🔻10 پیشنهاد برای قوی شدن در فجازی
فرمودند قوی شدن در فضای مجازی حیاتی است. پیشتر فرمودند: مهمترین جنگ امروز کشور، ذهنی است.
جنگ امروز جنگ شناختی است. رسانه به شما قدرت ادراک می دهد و شما با درک تان از واقع زندگی می کنید. انشالله مساله روشن است.
🔻اما چند پیشنهاد برای قوی شدن.
🔹یکم.بدبین باشید
رسانه دشمن را خوب رصد کنید و کلا بدبین باشید. فراموش نکنید که دشمن حتا یک خبر ساده برای اطلاع رسانی صرف و خیرخواهی شما منتشر نمی کند. هرانتخابی برای آنها قطعه ای از پازل ماموریت شان است. باچشم باز؛ اما بدبین.
🔹دوم. گرد ببینید
گرد یعنی چند بعدی. مسائل را تک ساحتی نبینید. قدیما خبرنگار خوب را می گفتند خبرنگار تخصصی. اما الان فقط اقتصاد و هنر بدانید دور می خورید. تخصصی باشید؛ اما جامع. بین رشته ای تحلیل کنید. مسائل امروز بسیار نیازمند تحلیل چندوجهی است.
🔹سوم. گعده ای نباشید
برخی گعده ای اند؛ یعنی فقط خودشان و رفقا و هم فکران شان. سعی کنید با حلقه های بیشتری از مردم و مخاطب ارتباط بگیرید. همه رنگ های اجتماعی را ببینید و برای شان بنویسید و دلسوزی کنید. مخاطب عیال الله است.
🔹چهارم. عمیق ببینید
مگس چشم دارد و می بیند و آیت الله بهاالدینی هم می بیند. فرق شان چیست؟ در کیفیت دیدن. خوب ببینید. یعنی چی؟ عمیق ببینید. لایه های عمیق تر از سطح. چه کنیم؟ هم تخصصی ببینید و هم الهی و دینی. زیاد مطالعه کنید و با اهل علم حشرونشر داشته باشید.
🔹پنجم. هیجانی نشوید
تحت هیچ عنوان و با هیچ بهانه ای هیجان زده نشوید. حجت داشته باشید؛ برای نوشتن و توزیع و حتا لایک و فالو کردن و نکردن. به اسم انقلابی گری و عدالتخواهی و مطالبه گری و نقد و غیره هیجان زده نشوید. شبکه اجتماعی فوران هیجان های کاذب است.
🔹ششم. عصبی نکنید
رحما بینهم باشید. تیزی و تندی کلام و متن را بگذارید برای دشمن. خودی را نقد کنید اما عصبی نکنید. این معیار ساده را فراموش نکنید؛ مخاطب تان ولو مخالف، با متن شما عصبی نشود. تنها وادار به تامل شود، ولو قبول نکند.
🔹هفتم. مجهز شوید
تجهیز شوید. کار رسانه ای ابزار می خواهد. همه ابزار جدید رسانه ای اعم از تولید صوت و تصویر و شبکه اجتماعی و سوادرسانه را خوب یاد بگیرد.
🔹هشتم. داد نزنید
استدلال کنید. اول خودتان قانع شوید بعد بنویسید. برای قوی شدن استدلال، زیاد مباحثه کنید. فراموش نکنید که دادزدن جزئی از استدلال نیست.
🔹نهم. باشید
کلا باشید. غیبت نکنید. رصد دقیق و کامل و همراه با جزئیات از صحنه داشته باشید. نبینید، نمیتوانید تحلیل کنید.
🔹دهم. عکس هوائی داشته باشید
جزئی ببینید اما کلان تحلیل کنید. برای کلان تحلیل کردن باید روابط مسائل و عمق و مبانی شان را درک کنید. کلان نبینید دچارظاهرگرائی می شوید. نقشه کلان دشمن و انقلاب در دستتان باشد و بعد سراغ خبر روید.
@mahdian_mohsen
🔴به همسایه و آشنا و نزدیکان تان بگویید:
سفر رفتید فی امان الله.
اما مراقب باشید نام تان کنار داعشی و بعثی و تروریست ها در تاریخ شهدای ایران ثبت نشود.
@mahdian_mohsen
🔻هرچه هست دوقطبی وطن پرست و وطن فروش است و ولاغیر.
🔻پ.ن:
تاج زاده و زیباکلام و صادقی و بقیه نیز نقشی فراتر عامل و ابزار ندارند. یاباید این سو باشند و یا آنسو.
خلاصه دشمن اصلی گم نمی شود.
@mahdian_mohsen
هدایت شده از بر پا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مشکل اصلی کشور خودحقیر پندارها هستند.
همین
@ali_mahdiyan
28.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم را دیدید؟
همسایگان چند مجتمع در بابل برای روحیه دادن به پزشکان بیمارستان روبرویی این آهنگ را پخش کردند.
حالا این خبر را در یورونیوز بخوانید.
تعدادی از پرستارهای فرانسوی گزارش دادند که همسایه ها روی درب آپارتمان و خودروی شان پیام نصب کردند که زودتر از محله ما بروید. آلوده اید.
کرونا فقط دست دولت های ضدانسانی غربی را رو نکرد، عیار ملت ها را هم به رخ عالم کشید
@mahdian_mohsen
39.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸گام به گام رفتارشناسی رسانه های غربی با کرونای ایران
🔸چرنوبیل سازی از آبان تا کرونا
🔸چرا رسانه های ضدانقلاب به دنبال قرنطینه چینی در ایران هستند؟
🔸در جنگ روایت ها رسانه های داخلی چه سبک هم آوردی با ضدانقلاب داشتند؟
@mahdian_mohsen
باورتان می شد روزی حرم شود خیاط خانه؟
باطن زیارت همین است. احساس محبت و نزدیکی.
تولید ماسک در حرم، خدمت به خلق و دفاع از انقلاب و رضایت مولا و جلب محبت و عین زیارت است.
این عکس نماد است و بسیار پرمعنا.
امروز نمازجماعت و نمازجمعه و هیات و زیارت ظاهرا تعطیل است اما فوران معنویت و زیارت مقابل چشمان ماست.
از ظواهر عبور دادن و به حقیقت رساندن تنها اثر ضرب شست خمینی است.
اشاره آن بزرگی که فرمود «جمهوری اسلامی حرم است» نیز اینجاست.
@mahdian_mohsen
باورتان می شد روزی حرم شود خیاط خانه؟
باطن زیارت همین است. احساس محبت و نزدیکی.
تولید ماسک در حرم، خدمت به خلق و دفاع از انقلاب و رضایت مولا و جلب محبت و عین زیارت است.
این عکس نماد است و بسیار پرمعنا.
امروز نمازجماعت و نمازجمعه و هیات و زیارت ظاهرا تعطیل است اما فوران معنویت و زیارت مقابل چشمان ماست.
از ظواهر عبور دادن و به حقیقت رساندن تنها اثر ضرب شست خمینی است.
اشاره آن بزرگی که فرمود «جمهوری اسلامی حرم است» نیز اینجاست.
@mahdian_mohsen
✅حکم حکومتی برای کرونا
نوشته اند رهبرانقلاب چرا مانع تصمیم رئیس جمهور با حکم حکومتی نمی شود؟
مقدمه سوال شان اینست: رهبری طی 5 ماه گذشته دو بار با حکم حکومتی در مسائل اجرایی کشور دخالت کرده ست یکی بنزین و دیگری بودجه 99. اینبار مهمترست...
اولا مقدمه غلط است. چرا؟
نویسنده درک درستی از حکم حکومتی ندارد. اینطور نیست که اگر رهبرانقلاب مخالف امری بود با حکم حکومتی مانع تصمیم می شود. این معنا از حکم حکومتی همان دیکتاتوری است. حکم حکومتی برای جلوگیری از گره هایی است که به روش عادی قابل حل نیست.
حالا؛
دو حکم حکومتی ذکر شده تکلیفش چیست؟ حکم حکومتی بنزین در اصل تذکر به یک رویه قانونی است. مجلس تصمیم داشت مصوبه سران قوا و شورای عالی امنیت ملی را که پیشتر جایگاه قانونی آنرا پذیرفته است تغییر دهد. مجلس می توانست درباره اصل وجودی شورای سران پیشتر اظهار نظر کند که نکرده است اما نمی تواند یک نهاد را بپذیرد ولی با یک مصوبه اش مخالفت کند. لذا رهبری تذکر دادند که تصمیم مجلس خلاف مصوبه سران وشورای عالی امنیت ملی نباشد.
حکم حکومت بودجه چیست؟ لایحه بودجه رد شده بود. باید اصل 85 و در کمسیون بررسی می شد. اما شورای نگهبان معتقد بود بودجه را نمی تواند اصل 85 کرد. از طرفی کرونا مانع برگزاری جلسات کمسیون می شد لذا دخل و خرج سال اینده کشور غیرقانونی بود و لذا رهبری گره گشائی کرد.
روشن است که هیچکدام دخالت در امور اجرا نبود؛ یکی تذکر به قانون و دومی گره گشائی.
اما مهمتر؛
مقدمه که غلط است اما با همین مقدمه غلط نیز به نتیجه نمی رسیم چرا؟
اول اشکال منطقی: آیا هرکس به تصمیم دولت نقد داشت، حق دارد نقد خود را وحی منزل بداند و بعد رهبری را دعوت به حکم حکومتی کند؟ این روش نخ نمایی در رسانه است که استدلال خود را فرض و حجت مسلم بگیریم و مطالبه را از گام بعدی آغاز کنیم. (سواد رسانه)
دوم اشکال محتوائی: اساسا موضوع کرونا تک ساحتی نیست. کشور امروز بغیر کرونا در شرایط تحریم است. قطعا با توجه به تحریم و بی پولی دولت ، نمیتوان چرخه اقتصاد را تعطیل کرد. این استدلال جدای از نقدهای جدی به عملکرد دولت در حوزه کرونا است. اما نمی شود با یک توئیت و ساده سازی کشور را متهم کرد.
سوم اشکال ساختاری. اساسا اگر رهبری نظری داشته باشد نیازی به حکم حکومتی نیست. حکم حکومتی برای یک حادثه پیش بینی نشده است. رهبری بسادگی می تواند نظرش را به دولتمردان منتقل کند و نیازی نیست صبر کند تا تصمیمی اتخاذ شود بعد مانع آن شود. مگر بنا بر مچ گیری است؟
خلاصه مقدمه و موخره از بیخ غلط است.
@mahdian_mohsen
🔻چرا ضدانقلاب دنبال اجرای قرنطینه است؟
دقت کردید؟ منوتو و بی بی سی و ایران اینترنشنال هر روز فیلم هایی از شلوغی های شهر منتشر می کنند و گزارش می دهند که چرا در ایران قرنطینه اجرا نمی شود؟ منوتو چندین برنامه منتشر کرده است که چرا ایران مثل چین و هند و دیگر کشورها قوانین سخت برای عبور و مرور نمی گذارد.
🔻واقعا چرا؟ چطور ممکن است رسانه های انگلیسی اجرای این نسخه را حتا در کشور خودشان توصیه نکنند اما سنگش را اینجا به سینه بزنند؟
اگر فکر می کنید نگران سلامتی من و شما هستند که هیچ؛ متن به کارتان نمی آید ولی بعدا در خلوت تان تنها به یک نمونه اخیر فکر کنید که چرا انقدر بی شرمانه با بالازدن یک گوشه از تحریم های ایران و بازگشت پول ملت مخالفت کردند.
بگذریم.
🔻یک بار مرور کنیم ببینیم ضدانقلاب چه مسیری را آمد و چرا به قرنطینه رسید؟
🔻یکم. ابتدا گفتند ایران اهمال کارست. خبرداشته از کرونا و بی اعتنایی کرده است. ماهان گیت برای اینجاست. اما بعدا مشخص شد ماهان تنها یک پرواز مسافربری داشته و انهم به درخواست ظریف برای بازگشت دانشجویان ایرانی بوده ست و باقی پروازها برای انتقال تجهیزات ضدکرونایی انجام شده است.
عبور کردند.
🔻دوم. گفتند پنهان کارست. عکس هوایی واشنگتن پست از قبرهای جعلی و دسته جمعی برای این مرحله است. ثمر نداشت. ایران بافاصله جلوتر از دیگر کشورها در اطلاع رسانی بود.
🔻سوم گفتند بی تدبیراند و ناتوان. پمپئو و ترامپ هم کمک آمدند. اما تولید کیت تشخیص ارزان قیمت و خودکفایی در ماسک و 13 هزار تخت خالی و رسیدگی به سالمند و کنترل بیماری اجازه نداد این اتهام جا بگیرد.
🔻چهارم. در نهایت آمدند سراغ مردم. تلاش کردند با کلیدواژه "لیس زدن" مردم را مقابل اعتقادشان و با "چالش رقص" مردم را مقابل مردم قرار دهند؛ سخت شان بود پرستار و پزشک نماد ایثار و فداکاری شوند و مورد تکریم باشند.
ناکامی محض ماند و رد شدند.
🔻حالا آمدند سراغ قرنطینه. اما چرا؟
خاطرتان هست اشک های پرستار قلابی را؟ همان که بعدا مشخص شد اجیر معصومه قمی کلایی ساقدوش ربع پهلوی بوده است.
در آن پروژه چه کردند؟ نیاز به پرستار مجنون داشتند تا پروژه اهمال کاری در جمهوری اسلامی را جلو ببرند. چون چنین پرستاری پیدا نکردند، "ساختند".
🔻بله؛ تنها راه باقی مانده "رویدادسازی" است.
قرنطیه و محدودیت های سخت در ایران فوق العاده برای ضدانقلاب از جهت "رویدادسازی" جذاب است.
اولا تقابل مردم با مردم است به جهت نگرانی و عصبیت. دوم تقابل مردم با حاکمیت است از جهت نافرمانی ها. سوم تعطیلی کسب وکار و موج فقر است. چهارم بحران اقتصادی است و زمین گیر شدن دولت.
دوگانه سلامت-اقتصاد نیز امتداد همین پروژه است؛ مراقب باشیم.
@mahdian_mohsen
✅کمتر در پی نشانه و علائم ظاهری باشیم/تذکر آموزنده رهبرانقلاب درباره انتظار
@mahdian_mohsen
❤️با تفسیر امام از "رزمایش" حظ ببرید
رهبرانقلاب فرمودند: رمضان امسال را به رزمایش گسترده کمک به نیازمندان تبدیل کنیم.
روشن است اما مختصری درنگ کنید. عمق این خدمت را با تفسیر امام مرور کنیم. یقین دارم نگاه تان به همدلی و خدمت به خلق عمیق تر می شود و بیشتر از دستگیری لذت می برید.
یکبار تعاون و معاضدت را انسانی و اخلاقی تحلیل می کنیم. سلمنا. یکبار عمیق تر و دستور شرع می دانیم. این هم زیباست. هم جبران خسارت معصیت است و هم مقدمه فردوس و مینوی نعیم. شاید هم رافع بلا و فزونی روزی است که این نیز حق است و روا.
اما یکبار نگاه وجودی امام است به مردم. می فرماید "هرچه هست اوست و جز او هیچ نیست." نامه ای مرقوم می فرمایند خطاب به فرزندشان سیداحمدآقا. در پایان این نامه که به ظاهر درباره سلوک فردی و عبادی و اهمیت صلاه است می فرمایند" پسرم! ما که عاجز از شکر او و نعمت های بی منتهای اوییم؛ پس چه بهتر که از خدمت به بندگان او غفلت نکنیم" و اینطور شرح می دهند که خدمت به مردم نصرت حق است و قرب به الله:«که خدمت به آنان، خدمت به حق است؛ چه که همه از اویند.»
این امام همانست که درباره مردم می نویسد:".. و مردم انقلابی ایران که جانم فدای یک یک انها..."
"جانم فدای یک یک." انشالله دقت داریم که چنین تعابیری از یک فقیه و عالم است. اغراق و شطحیات و ذوقیات نیست. او مردم را به جهت وجه حقی شان عشق می ورزد که فرمود: "مردم شریف ایران به تک تک شما عشق می ورزم..." و اینگونه است که رهبرانقلاب می فرماید: کمتر کسی مثل امام دیده ام که اینطوربه مردم از عمق دل محبت بورزد.
او در سیمای امت وجه حق می بیند و لذا خدمت بدان ها را نصرت حق می داند. با این نگاه "یاخذ الصدقات" (توبه.104) دقیقتر فهم می شود که چطور صدقه را دست خدا می نهیم. به همین سبب حضرت امام در چهل حدیث روایتی از امام صادق نقل می کند که: "پدرم وقتی صدقه می داد، می گذاشت آن را به دست سائل، پس از آن، آن را از او پس می گرفت و می بوسید و می بوییدش..."
این از مردم؛ اما حساب فقرا ازین نیز فراتر است و در چهل حدیث توضیح می دهند که چرا فضل فقرا نزد حق از بقیه بیشتر است و لذا سالها بعد می فرمایند: "پیش خدای تبارک و تعالی، کمتر خدمتی است که به اندازه خدمت به زاغه نشینان فایده داشته باشد."
حال بااین مبانی از صاحب مکتب انقلاب، بر رزمایش همدلی همت کنید و حظ ببرید.
@mahdian_mohsen
🔻دولت درجلسه کجا نشسته بود؟
رای دولت در جلسه مهمتر از این نرخ دستمزد رنج آور است.
🔻اولا در تعیین نرخ دستمزد، معیار نه خواست نماینده کارگری است و نه توان کارفرما. معیار ماده ۴۱ قانون کارست که می گوید نرخ تورم و سبد هزینه کارگری.
🔻دوم اینکه نماینده کارگری پیشنهاد داده است 45 درصد و پیشنهاد نماینده کارفرمایی ۱۵ درصد. خروجی جلسه هم شده است نظر کارفرما. اگر قرارست در جلسه نه قانون معیار باشد و نه چانه زنی نماینده کارگری ثمر داشته باشد، دیگر جلسه برای چیست؟
نماینده کارگری حق داشته است مصوبه را امضا نکند.
🔻سوم اینکه این خلاف وعده روحانی است که گفته بود قانون مبنای تعیین نرخ دستمزد است. بدتر از این نرخ فقر آور که تنها 50 درصد هزینه های زندگی کارگری است، بی اعتنایی دولت به قانون است که دردآور ست.
واقعا منطق دولت در این جلسه چه بود و اگر از قانون دفاع نکرده و برایش هزینه زندگی کارگری اهمیت نداشته، پس نماینده کجا و چه بوده است؟
@mahdian_mohsen
❤️چند پیشنهاد برای رزمایش
عزیزی نوشته بود خیلی دوست دارم در این رزمایش مومنانه شرکت کنم اما حقیقتا شرایط مالی ام مساعد نیست.
✅بهانه شد برای چندپیشنهاد رزمایشی:
1⃣یکم. حلقه بسازید
با رفقا و همکاران و اهل فامیل و یا هم محله ای حلقه درست کنید و برای رزمایش فکر کنید و ایده دهید. این گام اول را دست کم نگیرد. شروع پربرکتی است.
2⃣دوم. هم عهد شوید
هم عهدی بسازید. مثل یک قرار فامیلی تا هزینه مهمانی و عیدی را خرج رزمایش کنید. یا همین عهد سر شام هیات. یا حتا با خانواده مان؛ مثلا یک وعده گوشت در ماه کمتر مصرف کنیم و به نیازمند برسانیم.
3⃣سوم. بانک درست کنید
شناسایی کنید. یکی از مشکلات خیریه ها و گروه های جهادی شناسایی است. بانک اطلاعات دقیق از افراد و نیازمندی های آنها تهیه کنید و در اختیار نهادهای خیریه ای قرار دهید. لیستی هم از افراد خیر و دستگیر تهیه کنید.
4⃣چهارم. بدون پول هم می شود
لیست ایده و طرح دستگیری غیر مالی درست کنید. مثلا خرید کردن برای سالمندان یک محل. یا شاد کردن بچه های یک پرورشگاه. درس دادن به بچه های کار. گروه درست کنید و صاحبان مغازه و خانه ها و طلبکارها را راضی کنید مراعات کنند.
5⃣پنجم. آبروی تان را خرج کنید
پول ندارید؛ آبرو که دارید. آبروی تان را خرج کنید. هرکس شما را می شناسد و اعتماد دارد و برایش اعتبار دارید سراغش روید. حالا فامیل یا محل کار یا کانال تلگرامی تان.
6⃣ششم. رابط شوید
خیرین را شناسایی کنید و برای شان وعده دیدار فراهم کنید. دستشان را بگیرید و با آنها به نیازمندان سر بزنید.
7⃣هفتم. قاشق زنی راه بندازید
برای پول جمع کردن هم ایده درست کنید. به یک پیامک و استوری اکتفا نکنید. یکی از راه های پول جمع کردن دقیق گزارش دادن است. یک تیم رسانه ای قوی بسازید برای گزارش به مردم و خیرین.
8⃣هشتم. تکراری نباشید
کمک فقط سبد کالا نیست. مثلا به بقالی و نانوایی محله یا شهر بروید و لیست بدهکاران را پاک کنید. یخچال و کولر و شیر آب دستشویی نیازمند محل را درست کنید. برای دست فروش های خانه نشین مشتری پیدا کنید.
9⃣نهم. به خودتان نگاه کنید
در هر صنف و حرفه ای که هستید رزمایش را برای خودتان بومی کنید. پزشک ببیند چه کاری از او ساخته است. کارگر و مکانیک هم. روزنامه نگار هم بگوید در فصل رزمایش مشکل یک خانوار و یا بیشتر را رسانه ای حل می کند و غیره.
🔟دهم. جلوی پای تان را ببینید
ببینید چه چیز جلوی پایتان قرار می دهند. غفلت نکنید از نسیم و خنکا و جذبه خیررسانی. خیلی وقت ها پیش روی مان ضیافت می چینند تا ببینیم.
الان مهمترین چیزی که جلوی پای تان است همین اصل رزمایش است. تلاش کنید هرکس با هرگرایشی، انقلابی و غیرانقلابی را دعوت کنید به این رزمایش مومنانه. هرکس هرجا بود بلند شود و گارد مردم دوستی بگیرد.
@mahdian_mohsen
✅چرا خانم ها در جنگ روایت ها موفق ترند؟
روایت از خبر متفاوت است. من و شما در زندگی عادی بجای خبر، روایت می گوییم. مثلا وقتی همکارتان می گوید چه خبر؟ شما نه خبرنگارید که خبردهید و نه مسوول آمار. برای همین خیلی ساده و بدون فکر می گوئید فساد همه جا را گرفته است. اگر بگوید دو نمونه نام ببر هم ممکن است ترجیح دهید موضوع را عوض کنید. در اصل شما روایت می دهید. روایت خودتان از واقع؛ تصویرتان از پیرامون.
شبکه اجتماعی عرصه روایت گری است نه خبر. چون رسانه های رسمی اینجا متکلم وحده نیستند و همه آدم ها در شبکه اجتماعی فعال و مثل یک زندگی عادی رفتار می کنند و بجای حرف، توئیت می زنند و پست اینستا منتشر می کنند.
🔸اما میان روایت ها چه روایتی غالب می شود؟ روایتی که دو ویژگی دارد. یکی قدرت "دربرگیرندگی" و دوم قدرت "برانگیختگی." اولی روایتی است که گستره بیشتری از مخاطب را جذب می کند و دومی روایتی است که بیشتر هیجان می سازد.
دشمن نیز در آرایش جنگی اش تلاش می کند باهمین مکانیزم روایت خودش را مسلط کند. من و شما نیز در جبهه انقلاب مشغول همین تقابلیم. اینجاست که جنگ روایت ها شکل می گیرد تا یکی بر دیگری مسلط شود.
✅اما چرا خانم ها در جنگ روایت ها قوی ترند؟
با 2 شاخص "دربرگیرندگی" و "برانگیختگی" ویژگی های ممتاز خانم ها را مرور کنید
🔸اول اینکه جزئی نگرند.
توجه خانم ها به جزئیات کمک میکند در روایت گری موفق تر عمل کنند چون دقیق تر از واقع تصویر می سازند. پدر از پسرش می پرسد چه خبر؟ میگوید هیچی بابا همه شهر را نکبت گرفته است. اما دختر همین مضمون رو اینطور شرح می دهد: همه چی بابا. ترافیک، گرما، بی اعصابی راننده ها و استاد سخت گیر و رفیق نامرد...
🔸دوم. اهل تماشا شدن هستند
اهل جلب توجه اند. همین کمک میکند به جذابیت که الفبا و اصل کلیدی رسانه است توجه کنند.
🔸سوم. تعاملی اند
مردها در مسائل به راه حل ها فکر می کنند و خانم ها اغلب به همدلی. مردها هدفگرا و خانم ها رابطه گرا هستند. برای همین در روابط اجتماعی تعاملی تر رفتار می کنند.
🔸چهارم. تصویری ترند
در چهره شان خشم و ترس و هیجان به راحتی دیده می شود و همین ویژگی کمک می کند در روایت شان نیز صادقانه تر و تصویری تر جلوه کنند. همین کمک می کند زبان و قلم شان نیز تیزتر باشد.
🔸پنجم. احساساتی اند
عاطفی اند و این ویژگی کلیدی کمک می کند اگر استدلال را هم بخدمت بگیرند قلب و مغز مخاطب را درگیر کنند.
5 مورد دیگه هم هست که شاید بعدا نوشتم.
نیازی به توضیح نیست که هرکدام اگر از تعادل خارج شود، عکس خودش عمل می کند.
در جنگ روایت ها هرکس هرجا نشسته است سرباز است. چه بانوی خانه دار و چه دختر دانشجو و چه خانم کارمند.
@mahdian_mohsen
🔹درباره دستمزد آقای مجری
اخیرا پویشی علیه یک مجری مشهور راه افتاده است که وی برای اجرا در یک برنامه بیش از 20 میلیون تومان دریافت کرده است. امروز اسناد هزینه برنامه مذکور منتشر و مشخص شد که کل هزینه یک قسمت از این برنامه 22.5 میلیون تومان بوده است که برای 3 مجری و تصویربردار و صدابردار و تیم فنی و محتوایی و حداقل 50 نفر از عوامل است.
ظاهرا پرونده این افشاگری نافرجام بسته شده است. اما غرض یادداشت این مصداق مشخص نیست. برای من ماجرا از جهت دیگری اهمیت دارد و آنهم نقد این روش دادخواهی دامنه دار و سابقه دار و مساله دار و متاسفانه در حال تکثیر است.
🔸یکم. با کدام مجوز شرعی و قانونی و حتا اخلاقی و انسانی وقتی هیچ سندی نداریم چنین اتهامی می زنیم؟ برای این اتهام حتا یک برگ سند منتشر نشده است. می گویند سوت زنی است. با کدام منطق پذیرفتیم برای سوت زنی هیچ دلیل و مدرکی جز صدای بلند نیاز نیست؟
🔸دوم. می گویند متهم اثبات کند که این اتهام غلط است. با کدام حجت حق داریم اتهام بزنیم و بعد بگوییم اثبات کنید که نیست؟ این رفتار را با خودمان حاضریم بپذیریم؟ می پذیریم یکی به دیگری بگوید فاسد و دزد و جاسوس بعد هم بگوید حالا خلافش را اثبات کن؟
🔸سوم. می گویند چرا متهم، فیش حقوقی اش را منتشر نمی کند؟ چرا باید منتشر کند؟ مطابق کدام قانون یک آدم عادی مثل مجری باید حقوقش را علنی سازد؟ حریم شخصی این ادم کجاست؟ اگر ملاک قانون است که ماده 29 برنامه ششم برای شفاف سازی درامد مسوولین است نه مردم عادی و حتی سلبریتی ها. اگر ملاک شرعست که هیچ معیاری برای افشای زندگی مردم عادی نداریم. مگر شهرت باعث می شود حریم شخصی، حریم عمومی شود؟
🔸چهارم. می گویند می خواهیم صدا و سیما شفاف شود. بسیار عالی. اما راه این شفافیت چیست؟ از کجاست؟ از تعرض به حریم شخصی افراد و بدتر از آن تهمت و افترا؟ چرا از مجلس مطالبه نمی کنیم که قانون نظارت بر رسانه ملی را ارزیابی و تدوین و اجرا کند؟ چرا این پویش و مطالبه را بجای اتهام زدن به این و آن، سمت مدیر شبکه و رسانه ملی نمی بریم؟
🔸پنجم. دقت فرمائید که شفافیت هدف نیست. شفافیت مسیر است. در این باره حرف بسیار است که بماند. اما یکی از عوارض این تلقی نادرست اینست که تصور می کنیم هدف وسیله را توجیه میکند و می شود با دستمال کثیف شفافیت ساخت.
انشالله توجه داریم که این سبک افشاگری و اتهام زدن در همین نقطه متوقف نمی شود و مثل بومرنگ به خودمان برمی گردد. اگر خودمان را فراتر از یک فرد، یک جامعه در نظر بگیریم خواهیم دید که عوارض توسعه چنین فرهنگ غلطی چه بلای سهمگینی است.
@mahdian_mohsen
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگه چرا از رشیدپور حمایت می کنی؟
بهش گفتم تو فاسدی. اثبات کن نیستی.
هیچی نگفت.
گفتم روش خطاست برادر. واگرنه فرد مهم نیست.
گفت یعنی نگیم شفافیت؟
گفتم: بگو. اتهام نزن.
وقتی تهمت حقوق 40 میلیون زدی، پاسخ رسمی هم بهت بدن باز میگی دروغ میگن.
بادستمال کثیف نیمشه شیشه را شفاف کرد
گفت پس ماجرای انتشار خبر مالی یک پیرمرد در فارس چی بود؟ استاندارد دوگانه؟
گفتم ماجرای انتشار خبر پیرمرد را اول دخترش افشا کرد. بعد هم ما سند معتبر داشتیم. ولی آنهم انتشارش اشتباه بود. برای همین تا متوجه شدیم حذف کردیم
@mahdian_mohsen
✅سخنی با مسوولین صدا وسیما/ مراقب نفوذی ها باشید
چه کسی به مدیران رسانه ملی مشورت می دهد؟ نگران مشاوران و چنین مشورت هایی باشید.
آنروز که رسانه های دلسوز گلایه کردند که چرا باید فردی که رسانه ملی را به تمسخر می گیرد با پایتخت 6 به خانه مردم بازگردد یک مسوول توضیح نداد چرا. در نهایت پایتخت 6 شد آنکه نباید میشد. جناب عسگری می داند که اشکالات این سریان تنها در تقلید شیطنت آمیز از یک صحنه فیلم فارسی و لاله زاری نبود. اما باز هم کسی توضیح نداد چرا مماشات؟ دست آخر هم با یک میزگرد نمایشی برای بستن دهان منتقد، پرونده اعتراضات بسته شد.
پایتخت نمونه بود. متاسفانه این رویه است.
این روزها رسانه ملی در معرض پرسش است. بی اعتنایی رسانه ملی به این پرسش ها چه توجیهی دارد؟ چه کسی به مدیران رسانه ملی مشورت می دهد که افکار عمومی مهم نیست؟
مطابق بند ب ماده 3 قانون ارتقا سلامت نظام اداری رسانه ملی موظف است قراردادهای متوسط به بالا را بصورت علنی منتشر سازد. اما چنین نکرده و حتا در معرض پرسش نیز چنین نمی کند. چرا؟
چرا توضیح نمی دهید سندی که از دستمزد قرارداد یک مجری منتشر کرده اید و البته رافع اتهام است، به شکل نادرستی مخدوش شده است؟
چرا توضیح نمی دهید که در بکارگیری یک فرد مساله دار که از فریاد کردن توهین به امام و انقلاب باکی ندارد، خطا کردید؟ چرا این قصور و تقصیر را برای مخاطب توضیح نمی دهید؟
کسی که به شما مشورت می دهد مخاطب مهم نیست و نیازی به پاسخ نیست، نفوذی است ولو مزدور نباشد. نفوذی همیشه عامل کسی نیست بلکه می تواند گرفتار یک فکر منحرف و واپس مانده باشد. چرا از چنین افرادی مشورت می گیرید؟
وقتی حاضر به شفاف سازی نباشید و برای فهم مخاطب حرمت قائل نباشید، مطالبه شفافیت دست افرادی می افتد که هویت شان شبهه ناک است. وقتی به نقد رسانه های دلسوز وقعی ننهید گرفتار افرادی می شوید که با تهمت و افترا پروژه بی اعتمادسازی را پیش می برند. تهمت می زنند و وقتی پاسخ می دهید هم می گویند دروغ گوئید.
دلسوزانه و خیرخواهانه به رسانه ملی پیشنهاد می کنم در شفاف سازی پیش قدم شود.
@mahdian_mohsen
🔸از آخوندهای قدیمی تهران تا طلبه نسل انقلاب هیچگاه برای جذب مردم به خدمت ابتذال نرفتند...
@mahdian_mohsen
#جوجه_کشی نتیجه سالها لیبرالیسم اقتصادی در دولت هاست. از چپ تا راست.
@mahdian_mohsen
.
,🔸سه نگرانی درباره رزمایش
رهبرانقلاب برای این روزهای کرونا زده فرمودند: رزمایش همدلی. شکل گیری لشکر خوبان کمک می کند صدمه دیدگان معیشتی از این آلودگی منحوس و شوم کمتر رنج ببینند.
اما در این رابطه چند نگرانی وجود دارد که فعالان فرهنگی و مسوولین نسبت بدان باید توجه ویژه داشته باشند.
🔸یکم و مهمترین.
این رزمایش اجتماعی است و مردمی. بنابراین اگرچه کمک های حکومتی مفید و ضروری است ولی نباید جای مردم را تنگ کند. اتفاقا باید به نحوی باشد که مردم ترغیب شوند درین رزم مهربانی و نمایش مودت با انگیزه تر شرکت کنند.
🔸دوم و حساس ترین.
رزمایش برای همه مردم است. باید تلاش کنیم همه آحاد جامعه درگیر شوند. انقلابی و غیرانقلابی. هرکس وطندوست است و قلبش برای مردم می تپد، باید فعال شود. نباید تبلیغات به نحوی باشد که بخشی از جامعه احساس کنند این جا، جای آنها نیست. این رزم ملی بزم حضور رنگین کمانی مردم است.
🔸سوم و کاربردی ترین.
رزمایش امروز تنها متوقف به فهرست های سنتی نشود. بانک اطلاعاتی گذشته در حوزه های امدادی کفاف روزهای کرونایی را نمی دهد. نیازمند امروز صورتش با سیلی سرخ است و در فهرست خیریه ها و بهزیستی کمتر دیده می شوند. تا دوماه پیش روی پای خودش بوده است و امروز از کسب و کار افتاده است. خلاصه بانک مان را ارتقا و بروز رسانی کنیم.
@mahdian_mohsen
مدافع ترامپ است
می گوید ماسک ممنوع
بدن خودم است و انتخاب خودم.
شما به این شعار می خندید.
اما این شعار سالها مهمترین استدلال خیلی ها در داخل بوده است.
چهارشنبه های سفید را با همین شعار راه انداختند.
عقبتر هم بریم؟
با همین استدلال و به اسم آزادی فردی به عقاید دیگران توهین کردند و کار بدانجا رسید که سپاه امام حسین را هم خشونت طلب معرفی کردند.
اینا البته مهم نیست
با همین استدلال برخی گفتند رای خودمه و انتخاب خودم.
@mahdian_mohsen
🔸خبر افسردگی پرستاران را شنیدید؟
اخوی طلبه ما که مدتی به عنوان پرستار رفته بود تعریف می کرد که وقتی یکی از بیماران کرونائی از دنیا رفت،پزشک بالاسرش ایستاد و با حال محزون عذرخواهی کرد.
اطرافیان تعجب کردند که چرا؟
گفت روح بیمار اینجا حاکمست. عذرخواهی کردم که کاری از دستم بر نیامد انجام دهم.
🔹گذشت.
حالا معاون وزارت بهداشت گزارش داده است که مطابق بررسی ما آمار افسردگی در پرستارها بالا رفته است و علتش نیز اینست که می بینندبیماران کرونائی مقابلشان جان می دهند و کاری از دستشان ساخته نیست.
ناخوشی پرستاران دردناک است اما ریشه این ناخوشی انسانیت است که فخرست.
این درحالیست 99 درصد پرستاران نیز بدون هرگونه الزام و اجباری برای همکاری در این بخش حاضر شدند.
🔸این روحیه انسانی را بگذارید کنار اخباری که می گویددولت های غربی از هم ماسک می دزدند و مردمش از هم دستمال توالت و پزشکان سالمند و بیمارروانی کرونائی را درمان نمی کنند.
@mahdian_mohsen