May 11
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_کوتاه | 📽
🔹دکتر مهدی طغیانی🔸
👇 سوابق اجرایی :
- عضو شورای اقتصاد
- عضو شورای رقابت
- عضو ناظر هیأت عالی واگذاری
- عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳
- سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
و ...
🔻لینک دعوت به کانال ایتا 🔻
https://eitaa.com/mahdi_toghyani
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این روزها کلیپهای انتخاباتی نامزدها و نمایندگان در حال انتشار است که ادعا میکنند برخی طرحهای آبی مثل بهشت آباد منتفی شده است.
متاسفانه این ادعا در حالی مطرح میشود که پروژه غیرقانونی بن بروجن را صرفا با لابی و فشار قومی و قبیله ای و با مجوز اداره محیط زیست چهارمحال پیش بردند و اگر نجابت مردم اصفهان و قولهای وزیر نیرو و کشور در سفر به اصفهان نبود به بحرانی بزرگ در کشور تبدیل میشد!
این طرح به عنوان منبع انتقال آب به یزد در تابلوی منابع و مصارف زاینده رود آمده و در حالی که بیست سالی است که آن طرح آب را میبرد هنوز منبعش در حال گروکشی است!
قطعا امروز سرنوشت اصفهان به انجام وعده هایی مانند طرح بهشتآباد و ماندگان و غیره گره خورده و اگر آن وعده ها تحقق نیابد، ادامه انتقالهای مذکور به منزله ویرانی تمدن و زندگی در دشت تاریخی و بزرگ اصفهان است که قطعا به یاری خدا و همبستگی مردم اصفهان رخ نخواهد داد!
📣 @mahdi_toghyani
26.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیرامون کلیپ همکار عزیزمان جناب دکتر محمد صالحی نماینده محترم فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین و میاندشت درباره طومار شیخ بهایی باید عرض کنم بهتر است قانون فصل الخطاب باشد و از هر نوع اظهارنظر فراقانونی اجتناب کنیم.
📣 @mahdi_toghyani
29.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ممنون از مردم عزیز اصفهان هم بخاطر شرکت در انتخابات و هم بخاطر اعتماد دوباره به فرزند کوچکشان
@mahdi_toghyani
اگر مترو نبود چه میکردیم؟
یکساعت تا مقصد!
و چقدر عمرها و سرمایهها که در این ترافیکها تلف میشود
تهران هفت خط فعال دارد، شیراز و مشهد سه خط و اصفهان فعلا یک خط و یک خط هم در حال ساخت. دو خط مترو برای اصفهان قطعا کافی نیست. دیروز دانشگاه صنعتی بودم یکی از گرفتاریهای دانشجو، استاد و کارمند دانشگاه، جابجایی است. شهرک علمی تحقیقاتی هم همین مشکل را دارد بقیه شهر و البته شهرهای پیرامون مثل بهارستان و شاهین شهر و فولادشهر هم در رفت و آمد به شهر همین گونه اند.
امروز هر متر ساخت مترو بیش از سه میلیارد هزینه دارد!!!
بودجه دولت که وضعش معلوم است، شهرداری هم که هزاران وظیفه ریز و درشت دارد که همه هم هزینه سنگینی دارد.
برای تامین مالی چنین طرحهایی زیرساختی که بسیار هم گران شده چه باید کرد؟
@mahdi_toghyani
وَلا تَحسَبَنَّ الَّذينَ قُتِلوا في سَبيلِ اللَّهِ أَمواتًا ۚ بَل أَحياءٌ عِندَ رَبِّهِم يُرزَقونَ
سوره مبارکه آل عمران آیه ۱۶۹
دستان صهیونیستهای جنایتکار و کودککش و درمانده در مقابل ملت فلسطین، بار دیگر به خون فرماندهان دلاور مقاومت و فرزندان پاک ملت ایران آغشته شد تا به همگان ثابت شود که خوی حیوان صفتی این رژیم خبیث هیچ حد و مرزی ندارد.
اینجانب شهادت سرداران مقاومت، شهید سردار محمدرضا زاهدی و شهید سردار محمدهادی حاج رحیمی را به خانواده محترم ایشان، همکاران، همرزمان و مردم شهید پرور اصفهان که مفتخر به پرورش چنین دلاور مردانی رشید و با صلابت اند، تبریک و تسلیت میگویم.
همانند آحاد مردم، از همرزمان شهدای عزیز و پاسداران انقلاب اسلامی انتظار داریم مجازات و انتقام پشیمان کنندهای برای این رژیم غاصب و متجاوز در نظر گیرند.
مهدی طغیانی
@mahdi_toghyani
واقعا نمیشود نبود حاج آقا را باور کرد!
بعد از دو روز هنوز در بهت و حیرتم
...
میگویند اگر خواستی کسی را بشناسی با او سفر کن!
آبان گذشته دو روز به عنوان عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و تاجیکستان همسفر ایشان به دو کشور تاجیکستان و ازبکستان بودم
آنچه در این دو روز دیدم همه صداقت و صمیمیت، سلامت نفس و مهربانی بود
با ایشان اصلا احساس تکلف به انسان دست نمیداد، پدرانه برخورد میکرد، اهل تظاهر و دورویی نبود و همیشه خودش بود
به نظرم حاج آقا مزد اخلاصش را گرفت و با عزت جاودانه شد
پ.ن
در جلسات حاشیه اجلاس اکو با روسای جمهور ترکیه و آذربایجان، طبق پروتکل نام من را در جلسه قرار نداده بودند. من هم بیرون ماندم که دیدم مسئول تشریفات سراسیمه آمد و گفت شما هم بیایید حاج آقا گفته اند فلانی حتما باید در جلسه باشد!
@mahdi_toghyani
📣متاسفانه چند روزی است بخشهایی از شهر اصفهان درگیر افت شدید فشار آب است و اعتراضات زیاد و تماسهای مکرر مردم عزیز را در پی داشته است
از مدیران مربوطه توضیح خواستم گویا بدلیل افزایش برداشتهای بالادست عملا آبی که برای شرب اصفهان بزرگ رهاسازی میشود به تصفیه خانه نمیرسد تا جایی که ۲۰ درصد آب مورد نیاز و رهاسازی شده در روزهای اخیر به مقصد نرسیده است
سامانه دوم آبرسانی هم بدلایل نواقص خطوط انتقال و تاسیسات تصفیه خانه هنوز تکمیل نیست بطوریکه نهایتا بخش کوچکی از ظرفیت آن به شکل اضطراری قابلیت استفاده دارد.
اولا جا دارد همگی با صرفه جویی کمک کنیم تا کسی در اصفهان عزیز بی آب نماند.
ثانیا به سرعت و با جدیت بیشتری پیگیر تکمیل سامانه دوم خواهیم بود. تجربه نشان داد آن چیزی که برخی از همکاران قدیم در استان مجاور تونل جهنمی گلاب!(سامانه دوم آبرسانی) میخواندند راه نجات آب شرب اصفهان بزرگ از دستبرد زیاده خواهان در فصل گرما بود!
ثالثا وزیر محترم نیرو از خود خاصیت نشان دهد و با برداشتهای غیرمجاز بالادست برخورد جدی تری کند. همانطور که برق صنایع را قطع میکنند قطعا میتوانند برق پمپاژها و چاههای غیرمجاز بالادست را هم قطع کنند تا مردم پایین دست بی آب نشوند
@mahdi_toghyani
♦️در آستانه انتخابات دیگری هستیم و کاندیداها در حال گرم کردن برای رقابت با یکدیگرند. اما غیر از موضوعات اقتصادی و معیشتی آنچه برای ما مهم است، نقطه ثقل حیات اصفهان و فلات مرکزی ایران عزیز یعنی زاینده رود است.
♦️قطعا کسی که میخواهد بر کرسی ریاست جمهوری بنشیند باید درباره مهمترین مسأله مرگ و زندگی فلات مرکزی موضعی روشن و شفاف و نه چندپهلو و مبهم داشته باشد.
♦️آیا برای شفافیت منابع و مصارف و جبران بذل و بخشش های غاصبانه از سفره زاینده رود برنامه ای دارد؟ آیا برای قطع دست دست اندازان بالادست به حقوق پایمال شده حقابه بران پایین دست عزمی دارد؟ برای فرونشست زمین که در حال بلعیدن تمدنی بزرگ است چه میخواهد بکند؟ ایا اصلا میداند که زکات دهندگان شرق اصفهان، زکات بگیر شده اند و رودخانه دایمی فصلی شده و محیط زیست در حال نابودی است...
♦️در این دوره ناتمام، مدیریت استان انصافا خوب پیش رفت اما وزارت نیرو نمره قبولی نگرفت و برخلاف تصور رایج در دولت که محرابیان را وزیر موفقی میدانستند فقط در موضوع زاینده رود اتلاف وقت کرد و به میخ و نعل کوبید. نقطه اوجش هم پیشبرد پروژه غیرقانونی و غیرشرعی بن بروجن بود.
♦️در هر صورت خط مطالبه برنامه و اقدام جدی در بعد منطقه ای به نظر بنده در اصفهان روشن است:
«اصفهان یک کلام زاینده رود والسلام»
@mahdi_toghyani
📢برگی دیگر از توسعه افسارگسیخته صنعت در اصفهانِ جان:
چند ماه پیش در گفتگویی زنده پیرامون آلودگی هوای اصفهان و نقش صنایع بزرگ و توسعه آنها صحبت کردم. پس از پیگیریها و کشمکشهای فراوان با وزارت نفت پیرامون وضعیت طرحهای توسعهای پالایشگاه اصفهان، بالاخره ششم مردادماه گزارش اجمالی طرحها و پروژههای این مجموعه را دریافت کردم.
بر اساس گزارش مذکور ۱۷ پروژه توسعه محصول، ۱۹ پروژه آب و ۱۰ پروژه انرژی توسط پالایشگاه انجام شده که غیر از دو دسته آخر و ۴ مورد پروژه از دسته اول که در استان هرمزگان قرار است انجام شود، در سالهای اخیر ۱۳ طرح توسعهای در محدوده اصفهان انجام شده است که با درصد پیشرفت قابل توجه است و به آلودگی موجود شهر خواهد افزود بویژه برخی طرحها که ته مانده برج تقطیر را پالایش میکنند شدیدا آلاینده اند،
جالب است که همگی طرحها با مجوز هیات وزیران انجام شده اند یعنی تمامی نهادهای مسئول استانی و ملی دیگر کشک! یعنی کدخدا را ببین و... و مردم شهر اصفهان که زیر بار توسعه این صنایع در حال له شدن هستند...!
جا دارد نهادهای مسئول استانی از جمله اداره کل محیط زیست اصفهان در مورد تکتک طرحها نظرات خود را برای روشن شدن افکار عمومی منتشر کند و نهادهای نظارتی از جمله دادستان محترم و بازرسی کل کشور به موضوع ورود نمایند.
با توجه به اینکه نامه حاوی عناوین پروژهها ردهبندی خاص محرمانگی نداشت جهت بررسی عزیزان کارشناس در صفحه شخصی بارگزاری میکنم. چنانچه پیرامون آلایندگی طرحهای ذکر شده اطلاعاتی دارید برای بنده ارسال بفرمایید.
#پالایشگاه_اصفهان
#آلودگی_هوا
@mahdi_toghyani
📣بازخورد یکی از اساتید دانشگاه اصفهان به پست قبل:
♦️در مرحله راه اندازی یک صنعت ارزیابی هایی صورت میگیرد با نام ارزیابی اثرات زیست محیطی. دو پارامتر مهم این ارزیابی ها حساسیت اثر و اهمیت اثر هستند. مورد اول یعنی آن اقلیم کشش ورود مقادیر جدید آلاینده را دارد؟ مثلا ورود میزان مشخصی آلاینده به هوای اصفهان که از آلودگی اشباع است با ورود همان میزان آلاینده به هوای پاک شهری دیگر بسیار متفاوت خواهد بود.
مورد دیگر حساسیت اثر است، بدین معنا که آن اقلیم چقدر بلحاظ فرهنگی، توریستی و... ارزشمند است. بارش باران اسیدی در شهری عادی فقط آلودگی آب و خاک را بدنبال دارد و برای اصفهان علاوه بر آنها نابودی کاشیکاری ها و کلیه آثار تاریخی...
مسلما هنگام تصویب طرحهای توسعه پالایشگاه به این موارد توجهی نشده و نادیده گرفته شده است
جالب اینجاست که طرح کاهش گوگرد دیزل به نام طرح زیست محیطی به اصفهان غالب میشود و در مواردی سوختی که به ماشین آلات سنگین اصفهان اختصاص می یابد مخلوط شده با دیزل پرگوگرد است!
موارد دیگر هم که طرح هایی ملی در راستای تکمیل زنجیره ارزش محصولات پالایشگاهی هستند، به کام پالایشگاه و سهامدارانش و بلای جان مردمان اصفهان است.
تنها مزیت این سنخ طرح ها اشتغال زایی میتواند باشد که آنهم معلوم نیست چقدرشان اصفهانی و اهل منطقه باشند؟!
@mahdi_toghyani
شاخص بدبختی یا فلاکت چیست؟ و چرا در اصفهان بالاست؟ آیا این شاخص به تنهایی میتواند روایتگر بدبختی مردم در یک منطقه باشد؟
این شاخص توسط اقتصاددان آمریکایی آرتور اکان در اواسط قرن بیستم معرفی شد تا در مورد هزینههای اقتصادی و اجتماعی تورم و بیکاری در یک کشور علامت دهی کند و اجمالا نشان دهد که مردم در آن منطقه تحت چه فشارهایی هستند.
برای محاسبه شاخص بدبختی روشهای مختلفی وجود دارد اما رایجترین روش محاسبه این شاخص جمع دو نرخ تورم و بیکاری است. اینکه آیا میشود این دو شاخص را جمع زد یا نه همچنان بحث برانگیز است اما هنوز از این شاخص استفاده میشود. بدلیل مشکلات متعدد تئوریک این شاخص خیلی قابل استناد نیست اما هشدار دهنده خوبی است!
بر اساس آخرین گزارش مرکز آمار در تیرماه ۱۴۰۳ نرخ تورم سالانه استان اصفهان ۴۰.۲ درصد و نرخ بیکاری استان در بهار ۱۴۰۳ نیز ۸.۳ درصد اعلام شده است. با توجه به اینکه نرخ تورم استان اصفهان معمولا بیشتر از سایر استانهاست و با اینکه نرخ بیکاری اصفهان آنچنان بالا نیست اما شاخص تجمیعی تورم و بیکاری عدد بالایی نشان میدهد.
اینکه چرا در چند دوره پیاپی تورم در اصفهان بالاست بزودی خواهم نوشت اما از این شاخص اصلا نباید فلاکت بار بودن زندگی در اصفهان را برداشت کرد.
توجه کنید که بر اساس این شاخص نارسا اصفهان و کرمانشاه بدلیل تورم و بیکاری بالا رکورد دارند اما سیستان و بلوچستان علیرغم محرومیتهای بسیار، کمترین نرخ را دارد!
@mahdi_toghyani
دیروز بعد از ظهر جلسه مجمع نمایندگان و رئیس جمهور جدید به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه برگزار شد. ابتدا هر کدام از نمایندگان ۲ تا ۳ دقیقه در موضوعات مختلف صحبت کردند و در نهایت دکتر پزشکیان جمعبندی کرد.
از آب و هوا و بیکاری و محرومیت شهرستانها تا اتباع و وام ازدواج و فرزندآوری و عملکرد بانکها و البته دیدگاه هایی در مورد اعضای کابینه!
در تمام جلسه ناخودآگاه خودم را جای ایشان میگذاشتم و اینکه روزانه با این حجم از ورودی اطلاعات و تراکم درخواستها و تقاضاهایی که مطرح میشود چه وضعی دارد!
توصیه اولم به ایشان اولویت بندی مسایل در حوزه های مختلف و مناطق مختلف بود(همان اصل ۲۰/۸۰ معروف) و اینکه منابع موجود اجازه نمیدهد به همه مطالبات پاسخ مثبت گفت ولی میشود در عین اولویتبندی در اقدامات، برای افزایش منابع و ظرفیتها بسترسازی کرد
توصیه دوم در مورد اولویتهای اصفهان بود. آب و هوا!
اینکه احساس مردم اصفهان به زاینده رود مانند دریاچه ارومیه برای مردم آذربایجان است و خشکی اش به همان میزان بلکه بیشتر برای منطقه زیانبار!
و برای بازگشت اعتماد و احیای سرمایه اجتماعی باید برای احیای زاینده رود عزم جدی به خرج داد.
به ایشان یادآوری کردم که مدتی کتاب چرا ملتها شکست میخورند را در صحن میخواند و اینکه برای موفقیت باید کیفیت حکمرانی را بهبود بخشید و احیای زاینده رود هم فقط با انجام چند پروژه محقق نمیشود بلکه باید کیفیت حکمرانی آب بهبود پیدا کند و البته پروژه های موجود با جدیت دنبال شود.
نمیدانم چقدر مباحث منتقل شد اما معتقدم ایشان راهی سخت در پیش دارد امیدوارم فرصت پیش آمده را از دست ندهد!
@mahdi_toghyani
منطقه حفاظت شده دنا منطقه بسیار وسیعی است که در محدوده جغرافیایی دو استان اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد. این منطقه ناحیه ای است کاملا کوهستانی، صخره ای با پرتگاه ها و ارتفاعات صعب العبور و تپه ماهورهای متعدد. منطقه حفاظت شده دنا با موافقت شورای عالی یونسکو به عنوان ذخیرگاه زیست کره شناخته شده است و با توجه به مجموعه درختان و گیاهان جنگلی، مرتعیو دارویی سرمایه ژنتیکی با ارزشی محسوب می شود. حیات وحش این منطقه نیز معرف تنوع زیستی جانوران کوهستان زاگرس بزرگ می باشد.
کل مجموعه منطقه حفاظت شده دنا با اینکه در دو استان واقع شده بود با مدیریت اداره کل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد اداره میشد، با توجه به وضعیت نامناسب رسیدگی و نظارت بر منطقه بر اساس مصوبه شورای عالی محیط زیست در آخرین جلسه با حضور رییس جمهور شهید واگذاری اداره منطقه دنای شمالی بر اساس مرزهای جغرافیایی به استان اصفهان مقرر شد. مسیری کاملا قانونی و بر اساس فرآیندهای رسمی کشور.
متاسفانه اخیرا عده ای با سو استفاده از ناآگاهی عمومی از موضوع به بهانه این تصمیم اصفهان ستیزی میکنند و حرفهای تفرقه افکنانه می زنند که جا دارد نهادهای امنیتی به سرعت برخورد قانونی انجام دهند.
@mahdi_toghyani
این روزها جلسات بررسی برنامههای وزرا در کمیسیونهای مجلس در حال برگزاری است از هشت صبح تا هشت و نیم شب! قرار است همه وزرا به همه کمیسیونها بروند و وزرای تخصصی دو بار! معمولا وزیر پیشنهادی نیم ساعت مباحث خود را مطرح میکند و یکساعت هم پرسش و پاسخ است. البته نمایندگان بیشتر، طرف مقابل را ورانداز میکنند که ببینند آیا ایده و توانایی کافی برای اداره دستگاه مورد نظر را دارد یا نه؟! برخی سابقه قبلی دارند که قضاوت راحتتر است اما برخی تصویر روشنی از سوابق قبلی ندارند که کار سخت است.
جمع بندی اولیه ام از جلسات تا اینجا اینکه در مجموع با کابینه شگفتانه ای روبرو نیستیم. برخی گزینه ها واقعا ضعیف اند. احتمال میدهم برخی افراد نتوانند رای لازم را بیاورند
#رای_اعتماد
@mahdi_toghyani