۲۱ تیر ۱۴۰۰
کانون تخصصی مهدویت اراک
#زنان_منتظر
🔵 آسیب اجتماعی بودن با محوریت «دیگران»
برداشت اشتباه دیگر از اجتماعی بودن زن، ناشی از توجه بیش از حد به «دیگران» و «جمع» است؛ چرا که در این صورت، رکن دیگر اجتماعی بودن، یعنی «خود» و شخصیت او تحت شعاع قرار گرفته و به فراموشی سپرده میشود، در این حالت، وی، تابعی از محیط شده و تلاش میکند هر چه بیشتر، خود را متناسب با اجتماع و فرهنگ و رسوم آن هر چند که اشتباه باشد مطابقت دهد.
❌ در چنین حالتی، زن، شخصیت مستقل خود را از دست خواهد داد و به عنوان ابزاری در خدمت اجتماع و حکمرانان آن قرار خواهد گرفت، امری که در مورد زنان غربی و نحوه حضور ایشان در جوامع غربی، کاملا هویداست.
زبان حال چنین کسانی این است که «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو»؛ بدین گونه و با چنین منطقی، بانوان به موجوداتی بیشخصیت و بیاراده تبدیل خواهند شد که نمیتوانند تأثیر مفیدی بر جامعه بگذارند؛ بلکه تنها، به صورت منفعلانه از جامعه متأثر میشوند؛ کما اینکه در روایات آخرالزمانی و عصر غیبت درباره این آفت نیز مانند آفت قبلی هشدار داده شده است.
🔶 نگرش قرآنی برای حفظ تعادل در این زمینه، آن است که ضمن توجه و دلسوزی نسبت به دیگران و کمک مادی و معنوی به آنها، باید مراقب بود که کرامت و کمال انسان از وی سلب نشود؛ این بیان صریح قرآن است که:
«ای کسانی که ایمان آوردهاید! مراقب باشید! اگر شما هدایت یافتهاید، گمراهی کسانی که گمراه شدهاند، به شما زیانی نمیرساند. بازگشت همه شما به سوی خداست؛ و شما را از آنچه عمل میکردید، آگاه میسازد.»[۱]
✅ نمونه بارز چنین زنانی در قرآن کریم، حضرت آسیه، همسر فرعون است؛
❌ کما اینکه مصداق آن در بعد منفی، همسر حضرت نوح (ع) میباشد.
۱. سوره مائده، آیه ۱۰۵.
قسمت بعد:
آسیب اجتماعی بودن با محوریت «ارتباط»
@mahdaviat_arak
۲۱ تیر ۱۴۰۰
۲۱ تیر ۱۴۰۰
⭕️ از همان وقتی که احساس نیاز می کنید، ازدواج کنید!!
🔻مروری بر بیانات کمتر شنیده شده ی رهبر انقلاب درباره «ازدواج» به مناسبت روز خانواده و ازدواج
🔷از همان وقتی که احساس نیاز می کنید
🔹اسلام اصرار دارد بر این که این پدیده [ازدواج] هر چه زودتر، انجام گیرد. هر چه زودتر بهتر! زود که می گوییم یعنی از همان وقتی که دختر و پسر احساس نیاز میکنند به داشتن همسر. می فرماید: «من تزوج احرز نصف دینه». طبق این روایت معلوم میشود که نصف تهدیدی که انسان دربارهی دین خود میبیند از طرف طغیانهای جنسی است که خیلی رقم بالایی است.
📆۱۳۸۰/۱۲/۰۹
🔶نگویید آمادگی نداریم...
🔸اینکه دخترها بگویند ما هنوز آمادهی ازدواج نشدهایم، پسرها بگویند ما هنوز عقل زندگی نداریم، حرفهای منطقی آن چنانی نیست. نه، جوانها آمادگی هم دارند، خیلی هم خوبند. منتهی این ازدواج یک مسئولیتپذیری هم هست. این حس گریز از مسئولیت، مقداری مانع میشود از اینکه این کار انجام شود.
📆۱۳۷۹/۰۶/۲۸
🔷مگر جوان هفده ساله نیاز به ازدواج ندارد؟!
🔹چرا سنّ ازدواج در کشور ما بالا رفته؟ مگر جوان هفده ساله، هجده ساله، نوزده ساله، احتیاج ندارد به اطفاء نیاز جنسی و غریزهی جنسی؟ ما باید به این فکر کنیم.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
🔶مسکن و شغل درآمد دار لازم نیست!
🔸از آنطرف میگویند که اینها خانه ندارند، شغل ندارند، درآمد ندارند؛ما نباید تصوّر بکنیم که حتماً بایستی یک نفری یک خانهی مِلکی داشته باشد، یک شغل درآمدداری داشته باشد، بعد ازدواج بکند! نه!! اِن یَکونوا فُقَرآءَ یُغنِهِمُ اللهُ مِن فَضلِه؛ این قرآن است [که] با ما دارد اینجور حرف میزند.
📆۱۳۹۲/۰۸/۰۸
🔷گشایش، بعد از ازدواج است
🔹به پدرها و مادرها تذکّر میدهم؛ من خواهش میکنم و تقاضا میکنم از شماها که یک خرده امکانات ازدواج را آسان کنید. پدر و مادرها سختگیری میکنند؛ممکن است جوان، الان هم امکانات مالی مناسبی نداشته باشد، امّا انشاءالله بعد از ازدواج خدای متعال گشایش میدهد. ازدواج جوانها را متوقّف نکنند.
📆۱۳۹۴/۰۴/۲۰
🔶عزت به این چیز ها نیست!
🔸بعضی خیال میکنند که تشریفات و تویِ هتلِ چنین و چنان رفتن، سالنهای گران گرفتن، خرجهای زیادی کردن، عزّت و شرف و سربلندیِ دختر و پسر را زیاد میکند. نخیر عزّت و شرف و سربلندی دختر و پسر به انسانیّت و تقوی و پاکدامنی و بلندنظریِ آنهاست، نه به این چیزها...
📆۱۱/۵/۱۳۷۵
🔷شما جوانهای مطالبه گر باید سنت های غلط را نقض کنید!
🔹بعضى از تصورات و سنتهاى غلط در مورد ازدواج وجود دارد که مانع از رواج ازدواج جوانها است؛شما که جوانید، مطالبهگرید،این سنتهاى غلطى که در زمینهى ازدواج وجود دارد، بایستى شماها نقض کنید؛باید واقعاً در جامعه یک حرکتى در این زمینه بهوجود بیاید.
📆۱۳۹۳/۰۵/۰۱
🔻میان حرف تا عمل، فاصله بسیار است. ای کاش با سخنان رهبری انس بیشتری داشته باشیم و دلسوزی های این نائب امام زمان(عج) برای کشور امام زمان(عج) را عملی کنیم.
#ازدواج
#عشق_پاک
@mahdaviat_arak
۲۱ تیر ۱۴۰۰
۲۱ تیر ۱۴۰۰
#اقتصاد_در_دولت_مهدوی
🔹خداوند متعال، جهان هستی را آفریده و اشرف مخلوقات یعنی انسان را بر آن مسلط کرده و زمین و نعمت های آن را در اختیار انسان قرار داده و فرموده از نعمت های من استفاده کنید ولکن ظلم نکنید و مال کسی را به ناحق تصرف نکنید و اموال یکدیگر را به ناحق نخورید.
✅ خداوند روزی بندگانش را به صورت لطیف مقدر کرده و فرموده: «خدا نسبت به بندگانش بسیار مهربان و نیکوکار است، هر که را بخواهد روزی می بخشد و او نیرومند و توانای شکست ناپذیر است.»(۱)
🔸در عصر حاضر، بشر با دخالت در نظام هستی، خود را عهده دار مدیریت جهانی می داند و با کنار گذاشتن قوانین الهی در عرصه معیشت فقط به دنبال سود بیشتر و منافع شخصی می گردد. برای او مهم نیست که در جهان، روزانه چه تعداد افراد بر اثر گرسنگی می میرند و آمار فقر به چه میزان می باشد.
🔹در جهان کنونی، بر اثر گسترش ظلم و فساد بعضی از نعمت ها از انسان سلب شده که با ظهور حضرت مهدی(عج) دوباره زمین نعمت های خود را به وفور عرضه خواهد کرد.
🔸در روایتی آمده است: «حکومت او شرق و غرب جهان را فرا می گیرد و گنجینه های زمین برای او ظاهر می گردد و در سرتاسر جهان جای ویرانی باقی نخواهد ماند، مگر این که آباد خواهد شد»(۲)
🔹مسئله اقتصاد که در عصر حاضر، به یکی از دغدغه های اصلی بشر تبدیل شده در دوران حکومت حضرت ولیعصر(عج) دیگر یک دغدغه نخواهد بود و فقر از جوامع بشری ریشه کن خواهد شد.
۱. سوره شوری/ آیه ۱۹
۲. اسعاف الراغبین، باب دوم، ص ۱۴۰
#اقتصاد_مهدوی
#ازدواج
@mahdaviat_arak
۲۱ تیر ۱۴۰۰
۲۲ تیر ۱۴۰۰
#سلام_امام_زمانم 🌸
• سلام میڪنم بہ تو توئے ڪہ نوردیدهاے
• توئے ڪہ سالها زمن بہ جزبدے ندیدهاے
• سلام مےڪنم بہ تو غریب غائب ازنظر
• توئے ڪہ وقٺ بـے ڪسے بہ داد من رسیدهاے
#اللهمعجللولیکالفرج
تعجیل در فرج آقا صلوات🌷
******♡♡♡******
🍃 هرصبح به عشق تو #دعای_عهد💖 را زمزمه میکنم...👇🏻
http://mahdaviatarak.blog.ir/post/7
@mahdaviat_arak
۲۲ تیر ۱۴۰۰
۲۲ تیر ۱۴۰۰
کانون تخصصی مهدویت اراک
#زنان_منتظر
🔵 آسیب اجتماعی بودن با محوریت «ارتباط»
❌ سومین آفت دیگر اجتماعی بودن زنان، توجه بیش از حد به رکن «ارتباط» است، به گونهای که در این صورت، بانوان از عدم حضور و ارتباط با دیگران، احساس وحشت و تنهایی میکنند و موجودیت خود را در ارتباط با دیگران میبینند.
در حقیقت، «بودن» برای چنین شخصی تنها به معنای «مرتبط بودن» است.
✅ اندیشه اسلام در رفع این معضل و توجه به هویت «خود»، دعا و نیایش و ارتباط با خدای متعال است. همین نکته باعث شده تا انبیاء و اولیای الهی در بحبوحه ارتباط با جامعه و اصلاح آن، اوقاتی از روز خود را به مناجات با خدا بپردازند؛ چنانچه در توصیف یاران امام زمان (عج) آمده است:
«شبها نمیخوابند و در حالت عبادت، زمزمههایی مثل صدای زنبور دارند. تمام شب را به عبادت مشغولند و روزها سواره به دشمن حمله میکنند.»[۱]
۱. بحار الانوار، ج ۵۲، ص ۳۰۷.
قسمت بعد:
صورت متعادل و منطقی اجتماعی بودن زن
@mahdaviat_arak
۲۲ تیر ۱۴۰۰
۲۲ تیر ۱۴۰۰
کانون تخصصی مهدویت اراک
✔️ #تلنگر_مهدوی (قسمت اول) ⬅️ «توبہواقعۍ(از تہِ دل)» از مهمترین وظایف شیعیان نسبت به امامِ عصر(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر_مهدوی (قسمت دوم)
خدا فرموده از من نخواهید که امتحانتان نکنم این دعایی است که مستجــاب نمی شــود.(نهج البلاغه، حکمت۹۳)
امتحان حتما باید بشوید
پس چه کنیم؟!
مــا بـــاید از خـــــدا بخــــواهــــیم
که خدا در امتحان ما را رفوزه نکند
در امــتحـــــان مـــا را یــاری کـــند.
#ظهور_نزدیک_است
#دعا_برای_فرج
#سرباز_امام_زمان(عج)
#برای_امتحان_آماده_ای
@mahdaviat_arak
۲۲ تیر ۱۴۰۰