🚩 جریانی به رهبری حسین(ع) دارد در دنیا پیش می رود.
مقام معظم رهبری:
این اعتقاد درست است که اسلام را قیام سیدالشهدا حفظ کرده، امروز این مراسم از صد سال پیش خیلی پُرشور تر و گسترده تر دارد انجام میگیرد؛ اینها نشان دهنده ی یک جریانی است که به رهبری حسین بن علی(ع) دارد در دنیا پیش میرود و ان شاء الله پیش خواهد رفت و کارگشا خواهد بود و گره های ملت ها را باز خواهد کرد.
🌷 @dini12
🌷🍃🌷🍃🌷🍃
💖 خالص شو!
آیت الله مجتهدی تهرانی(ره) :
▪️ به یاد این حدیث بیفتید و ریا نکنید.
یک روایتی قدیم دیده ام که ریاکار برای چه ریا می کند؟
▪️ در روایت آمده که خدای تبارک و تعالی به ریاکار می فرماید :
ای ریاکار! برای چه ریا می کنی؟
برای این ریا می کنی تا در دل مردم جا باز کنی و مرید پیدا کنی و مردم مرید تو شوند؟
تو بیا خالص شو و همه ی کارها را برای من انجام بده، من بیشتر برای تو مرید درست می کنم و محبّت تو را بیشتر در دل مردم می اندازم.
▪️ این تجربه ی عمر ماست و به چشم دیده ایم.
▪️ پس هر وقت شیطان سراغ شما آمد و به شما گفت که «ریا کن»، به یاد این حدیث بیفتید و ریا نکنید.
📚 در محضر استاد، ص۱۸۰
🌺🍀🌺🍀🍀
❓ "چرا امام حسین (ع) در کربلا تنها ماند؟ "
💠 والوتر الموتور
🔸در زیارت عاشورا امام حسین(علیه السلام) را این گونه خطاب می کنیم :
«والوتر الموتور»
علامه طباطبائی (ره) فرمود: همه کتاب وسایل الشیعه را از اول تا آخر مطالعه کردم تا ببنیم چند روایت فقهی از سیدالشهدا (ع) نقل شده سه روایت بیشتر پیدا نکردم»! معنای این حرف این است که سبط پیامبر (ص) به قدری تنها شده که مردم اباعبدالله را در حد یک مسئله گو هم قبول نداشتند در حالی که ابوهریره ها به اسم صحابی صاحب فتوا شده بودند. تاریخ گواهی می دهد که ولی خدا به یکباره تنها نشده است برنامه ریزی و نقشه ای سازمان دهی شده سیدجوانان اهل بهشت را در این دنیای خاکی تنها کرده بوده است. کربلا به ما یاد می دهد بشناسیم نقشه های شیاطین، منافقین و کفار را که ولی خدا را تنها می کند.
🌷 @dini12
💠 حدیث روز 💠
✳️ پدر و مادر همه خوبيها
🔹الإمامُ الحسنُ عليهالسلام: اُوصيكُم بتَقوَى اللّه ِ وإدامَةِ التَّفَكُّرِ ؛فإنَّ التَّفَكُّرَ أبو كُلِّ خَيرٍ واُمُّهُ ؛
🔻امام حسن عليهالسلام فرمودند :
شما را به تقواى الهى و تفکر هميشگى سفارش مىكنم ؛ زيرا فکر کردن پدر و مادر همه خوبيهاست.
📚 تنبيه الخواطر : 1/52
🍀🌺🍀🌺
زیارت اربعین-@safir_channel.mp3
9.53M
📻صوت|قرائت زیارت اربعین با نوای حاج منصور ارضی
@Farsna
🌹 امام صادق عليه السلام:
تکبر این است که مردم را تحقیر کنی و حق را خوار شماری.
به درستی که تکبر نپذیرفتن حق است.
📝 تکبر فقط این نیست که قیافه بگیریم یا صدایمان را کلفت کنیم، اینها صورت های ابتدایی و کودکانه تکبر هستند.
پس با توجه به حدیث ، اگر حرف حقی به ما عرضه شد و آن را نپذیرفتیم، در واقع متکبر هستیم. به همین سادگی!
یعنی ممکن است افرادی قلب شان پر از تکبر باشد ، ولی به ظاهر افراد مهربان و متواضعی باشند ولی چون حق را نمی پذیرند در زمره متکبرین هستند.
📚منابع:
الکافی ج۲ ص۳۱۰
معانی الاخبار ص۲۴۱
کتاب رهایی از تکبر پنهان استاد پناهیان
🌷 @dini12