AUD-20210720-WA0018.mp3
زمان:
حجم:
6.36M
*خدایا بهترین برایم چیست؟*
🎤 استاد معاونیان
⏰ ۶ دقیقه
☘️ *ما بر آن عهد که بستیم برآنیم هنوز*☘️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mahdaviatsahebazaman
معرفت مهدوی
🔵 اصل وجود امام در میان مردم برکت است.امام باقر علیه السلام می فرمایند:"به درستی که خداوند به واسطه ی یک مومن حقیقی،نابودی را از قریه ای برمی دارد."
🔵اگر امام مهدی نبود اوضاع و احوال هستی،هرگز چنین نبود؛نه آب شیرینی پیدا می شد تا انسان بنوشد و نه هوای سالمی که استنشاق کند.روزی ها هم این طور بر اهل زمین سرازیر نمی شد.
🔵وجود ایشان در کل هستی است که اینچنین بلاها را نگه داشته است.
🔵اسم حجت امام،پراکندگی و تشتت ها را جمع می کند و اگر به اشیا حاکم نباشد،تمام اجزای آن ها از هم می پاشد.
🔵الان اگر آسمان و زمین و هر آنچه در آن هاست،هر کدام کار خود را می کند،اگر اجزای بدن ما پیوسته در حال فعالیت و تغییرند،همه به سبب وجود امام در گرفتن فیض از خداوند و رساندن به موجودات است(ایصال فیض)
🔵گرفتن و رساندن فیض به صورت علی الدوام و همیشگی است و "اگر نازی کند،در هم فرو ریزند قالب ها"
🔵امام به اذن خدا اگر یک آن از هستی نظر بردارد،فیض از همه چیز منقطع می شود و حتی آسمان و زمین هم از هم می پاشد.
🔵تا جهان هست،حجت هم هست.
📚معرفت نور تا عصر ظهور
👤 استاد میرزایی
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mahdaviatsahebazaman
🌥دوره ی مخفی شدنِ امام زمان (عجل الله فرجه)
🔷 دوره هاي زندگي حضرت را ميتوان به چهار بخش «اختفا»، «غيبت صغري»، «غيبت کبري» و «پس از ظهور» تقسيم کرد.دوره ي اختفا و مخفي بودن حضرت، از هنگام تولد (۲۵۵ه.ق) شروع و تا رحلت امام عسکري (۲۶۰ه.ق) پايان پذيرفت.
🔷 امام حسن عسکري در اين دوران دو وظيفه مهم و حساس را عهده دار بودند؛ يکي حفظ فرزندش از گزند خلفاي عباسي و ديگر اثبات وجود او و اعلام امامتش بعنوان امام دوازدهم. ايشان از عهده هر دو به بهترين شکل برآمد. ولي بخاطر اختناق شديد توسط عباسيان، تنها تعداد اندکي از ياران و نزديکان صدّيق امام عسکري از ولايت حضرت آگاه بودند.
🔷 معاوية بن حکيم و محمد بن عثمان عمري و محمد بن ايوب نقل ميکنند: چهل تن از شيعيان نزد امام عسکري آمديم. ايشان فرزندش را به ما نشان داد و فرمود: اين امام شما پس از من و جانشين من است، از او پيروي کنيد و از گرد او پراکنده نگرديد که هلاک ميشويد و دينِتان تباه ميگردد، اين را هم بدانيد که پس از امروز او را نخواهيد ديد. (کمال الدين ص ۴۳۵)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mahdaviatsahebazaman
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰تشرف سید ابن طاووس محضر آقا امام زمان علیه السلام
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mahdaviatsahebazaman
❓چه کنیم #امام_زمان (عج) ما را دوست داشته باشد ❓
👌 جواب : نیازی به کارهای سخت و عجیب و غریب نیست ،
👈انسان ابتدا باید واجباتش را انجام دهد ، در مرحله بعد باید تمام تلاشش را در ترک همه گناهان انجام دهد ، هر وقت گناهی صورت گرفت سریع توبه کند و عزم کند دیگر سراغ آن کار نرود، حتی اگر دوباره تکرار کرد باز هم توبه کند و هیچ وقت نباید از توبه کردن خسته شد ، سپس در ادای حق الله و حق الناس کوشش کند.
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mahdaviatsahebazaman
🔹️مردی که واقعا جایش خالیست؛ خاطرات خواندنی از مرحوم کافی
🔹️کافی از روحانیون و خطیبان معروف پیش از انقلاب بود که سخنرانیهایش معمولاً بسیار پرشور برگزار میشد. او بیش از ۲۰ مهدیه در شهرهای مختلف ایران تأسیس کرد و اواخر سال ۱۳۴۷ با کمکهای مردمی قطعه زمینی به مساحت ۴۰۰۰ متر در منطقه امیریه تهران خریداری و مهدیه تهران را تأسیس کرد اما نخستین گزارش ساواک علیه کافی در سال ۱۳۴۱ تهیه شد.
🔹️متن کامل:
news.jamkaran.ir/?p=185055
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@mahdaviatsahebazaman