زیادی پیروز شوند و متقابلاََ هنگامی که با روحیه ی شکست خورده و احساس خواری و زبونی نسبت به دشمن و ترس از آنها در میدان حاضر شوند علیرغم کثرت عِدّه و عُدّه به شکست نزدیک تر هستند.
🔷امام صادق علیه السّلام مى فرماید: «خداوند … مهدى را به سه لشکر تأیید مىکند … [که یکی از آنها] رعب و وحشت دشمنان از اوست.»[۱] لازم به ذکر است که این کمک رسانی و امداد از نوع امدادهای غیبی است که خداوند متعال جهت پیروزی به آن حضرت ارزانی می کند.
پی نوشت:
[۱] الغیبه نعمانى، ص ۱۹۸
#پس_از_ظهور ۵
#حکومت_مهدوی
@mahdaviat313i
#حضرت_خدیجه (س)
🔸مقام خدیجه در پیشگاه الهی
خداوند متعال بارها موقعیت و مقام خدیجه را از طرق گوناگون آشکار نموده، و از منزلت رفیع او در درگاه الهی پرده برداشته است که به نمونه هایی اشاره می شود:
1. سلام خاص الهی
بارها سلام سفارشی و مؤکّد ربوبی توسط جبرئیل به محضر خدیجه رسیده است. ابو هریره نقل کرده است که: «أتی جَبْرَئیلُ النَّبیَّ صلی الله علیه وآله، فَقالَ: هذِهِ خَدیجَةُ قَدْ أتَتْکَ مَعَها إناءٌ مُغطّی فیه إدامٌ أوْ طَعامٌ أوْ شَرابٌ فَإذا هِیَ أتَتْکَ فَاقْرَأ عَلَیْها السَّلامَ مِنْ رَبِّها، وَمِنِّی السَّلام...؛ جبرئیل نزد پیامبر آمد و گفت: خدیجه همراه با ظرفی سر پوشیده که در آن خورشت یا غذا یا نوشیدنی است نزد تو می آید، پس هر گاه آمد، سلام پروردگارش و سلام من را به محضر او برسان.»
۲. فرستادگان ویژه الهی
هر کس در مسیر الهی حرکت کند، خداوند هرگز او را رها نکره و تنها نخواهد گذاشت. نمونه بارز آن سرگذشت خدیجه کبری سلام الله علیها است. هنگامی که وضع حمل آن بانو نزدیک گشت، به زنان قریش و بنی هاشم پیغام داد که مرا در این امر یاری نمایید، ولی آنان پاسخ دادند: ای خدیجه! چون تو در ازدواجت از سخنان ما سرپیچی نمودی، و محمد یتیم را به همسری بر گزیدی، ما نیز تو را یاری نمی کنیم. خدیجه از این جواب سخت غمگین گشت، در این هنگام چهار زن همانند زنان بنی هاشم وارد شدند در حالی که خدیجه از دیدن آنان هراسان بود، یکی از آن چهار زن به خدیجه گفت: غمگین مباش، پروردگارت ما را برای یاری تو فرستاده است.ما خواهران و یاوران تو هستیم. من «ساره» هستم، این «آسیه دختر مزاحم » رفیق بهشتی تو است و این هم «مریم دختر عمران» است و این یکی «کلثوم خواهر موسی بن عمران» است. خدا ما را برای کمک به تو فرستاده است تا یاور و پرستار تو باشیم...» راستی که باید گفت: ﴿ألَیْسَ اللهُ بِکافٍ عَبْدَهُ﴾؛ آیا خداوند برای [حمایت و دفاع از] بنده اش کافی نیست؟»
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
🔹#دعایظهوردرماهحضور ۷ 🔻«اَللّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ کُلِّ مَکْرُوبٍ» خدایا رفع کن اندوه هر غمزدهای
🔹#دعایظهوردرماهحضور ۸
🔻«اَللّهُمَّ رُدَّ کُلَّ غَریبٍ»
خدایا هر غریب از وطنی را به وطن بازگردان.
🔸او که طعم تلخ غربت را چشیده است، با اتکال به قدرت لایزال الهی غُربا را به وطنهایشان باز میگرداند.
غریبی که نزدیک به دوازده قرن است در پس پرده غیبت و در اوج غربت به سر میبرد و علیرغم علاقه شدید به وطن خویش یعنی مدینه منوره، برای نجات از شر دشمنان به امر پدر بزرگوارشان باید در دورترین و مخفیترین مکانها سکنی گزیند.
🔸خود آن حضرت سفارش پدر را چنین بیان میفرماید: «به درستی که پدرم (امام حسن عسکری علیهالسلام) با من عهد کرد که وطنی از زمین جز مخفیترین و دورترین جای آن برنگیرم...».
🔸یکی از دعاهای آن حضرت این است که:
«... وَعَلَی غُرباء المؤمنین والمؤمنات بالرّد إلی أوطانهم سالمین غانمین بحقّ محمّدٍ وآله الطاهرین».
«خدایا بر غریبان، مومنین و مومنات بازگشت به وطن خود را در حال سلامتی و تندرستی و بهرهوری عنایت فرما».
📚کمال الدین، ج ۲، ص ۴۴۷
مفاتیح الجنان
#ماه_رمضان
@mahdaviat313i
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_مهدوی
✍️سخنرانی استاد #عالی
🎬موضوع: ارتباط معنوی با امام عصر (عج)
https://eitaa.com/mahdaviat313i
❣سلام برامام زمانم ❣
📖 السَّلاَمُ عَلَى خَلَفِ السَّلَفِ وَ صَاحِبِ الشَّرَفِ...
🌱سلام بر آن مولایی که عصاره همه انبیا و اولیاست و معدن تمام شرافت ها و بزرگواری ها.
سلام بر او و بر روزی که گوهر شرافتش چشم تمام خلق را خیره کند.
#اللهمعجللولیکالفرج
https://eitaa.com/mahdaviat313i
4_6012659274700818507.mp3
4.93M
🔊 #صوت_مهدوی
📝 #امام_مهدی_در_قرآن
👤استاد #اباذری ؛ قسمت ١١
📌 اصلا چه نیازی به ظهور امام زمان هست؟!
#سلسله_مباحث_مهدویت
@mahdaviat313i