💠رهبرانقلاب
‼️فلسفه، حفاظ جنگ اعتقادی است؛ شما الآن ببینید جُرج بوش یک حرفی میزند فوراً ۶۰تا آدم برایش فلسفه و زیرساخت ایدئولوژیک میسازند و پخش میکنند. ماهم باید فلسفه مان به همین طرف برود که امتداد سیاسی و اجتماعی داشته باشد اما متاسفانه فلسفه ما از ذهنیات بیرون نمیاید و صورت واقعی اجتماعی و سیاسی ندارد! ۷۶/۱/۱۸
‼️ما باید در علوم عقلی پیش برویم، غربیها با امتداد فلسفهشان مسائل سیاسی، اجتماعی و... را حل کردهاند؛ من در نمایشگاه کتاب کتابی دیدم که غربیها درباره تأثیر فلسفه در فوتبال نوشتهاند یعنی امتداد فلسفه حتی به فوتبال! ببینید این امتداد دادن مسائل فکری خودشان به تمام عرصههای زندگی است؛ ما هم این کار را بایستی انجام بدهیم! ۹۷/۲/۲۲
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
🔻چنانچه در معرفی پرونده تاریخ اجتماعی زنان گفته شد، مدرسه تفکر و نوآوری نگاه، فصلی را در باب مساله تبیین نظم جنسیتی گشوده است تا با برگزاری گفتگو، نشست، مصاحبههای تخصصی و درسگفتار فضا را برای پرورش ایدههای بدیل باز کند.
🔶 در گفتگوی اول جناب آقای مهدی تکلو به تبیین منطق گفتمان انقلاب اسلامی به عنوان الگوی سوم تحلیلی میپردازد: بنابر عقیدهی ایشان وقتی از جنسیت صحبت میکنیم، کانون توجه مساله زن است و انقلاب اسلامی نوع نگاه به موضوع زن را در سه محور «نگاه»، «نقش» و «روابط» بیان میکند.
🔹در نوع «نگاه» به زن، انقلاب اسلامی چه به لحاظ هنجاری و چه به لحاظ توصیفی درنهایت هویت زن را مبتنی بر دو مولفه «استقلال هویتی» و «قدرت جنسیتی» مطرح میکند. مبتنی بر این نوع نگاه به زن، جایگاه و نقش زن عبارت است از «تنظیم گری عواطف، ارادهها ، افقها، جهتگیریها و... و یا به طور کلی نفوذ در ناحیه قلب، ارادهها و انگیزهها و ایمانها». لذا در بحث رابطه زن با بقیه ارکان جامعه، باید وی را پیشران و پیشگام حرکت کلی جامعه دانست.
ادامه🔻
آگاهے براے سامانے دیگر
#مدرسهتفکرونوآورینگاه
🌐 http://schoolnegah.ir
🆔 @sch_negah
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
🔺به نظر آقای تکلو این ایده زن انقلاب اسلامی را هر چند که میتوانیم به صورت فردی و در زندگی فردی افراد در دل تاریخ پیگیری کنیم اما در ساحت گفتمان و ذهنیت عمومی جامعه، نوع نگاه گفتمان شرقی همیشه غالب بوده است. لذا ظهور زن انقلاب اسلامی هر چند متأثر از خاطرات تاریخی ماست و ریشههای تاریخی آن را هم میتوان به دست آورد؛ اما این زن در دل تاریخ و با یک شیب ملایم و کمکم شروع به ظهور و بروز کرده است تا در نهایت نقطه اصلی و کانون ظهور چنین زنی با انقلاب اسلامی رقم خورده است.
🔰گزارش تفصیلیتر از این جلسه به زودی در سایت مدرسه نگاه ارائه میشود.
آگاهے براے سامانے دیگر
#مدرسهتفکرونوآورینگاه
🌐 http://schoolnegah.ir
🆔 @sch_negah
هدایت شده از متد (مرکز توسعه دانش مسئله محوری)
..🔸برگزاری دومین دوره آموزش مربی مسئله محوری گوی و میدان
..🔸ویژه بانوان🔸..
..🔸برای ثبت نام از طریق لینک زیر اقدام نمائید
https://survey.porsline.ir/s/AeciWSc
هدایت شده از کانال انجمن علمی مطالعات اجتماعی حوزه
#سلسله_نشست
#زن_و_خانواده
#هفته_پژوهش
🔰انجمن مطالعات اجتماعی و موسسه آموزش عالی حوزوی الزهرا (س) اهواز، مدرسه علمیه حضرت زینب(س) ایذه، کانون پژوهشی صدرای اصفهان و موسسه رفیعه المصطفی تهران برگزار می کنند؛
سلسله نشست های زن و خانواده
🔸«جنسیت در زبان قرآن و الهیات فمینیستی»
💢حجت الاسلام دکتر چراغی
▫️دوشنبه 21 آذرماه ساعت 19
🔸«ظرفیت های تحقق الگوی سوم زنان در حل بحران های واقعی و کاذب جامعه زنان»
💢سرکار خانم دکتر طالبی
▫️سه شنبه 22 آذرماه ساعت 18
🔸«نقش زنان در فریضه جهاد تبیین»
💢حجت الاسلام دکتر رنجبر
▫️چهارشنبه 23 آذرماه ساعت 9
🔸«نظریه اجتماعی انقلاب اسلامی از منظر جنسیت»
💢آقای دکتر تکلو
▫️پنجشنبه 24 آذرماه ساعت 16
🔸«امکان و ضرورت مبناکاوی مسئله جنسیت بر بستر حکمت اسلامی»
💢خانم دکتر رودگر
▫️شنبه 26آذرماه ساعت 16
🔗بستر برگزاری جلسات:
http://dte.bz/ssoq
🌐 کانال انجمن علمی مطالعات اجتماعی در پیامرسان ایتا
@motaleate_ejtemai
هدایت شده از جشنواره علوم انسانی عمار
🔸آغاز ثبتنام سومين دوره تخصصي مدرسه علوم انساني عمار
🔹مدرسه علوم انساني عمار قصد دارد با توجه به ايده جشنواره علوم انساني يعني «ايده از مشاهده تا نظريه»با برگزاري دورههاي آموزشي،دانشپژوهاني را مطابق با ايده جشنواره پرورش دهد.
مقصود از برگزاري كارگاه هاي اموزشي مدرسه علوم انساني عمار اين است كه بخشهاي طرد و به حاشيه رانده شدهي جامعه،در متن علوم اجتماعي و علوم انساني قرار گیرد.
دانش پژوهان تحت آموزش اساتید متخصص به نظر ورزی پرداخته و آثار خود را در قالب های علمی نظیر کتاب، مقاله، یادداشت،ارائه علمی و ....به دبیرخانه جشنواره ارسال می کنند.
بنابراین مدرسه علوم انسانی عمار در پی گفتمان سازی ایده جشنواره و همچنین پرورش پژوهشگر در این زمینه از میان نخبگان فکری دانشگاهی و حوزوی علاقهمند به این حوزه ميباشد.
مدرسه علوم انساني عمار در دوره زمستانه خود به سرفصل های زیر ميپردازد:
📍»آموزش و تربیت انقلاب اسلامی
📍»زن و انقلاب اسلامی
📍»انسان و انقلاب اسلامی
📍»پيشرفت و عقب ماندگی در عدالب
📍»هنر و انقلاب اسلامی
دوره زمستانه مدرسه علوم انساني عمار با حضور اساتید و صاحب نظران برجسته،به زودي آغاز كار مي كند.
روزهاي برگزاري كلاسها:چهارشنبه و پنجشنبه هرهفته
🔴حضوری و مجازی
ثبت نام از طریق سایت مدرسه راه به آدرس: madreserah.com
صفحه اینستاگرام:
ammar.ensani
آدرس کانالهای ایتا،بله و تلگرام: @ammar_ensani
لفظ «الگوی سوم» را از رهبری میگیرند، محتوایش را از خودشان اجتهاد میکنند!
عجب!
@Mahdi_Takallou
✅ دربارهی مقایسه موهن و مضحک فاطمیه و بلوای 1401
خیلی عجیب این که هنوز برخی اهالی علوم اجتماعی در تحلیل بلوای ۱۴۰۱ از وجوه غلیظ سیاسی آن غفلت میکنند. بله، آنچه که در این ایام اتفاق افتاد تغییراتی در بازنمودهای گفتمانهای سیاسی مذهبیها و دینمداران بوده است. این تغییرات هم از قضا نحیف شدن و انفعال آنها در کردار و گفتار سیاسی بود. این انفعال و عقبنشینی بخشی به خاطر توان اندک نیروهای داخلی در تولید گفتار و کردار سیاسی جامعهپسند بوده (تورم ادبیات امنیتی) و بخش ویژهی آن ناشی از هجمه نیروهای سیاسی برانداز خصوصاً با ادبیات مذهبی؛ یعنی در بلوای اخیر کاملاً آگاهانه ادبیات هجمه به جمهوری اسلامی ادبیاتی مذهبی به خود گرفته بود. لذا این تغییرات در نهاد دین معلول فشارهای گفتمانی پروژههای سیاسی در لوای زن، زندگی، آزادی است.
به بیان دیگر سوژگی (به تعبیر من خالقیت که سطح اعلی عاملیت است) در زن ناشی از تحفظ بر استقلال هویتی است. زنی که بر استقلال هویتی و اصالتهای درونی خود در مقابل هر گفتمان و هر پندارهای اصرار میورزد میتواند به معنای حقیقی کلمه تغییری را ایجاد و نرمافزار جدیدی را خلق کند. تغییر در تاریخ صرفا از نیروهای مستقل و تولیدکنندهی معنا بر میآید. بازیگران صحنه فقط نرمافزارها را مصرف و تثبیت میکنند. لذا از قبل آزادی زن (به معنای حضور و امکان مصرف و انتخابگری) تغییر قابل اعتنایی رخ نمیدهد و یا هر ارادهای برای ایجاد تغییر به نفع گفتمان قدرتمندتر مصادره خواهد شد. بلوای ۱۴۰۱ اولاً و بالذات سیاسی بود و ثانیاً و بالعرض تبعات اجتماعی داشت و نه برعکس!
تحلیل تغییرات زنانهی اتفاقات سه ماه گذشته نقطه عزیمتی دیگر میطلبد که من پیشتر درباره آن نوشتهام.
بلوای اخیر به دلیل آنکه به سرعت توسط نیروهای سیاسی برانداز تصاحب شد و چهره ای رادیکال به خود گرفت از امر زنانه و مطالبات زنان استفاده ی ابزاری کرد. یعنی این پوستهی ظاهراً اجتماعی باطنی کاملا سیاسی داشت تازه ترینش اخراج سیاسی ایران از کمیسیون مقام زن به بهانه مهسا امینی ...... بلوای اخیر اگر چه با استقبال زنان همراه بود اما نیروهای مولد و صحنه گردان - به تعبیر من خالقیت آن - زنان نبودند. زنان صرفا بخشی از بازیگران آن بودند. زنانگی اینجا (خصوصاً هر چه زمان گذشت بیشتر آبزی منازعات سیاسی امنیتی شد. لذا مقایسه و تناظر آن با فاطمیه به عنوان سابقه ای از کنشگری سیاسی زنانه مضحک است و از همان هاست که خنده آید خلق را. اینها شعر و غزل است بله به طور کلی و کلان مسیر حرکت تاریخ در حال احیای زنانگی است و اتفاقا انقلاب ۵۷ از اصلی ترین متولیان آن بوده و هست.
پیچ زنانهی تاریخ معاصر با زنان انقلاب اسلامی رقم خورد. زنان مستقلی که هم به استیلای شرقی نه گفتن و حاشیگی تاریخ را نپذیرفتند و هم بر سینهی استعمار غربی دست رد زدند و بر قدرتهای ناشی از زنانگی خود اصرار ورزیده و مقابل تنشدگی هم ایستادند.
پ.ن: اساساً این شطحیات محلی از اعراب ندارند، اما از باب یکصدا نبودن عریضه پاسخ داده شد.
@Mahdi_Takallou