#حکایات_تشرفات
🔸او میبیند و حواسش هست
نام هرکس، عاطفي ترين و شخصي ترين نشانه ي هرکس است. آنگاه که نام ما را ميخوانند، چه بسيار مايه شادماني و سُرور ما ميگردد. به راستي چه سُروري دارد آنکه نام خود را از زبان خداوند ميشنود: سلامٌ علي ابراهيم، سلامٌ علي نوح، سلامٌ علي آل ياسين...
امام مهدي، همه مردم و بويژه شيعيان خود را نيک مي شناسد و با نام تک تک آنان آشناست. نامه اعمال ما هر هفته به خدمت حضرتش عرضه مي شود. او هرگز ياد ما را از خاطر نمي برد...
روزي آيت الله بهاءالديني به من گفت: امسال در مکه، در مجلسي که آقا امام زمان تشريف داشتند، اسم افرادي برده شد که مورد عنايت آقا بودند، از جمله آنها حاج آقا فخر بود. خودم را به حاج آقا فخر رساندم و از ايشان پرسيدم: چه کرده اي که مورد عنايت حضرت واقع شده اي؟
گريه کرد و پرسيد: آقاي بهاءالديني نگفت چگونه خبر به ايشان رسيده است؟ گفتم نه. حاج آقا فخر گفت: من کاري نداشتم جز اين که مادر من علويه و افليج و زمين گير شده است. تمام خدمات او را خود بر عهده گرفته ام، حتي حمام و شست و شوي او را. من گمان مي کنم خدمت به مادر مرا مورد عنايت حضرت قرار داده است.
کتاب مير مهر، ص 8
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
┄┄┅✿🔅❀💐❀🔅✿┅┄┄ ﷽ #رهبری_جامعه_شیعه ۵ آخرین مورد از عوامل ایجاد سازمان وکالت دارای اهمیت خاصی است ک
┄┄┅✿🔅❀💐❀🔅✿┅┄┄
﷽
#رهبری_جامعه_شیعه ۶
باتوجه عوامل ذکر شده و ضرورت های پیش رو
اهداف سازمان وکالت را میتوان در سه عنوان بیان کرد :
🔸️هداف سیاسی و درصورت امکان احقاق حق خلافت اهل بیت
🔸️ ترویج معارف و تحکیم پایه های اعتقادی
🔸️برقراری ارتباط با شیعیان و مدیرت مسائل اجتماعی و مالی
ذکر این نکته لازم است که در مکتب اهل بیت دستیابی به حکومت، فرع و ترویج مفاهیم شیعه یک اصل به حساب می آید. امامان تصرف قدرت به هر طریقی را جایز نمی دانستند. درواقع، روش آنان، اصلاح ساختار قدرت و بیرون آوردن آن از دست نااهلان بوده است.
کارکرد های اجتماعی سازمان هم بسیار پررنگ بوده است مثلا در زمانی که عقاید مختلف شیعی از زیدیه و اسماعیلیه تا غالی گری و... شیعه را تهدید می کرد وجود شبکه وکلای امام باعث میشد که شیعیان همواره از نظرات امام درباره آنان باخبرباشند و کمتر جذب این گروه ها شوند.
پس این که فقط بگوییم وکلا مسئول جمع آوری امول بودند اشتباه است و چرا تا این حد خلفا پس از آگاه شدن از وجود وکلا احساس خطر کرده و اقدامات بسیار جدی انجام دادند؟
رفته رفته رهبری وکلا تنها مرجعی بود که میتوانست حقانیت امام جدید را ثابت کند برای مثال امام جواد به وکیل اصلی خود (محمد بن فرج) وصیت کرد بعد از وفاتش از امام هادی فرمان بگیرد.
📚رهبری جامعه شیعه "سیر تاریخی از سازمان وکالت تا ولایت فقیه" /حجت الاسلام جواد نصرالله پور
https://eitaa.com/mahdaviat313i
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
جاماندگان اربعین، حتماً ببینند!
💥فرمولی مهم برای ازدست ندادن اربعین!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اصول_امام_شناسی
اصل چهل و هشتم ⬅️ امامان و ملائکه و فرشتگان
#الّلهُــمَّ_عَجِّــلْ_لِوَلِیِّکَــــ_الْفَــرَج
https://eitaa.com/mahdaviat313i
#توجیه_المسائل_کربلا
شماره 2️⃣3️⃣
🔸️کدام مهمتر است؟
گاهي ميدانيم کاري دُرست نيست، يا انجامِ آن وظيفهي ما نيست، با اين حال چون دلمان ميخواهد، آن را انجام ميدهيم. بعد آن را اينطور توجيه ميکنيم که چون اين کار اهميت داشت، انجامش دادم.
گاهي کارهايمان را در زَروَرقِ توجيه ميپيچيم و فکر ميکنيم ديگر چيزي حريفِ توجيهمان نميشود، اما اشتباه ميکنيم. ولايت پذيري، حريفِ قدرتمندي است که ميتواند هر توجيهي را از پا در بيارد و با آن مقابله کند. البته اين اطاعت بايد همه جانبه باشد، نه اينکه تنها از دستوري که از آن خوشمان ميآيد، پيروي کنيم. اگر کوفيان در امتحانِ ولايت پذيريِ حضرت مسلم که نايبِ امام حسين بود قبول ميشدند، نبردِ عاشورا رخ نميداد.
پس بايد ولايت پذيري را از همين امروز تمرين کنيم. بايد ياد بگيريم در دورانِ غيبت، مطيعِ حرف و امرِ ولي فقيه باشيم. تنها در اين صورت ميتوانيم اميدوار باشيم که بعد از آمدنِ امام زمان، ولايتِ ايشان را به سادگي ميپذيريم و براي اطاعت از دلِ خود، به توجيه پناه نميبريم.
https://eitaa.com/mahdaviat313i
28 Eterazha Dar Majlese Yazid.mp3
17.12M
▪️" صباحاً و مساءً "
بشنویم مصیبتی را که او هر صبح و شام میبیند و خون میگرید!
🎵 روایت بیست و هشتم:
اعتراض ها در مجلس یزید ...
#صباحا_و_مساء
https://eitaa.com/mahdaviat313i
مهدویت🌱🇵🇸
#تربیت_نسل_مهدوی ⭕️مهارتهای لازم برای ترغیب فرزندان به نماز(بخش دوم) 💠فرزندانتان را عادت دهید...
#تربیت_نسل_مهدوی
⭕️مهارتهای لازم برای ترغیب فرزندان به نماز(بخش سوم)
💠به کودکان فشار نیاورید...
🔸در دعوت فرزندان به نماز آسان گیر بوده و از حساسیت زیاد خودداری کنید. توجه داشته باشید آسان گرفتن به معنای کم کردن از دستورات الهی نیست، بلکه به این معنی است که دستورات دینی به صورت قابل فهم برای فرزندان به تناسب سن و موقعیتشان توضیح داده شود.
در این باره به نکات زیر توجه فرمایید؛
✔️هنگامی که نماز خواندن را به او آموزش میدهید، مستحبات را کنار گذاشته تا فرزندتان خسته و دلزده نشود.
✔️اگر فرزندتان برای خواندن نماز صبح خواب ماند، او را سرزنش نکرده، به او یاد دهید تا قضای نماز را به جای آورد.
✔️در ابتدای کار، فرزندان را به دلیل نحوه خواندن نماز( تند خواندن و ...) سرزنش نکنید.
👈 نکته مهم در مرحله اول اصل خواندن نماز است، حتی اگر تند خوانده شود.
✔️اول وقت خواندن نماز خیلی فضیلت دارد ولی واجب نیست. ذهن بچهها را فعال کرده و توپ تصمیمگیری را در زمین آنها بیاندازید. مثلاً بگویید: دخترم، پسرم اذان این ساعت است، نیمه شب شرعی که نماز قضا میشود هم این ساعت است. شما کی میخواهی نمازت را بخوانی؟ بگذارید خودش وارد میدان عمل شده و تصمیم بگیرد. اغلب بچهها مخصوصاً در دوران نوجوانی و جوانی وقتی تصمیمی را خودشان بگیرند به آن پایبندتر هستند.
🔰ادامه دارد...
https://eitaa.com/mahdaviat313i