AUD-20211009-WA0115.mp3
4.82M
اگر استعداد درون ما درست تربیت بشه، هر یک از ما....
#استاد_شجاعی🎤
@mahdaviat_is
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 تنها راه درک شیرینی تقرب به خدا
#استاد_پناهیان🎥
@mahdaviat_is
شیخ جعـفر آقا مجتهـدی(ره): ذڪر #تـوسل را قطع نڪنید و با پیامبر اڪرم و ائمه علیهم السلام ارتــباط داشته باشید. اینطور نیست که ائـمه اطهار(ع) دوستانشان را به #حال خود رها ڪنند و اگر دوســتان غفلتی سر بـــزند مـــواظب آنـــها هـستند و بالاخره آنها را نجات خواهند داد.
@mahdaviat_is
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نشانه های انسان های باکرامت
#دکتر_رفیعی
@mahdaviat_is
سلام امام زمانم✋
توصیف قشنگے سٺ در این عالم هستے 💐
تـو عـرش بَـرینے و من از فـرش زمینم😍
آواره نہ! در حسرٺ دیـدار تـو بےشک👌
ویـرانہ ی ویـرانہ ی ویـرانہ تریـنم
🌹اللهم عجّل
لولیّک الفرج🌹
@mahdaviat_is
📃حضرت امام سجاد علیه السلام فرمود:
« مردمانی که در زمان غیبت مهدی(ع) به سر می برند و معتقد به غیبت او و منتظر ظهور وی هستند، از مردمان همه ی زمان ها برترند.»
📚بحارالانوار، ج۵۲، ص۱۲۳
🌹اللّهمّ عجّل
لولیّک الفرج🌹
@mahdaviat_is
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌤وقتی امام زمان (عج) ظهور کنند....
🌎 تجربهی زندگی برزخی در زمین❗️
#استاد_شجاعی
@mahdaviat_is
مرحوم نخودکی ره: بعد از نمازهای واجب یکبار آیت الکرسی و بعد تسبیحات حضرت فاطمه (س) را میگویی و بعد سه مرتبه سوره توحید را می خوانی و بعد سه بار صلوات می فرستی و سه بار آیه ۲و ۳ سوره طلاق را میخوانی که این از کیمیا برایت بهتر است .
@mahdaviat_is
آیت الله حق شناس ره : شیطان دائما مراقب شماست، ولی به کسانی که نمازشان را در اول وقت می خوانند،کمتر نزدیک می شود.
@mahdaviat_is